Cuma, Haziran 15, 2007

Doğuma gittim,gelicem!

Zaman nasıl hızla akıp gitti hala inanamıyorum.En son postu 2 ay önce yazmışım ve ışık hızıyla ilerlemiş zaman!
İki gün sonra yani bu haftasonunu geçirdikten sonra,pazartesi bu çok alıştığım hamilelik halim sona eriyor!
Yani Türkçe meali, anne oluyorsun Kristıl Hanım!
Ama nasıl olacak da olacak, kendim hala çocukken bir bebeğim olecek!?Onu ve Hanya ile Konyayı çok değil, 2 gün sonra görmeye başlicizz efenim!
Aslında yazacak,anlatacak o kadar çok şey var ki, o kadar çok şey oldu ki...Neden anlamadım çok sevdiğim bloğum,hamileliğimde bana çok uzak geldi...Halbuki ne komik ve bazen değişik olaylar başımdan geçti...Hepsi öyle birikince unutuyor insan,unutmasa da üşenmeye başlıyor...Dilerim hamilelik halim sonlanır ve Dila Naz Hanım'a kavuşurken bu halim de sonlanır ve bundan sonra buradan Dila Naz ve Kristıl'ın pek hareketli,bereketli günlerini paylaşırım...
Hareketli demişken...Umarım şu an içimde artık pek yeri kalmadığından güç bela hareket eden,göbeğimi ittiren bebehanım,tüm hamileliğim boyunca yaşadığım hareketten olumlu etkilenmiştir.Yani; 9 ay boyunca sokaklarda sürten,deliler gibi gezen,yürüyen bir annenin kızı olarak gezmeyi sever,huysuz ve ağlamaklı bir arkadaş olmaz!
Olmasın ki bir an önce 40'ına falan kalmadan,aslında 20sine...bir an önce ,artık 10 günlük mü olur neyse, sokaklara atalım kendimizi kızımla...Öyle çok istiyorum ki onunla yazın keyfini çıkarmayı...Erkenden dış dünyaya kızımla beraber açılmayı...Hayırlısı diyelim...Sağlıklı olsun, gerisini hallederiz zati!(diiğ mii ,diğğ mi:))

Tam doğuma giderayak, bu hafta evde biraz oturdum ki hamilelik boyunca çektiğimiz resimleri falan topladım...Aşağıda da görüceksiniz anacım...Bendeki gelişim, muazzam!Şunu iddia edebilirim ki, hiç bir şeyde ortalama olmayı sevmeyen,hayatı hep uçlarda yaşayan,duyguları hep maksimumuyla idrak eden bir kişilik olarak, hamilelikte de en hamile insanlardan biri olmayı becerdim! Yani öyle kapris,aşerme baabında falan değil...hiç ööle aşermem olmadı hatta bile diyebilirim...Ama hamileliğin neredeyse tüm semptomları bende süregeldi...Ve bırak semptomu,zemptomu...Hayatınızda görebileceğiniz en büyük göbekli hamillerden biri oldum yahu!Ben bizim Dila Hanım'ın n kısmetse sezaryan ile gerçekleşek doğumunda doktora çok zorluk çıkarmayacağına inanıyorum...Yani hani 7 kat kesilirmiş ya göbek,bence bizimkinde maksimum 3 kat kesilse çıkacak bizim kız! O derece yüzeye,göbeğe yakın olmalı...yani benim iç karın diye biişiyim yok olmalı ki, bu göbek kendini bööölee dışarı verdikçe verdi...uzadıkça uzadı!
Hele son zamanlarda sokakta yürürken, bana korku,heyecan ile karışık bakan,'aha şimdi doğuracak ayol bu kız' bakışları atan teyzeleri görünce..taamam dedim...en hamile benim anasını satiim!




