Salı, Ağustos 15, 2006

Kurtar bizi Kenan Evren Paşa!

Geçen hafta bastıran ve fenalık getiren sıcaklar nedeniyle haftasonu yine yazlığa gittim,deniz iyi gelir bunalmış bünye ve ficuda diye..Öyle bunalmıştım ki kocanın ''ben gelemem,işim var,bık bık bık ''tarzı söylemlerine pek aldırmadan,''peki tamam gelmiyo musun ,o zaman ben de annemlerle giderim'' dedim ve de öyle yaptım.. anne ve baba sevgi yoğunluğu içinde 3 gün geçirdim,fazlası da sıcaklar gibi bi etki yapar diye dönüverdim yurduma,kocanın yanına...

Hoş dönüp gelmemde,tam anneyle yazlığa gitmiş olmanın verdiği rahatlık,poponu yayıp yatma ve otel konforunda bi yazlık keyfi çıkarma esnasında kocanın arayıpp,özlediğini söyleme şekli olan '' hadii gelmiyo musun artık,geeel,bulaşıklar biriktii,çamaşırlar dağ oldu,masa örtüsünün kenarını yaktıımmm'' tarzı bildirilerinin etkisi olmadı değil!Mazallah, evi börtü,böcek basabilir,yangın çıkabiliiidii!

Ne diyceedim...Heh, yazlıkta tamamen kendimi daha fazla ne kadar arap kadriye formuna sokarım düşüncesi ile dünyadan uzak sadece güneş,ben ve kakao yağlarım şeklinde bir yaşam şekli kurmuş olsam da...bu dünyadan ve dünyanın çıkan çivilerinden yine de kopamadım...
Çıkan çivi derken..o kadar çok fena sorun yaşanıyor ki dünyamızda,adaletsiz bi düzen almış başını gidiyo,korkunç ölümler,ihtiraslar sonucu çıkan ve geleceği bir sis perdesi şekline sokan savaşlar,açlık,sefalet,vicdansızlık,hırsızlık,parasızlık,cinnet,cinayet...Haberleri açıp baktığımda her gün gözlerim doluyo,içim kararıyo,kendi yaşadığım hayata hem şükrediyor hem de tarifi mümkün olmayan vicdan azabı,kalp sızlaması yaşıyorum...

Ama şimdi yazacaklarım bu ciddi boyutta gelecek kaygısı yaşatan konular ile ilgili değil...

Aslında yine gelecek kaygısı içinde yazıyorum bu satırları...Savaş,terör,ve tüm acı haberlerin haricinde..magazin haberleri beni bunalıma itti,nereye gidiyo ulen bu dünya,bu insanlar dedirtiyo magazin dünyası bile,o derece!

Annem bazen haminnelik yapar,büyüklerden duyduğu ''bu dünyada zina ve bina arttıkça kıyamete daha çok yaklaşıyoruz'' der!Binalar arttıkça artıyo,zina konusunu takdire bırakıyor..ve uçankuş ekibine bağlanıyorum!

Yazlıkta; dalga sesleri, mehtabın güzelliği , hafifçe esen rüzgarın sükunetini bozan tek düşman,her gece ama her gece tv'de farklı isimlerle yayınlanan ama aynı içerikte olan magazin programları oldu..Diyeceksin izleme..Ama,anne ve baba ile 3 gün sevgi çemberinde yaşarken,arada bi canın sıkılabiliyo,tv can simidin olabiliyo..İşte o ara ve derelerde açılan tv karşısında...Sonra her sabah eve giren gazetelerin yazdıklarına baktıkça...Ben bi düşman kesildim bi kaç kadına,adama...Öyle böyle değil, sokakta görsem yemin ederim suratlarına tükürücem...
Aha da buradan kendilerini ifşa etmeye karar verdiğimdendir bu yazının amacı...Hani tanıdıkları falan belki okur şansa,aman diyim, uzak dursun bu isimler benden,öyle şiddet doluyum,korrkarım kendimden!

