Salı, Ocak 30, 2007

yaşasın koca göbek!

Hamilelik demek tembellik demek değil biliyorum...Ve aslında bu dönemde pek tembel durduğum da söylenemez...Sabahları 7.30-8.00 de kalkıyorum,kepek ekmeğim ve peynirimle güzel bi kahvaltı yapıp,evi topluyor,duşumu alıyor,sonraaaa süslenip püslenip kendimi sokaklara atıyorum...Niyeyse bi gezme hali oluştu...O ilk 3 ay evde yattım,midem bulandı,hasta gibiydim ya...Şimdi bomba gibi olmanın ve büyümekte olan göbeğimi gere gere gezmenin derdine düştüm! Ömrümde bir daha bu kiloda ve bu göbekle asla böyle gerinerek gezemeyeceğim yaa,şu bir kaç ay göbekle şık olunabiliri kanıtlama moduna geçtim!
He, bir de evde kaldığım zamanlarda da bir ev kadını olmaya başladım,kendim de yaparken şaşıp kalıyorum...Mutfağa girip en az beş çeşit yemek yapıp çıkıyorum son günlerde,bir çeşit enerji fazlalığı ve delirme sanırım!

Ama gel gör ki bu kadar enerjikliğe, bilgisayar başına geçmek olunca konu,tıkanıp kalıyorum...Sanki biri büyü yapmış,'internetten kaç,bilgisayar gördüğünde de kork' büyüsü!O sebeple,yine bir ay geçti,anca bu satırları yazıyorum.Maillere bakamıyorum,cevap veremiyorum,bir tıkanıklık,bir bönlük geldi,hayırdır İnşallah!
..Halbuki planlar dizboyuydu..Halbuki blogumun 1. yılı tee Ocağın 9unda dolmuştu...Ne kutlamalar yapıcaktım halbuki!
O kadar borçluyum ki bu bloga...Hayatıma kattığı o kadar çok güzellik,zenginlik ve yenilik oldu ki bu son bir yılda...İçimden bir teşekkür ettim ama coşkulu bir kutlamayı haketmişti aslında!

Seneye,2. senesinde hakketiği değeri veririm İnşallah diyoorr...Yine geç kalmış bir MERHABA İLE, 2007'NİN ilk postuna başlıyorum efenim!


Madem ki hamileyim,pek şıkım pek güzelim temalı bu postta, hamil ve kıyafet sıkıntısı çeken arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum...
Şööle ki, efenim, ben hamile kalınca zannetmiştim ki hiçbişi üstüme olmicek, korkunç hamile kıyafetleri giyicem,bunalıma giricem...Korkunç hamile kıyafetlerinden kasıt,eğer seyrediyorsanız gittikçe fenalık bir dizi haline gelen 'bindirbir gece' deki hırslı manyak hamile gelinin kıyafetleridir efenim...Aman Allah yazdıysa bozsun,ööle iç kıyıcı kıyafetler giymeyi!
Neyse, işte hamile olunca ööle zonk diye zati kreasyon yapmana,dünya saçması kılıklar almana gerek yokmuş...Yavaş yavaş şişmeye başlarken hamil kişisi, uygun fiyata gayet güzel ve uygun modeller bulabiliyormuş günümüzde..Onu anlatayım istedim...



Bir kere, hamile kıyafeti satan mağazalar, hele ki son yıllarda bu hamilelerin kılık sıkıntısı yaşadığını farkedip,bu konuya el atan uyanık bir kaç yeni türeyen markalar, korkunç pahalı fiyatlara korkunç basit kılıklar satıyorlar efenim..bu pek aşikarr...
E ben de ne yaptım...Zati, bu ara çalışmıyorum,evdeyim..Bir de eşortman tipli ama pantalon modelli kılıklar da pek moda,hatta bazı şalvar tipli güzel pantalonlar da var...Belleri lastikli,gayet genişleyebilir tipli..Tanesi 20 ytlye tee Aralıkta indirimde, renk renk bu pantullardan gayet normal insan mağazalarından aldık efenim..Hatta takım bile yaptık üzerlerine de pek havalı bişiler bularak...Bu model pantul ve üstler,Afrodit olsun,Koton olsun böyle mağazalardan bulunabilcii gibi, pazarlarda da alası görülüyor efenim,sizi temin ederim!