Bu yanda ilk 3 aylık hamil Kristıl halleri var...Aslında o ilk 3 aylık döneme ait pek resmim yok...Amerika gezisinde 4 haftalık falan hallerim,ki dönünce öğrendik bebe hanımı...Sonra bir Ankara gezisinde 6-7 haftalık falan halim,bir de yılbaşındaki tipitoş durumlarımın resmi var...Sebebi belli..ilk 3 ayım,yani hamileliğe alışma,değişen hormonlarla tanışma ve ayak uydurma kısmı zordu benim için...Sürekli salak bir bulantı,aralarda kusma,ter basmaları,kocaya inanılmaz sinir olma,sadece kocaya değil tüm dünyaya gıcık kapma ama hep zavallı kocayı hırpalama!...Çok şükür ki,sağlam bir ilişkimiz varmış koca efendi ile de güç bela o en gıcık hamilelik sürecini atlatmışız!
Hamile kalacaklara tavsiyem, ilk 3 aylık dönemi yabana atmasın ve eşlerini uyarsınlar!başka,bambaşka bir insan olabiliyorsunuz o 3 ayda!
misal:peyniri benim dediğim tabağa koymayan kocanın kafasına sandalye fırlatmaya kalkmak ! tamam sinirli olursun da bu ne demek ki!
Ey koca,tüm bu manyaklıklar için affola!



O kabus gibi 3 ay bitince, biraz biraz sakinleştiğim dönem, yani 2. 3 aylık dönem başladı efenim...Yandaki resimler de bu dönemden...Biraz daha insan içinde normal bir hal aldığım, normal tepkiler vermeye başladığım dönem..Hatta artık hamileliğin keyfine varmaya başladığım,üstüme başıma süper düper kılıklar bulup,hababam debabam kendimi süsleme derdine düştüğüm vakitler...Bu arada bu dönemin sonu geldiğinde göbeğim gayet büyümekte idi, ama çatlak falan yoktu..'Hehe' dedim,zaten yıllarca o kadar kilo alıp verdim, hiç çatlağım olmadı ki!Dolayısıyla aktardan aldığım badem yağı karışımını,banyo sonrası kremlenmeyi devam ettirdim ama hani o meşhur hamilelikte sürülen kremlerin hiçbirini almadım,nasıl olsa çatlağım olmaz benim diye....





Sonra yandaki resimlerin çekildiği son 3 aylık döneme girdim efenim...Çatlaklar da 7.ayımda zorttadanak ortaya çıkıverdii benim büyümesi gittikçe çılgınlaşan göbeemde!Aynada o kadar zor farkettim ki önce, o koca göbeğin altında bi yerlerde kırmızı bi takım çizgiler vardı belli belirsiz...dedim bu ne,çizdim mi göbeğimi...eğilince de göremiyorum anasını satiiim...anca aynadan zor bela gözüküyo...sonra çatlak nedir,nasıl olur bilen tecrübeli arkadaşlarımca onaylandı ki ben çatladım anacım!Hem de çatır çatır...bu son 3 ayda bir dövme figürü gibi aşağıdan başlayan o çizgiler yukarı doğru yayıldı,bööle nebiliim ağaç dalları görüntüsüyle dallandı budaklandı...ben kendimi şu an iyi hissetmek için onların sanatsal bir görüntüsü olduğuna inanmak istiyorum...zira bu dönemde iyice ayyuka çıkan dünyanın tüm kıllarının bende toplanma durumu göbekte de kendini gösterince,pek iyi gözle bakamıyorsun göbeene ama olsun! Evet bir de bu dönemde iyice kıl tüy uzama durumuna şahit oldum...hayatımda görmediğim kadar çok tüy ve kıl çıktı her biyerimde!aldırmaya kalktım,hoop hemen ve acilen,derhal uzadı bu tüyler...meğer hamilelikte bunnar da oluyomuş efenim...kiminin kıl,tüy sorunu bu dönemde durur hatta azalırmış,tabii ki bende gayet tersi oldu işte!çok lazımdı ya!İşte ben bu son dönemde dermo kozmetiklerin tüm markaları ile göbeeme müdahele ettim ama tabii çatlaklar ısrarla devam etti yoluna...yani diiceim şu ki...bu tarz bir büyümeye taş olsa çatlar aslında ama...ve ne kullanırsan kullan çatlarsa çatlar eğer kaderinde varsa ama...hamile kalceklere önerim, hamileliğin başından itibaren bildiiniz tüm kremleri kullanın derim..hayır çatlasa bile yapmadım,önlem almadım dememek için...ben o kadar biliyodum her bi moku,markayı,kremi..aha nooldu...ulen madem biliyodun bari süreydin başından diye kendime kızdım işte!