TELEVOLE KIRİSTIL BİLDİRİYOR..
YÜZÜNE TÜKÜRÜLECEKLER TOP 10 LİSTESİ:

1-Bu ilk numaraya oturtacağım zata bi türlü karar veremedim,eşit derecede tüküresim gelen 2 kadın var galiba..yok,yok en birinci,tiksinci buldummm..Aha açıklıyorum:
Kendisini 2 kere ya da 3 kere aralıklarla tv de görme şansım oldu, 2sinde sokakta gayet umuma açık yerlerde sevgilisi hamile olan ve aynı anda karısından yeni boşanan adamla ve evli ve çocuğu olan başka bi adamla aleni insanı sevdiği insana sarılmaktan tiksindiren görüntüler içindeydi,sanırım kapalı yerde kalma fobisi var,dışarlarda öpüşüyor ya da kavga edip dayak yiyor...Sinem Er..bişi tam anlamadım soyadını...Iyy..fena şekilde ıyyyyy yaaa...ya sev ya terket sinem,yo yo kesinlikle bu ülkeyi terket be sinem..yatacak yerin yok bence..

2-Zaten oldum olası sahte bulurdum kendisini..ama pes..bu derece hastalık halinde aldatma bağımlısı olduğunu hatta böyle insanların bu dünyada olduğuna inanmazdım..varmış..Pınar Altuğ..tedavi olsa geçer mi ?

3-Daha önce de böyle bi dönem geçirmişti,sahnede yürürken eteğini yukarı sıyıra sıyıra yürümüştü..bi teşhir merakı var arada ortaya çıkan bi hafif karakter hali..Zaman zaman bastırıp hanımefendi rolüne giriyo ama kumaş bozuk ,o yüzden kumaş arada illa ki pot yapıyo...Önce poposu gündemi meşgul etti,sonra sahnede dönerken bacaklarını yne bi gösteresi geldi,sonra yine yemiş ve dillere pelesenk olmuş kilo mevzusu başına dert olmuş haliyle Tarkan ile sahnede hoppidi hoppidi göbek attı,göbeği,poposu bi o yana bi bu yana sallanırken..Selülitleri sorulduğunda en sahte hammfendi ses tonuylaaa, hiiç ööle bi sorunum yokk,kaymak gibiyim gibi zavvallı bi beyanda bulundu..Sibel Can,yazık be ablacım sana...

4-Hüsnü Şenlendirici ile yukarıda 1 numarada yazdığım Sinem adlı kadın ile yarışır karakterde olan Manken kişisi Ece gürsel...Ünlü olup şöhret olunca erkek kendinden bekleneni yapıp sapıtıyo tabii de hamile bi karısı olan adamla ne işin olur,hadi bi işin var,sokaklarda salınma lüksüne sahip olduğu kanısına nerden kapılırsın...rezalet yakalanma görüntüleriyle klarneti çalarkenki saygın halini tamamen yitiren Hüsnü..vah sana vahlar sana...

5-Koca burnuyla karizmatik insan ama kime nerde nasıl zamparalık yapacağını şaşırmış kart zampara Kaya Çilingir kişisi...Tam bir andropoz örneği!

höyf...geriye bi dolu zavallı magazin karakteri var...ama içim kaçtı bak yine o Sinem kişisinin görüntüleri aklıma gelince...

Nereye gidiyo bu insanlar...ilişkiler böyle mi artık...ben mi çok geri kaldım...
Yok yok ,ben çok fazla magazin programları etkisinde kaldım:)

