Cuma, Temmuz 07, 2006

nasıl geçti habersiizz!


Yine cuma oldu, nasıl geçti koca hafta farkedemeden...Yaz başladı derken, ortasına geldik daha denize ayağımızı süremeden...
Yıllar işte böyle geçip gidiyor ve biz yaşlanıyoruz ,ne zaman çocuktuk, aa genç olduk bile diyemeden..

Ay ne bunalım bi giriş yapmışım böyle... Zaman geçip giderken,bunalıma yer olmamalı hayatta.Zira hayat, sıkılıp bunalmak için çok hızlı geçiyor,her anı değerlendirmek lazım eldeki imkanlarla diyerek..Bu geçen haftayı ve günleri sondan başa doğru giderek anlatmaya başlıyorumm..

Günlerdir annemle kah didişerek,kah gülüşerek gerçekleştirdiğimiz yazlık evi giydirme çalışmalarımız sonucunda, Ikea'ya 7. gidişimizde eve uygun koltuk,yatak ve bilimum aksesuarı almış bulunmaktayız..Hatta bu satırları yazarken ben,Çarşamba günü Ikea'dan alınan ve kolileriyle kargo firmasına verilen bu eşyalar, şu anda Mürefte'de yenileme inşaatı hala devam eden ve haftaya bitecek olan yazlığın kapısına konmuş ,son alınan haberlere göre..Gerçi yazlığın hala bi kapısı yok ve bu eşyalar haftaya ev bitene kadar eksilmeden yerlerinde durabilirse,koliler içindeki malzemeler bir puzzle harekatıyla resimdeki hallerine kavuşacaklar İnşallah!Bunca zamandır tecrübe edindiğim Ikea alışverişiyle ilgili diyebileceğim 2 - 3 husus var ki onlar da şudur: Ikea yok satıyo efenim..Yani gittiniz kendi zevkinize göre bi koltuk beğendiniz, yazlığınızı döşemek amaçlı bi sürü de beğendiğiniz ürün var, ne koltuk ne de diğer ürünler stokta mevcut bulunuyor..Dolayısıyla,bi an önce yazlık keyfi yapayım,yaz bitmeden şu yazlığı mümkün olan en kısa sürede döşeyim de bitsin diyor ve bunu zevkinize göre yapmak istiyosanız, zevkinizin en uzak köşesindeki eşyaları almak durumunda kalabiliyosunuz..Bize öyle oldu ya da...Şu an resimde görülenlerle hiç alakası olmayan hedeflerle başlamıştık alışverişe,ama kalan ürünlerle oluşturduğumuz resim bu oldu..Yine de fena olmadı gibi kombinler..Hayırlısıyla gidip yerleşirsek daha da güzel olacak ...Bu arada Ikeadan ürün alıp,İstanbul dışına göndermek isteyenlere diyeceğim şu ki, sadece Ikea' nın içindeki nakliye firmasına bağlı kalmak zorunda olmamaları..Ikeanın içinde konuşlanmış firma 14 gün gibi bi sürede teslim edebileceklerini söylerken, Yurt içi Kargo 2 gün içinde bizim malzemeyi eksiksiz taşıdı..Fiyatları da gayet makul..


Ikea ve bilimum mobilyacıda geçirilen vakitlerden arta kalan zamanda,Pazartesi günü kocacıkla evlilikte 2.zafer yılımızı kocanın güzel süpriziyle coşku ve heyecanla kutladık efenim..Lakin, koca bu süpriziyle iyi mi yaptı kötü mü bilemez bi halde,çünkü pazartesi akşamından beri,hayallerimde artık sadece Üsküdar'da İstanbul'u tablo gibi içine alan bi ev bulunmakta..Sabah kalktığında İstanbul'un en güzel görüntülerine karşı uyanma hissi anlatılır gibi değil , gerçekten..Biz de koca sağolsun, evlilik yıldönümümüz şerefine yaşadık yine bu güzelliği..Etkisinden kurtulmak kolay olmayacak sanırım o büyüleyici manzaranın..Bir diğer etkisinden kurtulamayıp,şoka girdiğim olay ise, romantizmi Afrika'da bir köy adı sanan Kocanın yollarıma gül dökmesi oldu efenim.. Yıldönümü kutlamaları için gittiğimiz o çok etkileyici otelinin en bir sultan suitinde kapı açıldığında görülen güller göz yaşartıcı bomba etkisindeydi...Sanırım yıllar geçtikçe kocacık süpriz yapmayı öğreniyor, kendisine buradan yıldızlı bir teşkür gönderip, başarılarının ve süprüzlerinin devamını diliyor,evliliğin böyle güzel günlerde eğlenceli ve güzel olduğunu bildiriyor,hergünümüzün yıldönümü süprizleriyle geçme ihtimalini sevdiğimi ekliyorum:)


