Salı, Ağustos 01, 2006

fil hırsızı!



kapımın önüne süs olsun diye koyduğum kurbağa zamazingosunu yürüten şahıs, o kurbağa zamazingosunun yerine yeni aldığım fil biblomsusunu da yürüten şahıs ile aynı mıdır??
aynı ise eğer..bugün yine yeni bi fil şeysi aldım..onu da götürürse evinde bi koleksiyona sahip olur sanırsam..
şahsen bu hırsızı çok merak etmekte olup,yeni aldığım file elektrünk vermeyi düşünüyorum,ya da file dokunduğu anda ötecek bi alarm bağlamayı..
tamam çok değerli bişi diil o çaldıkları pahaca..ama bu bi hastalık olmalı yaa..o çalmaktan usanmadı,ben de yenisini almaktan..bakalım ne kadar sürecek bu hırsızın sabrı:)

53 yorum:

Adsız dedi ki...

calmakla aman ne guzel yapmis.muhtemelen yonetici yada senin bu kapi onu karmasasini hergun yukari cikarken goren ve bu cirkin kalabalik esyalardan nefret eden ust komsundur.evinin icine ne istersen koy ama apartmanda yasarken kurallarada uymak gerek.tabi kural varsa!! kapinin onunu gereksiz esyalarla isgal etmen yurt disinda olsa kesinlikle yasaktir.ama burasi turkiye!deli kizin ceyizi fazla gelmis kapi onune doldurmus misali!

Adsız dedi ki...

Filin ne kadar da ciciymis.Hirsiiiiiiiiz Cry`nin filini geri ver cabuk.

Adsız dedi ki...

Bu arada Ekim`in basinda ben de Agustos ortasinda gitmeyi planladigim Turkiye`den Amerikaya donmeyi planliyorum.Ayni ucakta filan olursak seni gorursem bak o zaman ilginc olur sanirim.Heheh.

crystalsdreams dedi ki...

muzlu süt,senin bi kapın yok mu süsleyecek,ondan mı bu sinirin?
ya da sütünün muzu mu az gelmiş de bana çemkirdin...evet burası türkiye,benim kapımın önü de çoook güzel bi köşe...demek sen komşum falan olsan,beğenmesen direk çalıcan...yazık,tedavi ol o zaman ne diyim,hastalık çünkü bu..

hayal dedi ki...

ya bi dakka ben anlamadim sanki yurtdisina gitmesek kapilarin onundeki sirin ve boolca sus esyalarini gormesek bu yurtdisina inanicaz
benim en yakin ark kapisinda bizim evdekinden cok sey var mesela kocaaa bir leylek

hayal dedi ki...

ayrica bu saatte uyanik olan tek ben degilim galiba :)

crystalsdreams dedi ki...

anonimcim evet çok ilginç olur valla,hele bi de ben de senin kim olduğunu bilsem daha güzel olur:)ama süpriz olsun diyosan,kabul:)
ekimin 2 ya da 3ünde gidicez sanırım biz,bak demedi deme:)

crystalsdreams dedi ki...

hayalciimm,günaydın:)

Adsız dedi ki...

muzlu süt, kıristıl sana o kadar güzel cevap vermiş ki, onun üstüne ben söyleyecek söz bulamadım doğrusu. ayakkabı ve terlik yığıntısı görseydin sanırım itiraz etmeyecektin. hoş bir görüntüye tepki neden?

Nilay dedi ki...

Ama Cristilim, kapinin onu cok cici. Biri dayanamayip alip gidiyor ne bulursa. Ben de o posta kutuna bayildim ya. ( Insallah dogru gormusumdur). Ben de kapiya aylar once bir nazar boncugu asmistim, esime dedim bakalim kac gun kalir bu burada. Maasallah, kimse goturmek istemedi..:)) Cok ta guzel duruyor ama boylesi daha iyi. BAska nazar boncugumda yok. Amaaaa, arabamin arka plakasina turk bayragi cikartmasiyla nazar boncugu cikartmasi yapistirmistim. Bayragimi siyirip atmislar. Bir yakalarsam fena yapicam . Birsey susleyemeyecek miyiz biz acaba???

ibeking dedi ki...

muzlu süt..adresini ver bişi yollucam sana...ver ver ayol...

enne dedi ki...

evin dışını görünce insan içerisi ne kadar şirindir kim bilir diye düşünüyor. Ruhsuz, soğuk bir giriş yerine cıvıl cıvıl bir karşılama yapmışsın, misafirlerin daha içeri girmeden mutlu oluyordur.

ben sütü sade severim, içine meyve filan koymam. Neden bilmem aklıma geldi öylesine...