Sonra bu son dönemde benim sadece göbeğim değil,el ve ayaklarım da acayip büyüdü...şişti,şişti...ellerim manikür tutmaz oldu...hatta tırnaklarım şişmekten etlerime battı görünmez oldu!Ve hayır,sürekli ölçüldü ama Allaha çok sükür,preeklampsi olmadı...Yani protein çıkmadı idrarımda,ya da tansiyonum hep normaldi...Ama tuzlu yememeye çalıştımsa da bir ara şekerim de yüksek çıkınca sınıra yakın, şekeri de kısıtlamaya kalktım....sonra son zamanlarda ehhh diyip abartmamaya çalışarak,şekerli de tuzlu da yedim...yemesem de ayaaam şiş,yesem de şiş kardiş napiiim!



vEEE, SON ay...aldığım kilolara,tüm şişliğime,ödeme rağmen...gezdim durdum ve 38.haftaya ulaştım geçenlerde!
Bu geçtiğimiz pazartesi aldığım kilo miktarı ahanda tam 22ydi efenim...Bu hafta daha almam herhalde diyorum ama alırsam da canımız sağolsn..bebe hanımın kilosu da fena gözükmüyo en azından...kendisi en son pazartesi 3600 civarı çıktı ki, boyu da uzun çıkıyor...Maşallah diyelim kendisine..umarım daha fazla da şişmeden,gözleri şişkoluktan çok da çekik olmadan çıkarıcizz bu pazartesi kendisini dışarı!

Yanda artık yok olan,kaybolmuş ayak bileklerim ve fil ayaklarımı görüyoruz...kendileri eskiden pek beğenilen bir ayak tipiydi...38-39 numara en kral en afili terliklere pek yakışırdı...şimdiyse 41 numaralarda boğum boğum olup can sıkıyor ama...

olsun...hepsi olsun...
Yeter ki Dila Naz sağlıklı olsun...Sağlıkla gelsin yanımıza...Ben çatlağı da,kılı da tüyü de çekerim...bu dolma el ve ayakları da...Yeter ki Pazartesi sabahı,o sağlıkla çıkıversin ve bağırsın avazı çıktığı kadar...bağırsın,ağlasın,sağlıkla nefes alıp vermeye başlasın...
Hala ama hala kendimi anne olarak düşünemiyorum...hala ama hala pazartesi sabahı bu dünyaya bir can getireceğime inanamıyorum...İçimde saçlı başlı,tırnakl falan bir insan evladı var....Hala tam idrak edemiyorum!
Hamileliğe o kadar çok alışmıştım ki...annelik nası bişi,neler olcek,bir türlü bilemiyorum!

Ama olacak değil mi...yapacağım herhalde...Dilerim en güzel,en iyi haliyle beceririm...
Yani dostlar...haftasonunda bir değişiklik olmaz ve Dila Hanım erken gelmeye kalkmaz ise...
18 Haziran Pazartesi sabahı heyecandan saçmalayan bir Kristıl olarak Amerikan Hastanesi'nde yeni hayatımıza,yeni yolumuza başlamış olacağız...Bebe hanımın resmini bu adreste en geç 19 Haziran'da görebilirsiniz sanırım...
Resimle yetinmeyip beni de görmek isteyenler olursa da bekleris efenim...Her türlü süs,püs,catering bile hazır anacım...Herkes,herşey sanırım hazır ama bir ben, bir de galiba babası hazır değil!
Babadaki heyecan da arttıkça artıyor...Doğuma girecek bu adam,bayılmaz umarım!
Doğum demişken,kısmetse epidural anestezi ile sezaryan olacak doğum...Aklıma geldikçe canlı canlı karnımın kesileceği, hissetmicemm ki,görmiceem ki diye kendimi telkin ediyorum ve hiştt uley sen tee kaç metrelerden yamaç paraşütü yapmış adamsın ne korkucen bundan diyip sakinleşmeye çalışıyorum....Ama korkuyoruuuumm!
Yani son olarak diiceiim o kii...dualarınızı,iyi dileklerinizi can-ı gönülden kabul ediyorum,bekliyorum!
Ve darısı tüm bebek sahibi olmak isteyen veya bekleyenlerin başına diyorum...

Yeni maceralara hazır mıyım,hazır mıyız?
Umarım :)
Bekleyin beni anacım...Bomba gibi,hatta bir bombayla dönücem İnşallah! :)

EK VE DİP NOT: Beni tüm hamileliğim boyunca yalnız bırakmayan,arayan soran,çekilmez olduğum anlarda bile çeken önce koca,sonra ana,baba ve bittabii tüm canım arkadaşlarıma buradan koca bir teşekkür etmem lazım...Dip notla olmaz aslında ama doğurayım sonra derin bir teşkür yazısı yaparız elbet!