Veee, geçen cumartesi gerçekleşen ,bu yaza damgasını vuran düğüne geçiyoruum:)Düğün dedik ama sünnet düğünü, hani diğer düğünlerini de en bi sevinçle görmek istediğimiz Doruk ve Bulut'un sünnetleri..Hani en bi sevdiğimiz sünnet annesi Gelincik hanım Burcunun ve en bi candan güzel ailesinin , en bi şık ve özenle hazırlamış olduğu sünnet düğünü...blog kızlarının şık şıkırdım hazır bulunduğu, bulunamayanların tüm kalbiyle orada olduğu en dağıtılıp göbek atılan düğünü...Çok güzeldi,çok mutluluk vericiydi,blogumun bana armağanı bu en güzel arkadaşlarla zaten herbişi çok güzel ki...Nice güzel anlarda,anılarımızın çoğalacağı güzel gün ve gecelerde beraber olacağımızı bilmenin mutluluğuyla..herkese teşekkür ediyorum,en başta o gece birarada olmamızı sağlayan güzel anne Burcu ve sonra hayatımdaki en güzel renk olan herkese...

Aslında..hayat, sana teşekkür ediyorum...Hızla akıp gitsen de,zaman zaman üzüntü,sıkıntı versen de..mutlulukları esirgemediğin için..Ve ben bu mutluluklardan aldığım enerjiyle, yarına hep umutla bakmak istiyorum...
Hepimizin umudu bol olsun... Posted by Picasa

28 yorum:

KUGUU dedi ki...

Tekrar mutluluklar Crystalcgm. Nice 22, 42 ve dahasi senelere insallah.
Su Uskudardaki otelin adini da verseydin, cam onundeki manzaraya bayildim, gidip o koltug oturmak istiyorum
Esyalarinizi da gule gule doseyin IkeaFatihim.
Kuguboynu

Zeynep M. TÖRE dedi ki...

Sevgılı Gırıstal
Ne guzel bır suprızle kutlamıssınız evlılık yıldonumunuzu. Damatı bu konuda tebrık edıyorum. Nıce guzel senelere dıyorum. Saglıklı mutlu yıllar hep sızınle olsun.
Senı cok opuyorum.
Unutulan Zeynep ablan :))

gazel vakti dedi ki...

Benimde cebimde kısa günün karı mutluluk var umut o bitti ne zaman gelir bilinmez.Gelirse ayırttım banada vercekler.

hayal dedi ki...

Ayy ne romantiiiik Bayildim ben bu surprize (darisi tum sevenlerin basina :))
Bu otelin adi Sozbir mi? Manzarasi superdir oranin da

Adsız dedi ki...

crycim mutluluklar diliyorum yeniden.esin ne guzel bi supriz yapmis oyle :)
uzaktan

Cerise dedi ki...

Ayy benim de ikeam gelmişş! Dur bir tutturayım sevgili beye ille de isterim diye :)
Otel fikri de süpermiş, kocacığını kutlarım şekerim :) 2 yılda bir erkeği romantikleştirme konulu bir seminer vermeyi düşünür müsün bana :)

Gün dedi ki...

Enişteyi tebrik ediyorum benim koca dahil varsa 7 yıldır en ufak bir romantiklik hazırlamamış olanlara bir kurs vermesini istiyorum :) Eşyalar çok güzel görünüyor, güle güle oturun...

Zeca dedi ki...