Nenoni dedi ki...

kapının önüne konanı al git diye mi anlıyor acaba?
birdahakini yere yapıştır bakiim naapıcak?

KUGUU dedi ki...

Kapinin onu de bir harika olmus, zevkli arkadasim CrystalCHcgm benim. Su pek uyduruk ve ucuz, ama ciyak ciyak sesi olan, kapılara pencerelere yapistirilan beyaz bir alarm var ya hani, ondan alıp filin altina yapistirmayi denesene.. yerinden kimildattiklari anda oter:)) ne dersin?

Aslı Cin dedi ki...

Cry, any lere çok laf ettik ya artık kendilerine akıllarına gelen ilk saçma sapan ismi nick yapıp geliyorlar. Öncelikle bir insanın yurtdışında olsa falan filan ama işte Türkiye'deyiz diye yazabilmesi için yurtdışına gidip görmüşlüğü olması lazım. Hollanda'da hemen her evin kapısı böyleydi, keza Amerika'da bir çok ev öyle, tabii Manhatten dışında. Fransa'da aynı. Bu arada senin Amerikaya gideceğin nerede yazıyor yahu? Ne zaman gidiyorsun, niçin ? Ben de mi gitsem. Daha 7 senelik vizem var.Gitmeye bahanem yok

Annelog Atölye dedi ki...

Çok şirin olmuş böyle Crystal:)Yapıştırmak iyi fikir, dene bence:)

me dedi ki...

ya cry ya ,acayip şirn bişi ama
kuvvetle muhtemel yeni aldığını da ben çalardım oralarda olabilseydim

Toplu İğne dedi ki...

gristalim gizemli iş gadınım, e benim haerim yok ya senin amerkaya gideceğinden? aşkolsun insan toplu iğnesine haer vermez mi? :((

ne dicem,filini de kaplumbaaanı da ben çaldıydım. hehe hee.. düğünümde bişey takmadın ya bana ben de onun niyetiyle çalıverdim, benim kapı önü şeysi'lerim yoktu napiim? çeyiz diye aldım i solukta izmire getiriverdim ya gülüm...

bundan sonra sen sen ol kapı önü şeysilerine dikkat et, kırkızlar olabilir :P

ece dedi ki...

kapının önü çok güsel yaaaa,
ayakkabı terlik birde üstüne üstlük yanından geçerken duyulan ayak kokusundan iyidir bence...
demek vatandaş yürütmekten bıkmadı, sende yenisini alıp oraya koymaktan bıkmadın kristil.cım...ne diyeyim valla helal olsun sana...
en güseli alarm taktır cayır cayır ötsün anasını satayım şerefsiz ellediğinde :))))

Adsız dedi ki...

muzlu sutcuk bol keseden atma kendi kapinin onuyle ilgilen yurt disini neresi sandin bilmemde kapilarin onunde neler var neler.neyse bilmemek ayip degil ogren sende...
crycim kapinin onu harika cok begendim cokkkk
duygu

uzay dedi ki...

way benim karabatak kristalim yazıda yazarmıss..nerdesin sen alooo kızıyoum arayı acıosunda acıosun:)) fil süper!! seri yap sen onları kapının önüne, hem bereket getirir diye bi inanç var ya uzakdoguda..boy boy diz sende..bide bi dikenli tel cızzz

Adsız dedi ki...

Cry`cim ben muhtemelen 5`inde ucacagim.Agustos`ta tanicaksin beni sanirsam :))Olmadi Eylul`de.Kardesimin dugununden sonra.