Onun dışında bilindiii gibi, bu ara,uzun tunikler,taytlar pek moda...Tamam tayt çok iddialı bişi,geçmişimizin kabusu ama, hamile kardeşler için pek rahat bişi ama,kimse karşı çıkmasın...Ööle deli gibi sıkı olmasın karın kısmı,yeter!
İşte bu heryerde bulunabilcek tunikler,gayet mantıklı fiyatlara alınabilir efenim...Yoksa aynı tuniği hamile mağazasında 5 katına falan satıyolar,kanmasın,kandırılmasın vatandaş...Mesela ben, siyah beyaz tuniği gayet H&M ihraç fazlası satan pazarcı kardeşin tezgahından 15 ytlye aldım,sağolsun,varolsun..He yanındaki John Lennon vari çiçek çocuk tuniği,Hint malları satan Nişantaşının pek meşhurr caanım İndus'undan 30 a aldım almasına da, onda biraz kazıklandım...Yok fiyattan diil de, tuniğin üstte duruşundan...Siz siz olun,iri bi insansanız,hele bi de hamile, efenime söliiim, bööle iri renkli desenlerle bezenmiş,göğüsten aşaa bollaşan,bi de kolları yarasa kol olan bişiler giymeyin,arkadan yarmagülün kardeşi gibi gösükürsünüzz..benden demesi! Annem beni bu tunikle gördüünde,görüşmediimiz 3 günde 8 kilo aldıımı zannedip fenalık geçiriodu üzüntüsünden az daha!Yani diicem şu ki, insan bazen yanıladabiliyo bööle üzerine olabilecek kıyafetler konusunda!Şu an elimde bu gördüünüz beni Yarmagül Çiçek çocuğu haline getiren bir adet tunik boştadır,isteyen çok zayıf insanlara gönderebilirim..İnsaniyet namına,kilosu 40'ın üzerinde olanlara vermem,baştan söliim! O derece iri gösterio anacım!
Bi de resimde görülen kaftan var ki,çok afili...Gerek göbee,gerek popoyu kapatıp,havalı bi hale sokabiliyor her kilodan insanı..tavsiye ederim..Kendisini Yeşilköy Çarşamba Pazarındaki en gıcık pazarcı insanı Kezban denen bi kadından aldım,mal güzel ama bu bağyan korkunç uyuz...Kavga etmeniz garantidir!
Ayrıca, şu an heryerde bulunabilecek,triko elbiseler de göbeğinizi çıkarıp,sizi hem hamile hem şık gösterebilir,demedi demiiin efenim...
Sonracııma, dümdüz ayakkabılar tavsiye edilmese de hamil insanlarına, ben bu sene çok moda olan babetlerin göbekli bebekli kişileri pek sevimli yaptıını söölemek isterim...Bi daha asla bu kiloda bu göbekle,bu babetleri giymem aslında..Çünkü benim mantığıma göre,ne kadar irileşirsen o kadar uzun boylu olmalısın...Hem göbek hem de yerden bitme bi hal, pek hoş değil ki ha babet ha çıplak ayaann yane...Ama yine de hamile insan tipi başka...Babet bu dönem pek güzel oluyo..başka bi dönem de olmaz anacım zati(hele boy 1.70in altındaysa!)



İşte bööle kendime kreasyonlar yaratıp,süslenip püslenip gezerkennn,hain insan hiç mi bebeeeğini düşünmedin diyenler olabilir...Fekat, 19.haftam bitip,20ye yol alırken,bizim bebe hala pipi veyahut kukusunu göstermemekte ısrar etmektedir...Teee 9. haftada, benim canım doktorum kesin erkek bu diyip, resimlerde 2 ayak arası bir çıkıntı gösterip bizi heyecanlandırsa da, o haftadan beri bir gelişme,yeni bir bilgi vermemektedir kendisi!Hatta en son e hani erkek dediydiniz diyince,çark ederek,insandır şaşar beşer demiş, bizi soru işaretlerine sevk etmiştir!
Dolayısıyla 7 şubatta gidiceğimiz randevuya kadar, bebeğimizin cinsi hala meçhuldur...
Sağlığı yerinde olsun,cinsi de süpriz olsun diyerek,kendimi süslemeye devam etmem bundandır efenim...
Şimdi cinsini bilmeden sürekli sarı,beyaz bişiler almak da içimden gelmemektedir...Bi öğrenelim sonra coşarız diyerek, sadece aldıım gayet anneci yaklaşımı olan bir t-shirt ve ulen kız olmazsa evde biblo yaparım diye bayılıp üstüne atladıım şu altın rengi ayakkabıcıklar vardır...

