Cuma, Eylül 22, 2006

BİLGİ İŞLEM

ayvalı kapuska yaptım dün...pek güzel oldu.
Koca 'madem bu kadar güzel yemek yapabiliyodun biz niye bilmiyorduk bunca zaman' dedi...
Güldüm,'isteyince herbişiyi yapabiliyorsun demek' diye düşündüm.

Peki ben ne istiyorum?Bilsem,en mükemmelini başarmak için uğraşacağım...
Ama bir bilsem...

17 yorum:

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Canım benimmmm enerjik arkadaşım , yetenekli arkadaşım, yaratıcı arkadaşım veee hamarat arkadaşım... Ellerine sağlıkkkkkkkkkk

Asortik Krep dedi ki...

Benim bildiğim kapuska kuzu etli olur :) ayvalıyı ilk defa duydum..Nasıl yapılırmış merak ettim şimdi..

Adsız dedi ki...

İçindeki enerjiyi boşaltamamanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. İçin kaynar, sürekli birşeyler yapmak istersin, yaptın mı da en iyisini yaparsın bir çırpıda, onu, bunu zorlarsın, o işi hallettikten sonra, yenisini istersin, sonra daha yenisini...

Ama bazen gelirki yapacak birşeyler konusunda tıkanırsın. Belki hayatı daha yavaş yaşamayı öğrenmek lazım. Öğrenirsen bana da bi mail at olur mu?

Neşeli

me dedi ki...

Her şeyi yapabilirsin sen valla,yeter ki canın istesin :)
Öperim

Adsız dedi ki...

sen pozitif bir enerji yumagisin, yureginin guzelligi seni cok ama cok guzel yerlere tasiyacak gor bak... Banu demisti dersin :)

KUGUU dedi ki...

Benim tanidigim CRYSTALch in elinden bir ucan bir kacan... onlar da ucup kacacak firsat bulabilirlerse tabi... (commentime commentini- kendi sayfamdakini hani- aldim canimcim:))) Hala hepimizin-tum blogger dostlarinin- 2 pabucumuzun da ayagimizda oldugunu zaten biliyordum ben:))
Kuguboynu

Age35 dedi ki...

Canımmçç eline sağlık,eminim çok güzel olmuşdur..

gazel vakti dedi ki...

Bacım ben ayvayı nerden bulduğunu sorcam sadece.Bak tikkatini çekerim tarif bilem sormadım.Atçam kafadan tutçak.

Nenoni dedi ki...

Ayvalı kapuska mı?Tarifini yazsana..E resim de isteriz tabii.

CaDı dedi ki...

Ahh ahh bende hala ne yapacağına karar verip başlayamayanlardanım, bi yandan hayat elimden akıp gidiyormuş gibi geliyo, bir yandan da enerjim boşa akıyormuş gibi geliyo.. İşte herşey akıp giderken ben aptal aptal seyrediyormuşum gibi geliyo gibi gibi geliyo:))

Adsız dedi ki...

sen bir yay burcusun ve yay boyle bir burc. sayet ne istedigini bulursan daglari devirirsin ama maymun istahin yuzunden gercekten ne istedigini bulman gerek. bu dunyaya gelisinin amaclarindan biri sabir, konsantrasyon ve "ben neden varim"a cevap aramak.

yalniz degilsin:))inan bana!

Pareo Anne dedi ki...

aaah ah kıristılım ah.
bu yay burcu mudur nedir, onun tam alnının ortasına tüküreyim ben.
ben de tam da kendime aynı teşhisi koymuşken, artık en yakınlarım da alenen yüzüme, sen ne istediğini bilmiyosun demeye başladı. doğru söze ne denir. çözümü bulursan bana da haber et. ben de bu aralar mesela, hem çalışmayıp evde çocuğumu büyüterek gezip tozmak, ama hem de iş kadını olup kariyer yapmak istiyorum.
işsizlik canıma tak edince çalışıp kariyer yapasım,ayağıma iş fırsatı gelince de evhanımı oluveresim geliyor mesela.
bu ne yaman çelişkidir kıristılcığım...

sevilay dedi ki...

Ramazan ayiniz mübarek olsun canim. Bütün dualariniz kabul olsun.

Sevgilerimle

hayal dedi ki...