Bu arada MUZLU SUT`e inat bassstira basssstira yazdim fil icin yorumumu.Guzel seylere bu kadar olumsuz yaklasip kotu seyleri alkislayanlari anlayamiyorum.Turkiye`deki evimizin de Amerikadaki evimizin de onunde cici birer kurbisimiz var.Cami onu gibi terlik dizmedik ya, di mi ama?

Age35 dedi ki...

Crystalım ,süperimmm,kapında kendin gibi hayat dolu görünüyor..işte yaşayan bir evdumu var yani..Kapı önü hırsızın cesaretine şaştım kaldım...

tavsan dedi ki...

nerdesin kizim ya! once alistiriyosunuz habire yazip sonra kayboluyosnuz ortadan, ayip ama!!:)

ayrica kaybolan kaplumbaga ve fil icin: belki alan kisi onlari istemediginiz/begenmediginiz/kullanmayacaginiz icin kapiniin onune koydugunuzu dusunmustur:))) ama pek guzelmis fil hakkaten;)

Unknown dedi ki...

enerji yumağım dönmüşte hırsız larmı verirmiş. :)) Gitmezmiymiş kapının önünden o güzel şeyler. Pazar günü kaşla göz arasında nerdeyse 20 kişi içerde
balkondan bir paket sigara gitti. yanında gazeteler vardı ama beğenmedi :))) şahsiyet anlaşılan.

Bir paket sigara gidiyorsa senin cici şeyler neden gitmesin sen elektririği ver enerji yumağım yada seçim boyaları gibi bir boya sürkü 2 gün elinden ne yaparsa yapsın çıkmasın yakınlardayda tez bulursun

acicikolata dedi ki...

sen bu kapının onune muzlu sütü koysana. alirlar belki hem.

mayonez dedi ki...

ya ben seni cidden çok özlemişim..bari bu fil diğerleriyle aynı renk olsun ki takımı bozukmasın garibin eheheh.

Bng.U dedi ki...

seviorum kristıl senii... içimden geldi:$
mucuu

gazel vakti dedi ki...

Bacıııım gristılım, ne şıkayat ediyon aha paspasın, çiçeeeğen, posta kutun duruyo.Hatta kapı tokmağanda duruyo.Sus bakeeem hırsızın hiç suçu yok(!)

Adsız dedi ki...

Çok cici olmuş,insanın içini açıyor,kapının önü de senin için gibi renkli ve tatlı kristılım.

Ahh ah kristılım,şimdi gel de arama Biyonikkedi'yi değil mi?

Bu muzlu süte "ulan"diye başlayıp ağzına çoktan *ıçmıştı bile.O bizim koruyucu meleğimizdi,sanal kabadayımızdı,delikanlı kızımızdı.
Hakikatende nerede bu deli Biyonik,ne molasıymış bu?

(ismimle yazmadım kristılcım,bu muzlusüt salağı ve onun gibilerlerin sataşmasıyla uğraşamıyacağım,kusura bakma oldumu canımcığım,)

hayal dedi ki...

Ben gene Saroz Şarköy falan derim de sen gene kahve falan der misin acaba?? :))

Adsız dedi ki...

dokundummu size? ishalmi oldunuz?..apartmanin duvarlari pembe,heralde daha once sampanya rengiydi.muhtemelen mahalle arasina sıkısmıs eski bir apartmanda yasiyorsun.dosemesi eski gorunuyor ve supurgeligi bilmem kacinci defa kahverengiye boyanmis.bence cirkin bir eve giris.zevksiz ve tarzsizsin.ne bulursan alanlardansin.sen simdi su eski apartman dairenin girisini susleyecegine,iyi bir semtten,yeni yapilmis bir blokdan yeni bir daire satin al.kici kirik daire kapini allayip pullamana gerek kalmaz.

crystalsdreams dedi ki...

derya,muzlunun görüntüyle diil problemi onun görecek bi gözü yok,malesef gözünü nefret bürümüş,herşeye,herkese bi sinirle bakıyo,boşverelim,yazık diyelim:)

nilayım,kıskanıyolar işte yaaa,süsle canım sen, çıkarırlarsa bi daha koy sen de:)buradan yineliyorum,vakit bulup uzun yorum yazamıyorum,çok özledim seniii.bi evde oturmaya başliim,hasret gidericem sizinlee...