Canım arkadaşlarım derken...Blog arkadaşlarımı daha da başka yere koyuyorum...Kimileri zaten artık sürekli görüştüğüm,sesini duymazsam rahat edemediklerim oldu...Dila Naz hanıma tee hamileliğimde hediyeler alıp,şımartmaya bile başladı bu arkıdeşler...Kimileri ile yüz yüze görüşemedik ama telefonlaştık çok çok,görüşmeden bile telefonda aldığın elektrik,bırak telefonu bloglardaki kısacık yorumlarla büyüttüğün arkadaşlık hislerini anlatmak yetmez...Kimi mailler attı,yorumlar bıraktı...dedim ya kimi ile telefonda kikirdeştik,bebe doğunca kısmet olacak buluşmamız diye de ekledik...İşte bunlardan bazısı beni ağlattı hatta bazen!İzmirden geldi biri mesela,yüzünü göremedim ama o gülen gözlerinin seçtiği battaniyesi oldu kızımın...Bir tanesi daha yakın oturuyordu ama onunla da görüşemedik...o da bu hafta beni sıkı ağlattı,neler düşünüp almış kızıma...ve üstüne üstlük kızımıza özel kart bile yazmış bu teyzesi...Valla şimdiden söyliim kendisine ve oğluna kayınvalide ve damat olması için talip olabilirim:)kızıma böyle kayınvalideye can kurban şekerim!
İşte buradan herkesi,tüm dostlarımı,şu satırları okuyan ve iyi dileklerini içinden geçiren,yüreğinin güzelliği gözlerinden okunabilen herkesi öpüyor,teşekkür ediyor...tüm güzelliklerin hepimizin yanında olmasını diliyorum!
Posted by Picasa

53 yorum:

AycA dedi ki...

Kıristıl hanım :)) umarım hamileliğin kadar doğumunda sağlıklı ve güzel geçer. Kısa bir süredir blogunu ziyaret ediyorum ve fark ettim ki tam da benim hastanede olacağım gün doğum yapacaksın:))
bende aynı hastanede yaptım doğumu epidural sezaryen. İstersen görüntüleri : http://www.pi.web.tr/aycao/?p=442 adresinde var.
Şimdiden kolay gelsin.Çok iyi bir hastanede yapacaksın doğumunu çok da eğlenceli bir ekip var.. umarıö Dila Naz'ı sağlıkla eline alırsın.
sevgiler.
Ek:Sormak istediğin özel birşey olursa hastane hakkında vs bana e-mail ile ulaşabilirsin istersen telefonda verebilirim.

elvan dedi ki...

hayirlisi ile insallah bebegini alirsin kucagina. arayi dogumdan sonra bu kadar uzatmazsan daha cok sevinirim.dogum maceralarini sabirsizlikla bekliyorum.

Gün dedi ki...

Canım pazartesi güzel kızına kavuşunca dünyanın en iyi, annesi olacaksın, seni şimdiden tebrik ederim...

KUGUU dedi ki...

Canim benim okurken gozlerim yasardi.
Demek pazartesi gunu.

Oncelikle hayirli saglikli ve kolay bri dogum diliyorum canim sana ve DILA NAZcigimiza.

Adi cok guzel oldu biliyor musun. Ileride sana adini hayallerinde yeralan!!Sarkit veya Dikit secmedigin icin tesekkur edecegi gibi bu kadar guzel bir isim koydugun icinde extra opucukler verecek:))

Allah adiyla yasatsin, anali babali buyutsun, mutlu uzun ve saglikli bir omru olsun insallah.

Bu arada hamilelik sana cok yakismis canim benim. Babayi da seni de simdiden kutluyorum. Safak 2!! Saglikla kolaylikla....

OPTUM OPTUM
Kuguboynu,theVeryHeyecanlandi Simdiden:)

nes-kafe dedi ki...

Gerçektende zaman ne kadar çabuk geçmiş :)
çok güzel bir hamileymişsin eminim çokda güzel bir anne olacaksın.
inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın.
Allah sağlıklı hayırlı uzun bir ömürü birlikte nasip etsin.
Banada dua edermisin bende bu duyguları yaşayayım artık :)

Adsız dedi ki...