Diyerekk..postumuzu konuyla alakasız ama fıkra tadında yaşanmış bi olayla bitireyim istiyorum...
Hani şu alttaki, bekar yaşıtlarımızın kolay sevgili bulamayacağı konulu yazdığım posttan sonra geçen hafta çok sevdiğim canım Esrucan ve ablası ablacımm ve 15 senedir görmediğim ablacığın 2 lise arkadaşı ile buluştum..Süper güzel bi akşam yemeğinde bu 2 bekar(boşanmış)ve 2 evli canım cağızlarımla konuşurken,konu yine bi yerden sonra kadın-erkek ilişkilerine geldi..Ve, hakikaten şu anda bekar ve yaşı 30 civarı olan hemcinslerimin kafasına göre bir erkek arkadaş bulmasının ne kadar zor olduğuna bir kez daha emin olduk..Mesela bu bekar tatlı ablalardan biri bi örnek verdi ki..güldük üzülesi bu hale..
Şöyleki; ''ben artık sevgili adaylarının otururken ayakları yere basıyo mu kriterinin dışında bir de Kenan Evren sorusuna verdiği cevap ile bir kriter oluşturuyorum'' dedi bu tatlı abla..Nasıl yani??? dedik tabi biz..E dedi, ''artık yaşı 20 olan adam bile gayet koca adam gibi gözükebiliyo,ama onun yaşını tam anlamak için bi teste tabi tutmak gerekiyo''..bu test fikri de bi gün kuaförde, kuaför çırakları ile olan bir şaşa kalması durumunda gelmiş aklına bu ablacığın..Fönü çekilirken, 2 tane gayet iri kıyım delikanlı kardeşlerimiz hararetli hararetli futbol tartışması yapıyolarmış,Mustafa Denizli,Fatih Terim gibi teknik direktörlerden bahsedip,en iyi kim sorusuna cevap arıyorlarmış..O arada bizim abla heyecanlanıp konuya dahil olmak adına,''aa bence Türkiye'ye gelmiş geçmiş en başarılı en baba teknik direktör Jupp Derwall dir'' demiş...Çocuklar şöyle bi bakmış,bizim abla duymadı sanmış arkadaşlar, bi daha söylemiş ''derwall derwaall ''demiş..Yok.. çocukların suratta ifade yokk...Ablacık korkuyla sormuş,''siz Derwall'i hatırlamıyo musunuz yoksa???'' Çocuklar ''yooo,kim ki o??'' diye cevap vermiş! Abla bunun üzerinee, nerden geldiyse aklına hemen soruvermiş ''e siz Kenan Evren 'i de tanımazsınız o zaman'' ...Bu iri kıyım delikanlılardan biri hemen atılmış,'' yoo tanırızz..Ressam diil mi ki!!'' :))

Sonuç olarak,ablacığın bundan sonra sevgili adayına yaş testi yapmak için ilk sorduğu soru Kenan Evren kimdir olmaya başlamış! Ressam cevabını veren adaylarr, top oynayıp acıksınlar diye kendi hallerinde bırakılmış tabi ki:)

Son noktadaaa diyeceğim şudur ki..
Kenan Evren resim sanatını icra etmez ve Türkiye'nin siyasi tarihindeki dönüm noktalarından olan bi dönemin başkahramanlarından olurken..eskiden..çok eskiden...Bu kadar çok Sinem..bu kadar çok Kaya ortalıkta galiba yoktu...Varsa bile, ''ayıp'' kesinlikle bilinen bi kavramdı...
taş yaaağcakk başımıza taaaş!:)şemsiyeler de korumaz ki bizi!

34 yorum:

elma dedi ki...

yuuhhhh noluyo yahu size boyle once asli sonra sen soktayim vallahi kiristil:)!!! ne dusunuyorsam aynisni mi yazarsiniz yahu?? aklin yolu birdir diye buna deniryor sanirim, sahid oldum bir kez daha:)
ama yine de eklemeden edemeyecegim...

Sibel Can = jole popo ( oyle salliyo ki cok buyuk maharetmis gibi, aynen benim de icim kalkiyo, cok fena...
Ilk siradaki Sibel bilmemne icin isee:) sevgiliniz gorurse kizmaz mi diye gelen bir soruya, evet kizabilir, diger sevgililerim de kizabiliiirr, digerleri de kizabiliirr, bissurusevgilim var benim diyerek, afallatmistir milletce bizleri bi guzel:)
Ama en guzeli Pinar icin soylenebilir... Can benim arkadasim, milyonlarca arkadasim oldugu gibi:)!!!
Optum bize bu firsati verdigin icin, simdi bana attigin postun mail haberi geldi, kalp kalbe de karsiymis yanii:)

Adsız dedi ki...

super yazmissin yine crycim,ne desem bos :)
uzaktan

Aslı Cin dedi ki...

Yahu ben şu kuaförde geçen konuşmaya gülüyorum hala. Ya da magazinsel dille şöyle diyebiliriz, koptum yazdıklarına ama öle çok isim yazmışsın ki her an patlayabilir burası :P

me dedi ki...

Polyannam benim ,canım arkadaşım,gülerek okudum yine ...
1.sırayı Pınar alır beaa.