ibekooo,yollamadın mı muzluya o şeyi,bak yine gelmiş,kin kusmuş,lazım artık ona o şey canım,verse ya adresini:)

ennecim,ben seviyorum süsü püsü,yaptık işte bişiler kapıda da evde de,fena olmadı diyolar:) ama otorite süt beğenmemiş,kendimi süte basıcam o derece üzüldüm diyim ben de saaa:)

arızacım,yaptık işte kendi kafamıza göre bişi,daha fazlasını benim koca da istemez,malum kendisi irice ya o da kapıdan giremez sonra mazallah:)

nenonicim, ben de düşündüm ilk giden zamazingoyu acaba çöp sanıp mı aldılar diye,ama yok,sonra 2.yi koydum onu da aldı adam..yapıştırma güzel fikir,bugün caponn yap. aliim ben en iyisi:)

duygucum:))) hırkızı tespit edip eğlenmek için kamera gerçekten züper olur,da kocaya bu zırtapoz fil için kamera taktırcem dersem beni kapıya fil yerine koyabilir sanırsam:)

peace,inanmıyorum,nazar boncuğunu da mı almışlar?hani o yapışkanlı olanlardan? pes,ne ilginç bu insanlar!ama galip gelmişin işte sonunda,zafer bizim olcek canım,pes etmiciiz:p

kuğucuum:) valla çok eğleneceğimiz kesin o alarmı takarsak ama ilk temizlikte fatma ablanın bi yüreğine iner kapı önü temizliği yaptığı dakkada:)

Aslıcım,yeni moda bu şekerim,anonim pastoral bi hal aldı,mesela şu an süt oldu,yarın yumurta olabilir,öbür gün tavuk,an meselesi:)gülüyor,eğleniyoruz kendisiyle,sakin geçen bloglarımızın yaz mevsimine atraksiyon oluyo kendi çapında:)
Amerikaya gideceğimi geçen posttaki yorumda yazdım galiba,efenim bizim bahanemiz 2 tane, 1.si ve geçen sene de bu bahaneyle gittiğimiz biriken milleri harcama olayı..yine millerimiz birikti,düşük milden bilet ayarlayabildik, ve tam ayarlayabildiğimi tarihte de bi arkadaşımızın amerikada düğünü var ona gidicez bu da 2.bahane..ee bi de 10 yıllık vize aldıydık biz de geçen sene,görmemişin vizesi olmuş durumundayız,hakkını vermeye çalışıyoruz vizenin:) gel sen deee,düğüne katılırııııız:)

annelogcuum,evet deniceeemm hemen yarın:)yapıştırdıktan sonra hırkızın tepkisini merak ediyorum,kamera da mı koysak yaa:)

aa deli ponçik,ne çalıcan,ben sana alırım hemen aynısındann,küfür mü yemek istiyon len benden:)

güzel taze gelincim iğnecim,çok merak ettim o kapı önü şeysilerini kapının önüne koyunca seni ayıplamadı mı kimse,aha bak burda beni kınayan bi otorite çıktı,hele ki sen yeni gelin,aman diyim,hemen sakla o şeysileri,ben sana beşi bi yerde takarım fil yerine:)hem annen de beni güzel anmış olur:)
amerikaya gelicen mi sen dee he??gelin yaa süpper olurrr:)2. balayı da orda şeyediris he?

yok yok ececimm,senin diğer fikri uygulicim,koyucam o palyaaançoları kaktüsüylen,kırkız veyahut hırkız nam ı diğer şerefsiz onu görünce şok geçirip kalacak,yakalayıvericez işte o an kendülerini:)alarmdan daha kral çözüm valla:)

duygucuumm,çok mersi canımın içi,tabii ki zevk meselesi,kimi beğenir kimi beğenmez ama kimi sadece kötü gözle baktığından beğenmedini bile kusarak söyler!