Crycığım,

Bugün bizim 1. evlilik yıldönümümüz, kocam olacak romantik adam (!) bir plan dahi yapmamış bulunuyor. Rica etsem eşin, Ceca'ya romantizm dersi verebilir mi? Ya da bir adam nasıl romatik hale sokulur bilen var mı? Daha ilk yıldönümümüzü sıradan bir gün havasında geçiren ve geçirtmeye çalışan Ceca'yı buradan kınıyor ve sayfanın linkini kendisine yolluyorum.

Size de bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Evliliğinizde sevgi, güzel sürprizler ve romantizm hiçeksik olmasın.

Sevgilerimle.

CaDı dedi ki...

Süppeeerrr !! Herşey, çok güzel! En kötü gününüz böyle olsun canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

aza dedi ki...

umudumuz bol olsun oda olmasa ne güzel bir dilek sen beni tanımadın ama hala neyse :(

Unknown dedi ki...

0ooooy ooooy enerji yumağım hergün eğlence :))) Bende gelicem yanına.

Mutluluğun keyfin daim olsun.

Nice romantik günlere (Ben teyze olcam daha unutma)

Ilgaz Gürses dedi ki...

Süper sürpriz, eşine tebriklerimi iletiyorum, bütün blog hatunlarının takdirini topladı sanırsam. Artık buradan onun aleyhine ne yazsan inandırıcı olmayacak korkarım :)

Annelog Atölye dedi ki...

Kıskandım!Çok kıskandııım:((

Minik Patikler dedi ki...

Cok hos cok guzel gecmis :) Tebrikler, nice nice yillara.

Aslı Cin dedi ki...

Cry !

Harika görünüyorsun. Sünnetten haberim yoktu, birlikte olmanız ne güzel.

Bu arada nice senelere mutlulukla...

Toplu İğne dedi ki...

kristılım, düğün dernek güzelim, romantik gelinim... tebrikler harika bir süpriz olmuş.bence fivia'ya bedel bu süpriz... senle önceden telde yaptığımız konuşmaya istinaden pazar günü bekliyorum muhakkak; ona göre... "nası yani?" mi, bak yazıma; oku va anla canımın içi. muck

Jilfeym dedi ki...

yaaa ne romantik eşler var yaa:)
41 kere maşallah: ))

mayonez dedi ki...

yıldızlı maşallah:)enişte kurs açacaksa grup indirimi yaparmı biz blogculara:))allah tüm mutluluğunuzu daim etsin

Adsız dedi ki...

Mutlulugunun devamini dilerim. Otel de sanirim su Uskudar`da benzincinin ustundeki neydi adiiii ummmmmmm Sozbir miydi? Neyse sanirim o iste, havuzu da var ne guzel di miiii? Ciragan`la ayni manzara cok daha makul fiyata havuz keyfi.

Adsız dedi ki...

Sunnet de Cubuklu 29`da galibam. Istanbul`umu verin bana!

crystalsdreams dedi ki...

Duygucum selam..Güzel dileklerin için teşkür eder, Mürefte'nin Tekirdağ'a bağlı bir sahil kasabası olduğunu eklerim:)gelirseniz de beklerim:)

Kuğucum daha güzel mutluluklar senin olsun diyim..Oteli 2 arkadaş bilmiş,Üsküdar'da Sözbir Otel..gayet güzel:)

Zeynep Ablammm,inan hep aklımdasın,hatta mail bile atmıştım ama sen herhalde yoğunsun diye cevap atamadın.Çok özledim seni,yakınımıza geldin hiç görüşemez olduk,en kısa zamanda yüzyüze görüşmeyi diler,hep beraber nice güzel sağlıklı yıllarda beraber olalım deriimm..

Gazelcim,kısa günün mutluluğu varsa,azıcık zorlasan umut da geliverir yanına,karamsar olmamak lazım,şu hayat zaten kısacık bi de karamsar olup içimizi sıkmayalım..