Hele bi belli etsin rengini beberuhi, zaten kıyafetti,odasıyddı,ismiydi,türlü uğraşların içinde kendimizi bulacağızdır...
Tabii ki yaratıcı güzel blog insanları varken,isim konusundan hiç korkmuyor,herkesten fikirleri bekliyorum!
Bi belli olsun cinsi...dedim ya...Asıl işler ondan sonra başlıyor!

Herkese selam eder,öper,tüm gecikme ve tembelliğim nedeniyle af dilerim...
bir de gerçekten hepinizi özledim!
ek not: her gören pek yakışmış hamillik dese de, ben aynada kendimi niyeyse pek beğensem de...ulen resimlerin hepsini kaplayan bir ay suratım olması bir tezatlık yaratıyo! Hala emin olamadım hamileyim,güzelim psikolojisine nasıl kapıldım!Resimlerle barışırsam,hem göbeem,hem ay suratımı en kısa zamanda yayınliciim efenim!Çok gülücezz,çok:)
Posted by Picasa

37 yorum:

nes-kafe dedi ki...

bi hamile kalim bütün tavsiyelerini yapıcam :)

Allah sağlık sıhhat versin. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

ibeking dedi ki...

kız o kı..ben alt açma şeyini bilem yeşil aldım nolur nolmaz diye :))

ciceklibahce dedi ki...

Ben hamileyim dedikten 1-2 gün sonra annem yeşil renk don alıp gelmişti bebeğe.
"İlk don aldım donansın" diye demişti:)))

Charm dedi ki...

Valla ben ısrarla 7-8 ay kadar hiçbirşey almadım desem yeridir. son anda oda kılık kıyafet herşeyi hazır etmiştim :) Yaılarını özlemiştik sevgiler :)

elma dedi ki...

Allahtan beyaz gibi sahane bir rek var.. Ben erkek oldugunu bildigim halde ilk 3 ay sirf beyaz giydirmistimkaraoglanima:) cok yakisiyor, kendisi gibi tertemiz beyaz bebislere..
Hamileliginin iyi gecmesine, yine yine boyle enerjik olusuna cok sevindim kiristil, yineliyorum, kirkbir kere masaalllah.. Saglikla gelsin dunyaya gorceksin ne renk giydirse annesi bi o kadar daha guzel olacak tazecikin:) sevgiler ikinize de...

Nenoni dedi ki...

Yazılarını özlemiştik.Bebek kız ya da oğlan ne farkeder sağlıklı olsun da..Hem seni temin ederim görür görmez ona öyle bir bağlanacaksın ki benim Mamulim gibi 24 yaşınada gelse hala senin bebişin olacak:))

Ayçiçeği dedi ki...

Eğer doktorun ağızından erkek çıktıysa, erkektir. Çünkü iki bacak arasında gözüken çıkıntılar sonradan kaybolmuyor, daha da uzuyor :) Bende iki oğluş var da, tecrübeden.
Bir de doktorun seni mutlaka Kadın doğum uzmanı Atıl beye yönlendirecektir, detaylı ultrason için. Bir aydan önce randevu almak zor oluyor, istersen doktoruna sor ve erken davran.
En rahat ve güzel aylarındasın, keyfini çıkar :))

Ilgaz Gürses dedi ki...

Kristılcım, bu kaçıncı comment, biri bile çıkmadı, bilgisayarımda bir şey var galiba. 8. defa seni çok tebrik ediyorum canım.

enne dedi ki...

Heeey, geri dönmüüüş:) Her aya bir post yarışmasının birincisi oldunuz Kristıl Hanım! Duygularınızı şeedebilir misiniz? Kıyafetlere bayıldım. Kızım 2 yaşına geldi ama hala 10 kg fazlam var, göbek de cabası. Bu nedenle bu kıyafetler şu halimle bana da uyabilir (65 kg olarak).
Hamileliğimde kendimi gerçekten harika hissetmiştim, hep hamile olarak kalsam diye bir hayalim de vardı:) Umarım seninki de gaayet sorunsuz, neşeli ve süper geçer, bebişinle birlikte cici bir anne olursun.
Not: Bize de doktorumuz önce erkek demişti o çıkıntıyı görüp ama sonra kız dedi. Kızlarda da ilk başta bir çıkıntı oluşurmuş. Bu da böyle bir anımdı, Omo'ya sevgilerimle.

Minik Patikler dedi ki...

Hayirli olsun tekrar :)


yaaa o altin rengi pabuclara bayildim benn nerde aldin :) ?