Dünyanın en tatlı ve komik annesinin kızı Dİla Naz bebek,şimdiden söyleyim kızım çok şanslı bir bebeksin,bak onca deyzen,abıcan yorum,msj yazacak şimdi sana,dünyaya sağlıkla gelmen,bahtının açık olması için dua edeceğiz,kıymetini bil.
Biyonik teyzen:)))

Minik Patikler dedi ki...

Cok mutlu oldum az kalmis :) epidural sezaryenle dogum yapmis birisi olarak korkmana gerek yok diyeyim :) Bir kere canli canli kesilme olayini falan bosver zaten anestezi uzmanlari harika anlatiyor herseyi, kaldi ki sen ameliyathanede hic kesici delici alet gormuyorsun, sondayi bile epidurali verdikten sonra takiyorlar. Allah kolaylik versin.

ibeking dedi ki...

hayırlarla şekerim...herşey çok güzel olacak sen merak etme..anneliği de diğer herbişiyi iyi becerdiğin gibi becereceksin...haydi görüşmek üzere Dila hanımcım...

Adsız dedi ki...

ya, normal dogum olsa "tek avazda kurtul işallah!" diycez ama şindi bu sezaryan, eee bildigin ameliyat, avazı nerde ki? :P

neyse.. işin şakası bi yana, hayırlı doğumlar olsun, cimcime jr'i kucagina al da ana kiz ortalikta sürtmeye baslayin bi an evel :)

Age35 dedi ki...

Kardeşimmm ne hayırsızım ben ,arayamadım bi türlüü.=(pTESİ YAVRUNA SAĞLIKLA KAVUŞMAN dileğiyle..=)

ümran dedi ki...

Ne mutlu sana..Çokk yakışmış hamilelik..Umarım bebeğinide sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına..İnşallah bende yaşarım tüm bu güzel duyguları..

nilly dedi ki...

Sayfana tiklarken senin artik dogurmus oldugunu dusunuyordum. Ses oluk cikmayinca bebisle ugrastigini dusunmustum. E, neyse pek yanilmamisim 2 gun sonra geliyormus. Yazip paylastigin icin tesekkur ederiz.

Resimlerine bakinca ilk defa kendimin hamileliginin nasil olacagini merak ettim. O gunleri gorursek bende paylasirim bilare :)

Umarim kolay bir dogum olur ve saglikli bir sekilde Dila Hanim anne ve babasinin kucaginda sevimli sevimli uyur.

Unknown dedi ki...

:))) teyze mi? oluyoz şimdi.

Bende hazır değilim be.

Dila naz yarın mı geliyo şimdi.

Bugünden ben junior enerji yumağı dila naz'a
meraba çabuk gel buraya
diyorum.

enne dedi ki...

onu kucağına aldığın anda tüm korkular,şüpheler ve heyecan yerini bambaşka bir şeye, anneliğe bırakıyor. Yanıbaşımda uyuyor şimdi kızım, ona bakarken içim titriyor, sen de aynı duyguları yaşayacaksın. Şimdiden tebrikler... Not: bol bol emzir olur mu?

Aslı Cin dedi ki...

Dila Naz hanım doğsun, beşik kertmesine de gün ayarlarız artık. Ne demek efenim,ne zaman istemeye geliyoruz???

Hayırlısı Crycığım, her şey harika ve gönlünce olsun.

Aslı Cin dedi ki...

Yalnız, aklıma geldi de, haha !

bizim gibi kayınvalideleri toparlamak için çocuklar helak olur, ne eğleniriz ama?

HA HA HAAA !

bgm dedi ki...

Sevgili Krsital Hn.,
Seni bir süredir sessiz sedasız okuyordum. Ben de bugün yeni yazı yazdığını görünce bebek haberi alacağımı düşünüp geldim.
Sanslıyım ki, iyi dileklerimi iletme şansını yakaladım.
Analı-babalı, güleryüzlü,mutlu, sağlıklı, şansı bol,kısmeti açık bir yaşamı olsun kızının..
Yeni maceralarını bekliyorum..