Unknown dedi ki...

Bahsettiğin insanların ar damarları genişlemiş derdim eskiden şimdi kanalizasyon olmuş diyorum. Şu yağan taşları diyorum toplasakda bizim üzerimize yıkılmaya çalışanları bari talasak çok mu cahilce olur?

Bahsettiğin insanların ar damarları genişlemiş derdim eskiden şimdi kanalizasyon olmuş diyorum. Şu yağan taşları diyorum toplasak da bizim üzerimize yıkılmaya çalışanları bari taşlasak çok mu cahilce olur?

Enerji yumağım bahsettiklerin
medya önündekiler, olmayanlarda almış başını gitmiş
şeker takma bişeye
nasılsa bir gün edirneden vana kadar boynuzlar uzayacak çoğunluğun boynuzu birbirine takmaya başladığında seslerde karışacak, işte o zaman ne yaptıkların farkına varacaklar.
Birde bu kadar bozulmanın arasında araya karışan iyi insanlarda oluyor ne yazıkki yapçak bişiy yok.
-----.----
Ablanın testi sevdim :)))
Eh bende bekarım deneyeyim bari :)

acicikolata dedi ki...

2 numara: bu kiz bana da oldum olasi sahte, sinirli, sinsi ve kötü kalpli gelirdi. Ama herkes ay cok hos kiz dedikce kendimden suphe duyardim. Bir gun gazetede ilginc bir sey okuyunca bu fikirlerim kuvvetlendi:el yazısı uzmani birine, bi suru insanin yazdigi yazilari gostermisler. Altlarinda isim ve imza yok tabii ki. Bir tanesi icin soyledikleri:”butun dunyayi,insanlari, hayvanlari, bitkileri seviyormus gibi gozuken, aslinda kendinden baska kimseyei sevmeyen son derece cikarci ve bencil bir kisi” Gosterilen el yazısının sahibi Pınar Altug’mus.
3 numara: seninle zevklerimiz cok tuttu, bu kadin da 2x2=4 dese şüphe duyarım. Agzindan cikan her laf yalan. Belki evliyken Karahan Cantay’la yattigi ortaya cikinca, bunu örtbas etmek, unutturmak icin cağnım Türk toplumuna tam da yutturulacak sekilde hemen evlenip bir de hemen ustune bir cocuk daha peydahladigindandir, bilemedim (yazik o cocuga, gunahsiz. Sirf annesini aklamak icin dogdu)

Toplu İğne dedi ki...

kristalim gizemli iş kadınım, leoparım ikea canavarım; eksik yazmışsın anacım;
kart zampik kayanın eski baldızı, hülyanın kardeşi mi kızı mı ne idüği belirsiz, şahıs olarak adlandırılacak başka bir özelliği olmayan helin denen insancık;

sedaya mel mel gözü yağlı bakan, aşk böcüğü, ergenlikten çıkma nihatttt

yılmaz erdoğanın kamuoyuna sunduğu kanlı-güvercinli-yanlı mektubu,savunduğu politik mevzulara tezat yaşamı

sedanın yağlı dötü, hülyanın yaşıyla orantılı düşen çenesi

gülbenin halkın şirinlik muskası olma çabaları

petek denen 6. his, 3. göz alaşımlı bet sesin her daim sevgilisi pompalı kanallarda bilmişlik taslaması

bütün yaz türkbükünde kayış gibi yanmış vücdunu gösteren yaşlı adamın genç mot..pardon sevgilisi eda t.. ne para varmış be herifte! tatil yap yap bitmiyor

ve nice nice gazetelerin 2. sayfasında çıkan sosyete or.. pardon gülleri

zehra dedi ki...

cry şekerim bir ekte ben yapayım. en son gıcık olduğum gülben ergenin hürriyete yaptığı açıklama "3,5 aylık hamileyim 15 gün sonra 4 aylık olacak.... " hadi yaaa toplayabiliyorsun demek:) aptal yerine mi koyuyosun sen bizi kardişim:)kardişim diyince bir de bu kişilik var tabii yarışmaların vazgeçilmezi haline gelen kardiş:)

Asortik Krep dedi ki...