Minik Patikler

acicikolata dedi ki...

ben farkli bir noktaya parmak basmak istiyorum: evde bulundugun zamanlardaki haline. benim kayinvalide karni burnundayken evin yerlerini cilaliyormus, ilk duydugumda sasirmistim. ama sonra bir yerlerde okudum ki karnimizin burnumuza yaklastigi son gunlerde, tabiata hayvanlarda da varmis bu, hayvan kardeslerimiz gelecek olan yavrularina yuvayi hazirlamak icin vizir vizir calisirlarmis. sonra baktim gebeligimin son gunlerinde ben de haril haril yer cilaliyorum pronto yer cilasiyla. yaaa iste boyle...

nilly dedi ki...

Ha kiz ha erkek, anasi gibi cilgin bisi olucaktir eminim :) Neseli hamilelik dilerim

Aslı Cin dedi ki...

Cry, bir türlü ulaşamadık birbirimize.

Erkeklerin askerlik, kadınların doğum anıları bitmez. İnşallah yakında buluşur görüşürsek anlatırım ben de sana, ve belki bir kaç tiyoda ben verebilirim.

Her şeyden önce iyi olduğuna sevindim, merak etmiştim.

Hani bir şey planlıyordunuz ya, o oldu mu, onu soracaktım hem de.

Neyse, seni merak edince gazeteye baktım, baktım yazılar iyi gidiyor, Cry da iyi o halde dedim.

Nice bloglu yıllara canım.

Not: Ben hamileyken kendimi dünyanın en güzel insanı zannederdim, doğumdan sonra arkadaşlar itiraf etti, arkadan Hamza Yerlikaya gibiymişim :)

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hayırlı olsun bebişiniz.

Ben de haftasonu Görkem'e gittim, allahım en ucuzdu yaa.. ve evime o kadar yakın ki, 3 km sadece.

Sağolasın.

visne dedi ki...

aaaa! Siz Tercumanin yazarlarindan kivanc'sinn..cok hos ya! Disci randevuma erken gittigimde masadaki tek gaste tercumandir.Bende ilk kez orda okudum bu gasteyi.Ama sizin eglenceli ve hatta matrak yaziniz bana o gasteyi sevdirtti.Ne guzellllll cok sevindim bebek mujdenize.Hayirli ugurlu olsun.

Asortik Krep dedi ki...

Güzelleştiysen erkek olacak işte ! ama bunu tarafsız (!) birinin söylemesi lazım..Sen resmini koy biz sana söyleriz :))

Adsız dedi ki...

merhaba cristal,
öncelikle bebeğini tebrik ediyorum. Hamile kıyafeti satan mağazalar, senin bahsettiğin kadar da kötü değil diye düşünüyorum, gayet şık ve trendy ürünler satıyorlar,fiyatlarına gelince, evet katılıyorum biraz pahalı, ancak, güzel olan herşey pahalı değil mi zaten. Ben senin yerinde olsam uzerinde baby on board yazanlardan bir tane alırdım, uzerimde, baby on board yazan body,gerine gerine dolaşırdım ben hamileyim diye, sevgiyle kal...

Aslı Cin dedi ki...

Cry seni sobeledim canım, bir anne adayının çantasının içindekileri görelim diye, ama ne zaman yazarsın kimbilir ???

gazel vakti dedi ki...

Ben hamileliğimde 30 kg alıp yaratık haline gelmiştim aynadaki beni tanıyamıyodum bırak beni tanıyanların tanımamasını. Gudubet çirkin bişey oldum. Doktorum yine doktor olan karısına gel gel sana bahsettiğim 30 kg alan hasta geldi deyinde ne utandıydım ayıpmış gibi. Ödemmiş kız o ne bleyim bitti gitti vesselam. Sonra dal gib halimle yine gittim o doktora tanıyamadıydı. İkinci hamileliğimdede güzelleştim az kg aldım eee noldu yine erkek.Bende tedarikli olup her ikisindede nolur nolmaz diye yeşil rengi ve sarıyı bol tuttuydum. hey gidi günler be. Daha sık yaz bacım. Öperim tombiş yanaklarından.

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

kıyafetler süper ama umarım saglıklı bır kız olurda o ayakkabıları gıyer

Unknown dedi ki...

Crystal, daha şimdi okudum bu güzel haberi ve çok mutlu oldum.bebişini sağlıkla kucağına almanı diliyorum. sevgiler...

Mommycat dedi ki...