Koyubeyaz dedi ki...

sonunda geldi catti bekledigimiz gun... harika bir gun olacak emin ol ve aksama seni gormek icinde deli gibi heyecanlaniyorum...

madam butterfly dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Sevgili Kıvanç,

Dila Naz gelmiş, hoş gelmiş... Yumuk yumuk maşallah... hastahane sayfasından gördüm az önce...Allah analı babalı büyütsün... Umarım sen de iyisindir...
Üçünüze de mutluluklar diliyorum.

Sevgilerimle,
Twilight

mayonez dedi ki...

doğmuş lay lay lommm 51 cm hemde..gözlerimiz aydın şükür yaa:))

MAŞALLAAH

Adsız dedi ki...

MAŞALLAH! Hastane sayfasında gördüm tatlı kızı. Allah analı babalı, saglıkla, huzurla, bereket bollukla büyütmek, mürvetini görmek nasip etsin. umarım sende iyisindir. Allah yardımcınız olsun.
linda
(seni görkemde görüp de yanaşıp soramayan hatun :) )

elvan dedi ki...

Gozun aydin. Umarim dogumun iyi gecmistir. Dila Naz bebegi de gordum, cok tatli masallah. Allah anali babali buyutsun.

madam butterfly dedi ki...

Sevgili Kristıl,
sana ve bebeğine sağlıklı, mutlu, anne ve kızlarının yaşadığı o sihirli ilişkinin yaşandığı bir ömür dilerim.
Bir avazda diyeceğim ama sezeryanda avaz olayı da yok bildiğim kadarıyla, aman herneyse sana çok kolay bir doğum diliyor ve bundan sonra dila naz kucağında yazacağın keyifli yazılarını bekliyorum. (Bunları yazmıştım ki, bir baktım aaa cümle düşüklüğü, hemen düzelteyim de kristıl cığım ne kadar kötü yazmış demesin diye sildim :P) bir de hastanenin sayfasına baktım ki dila naz hanım gelmiş, hoşgelmiş, uzun ömürlü, sağlıklı ve mutlu bir bebek olur ve analı babalı büyür inşallah.

Adsız dedi ki...

Analı babalı , büyüsün Dila Naz kızımız. Talihi bol ,bahtı güzel olsun.
şimal

Ilgaz Gürses dedi ki...

Gözün aydın kristılcım. Maceralar daha da renklenecek şimdi. İkinizi de öperim bol bol.

Güneşli Günler dedi ki...

Tebrik ediyorum Christal hanım, Allah analı babalı büyütsün. Yüzü hep gülsün....

CaDı dedi ki...

Ay canim yaa, müjdeli haberi Sugibi'nin sayfasından okudum, nasıl sevindim anlatamam:)) Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı upuzun ömürlü olsu inşallaaaah!! Canım ikinizide öper koklarım, gördüm fotoğrafını minik kuzunun. Yumuk yumuk peeeek tatlı maşallah:)) En yakın zamanda İstanbul'a gelmek ve görüşmek isterim, sevgiler..

Bocuruk dedi ki...

Sevgili Burcu'nun sayfasında gördüm güzel kızını. Allah anneli babalı büyütsün. Senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı:))

Adsız dedi ki...

Çok tebrikler...Dila Naz Hanım çok tatlı maşallah! Sağlıklı,mutlu,şanslı ve güzelliklerle dolu bir ömür diliyorum minik bebişe. Birlikte güzel maceralarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyoruz ona göre.
Sevgiler Duygu..

Nenoni dedi ki...

Müjdeli haberi Koyubeyazın sayfasından öğrendim,Güle güle büyüt,allah uzun ömürler versin bebişe...

Papatya dedi ki...

Tebrik ederim! Hos geldin Dila Naz :)

Adsız dedi ki...

ah ben nasıl duygusalım, hem de en belli etmeyeninden, bu karı-kocanın nasıl güzel kızları oldu bilemezsiniz, ana-babasından daha güzel bu Dila Naz Hanım, alınma kristalcim. Japon punkçısı benin güzel kızım.Maşallah maşallaahhhhhhhh maaaaşşşşşşaallahhhhhhhhhh onaaaaaa... En hayırlısıyla büyüsün, süper anne babanın süper çocuğu olsun... Çünkü o bir züppergörl :P
Kıristıldaa hiç bi değişiklik yok kadın sabah doğurmuş, akşamında çene bin beşyüz, baba desen daha bir lokum olmuş, o da süper baba...