uzayıım,çok özlüyorum ben de sizi ama bi evde oturamıyorum ki anasını satiim:)neyse bi kaç haftaya hepimiz evimize köyümüze döneriz,bi durgunluk hakim zati genele..fil konusuna gelince,seriye bağlama güzel fikir,6 adet daha alsam tamamdır sanırsam da dikenli tel biraz sakat,hayır ben biraz sakarım,giriveririm o tellere de açıdan:)

Allahım,para mı kazanıcam yoksa,sonunda duydular sesimi,evet hala işi açamadım,evet ekstra para lazım len anoniiiiiim :P

ya Mrs. S, bu bi ipucu oldu ama 1 gün oyaladı beni bu ipucu,bi arkadaş vardı,çok sevdiiim,hani sallanmayı da seven, senmisin şekerim nolur sen oll noolur diyim o zaman ve bi an önce gel de taniiim die ekliim:)

ageciiiiim,döndün dimeeekkk,hoşgeldin canım benim,ben kapıyı aslında senin için süsledim:)

sitarecimsemacım,çok zihni sinir gördüm seni canım:)güzel bi proce hayata geçirebiliriz neden olmasın:)benden de boooolca sevgiler tatlımmm:)

ya tavşancıım,zati göremedim seni çok üzgünümm,bi de böyle diyince iyice mahçup oluyorum:)şekerim yaz tatili yapıyoruz ya o açıdan şeyoldu,yoksa gelcem ben yine,maceralarım birikti aslında!
ve o dediin şeyi ben de düşündüydüm ama yok yok bariz hırkız bu şekerim:)

dalicanımm,ülkemde okuma oranı ile sigara içme oranını düşünününce sizin hırkızın seçimi gayet uygun olmuş tabee,gazete ne canım benim,sigara tüttürmek varken:)o seçim boyası fikri de çok yaratıcı valla helal şekerim,,hepimiz birer zihni siniriz,yaratıcılıkta sınır yok,züperiz züperr:)

gayriyeciim,muzlu sütü alan olsa böyle saldırır mıydı ona buna,yazık diyor, kendisinii haftanın origami teyzesi seçiyoruzz,hani vardı sen bilirsin teretede bi teyze,hah işte ondan:)

ah canım mayonezim,duyarlı,hırsız kollayan içli arkadaşım:)sen üzülme bu fil diğer giden filin hemen hemen aynısı,ben de o kadar insafsız deelim herhal,madem çalıo takım yapsın hakkatenn:)

cecececiiimm,miii tuu mii tuuu:)

ahahaa gazelim,hakkaten yaa bu arkadaş demek beğenmedi diğer elemanları, takıldı o hayvan şeysilerine,işte herkesin bi takıntısı var dimek anacım:)

anonimciim,yazım şeklinden çıkardım gallba ben seni:)hakikaten biyonikciim kendini çok özletti,onsuz bi sessiz kaldı valla buralar,ben bi yarın sesini duyiim,gelsin artık diye istek yapiim,gelsin artık hakketten:)

arzumcum,yorumunu görünce,evet dedim ya,bi sürü şey var anlatacak,ben demişim fil,süt gelmiş muzuyla sataşmış..gereksiz tabee..bi uzun vakit bulmaya çalışıyorum,çok paylaşmak istediim şey var,bunu yaziim derken,yeni bişi oluo,yarın kırıp popomu oturursam yazıcam vallaaa..çok özledim ben de herkesi çooook..

aa hayalciim,tabi derriiim ama ne zaman?hemen gidiveriiim :)ne zaman gidicen şarköye?