Gülse Birsel' e rakip mi geliyor diye düşündüm bir an..
Kenen Evren sorusuna bayıldım :))
Listene katmak için Helini, Hülyayı ve Peteği öneriyorum..
Harika bir yazı olmuş :)) kutlarım.

Age35 dedi ki...

Oh be yav..Yazını okuyunca ben bi oh çektim adeta.Çünkü normalde ben çok fazla bu tip programları seyretmiyorum ama tıpkı seninde dediğin gibi yazlıkda annemelrin yanındayken şöle bi elimde kumanda bi elimde dondurma boyna senin top 10 un ultra,extra,mega,özel,en harbi hallerini seyredip durdum ama her defasında da inkar ederek seyrettiğimi...NEyseki yalnız değilmişim magazin takibinde...hele commentleri okudukça epeyce kalabalığız sanırım..Bu arada Pınar Altuğ kardeşimize kullanıyorum oyumu.Gözümüzün içine baka baka tatlı tatlı yalan söyleyebilitesi hayranlık verici..

acicikolata dedi ki...

Iıııı şey pardon yine ben, rahatsız ediyorum ama, soylemezsem catlayacagim: bi de ben seyi hic sevmiyorum, hani var ya kucuk kizlarin ugruna ustlerini baslarini pşarcalayip konserlerde dusup bayildiklari, hani extrem tercihlerini daha rahat yasayabilmek icin yenidunya'ya yerlesen. Bir vakitler sanirim bahadir Boysal cizmisti bunu, "soylemeyecektim ama Turk milletine yutturulan cifte standarda daha fazla dayanamadim" diye, new york'ta bir barda ızbandut sevgilisinin kollarinda kendinden gecmis halde temsili resmini cizmisti. Iste bu kisiye gicik oluyorum. Bi de tercihleri goze batmasin da heteroseksuel sanilsin, kucuk kizlar buna sirt cevirmesin diye midir nedir sanirim para karsiligi yaninda calistirdigi kadrolu sahte sevgili o kiz yok mu, iste ona hic anlam veremiyorum.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

bu güzel yazıyı yazan kristal e ve yorumlarda bulunan diğer arkadaşlara çook teşekkürler. sayenizde ne çok şey öğrendim zira yazın hiç tv izlemiyorum ve de boyalı basın okumuyorum...
karşıma çıktı mı da zaplarım, izlemem diyemem. yaz karmaşasında atlamışım bu konuları...

Adsız dedi ki...

ben sibel cani severdim eskiden( bi de guzel hatundu ona benzetirlerdi beni filan hosuma giderdi:P) simdilerde cidden cok itici gelmeye basladi, birde Pinar Altug icin soklardayim.. yahu iyice zivanadan cikmis hatun, dedigin gibi hastalik sanirim.. yok yok artik onur-haysiyet diye birsey kalmamis yazdigin karakterlerde, yuregine saglik

Optum,
banu

Adsız dedi ki...

Eline diline saglik gırıstıl hanım. Televizyon seyretmeyen, gazete okumayan bir adam olarak bunlar bana cooook uzak geliyor.. Akliseliminizi korumak ve insanlara gereksiz kin baglamak istemiyorsaniz magazin programlarindan uzak durun derim ben nacizane kendim :)

bir de ablanin testine bayildim. Biz de "iran irak savasinda kim kimden destek aldi?" diye mi sorsak? ya da "12 eylul 1980 oncesinde ne oldu?" bilirler mi ki?

huysuz dedi ki...

kristılım, cuk oturmuş bu liste şekerim. aslında 'zavallı top 5' de olabilir listenin başlığı, çünkü hakkaten zavallı tipler bunlar.
asıl kötü olan ne biliyo musun bi de? bu tarz görgüsüz ve dejenere tiplerin yaşadıkları sahte ilişkileri 'AŞK' adı altında allayıp pullayıp türk toplumuna sunan televole medyası... ve maalesef bu yolla artık 'gayet normal' hale getirilmiş bu aldatmalar,yuva yıkmalar... o yüzden listenin başına can daimi olarak can tanrıyar'ı oturtuyorum ben !

Nenoni dedi ki...