Crystalcim ,ben coook eskilerden Momycat ....Uzzuuuun bir aradan sonra tesadufen actigim blogunda boyle super bir haber almak cok guzel senden ...Coook tebrik ederim ,Allah tamamina erdirsin ...Benden son haberler Dragon kedicim 3.5 yasinda ve ailemize 3 ay once minik bir prenses kedicik daha katildi ..Cicegi burnunda bir anne olarak nasil muthis seyler yasayacagini soylemek istedim ...Kocaman opucukler minigine ve sana ....

Adsız dedi ki...

kocaman bir maşallah sana. resimlerini bekliyoruz merakla:)) becerebilirsem bebişine hırka örmek isterim..olmadı hırkayı lif neyin niyetine kullanırsın şööle kollarından tutar sırtını temizlersin:))

Adsız dedi ki...

selam cry,

bende 10 haftalık hamileyim ama beden olarak sizin anlattığınız o kilolara henüz gelemedim. 58 ile hamile kaldım şu an 61 civarıyım.kıyafet konusu benim en büyük takıntım, kendim aslan burcu olduğumdan herbişey süslü-püslü,gösterişli vs. olsun diye kendini parçalayanlardanım. bu haftasonu cmt. günü eşimde benimle nişantaşında perişan olmuş, mothercare-topshop-premaman-benetton ve başka birkaç yer gezilip tüm hamile kıyafetlerinin minimum giyilmek için 80 kg civarı olmak gerektiğine eşim tarafından karar verilmiştir. (kendisi 105 kg civarıdır,bunlar sana olmaz bana ancak diye son noktayı koymuştur) saatler sonra ağlamaklı olarak arkadaşlarımın tavsiyesiyle BELLA MOM diye bir magaza keşfetmiş ve tüm dünyalar benim olmuştur.... bu bahsettiğim dükkan çok cici, sade ama bir o kadar şık günlük kıyafetler t-shirt, kumaş pant., kot pant. , kot etek, elbise, hırkalar ve aksesuar dahi satmaktadır. fiyatlar piyasa ürünlerinden biraz pahalı ama hamileyken bile kadınların kendini olağanüstü güzel hissetmesini sağlayan bir yerdir. gerçekten ve gerçekten şiddetle her hamileye hatta hamile olmayan insanlara bile yolları n.taşına düştüğünde bir kez uğramalarını tavsiye ediyorum. 1 pant., 1 gömlek ve 1 t-shirt'e 265 ytl verdim ama o kadar güzel ve şıklarki verdiğim paraya hiç üzülmedim.

not: cry BABY ON BOARD T-SHIRTLERİNDEN mutlaka 1 tane edin, ben kendime şimdiden göbeğim o kadar kocaman olmasada 1 tane aldım!:)çünkü benim miadım 23 ağustos-7eylül arası olduğunudan tüm yazı geçirmiş olacağım o yüzden göbeğimin bu t-shirtlerle keyfini sürmek niyetindeyim!::))

Toplu İğne dedi ki...

gristlim, canım benim, canım benim, seni ben pek çook pek çok severim...
istanbula geldiğimde seni de bebişi de görücem inşallah; o kaftanı giyme sakın yanlız; çok gülerim bak baştan söyliyim haa haaa haaa. sen o baby on bilmemne yazan tişörtlerden giy. ben de "yanımdakiyle hiçbir alakam yoktur" yazan tişörtümü giycem. ha haa. şaka şaka; aslıya da haber verelim; bilmemkaçyüzbin dolarlık çanta kullanan hatunlar gibi, işte üçümüz o hatunları yaad ederek, 50 yetelelik çantalarımızla öyle nişantaşını turlayalım, kocaman gözlüklerimiz de olsun ama

Anne ve Bebisi dedi ki...

1 pantalon, 1 gömlek ve 1 t-shirt 265 ytl mi? Amaniin.

Adsız dedi ki...

biraz pahalı ama inanın kalite çok iyi... bazı arkadaşlarım eşlerinin kıyafetleriyle hamileliklerini geçirdiler (t-shirt, kazak vs. gibi şeyleri ortak kullandılar) ama ben 1,62 boy 58 kg. olarak hamile kaldım. eşim 1.89 ve 105 kg civarı! normal şartlarda bile nokta ve virgül gibi durduğumuz için ortak bir malzeme kullanımımız mümkün olmadı. küçük beden hamile içinde hamile kıyafeti bulmak çok zahmetli birşey. helede 10 haftalık küçük bir portakal olmasına rağmen benim gibi hemen karnı çıkmış birine giysi bulmak zordu taa ki BELLA MOM'ı keşfedene kadar!:) arkadaşlar pahalı ama şiddetle görmenizi tavsiye ederim....

not: baby on board t-shirtlerinde hiçbir zaman indirim yapmıyorlarmış. sanırım ya 80 yada 82,5 ytl'ye aldım.