ve son olarak, mide bulandıran nefret kusan anonim..bak şimdi hoşuna giden bişi yapıyorum, sana cevap yazıyorum..son kez..bi daha bu şekilde nefret kusarak yazdığın yorumlara cevap alamicaksın,çünkü bu kadar atraksiyon sana yeter,eğlendik bitti seninle işimiz..yarın bi gün başka bi arkadaşın blogunda gayet farklı ve masumane bi bakış açısıyla yazdığı bi postuna, yine bambaşka ama yine kötü bakışın ve çirkin tavrın ama aslında zavallı ruh halinle bi yorum yazarsın; o zaman orada eğleniriz belki seninle...şimdi bak ne diicem,apartmanda bile oturmuyo olabilirim,gecekondu olabilir,evim bile olmayabilir,ev alacak param da belki yoktur, ya da çok zenginim ve gayet lüks bi muhitteyim,ben bu postu gayet geyik mantığıyla,azıcık eğlenelim diye yazdım...çok vaktim yok bu ara,uzun yazamıyorum diye,o gün olan olayı hemen anlatiim diye..hiç aklıma gelmezdi kalkıp senin gibi bi densizin haddini bilmeden önce tarzımı,sonra evimi falan aşağılamaya kalkacağı...eleştiri yaptığını zannetmiyosun umarım bu yazdığın dekorasyon uzmanı süsü vermeye çalıştığın ama aslında kompleksinden tavan yapmış hakaret dolu tavrınla...bu bakış açın,ben elma derken senin kaka demen ..çok acınası bi haldesin,ben kıçı kırık bi evdeyim hı hı evet, ama senin yatacak yerin yok bence bu dünyada, umarım aklın başına gelene kadar da olmaz...hayata bu kadar kötü bakanın başına zaten hep kötü şeyler gelir...benim neşelenmek için açtığım bu blogta,senin gibi negatifin işi yok canım, o yüzden,ben sana dokunmadan daha fazla,sen bi zahmet kendi negatifliğinde boğul,olur mu ot ve bok otoritesi zat-ı vakayı güldüresi..hadi bakiimm.yolun bizden uzak ola..

Aslı Cin dedi ki...

Cry, ne güldüm yahu.

Bu any dün de topluiğnedeydi, cevabını vermiştim ama iğneciğim nasihatımı dinledi kompleksli yorumunu ve dolayısıyla benim cevabımı da sildi. Bana gelsin , gerçi geliyor arada bir ya, pek eğleniyorum ben. Onun yorumlarını yayınlamıyorum, sadece cevaplarımı yayınlıyorum, can sıkıntıma eğlence oluyor arada bir.

Neyse bak ne diyeceğim ortadan kaybolmadan.

Amerikaya gitmeden önce ayarlayabilirsen, daha önce konuştuğumuz yerde yada ona yakın bir shopping center var ya, oralarda bir yerde buluşalım, yaz bitmeden ;)

Adsız dedi ki...

Maalesef seni o kadar sevindirecek Mrs. S. degilim, ben henuz gormedigin biriyim. Ama hosuna gidecekse sallanmaya ben de bayilirim.

Muzlu mu sirkeli mi neyse ona da hiiiic cevap verme artik. Uc bes daha yazar, sonra sikilir gider.O sikilmasa da biz egleniriz.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

size geldik yoksunuz
siz be biçim boksunuz
kapıyı çaldık kapı duvar
bu kapının önünde fıl,arkasında ne var..

CaDı dedi ki...

Canuummm, iyisin sen ya gerisini takma kafana:) Bizim binanın içi çok pis o yüzden yakışmaz bu süsler ama bende çook seviyorum:)

Adsız dedi ki...

Aaaa b.klu sut gelmis.

hayal dedi ki...

:) Biz bu haftasonu gidiyoruz, yilin en sicak 2 gununu gecirmeye :)
Ama kahve alacagim olsun :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

kırıstılcım ortalık sinek dolmuş şunları
temizleyiver be gülüm ortalık kirli kalmasın çoluk çocuk da okur der bu ne. çilekli muzlu b.klu bişiler bulaşmış hep buralara :)

mayonez dedi ki...

Cennet olsun evin
Rüya gibi evliliğin
Yanında olsun kürdanlığın
Saksıda yetişsin hanımelin
Tuvalette olsun terliklerin
Allahım ey allahım
Lay lay lay loommmm


ben harcanıyorum:)) baş harfli şiirden yaptım çok mutluyum..

elma dedi ki...

vay vaayyy:):)
kiristilcimuzuldum gecmis fillerine yenisi uzunomurlu olur insallah ama hirsiz da ne bilsin yedigi haltin bizi bu kadar guldurecek nedenlere yol actigini...ben simdikarar veremiyorum yalniz, hirsiz mi daha muzlu sut yoksa muzlu sut mu daha hasta:):)

Adsız dedi ki...

crcycim cok seker olmus kapinin onu :)
uzaktan

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ESKI KOCASINA KARSI ESEKBASIMIZA SEVGIMIZI GOSTERELIM ARKADASLAR HAYDI.