Magazin programlarını hiç seyretmediğimden kim kiminle naapmış konusunda çok cahilim.
Kenan Evren testi yaş anlamak için ideal doğrusu:)Maalesef bizim gibi gençken dünyayı değiştirmeye kalkan bir neslin çocukları Kenan Evreni sadece ressam olarak biliyor.Bunda bizim birazcık kabahatimiz var sanırım!..

Adsız dedi ki...

ABLACINNN seni cok opuyor. ELLERINE SAGLIK.. yazılara devam

CaDı dedi ki...

Bende uzun zamandır tv izleyemeyen biri olarak sayende aydınlandım ama bişiy söylemeden geçemiycem Cry ve yorum yapan canlarım :

Biz bu adamlara pirim yaptırıyoruz işte, amaan vakit geçsin diye bu boş insanları izliyoruz. Onlar da kendilerini bi pok-afedersiniz- sanıyorlar!

Nilay dedi ki...

Bu Pınar Altuğ gibi kısık kısık bakıp, gülen insanlardan korkarım ben. O bahsettiğin 1. numaralı şahsı tanımıyorum ben. Ne tuhaf tipler var ülkede yaaaa. Ama nerde hani Gülbeniydi, Hülyasıydı, ha onun kardeşi medyatik güzelimiz Heliiiiiin? Yoksa bunlar ayrı kulvarlardan mı şekerim??? HAni hiç biri aynı kulvardan koşmuyor ya... Ama hepsinin hamurunda beygirlik mi var ne?

Adsız dedi ki...

Liste icin alnindan operim seni Cry.Magazin medyasinin lagimi patlamis, pis kokudan gecilmiyor ortalik.

21`i pazartesi oglen iniyorum ama kardesim babam her gun yazlik evden arayip "sakin Istanbul`da takilayim deme, uyu birkac saat atla gel bekliyorum. Bak ben seninle basbasa baba-kiz takilalim diye anneni kardesinin dugun hazirliklarini tamamlamak bahanesiyle Istanbul`a sepetledim" deyip duruyor :)) Bakalim formullere gore zamani denklestirip seninle tanisacagiz, soz.

Adsız dedi ki...

Kendime koca bir "aferin!" gonderiyorum. Sen surda iki gun kala ismini armut gibi yaz commentin altina :))

Yok Cry`cim gizem mizem olmuyor bende, seffaf insanim seffaf seffaf olecegim bu gidisle, peh! :)

Adsız dedi ki...

yazdıklarını o kadar büyük bir keyifle okuyorum ki... Süper yazıyorsun keşke senin gibi bir arkadaşım olsaydı benim çevremdekiler ne yazık ki durmadan birbirlerinin üstüne çıkmaya çalışmaktan saçmalayan tipler...Konulardan uzak kalmaya çalıştıkça benim çizdiğim karakter de nemrut bir şey... Yanında tam da kendim gibi olabileceğim senin gibi arkadaşlarım olsaydı keşke ne çok isterdim. Ben seni okumaya devam edeceğim. Hep mutlu ol...

gaykedi dedi ki...

popüler kültür bayağılaşmadan ,insanlara bir seyler vererek,suya sabuna dokunarak da yapılabilir...işte size güzel bir örnek...

Sezen Aksu'nun idam edilen üç kişi için şarkı yazdığını biliyor muydunuz ?

Lal....
Deniz Gezmiş İçin (Hiç insan öldürmediği halde sadece sol akimlara gözdağı vermek için asılırken kendi sandalyesini tekmeliyecek kadar cesur birisiydi)

Dargın değilim....
Adnan Menderes için (Milli ayıbımız,dünyada başbakan asmış iki ülke oldugunu okumuştum biryerlerde,Pakistan ve Türkiye)

Son bakış....
Erdal Eren için ( Genç nesil kim oldugunu hatırlamıyacaktır,12eylül Kenan Evren döneminde 17 yaşında yaşı büyültelerek idam edilmişti)

http://gaykedi.blogspot.com/

Gün dedi ki...

Özlemişim cry'cim seni, son 3 postunu ve yorumları bir solukta okudum, ben 1 numarayı tanımıyorum, Pınar'dan nefret edenlerdenim :) Öptüm seni :)

Gunbatimi dedi ki...

gaykedinin hatirladiklarinda bir hata var, kendi sandalyesini tekmeleyen huseyin inan'di.. (kaynak: erdal oz, gulunun soldugu aksam, can yayinlari)

ibeking dedi ki...

gerçi sözlü de söledim sana ama benim ablam hamile ve eda taşpınar ve paris hiltonu görünce midesi bulanıyo...