Bezen Hindistan dedi ki...

merhaba, gecerken gordum blogunu, cok keyifli bir hamilelik gecirirsin umarim. bebegin cinsiyeti ile ilgili yazdiklarini okurken bir arkadasimin anlattiklari aklima geldi. bebek erkek demis doktorlar, hersey mavi alinmis haliyle, hatta dede bebegin ismini kazitmis bebek yatagina. derken bebek dogmus, aa bi bakmislar kiz:)) hadii, mavileri pembeye cevirmek icin bir telas. parmagini koydu herhalde geyigi donuyordur herhalde hala arada:)
sevgiler

Adsız dedi ki...

merak eden herkese duyurulur, cry tercüman'daki köşe yazısında BİR KIZ bekliyorum demiş:::)))) yani küçük prenses yolda::)))

hayal dedi ki...

Bir an tebrik mi etsem, ben mi yazdim bu cumleleri desem diye sasirdim vallahi...
Cooook tebrikler..
Hareket etmeye basladi mi bilmiyorum, ama bugune kadar yasadigim en guzel his o kelebek kanatlarinin icimdeki hissi idi (simdi kartal kanadi oldu, kemiklerimi kiracak yakinda o ayri:)))
Bir de oneri, Gebe diye bir magaza var (cevahir, capitol, bagdat) bir kotlari var, 85 YTL, sekiz aydir en yakin arkadasim.. Su gicik gebe kotlari gibi bogazima kadar uzanip beni daraltmiyor, ayni normal kot gibi, bir kez deneyen tum hamile arkadaslarim aldi. Cok cok rahat, kesimi de cok sik. Oneririm.

Adsız dedi ki...

sevgili cry,

bloga yazmadığın süre neredeyse 1 ayı geçecek sencede çok uzun olmadı!?:)

tercümandaki haftasonu yazılarını takip ediyoruz ama senin asıl köşen bu blog!!!!!

Adsız dedi ki...

Yok yahu bu crystal kişisi koca göbeeyle fellik fellik gezmekten firsat bulamiyodur kesin, sanirsam lohusa olana kadar adam gibi post bulamiyciiz, sonrasinda da heralde "cocuun b.klu donlariyla ugrasiyom anacim benden haberler bu kadar" der :)

Adsız dedi ki...

Yok yahu bu crystal kişisi koca göbeeyle fellik fellik gezmekten firsat bulamiyodur kesin, sanirsam lohusa olana kadar adam gibi post bulamiyciiz, sonrasinda da heralde "cocuun b.klu donlariyla ugrasiyom anacim benden haberler bu kadar" der :)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

vay anam vay ben yokken neler olmuş burada :S

Kız Crystal anne mi olcan sen şimdiiiiiiiii :) Seni çok çok öpüp tebrik ediyorum. Vay be hala inanamıyorum :) ben de bakayım herkes neler yapmış dedim herkesin hayatında bir sürü değişiklik olmuş. Şunu anladım ama hepinizi çok özlemişim. ben de bloğuma tam bir özet geçeceğim ayların özetini. Şu an bu satırlı nadide İzmir ilinden yazıyorum sevdiğim adam horul horul ay pardon mışıl mışıl uyuyor ben ev kadını modda iş arıyorum duruyorum aksama doğru mutfakta yemek pişiriyorum falan günler akıp geçiyor. her üzüntünün sonunda güzel günler varmış onu da öğretti hayat bana. :) Canım benim yaaaaa seni çok özlemişim aya gene özlemekten bahsettim dur ben yarın seni arıyım bi telefonunu kıpraştırım :) Blog annesi :)

Adsız dedi ki...

cry sen kesin baska blog actin bizide eledin hayatindan, bak bizde hamiliz ama hala aktif olarak senin blogunun takipciyizz...

selamlar, sevgiler
aylayildiz

acicikolata dedi ki...

a-aaaa kiz mi? ne guzel! benim de kizim var arkadas olabilir miyiz?

uzay dedi ki...

kızın olacak ve su süper sirin dore ayakkabıları ona giydireceksin diye bu kadar havalara girip buraya ugramıyosun dimiii :P
lan gristal kızın olacagını bile baska bi blogta okudum yuh diyim ben saaaaa
bide küs hıh :(