Aslı Cin dedi ki...

Cry, Vintage ı okusana. Şu benim belalımı, ya da senin, iğneciğimin bozuk sütünü en geç 3 gün içinde kimlik tespiti ile bulabiliyormuşuz.

Adsız dedi ki...

cry aslında çok alakasız bir şey söyleyeceğim ama sugibinin sayfası açılmıyor acaba nasıl olduğunu bilen var mı? (belki içinizden herhangi biri sayfada bunu cevaplar!)

crystalsdreams dedi ki...

Aslıcımm,en kısa zamanda gerçekleştirelim o dediğini..mailleşelim,iletişimleşelim:)

mrs. s, çok merak ettim şimdi seni ama:)hemen gel de görelim seni nolur o zaman:)

anonim bak ben de sana şiyir yazdımmm:
yağmur yağdı
çaktı şimşek
sen de mi şair oldun
be eşekoğlu eşeeek:)
güsel diğ mi:)

cadııımm,ne zamandır sana da gelemedim,çok meraktayım,naaptın işi gücü,dur gelicem birazdan,çok öperim canım benim.

ya ama hayalim ben yokken gitmek niyeydi şimdi!neyse sevdiniz oraları dii miii,yine gelirsiniz,diii miii??

siliconemold,yazık gerçekten,acınası bi halde..ama o da gelip güldürmesin bizi diğ mi,haddini bilsin::)

çilekli turta,muzlu süt,ot,bok..neyse..bi kere demiştim ben sana bu son diye..siliyorum bu yorumu ve hadi naaşşşş diyorum,artık sana söz hakkı yok benim blogta..aç kendine bi blog ne zırvalarsan zırvala..hade bakeem..

prettyciim,itinayla dediin yapıldı canımın içi..hoşgeldin bu arada,yanık tenli güzel insan:)

mayoneziimm,çok tatlısın sen canım beniim:)akrostiş yazmış yaa,nası salak gibi gülümseme var suratımda görmen lazım,
seviyorum ama kimi
en tatlı birisini
nası annatsam sana
ilk harflere baksana diyerek seni öpüyorum:)

elmamşekerimmm,sen de hoşşgeldin,çok özlemişiz efenim sizii..:) cevap veriyorum sorunuzaa,hırsız bu çiğ süt kardeşimizin yanında anamızın ak sütü kadar temiz yane..öle diyim süt terimleriyle anlatiim,sen anla yani:)

uzaktancım teşkürlerimi gönderir çok selam ederim canım benim:)

destek kardeşim,herzaman desteğim,sevgim eşekbaşıcığın yanındadır...keşke ufacık bi katkımız olduğunu bilsem mutlu olmasında..

aslıcımm,okudum,okudumm..hatta sonra kimi kastettiğini de gördüm..bence kastettiği kişi bu bizim anylerle alakası olmayan biri ve olay da biraz farklı..ama o rahatsız olmuş,açmış davasını,bişi diyemem..bize örnek teşkil etmesi açısından güzel tabiii..bittin uleyn any yedik seni diyelim o zaman:)

sugibiyi merak eden anonimcim, sugibi iyi,deniz kenarında bu ara,tam adına yaraşır şekilde su ile haşır neşir:) merak etme..sayfası konusunda biz de meraktayız,yarın düzelir belki..

mom dedi ki...

ama bu cok gusel bisi komsum olsan bende almayi dusunebilirdim:)) esige sabitleme sansin varmi? bir yapistiriciyla...

Adsız dedi ki...

filler bende. filleri bir daha görmek istiyorsan kapının önüne aynı yere 50.000 $ dolar bırak. delikten bakma. polis çağırma. şüphelenirsem filleri kırarım. üstüne basarım.

Adsız dedi ki...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
track betting kentucky Exchanging timeshare Online email marketing services 20 Paxil appetite Zoloft drugs pharmacy online aldara drugs-pharmacy.com

Adsız dedi ki...

Excellent, love it! »