Adsız dedi ki...

valla gelip yanına soracaktım kristıl senmisin diye.. ama ya sen deilsen diye çekindim açıkcası. sen de beni merak ettin ha? koyubeyazda var mail adresim (blogum yok malesef) bana bi mail at yollim sana resmimi :)
linda

KUGUU dedi ki...

Seni de yazilarini da ozledm tatildeyken (ben!) CrystalCHcgm:)) oh be.

Lafazan dedi ki...

Krissss, en sonunda kime benzediğini buldum, sen Eva Longoria'ya benziyosunnn. Bu buluşumun da vatana millete hayırlı olması dileğiyle...:)

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

simdi kesfettim brayi, cok seker. yaziya da koptum ama basa bela olmasin dikkat =)

gazel vakti dedi ki...

Valla bu yeni nesil netekim lafınıda esprisinide bilmez anlamaz.Televole anaokulları, magazinlerde master programları oldu yetiştiler piştiler alemlere akıyorlar akıllarınca.Ahmet Kaya'yı dinliyorlar ama anlamayarak böle bön bön.

crystalsdreams dedi ki...

elmamşekerimmm,tam da ben sana diiycektim,kalp kalbe karşıymış diye.hmm..bi de yay burcuyuz ya biz,süperiz,ondan böyle süper ortaktır bi çok şeyimiz:)

uzaktanım,senin oralara kadar geliyo diğ mi bu televoleler..ulaşamadıkları yer yok anasını satiim:)

aslıcım,aman patlamasın anacım,bu ara patlayan patlayana:)

ponçiim,herkesin tükürük sırası farklı işte beaa:)

dalicanımm,aman diyim,sen de bu test olmadan adayları değerlendirme evett:)ah hayırlısıyla güzel haberlerini alacağım günü bekliyorum buradan bi kez daha bildiriyim:)

Duygucum,aslında o isimler de vardı da içim kaldırmadı daha devam edip yazmaya..hakketten o gülben ne yapmacık ve fakat ne şanslı bi insan evladı yaa!

gayriyemm,nası güzel tespitler sendekiler de! hele o el yazısı olayı,gözler yalan söyler ama el yazısı aha da böyle koyar adamın karakterini ortaya:)

verigud yok yalnız deelsin şekerim:)

ama ben biliodum iğneciğimin de böyle dolu olduunu,sen yazsan bu yazı daha da güzel olurdu biliyorum iğnecim,canım güzel gelincim:)

ezeroomm,blogtan uzak kaldım ama magazinden kalmadım diyosun:)çok özlemişim seni canım benim..o manşete çok güldük kocayla,hakkatten böyle bişi demiş olabilir mi yaaa!pes:)

asortikçim,övgünüz için pek teşkür ederrr,listeye o 3 ismin çooktan dahil olduunu bildirmek isterim:)

ageciim,şey de çok komik diil mi o magazinlerin hepsi aynı ama isimlerin sonuna mega,ultra,extra bişi bişi ekliyip durmaları:)annadım ki bu arada pınar bacım yarabbi şükür diyecekler arasında en birinci:)

gayriyecan,acil bi dergi çıkaralım ve seni magazin müdürü yapalım ,süpersin istihbarat kraliçem benim:)

kraliçem,en güzelini sen yapıyosun,bak biz seyredip seyredip bi de sinir olduumuzla kalıyoruz:)

banucumm,sen kimselere hele sibel cana benzemessin,benzeyemessin:)ben de seni çook öperiimm!

yumurcak ne güzel demişin,insanlara kin bağlamamak için ve sinirlenmemek için en güzeli tvden uzak durmak gerçekten..ben ufak bi örnek verdim,testleri geliştirmek yaratıcılığınıza kalmış efenim:)

ahh huysuzuum,aslında en başta o evet en başta o can tipsizi!aşkı bu derece rezil şekle sokup tvlere süren o aslında!çok güzel saptama,tebrik ederim:)

pa cım olamaz,19 mayısı bilmeyen olamaz!e o zaman istiklal marşını da bilmeyen çıkacak bu gidişle..çok acı ya..