Ben de ayva arıyorum bir aydır bulantıya iyi geliyormuş diye.. Nerde vardır ki? :)

crystalsdreams dedi ki...

prettyiim,gel beraber yiyelim:)

asortikçiim,kuzu eti de var içinde,bir de ekstradan ayvalar var kuşbaşı doğranmış,süper lezzet veriyor,tavsiye ederim:)

Neşelim,bi bilsem,bi öğrensem kendimi yavaşlatıp,daha sindirerek yaşamayı,acayip bişi olcem de..öğrenirim belki!ama sen daha önce keşfedersen,haber verirsin di mi:)

Prucanım,herşeyi yapmak yerine,birşeyi en süper şekilde yapmak daha iyi ama,böyle herbişiyi yapmak isteyince kafası karışıyo işte insanın:)

AH Banucum,İnşallah...o zaman sen demiştin demenin dışında,bi kutlama yaparız beraber:)

Ah Kuğucum,yoruluyo işte bazen insan,her uçana,kaçana yetişmeye çalışınca...apışıp da kalabiliyo:)

Ageciim,güzel gözlü şekerim...Güzel oldu Valla,ne yalan söliim:)ama merak yok bende,mutfak konusunda pek meraksızım..

Gazelim,ayvayı ben de bulamicem sandıydım ama bizim burada bi züpermarket var,herbişi tedarik ediyolar,onlarda varmış şansıma...Fekat rengi yeşildi,hani bööle elma görünmlü ayvalardı,doğan görünümlü şahin gibi...Ama tadı gayet yeterliydi bu mevsim için..Bulamazsan gönderirim ben sana tatlım,tarifte bi numara yok yoksa,fazladan bi ayva var işte...

Nenonicim,ben ööle maharetli bi mutfak kişisi olsam keşke tarif verecek kadar:)Klasik kuşbaşı etli kapuska yaptım..ama annemin kapuskasında bi de ek olarak ayva oluyo,onları da kuşbaşı kesip,lahanalarla beraber atıyosun tencereye,çok güzel bi lezzet veriyo bu ayva meyvası yemeğe:)

Cadıcım,yok yok sen gayet güzel çalışma hayatına tekrar başladın,enerjin de mükemmel,herbişi de..ööle gibi gibi gelmesin sana...Maşallah diyelim,devam etsin Cadıcım yoluna:)

ah anonim kardeş,ne güzel demişin...Bu dünyaya geliş amacımız ne zorlu bi görev içerio anacım ama yaww!Şu yaşıma kadar kendimi bulma çabasında yaptıklarımı saysam,peheeyy roman olur roman:)hala arayış sürüyo,Allah yardımcımız olsun ,ne diyim:)

Peace'cim, senin de gözüne sağlık:)havalar hakkatten soğudu,kapuska seviyosan da tam bu soğuklara uygun bi kış yemee,tavsiye ederim:)bi de battaniye eşliğinde kitap okumak çok güzel geliyo bu havalrda:)

Nefinim,bu gün çok başka sıkıntıları olan bir arkadaşımla konuştum da...Sonra dedim ki,ulen tek derdimiz bööle kararsızlık olsun hayatla ilgili dedim..Pek yaman bi çelişki yaşayan çelişik bi burcumuz var evet, ama biz onu da çözeriz,yaparız kızım biz...isteyince on bin kaplan gücüne gireriz..Sadece çok isteyeceğin bi fırsat çıkmamış senin de karşına..Aynen bana olduğu gibi...güzel günler gelecek şekerim,bak gör:)

Ahahah:)Duygucum, bu kadar çok yay burcunu burada görmek öyle mutlu ediyo ki beni,bak gör yalnız değiliz işte...Bence bi dernek bile kurabiliriz,yay burcu mağdurları dernee:)halbuki,bu bize zarar veren bi takım özellikleri dışında da pek de özel bi burç aslında yay yahu..Sanatçı ruhlu,duygusal,eğlenceli ve sıradışı insanlardır yay mensupları...özeliz kardeşim yine de,türlü abukluklarımızla bile!

Ceriseciim,yok bee,arada ööle geliyolar bana:)yaz yaradı evet ama,sadece kilo anlamında:)

Canım Sevilaycım,sizin de Ramazan ayınız mübarek olsun,bereket evinizden eksik olmasın...Ve tabi ki hepimizin duaları kabul olsun...

Hayalcim,sen hangi yakadasın,ben Anadolu yakasında buldum bu ayvaları..hatta şu an hali hazırda bi tane var buzdolabında...göndermek istiyorum sana...mailleşelim mi cicim,ayva konusunda,ciddiyim haa..hamil hanımcııma elimizden ne gelirse hazırız yardıma..

hayal dedi ki...

:)) tesekkur ederim ne kadar iyisin :)
ben anadolunun yaklasik %40'ini hergun katediyorum nereden aldigini soylersen bir bakayim
maillesmeye de :) zkubat@yahoo.com

Unknown dedi ki...

Tarifini paylaşabilir misiniz?