Çarşamba, Ocak 05, 2011

2011 e çağrı!


Sanırım bu blogu artık günlük değil de yıllık olarak kullandığımı kabul etmem gerekiyor!
Henüz gülme işaretini bile nasıl yapacağımı tam bulamadığım yeni bilgisayarımda-kendisi herkesin bayıldığı bi mac bişi oluyo ve ben hala kıymetini tam bilebilmiş değilim- geçen senenin muhasebesini yapıyorum şu an.
Bu blogu ilk yazmaya da koca kişisinin doğum günü hediyesi olarak aldığı bilgisayar sayesinde başlamıştım...Nelerr nelerr oldu o ilk yazıdan sonra hayatımda...Bu aylarca yüzüne bakmadığım blog bana o zamanlar ne büyülü bir dünyanın kapılarını açtı aslında...
Ve ben ne yaptım...yine her zamankini...
Yeni bi yenilikle karşılaşınca eskiyiverdi heyecanım...Yeni heyecan çook büyük sorumluluk vermişti bana ve başka hiçbişi yapamadım neredeyse 2 yıl...O 2 yıl deli gibi sadece anne olarak hayata devam ederken,(virgülü ve aç kapa parantezi bulmam da uzun sürüyo hala hehehe] kendimi ne çok boşladım...Ortaya Diloş gibi süper bi eser çıkardım ama anası olacak beni epey bi geride bıraktım...
Sonra zaman geçti,geçtiiii...Bizim zeytin gözlü hanım epey bi arkadaş modeli oldu bize...Önce 2 saat oyun grubu,derken 4 ay önce yarım gün öğlen 12den akşam 5 e kadar okula başlaması ile büyüdü aciip bişi çıkıverdi ortaya...O çok mutlu,hayat onun için süper keyifli...Annesi de artık bi baltaya sap olmalıydı dii mii..Hani tam 5 koca saat vakit geçireceği bi çocuk da yoktu gün içerisinde...
Ama yokkkk...Çocuğu okula bırakıp dili dışarıda salak salak gezen bi tip oluverdi Diloşun pek aklı evvel annesi!
Neredeyse gezmekten okuldan alma saatine geç kalacak durumlara düşüverdi bazen!
Bir de etrafına neşe saçıyo ya gereksiz bi şekilde bu anne insanı...heh işte onu gören diğer çocuğunu okula gönderen anneler bulmasın mı bu ablayı...Oldu mu sana Dilanın annesi bir gün insanı...ALLAHIM gün ne yaa gün ne! BeNN, kısır bile yapmayı bilmeyen bi insan nereden girdim bu çaresiz gün kadını tipine!
Yok,gerçekten yargılamam kimseyi...Herkes istediği gibi yaşar,keyif aldığını yapar...Kısır yapmayı bilen,seven,günlere giyinip süslenerek gitmekten hoşlanan tabii ki yapacak,vakti oldukça,mutlu oldukça...
Ama ben öyle saçma bi döngüye girdim ki ulen hem gidiyorum hem söyleniyorum,hem gün adabından bihaberim hem de haftanın en az 2 günü bi sürü yeni arkadaşın evinde topuklu ayakkabılarla en şık kıyafetlerimi giymek isteyip hep de topuklu ayakkabıları yanımda götürmeyi unutup,o evin terliklerine mahkum oluyorum!

Uzun lafın kısası...Enerjim bol arkadaşım...Mutlu bi insanım genelde...Diloşu da car car bizimle çene yarıştıracak kıvama getirdim...Bişiler yapmak istiyorum bi dolu fikrimle...Ama o fikirler havada kalıyo,bir türlü yerine oturamıyo...Ben kafadan yeni proje üretip gerçekleştirene kadar başkası mutlaka onu gayet mantıklı bi şekilde uygulamış oluyo...
Bu sebeple 2011,
senden sağlık,huzur getirmeni diliyorum elbet...
Ama en çok bana akıl fikirle beraber ne yapacağımı bilmemi ve harekete geçmemi sağlayacak bir yol açmanı diliyorum!
İnan ekonomiye katkım şu an tüketici olarak pek verimli olsa da aile ve iç huzurum için hiç normal değil...Ben bi ne yapacağıma karar versem,bişiyin ucundan tutsam en kralını yaparım biliyorum.O zaman bak hem ben,hem çevrem,ülkem ve dahi tüm dünya daha çok kazanır...
Hadi 2011 göreyim seni...yeni yıl yeni umutlar geyiğin ötesine benim için artık geçmeli;)
--hala tam olarak gülme şablonunu bilgisayarında bulamamış ama kendine her konuda çok güvenen macera dolu kıristıl, okuyan varsa bu blogu hala ,herkesin mutlu olacağı doğru seçimleri yapacağı güzeeel bir yıl diler veee gider!
sevgiler!