nenonicim,bu yeni nesil çok ama çok apolitik,hani karışmassın olaylara ama biraz yakın tarihi de bilirsin..yok ama çok uzaklar herşeye...bu da başka bi acı..ne yapmalı bilmiyorum...

ablacıkk,ben de seni pek öperim canım cicim:)

şimalimm yıldızım,liste senin,diledini ekle şekerim:)ah be memet alimi nası unuttum hakkatenn!bu ara biraz geri çekti ya kendini,ondan herhal:)

cadıcım,aynen bi bok sanıyolar kendilerini...ama ister istemez tvyi açınca bi şekilde giriveriyolar gündemimize..magazin programını bırak, haberlerde var be canım bu insanlar...

nilay:))hamurlarında beygirlik var valla hepsinin,çok güldüm bu kulvar ve beygir hallerine değinmene:)hepsi aynı mokun suyu canım,ne kulvarı yahu:)

seni gidi Mrs.S seni:)ismini de öğrendik gizemli Hande hanım,hem gelmişin de sanırım artık Türkiyeye bu pazartesi!artık bi mail atarsaan,babandan da fırsat yaratırsan seve seve tanışırız diğ mi canım:)

Anonimcim,niye öyle mutsuz bi yorum yazmışsın,çok üzüldüm..herkes kendine göre yakın bi arkadaş bulur,er ya da geç...tabi ki kötü tecrübelerle kötü arkadaşlar elenir zamanla,ama muhakkak sana göre,kalbine göre bi arkadaş çıkar..yoksa..bak ben varım:)

gaykedi,çok ilginç bilgiler, o kadar sezen hayranı olmama karşı bilmiyodum bu 3 şarkının asıl ithaf edilen kişilerini..teşekkürler.

günüm,ben de özledim,aralıklarla nete giriyorum,çok kalamıyorum bu ara..neti geçtim de sen ne zaman geliyosun,yüzyüze görüşeliiim!çok öperim:)

yumurcak,süpersin, yemin ederim burada hem bilgilerim tazeleniyo hem de bi sürü yeni bilgi ediniyorum...mesela bu sandalyesini tekmeleyeni ben de deniz gezmiş zannediyodum.

ibekiim,naapçakk peki pimkiecik, hiç dergi,gazete açmayın bari bu sürede ona:)

lindacım keşke gelseydin,neyse bi daaki görkem çıkarmasında tanışırız:)kbciğime sorucam ama,mail de atarım en kısa zamanda:)

kuğucuumm,döndün müü,hoşgeldin canımm..ne güzel yanmışsındır sen şimdi,epeydir kimseye bakamıyorum,bu akşam kısmetse herkesi araştırıp görücem neler yapmış herkeslerr:)

lafazanuscuum,sen bu buluşta ciddiysen ben seni yemeğe falan çıkarim,kızım kadın benim 3te birim:) hani tipini falan geçtim,ben boyuta takıldım:)ayy pek havaya girdim neetçez bilemedim:)ay yoksa sen dizideki karakterini mi benzettin ulen hee?umutsuz ev kadını,valla ööle:)

hoşgeldin fakeplastikgirlcüüm, amann başa bela olursa olsun,yazdım rahatladım vallaha:)

gazelcim, evet malesef içi boş dışı pek süslü bi nesil var artık ...

nilly dedi ki...

Ben 30 yas testini pek tuttum :) Ben Tr'deyken icinde oldugum grupta hep en kucuk olmaya alismistim. US'de ise en buyuk kaciyorum. Gerci hala daha genc zannediyorlar ama artik dokunmaya basliyoooo... Ne kadar yas siniri alti veya yas siniri cooook ustu varsa takiliyorda benim yasa yakin olanlarneredeler ben onu merak ediyorum. Aslinda cevap belli ya evlendiler, ya gay olmayi tercih ettiler, ya da once kariyer 35'den once ih ihhh triplerindeler... off ya!

Adsız dedi ki...

Bu kadar sinirlenmek de bana normal gelmedi. Fazla ahlakçılığın altında başka şeyler yatıyor olabilir Kristal hanım.