Allah sizi hep bir arada daha bir süperinden eylesin de hep bir süper olun inşallah...

40 yıl da bir görüşsek de siz tümden harikasınız, şimdi daha da harika oldunuz, züppergörlünüzle:D gene diyorum ki kardeş de kardeş...kardeş gelsin ama biraz bekleyin ben de size yetişeyim ilk çocuğumla... Çok özendim nitekim :D

ASlı bacınız :)

epsilon dedi ki...

tebrik ederim crystal,Allah analı babalı büyütsün..iyi günlerde büyütün bebenizi..

Yaz dedi ki...

Canım çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat yaşasın inşallah.

Adsız dedi ki...

Cicegi burnunda anne-baba:

Gonulden tebrik ederim. Meleginizin resmini gormek de kismet oldu.

Allah anali-babali buyutsun. Sansi acik olsun.

Annelog Atölye dedi ki...

Çok iyi bir anne olacağına eminim:) Dila Naz'a hoşgeldin, size de gözleriniz aydın diyorum.
Şimdi hastanenin sayfasından resmine bakayım bebehanımın:)
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Kristılcım seni çok uzun süredir takip ediyorum ama ilk yorumu yazmak Dila Naz hanıma kısmetmiş :)Senin adına çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Allah onu sana ve eşine bağışlasın.Dila nazı benim için koklarmısın,o şimdi ne güzel kokuyordur,mis gibi...Seni de çok öpüyorum...Sevgiler Esra

Adsız dedi ki...

HASTANE SAYFASI NE YAA?? BEN DE GÖRMEK İSTİYORUM KRİSTALİN BEBEĞİNİ. BİRİ BANA NASIL GÖRECEĞİMİ YAZABİLİRMİ?

ELİF

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

bebişin resimlerini bekliyoruz

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

hastanenın sıtesıne baktım nazar degmesın cokseker

Adsız dedi ki...

Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin diyorum.Hayırlı evlat olsun.Bol bol emzirin, hiç vazgeçmeyin...


Gufran

azna dedi ki...

Maşallah :) Sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla büyür inşallah..

Pratik Anne dedi ki...

Gelincikler in blogunda iyi haberlerinizi aldik. Cristal anneyi ve babayi cok tebrik ediyoruz. Dila Naz hanim'a da hosgeldin, iyi ki geldin. Cok ilgili ve iyi bir anne olacagina eminim. Allah kolayliklar versin.

Asortik Krep dedi ki...

Şimdi girebildiğim için bloğa resmini de görmüş olduk..Çok tatlı maşallah, tebrik ederim her ikinizi de..
Yeni resimlerini bekliyoruz..

Pasta Cafe dedi ki...

Sağlıklı bir şekilde büyüsün Dila Naz hanım. Çok tatlı maşallah. Resmini gördüm Burcu'nun bloğunda bayıldım. Maşallah. Kızınızla beraber bir ömür boyu mutluluklar.

Adsız dedi ki...

gozun aydin crycim.resmini de gordum gelincikler'de.Allah anali babali buyutsun.
uzaktan

Aslı Cin dedi ki...

Cry, bebeiş uyuyordur diye her an korkup arayamıyorum, herşey yolundadır umarım, Dila kızımız teyzelerinin fotosunu aldı mı?

elma dedi ki...

Hani derler ya "nurtopu" gibi masallah kiristil, sana da DilaNaz kizimiza da kirkbir kere masallah, hep mutlu olun, upuzun guzel bir omur sursun insallah...

Benim Hayatim dedi ki...

Hadi artık dönde fotolarla detayları öğrenelim :)

Adsız dedi ki...

Selam cry'cim,
Allah mubarek etsin...
Allah anneli babali buyuksun insaAllah...

Aklima gelen isimleri yazmistim yorum kosesine anlamlariyla.Bunlaran bitaneside DILA idi.Sevindim inanki Anlamina vuruldum demissin.Eger faydam olduysa bu konuda cok mutlu oludum-rum canim...

U.S yolun duserse bekleirm Dila sultanla...

optum...

SU.

enne dedi ki...

gel artık

Benim Hayatim dedi ki...

Hala yeni bir post yok. Ben Dila hanımı merak ediyorum. Yaşadıklarınızı da öyle yüz yüze görüşen arkadaşlar haber verin de bizleri de hatırlasın :)