16 yorum:

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin kız

Gülücük mü istediğin

:)

copy paste yaparsın artık..

Bng.U dedi ki...

geldin bari bu kez gitmeeeeee :)

CeM dedi ki...

Belki eskilerden hatirlarsin beni Crystal, az bu bloglarda gunlerimizi tuketmediydik blogular olarak. Sanki her gun yazmak zorundaymisin gibi insanin uzerinde bir yuk vardi o zamanlar ama sonra tabi 'nerde cokluk orda mokluk' misali buralarinda icine edip insanlari sogutular bloglarindan.

Kizin ayni sen, eniste bey resimde olmadigi icin oyle demek zorundayiz =P Umarim 2011 ailecek size mutlu olacaginiz gunler getirir. Bosver isi misi, huzurun ve sagligin yoksa istersen Amerika'nin basbakani ol mutlu olamiyorsun. Bak Obama'ya, adamin saclari 2 yilda nasil beyazlasti =)

P.S:sen Amerikaya gel, Mado seni bekliyor ;)

enne dedi ki...

Blog listemi tararken hiç bakmadıklarıma da bakayım dedim de açtım sayfanı:) Seninki gerçekten yıllık olmuş yalnız, hahaha. Diloş çok mutlu görünüyor, annesi de öyle. Sayfanı okurken ben de mutlu oluyorum, o nedenle daha çok yazmanı diliyorum, tamamen bencil sebeplerden yani:))))) Nispet yapar gibi gülücüklerle doldurdum yazıyı sanki:)

Adsız dedi ki...

Seni ne çok ama ne çok özlemişim gıristalimaşkım:(
Burnum sızladı yeminle,kızınla seni görünce.....
SeniÇokSeviyorum

Biyo

age35 dedi ki...

Hakkaten yıllık oldu bu=))

Adsız dedi ki...

ben seni izliyorum ve hiç vazgeçmedim ama kütfen arayı bu kadar açma olur mu...

Sevgiler..

Aylin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aylin dedi ki...

Merhaba,
Mail adresinize ulaşamadığım için buradan yazıyorum. Bir sosyal sorumluluk projesiyle ilgili görüşmek isterim sizinle. aylins@sesliharfler.net adresinden bana ulaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Alphecca dedi ki...

Kızın büyüdü ve boşlukta kaldın dimi yay insanı :)

Acele etme sen ayak diresen bile bir yay kadını olarak yakın zamanda kendine ilgilenecek birşey bulacağına eminim. Yay burcu için boş kalmak kolay iş değildir !!

Kızında pek tatlı olmuş bu arada :))

Adsız dedi ki...

Whаts uр very cool web site!! Guy .
. Beautiful .. Wonderful .. ӏ ωіll bookmаrk your
site аnd take the feeԁs alѕo? I am hapρy to find
ѕo many helpful infoгmatiοn right here in thе put up, wе need develoр extra strаtegies on thiѕ regard, thanks for sharing.
. . . . .

Look into my pagе Pregnancy Diet
Feel free to surf my web blog - iron in pregnancy

Adsız dedi ki...

I аbsοlutely loѵe youг blog and find thе mаϳority of your pοst's to be exactly what I'm looking for.
Doеs оne offer guest wrіters to ωritе contеnt availаble fοr уou?
I woulԁn't mind writing a post or elaborating on a few of the subjects you write with regards to here. Again, awesome blog!

Stop by my site :: SEOPressor V5
My webpage - SEOPressor

Adsız dedi ki...

Highly energetіc article, I likеd that bit.
Will there be а part 2?

Here is my homеpage ... SEOPressor

Adsız dedi ki...

I'm really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any solutions to help fix this issue?

Review my web page SEOPressor V5 review
my site > SEOPressor

Adsız dedi ki...

A motіvating ԁisсussion iѕ definitely worth comment.
I believe thаt yоu need to publish morе about thiѕ subject matter, it might
not be a tаboo matteг but genеrally people dо
not speak about these topics. To the next!
Manу thаnks!!

My weblog - wedding dresses

Adsız dedi ki...

What's up every one, here every person is sharing these knowledge, therefore it's plеаѕаnt to rеaԁ this weblog, and ӏ
used to go tο see this wеblοg ԁaily.


Feel frеe to visit my hоmepаge ... SEOPressor