Evet Hayalcim,otelin adı Sözbir,hakikaten manzara süper:)

Uzaktancım,teşekkür ederim tatlım,sizin de mutluluğunuz daim olsun:)

Cerisecim,2 yılda anca bu kadar oldu,ama bi de öncesi var,aslında 5 yılda bu aşamaya geldik:)bence pek seminerlik durumda diilim,ne kocalar var be tatlım:)

Günüm,yok bee,benimki de hayatımda ilk defa böyle bişi yaptı,geçer geçer,kalıcı bişi diil onun bu hali:)

Zeynepciim, bizim geçen seneki 1.evlilik yıldönümüzde,plansız ve programsızlıktan aç kalmış,hiçbiyere gidememiş ve az kalsın ayrılmış olacaktık kocayla..ağlama,zırlama had safhadaydı bende..Geçen seneki talihsizliğini bu sene böyle bi süprizle unutturmaya çalıştı koca..Bence ilk sene tecrübesizlikten öyle şeyler olabilir,sen de önümüzdeki seneleri bekle,ben eminim Ceca da tecrübe kazanacak:)bu aradaa,nice mutlu güzel yıllar olsun size de:)

Cadıcııımm,Amiin,sizin deee sizin dee:)

Ah madonnacım,bu ara koşturmaktan pek bloglara bakamıyorum,aklım hep buralarda ama vakit bulamıyodum..demin gördüm blogunu..canım martıcım,tekrar dönmüşün aramıza hoşgeldin:)

potansiyelarızacım,hep böyle kutlamak isteriz tabe ama bakalım koca her sene böyle romantikliği kaldırabiliicik mi:)

Dalicanımmm,gell yanıma tabi yaa..Sahiden niye gelmiyosunuz Zeynep Ablayla buralaraa??teyze olunca mı gelicen İllaaa:)şimdi gel,yarın gel..gel de gezelim yaa:)

İncirim çekirdeem,o kadar da diil bee, hele bi canımı sıksın,kocanın tarafı mı olucan yoksa yaa:)

annelogumm,sizin evlilik yıldönümü nizaamaann, enişteyle ortak bi plan hazırlayalım hemen sanaa,kıskanmaaaaa:)

minik patikler,teşekkür ederrrimm,hepimize nice güzel sağlıklı yıllar olsuun:)

Aslıcann,gelmişin tatilden,gördüm de gelip 2 kelam laf edecek vakti bulamadımm,çok özlediydim seni,hoşgeldin canım benim..iltifatın içn çok mersi efenim.. sen tatil resimlerinde züper harika gözüküosun:)

arzumcumm, aha işte bi öslediim insan daha..Hoşgeldin canım benim, biz de seni çok özlemiştik..arayı açma artık nolur..Ben de açmamaya çalışıorum,eskisi kadar çok yazamıorum evet çünkü bu ara dört koldan meşgul durumlarındayım..bi toparlaniim,daha anlatcek çok şeyim var:)

yaa iğnem,kınalı kuzum,güzel gelinciim, tam Mürefte'ye gidip evi yerleştiriceğimiz hafta bu hafta ve aklımda hep senin buraya geleceğin,dillere destan düğünle bu hafta evleneceğin..gelemicem ben muhtemelen düğüne..ama söz..İzmir'e gelip,evde takıcam sana altınını:)annen de orda olcek diğğ mi,görsün kızım ne taktıımısı :)

Gülfemcim,darısı başına,hatta çok daha iyisi en mükemmeli başına:)

mayonezcim,yok be tatlım ne kursu,o hayatında ilk defa yaptıı bi süprisin şaşkınlığında hala,geçsin belki yeni bi süprizler yaparsa,ilerde İnşallah:)

Anonimcim,evet otel Sözbir Otel,benzincinin üstü,ben evlenene kadar hiç ööle bi otel olduunu bilmiyodum orada..Ve manzara,Çırağan^dan daha güzel,çünkü Çırağan'ı,Dolmabahçe'yi,Topkapı Sarayı'nı,Galata Kulesini görüyo..hakikaten çok daha ucuza..
sünnet düğünü ise Çubuklu 29dan daha da güzel bi yerde,Burcunun babasının evinin bahçesindeydi..İstanbul o bahçeden bakınca da ayrı güzeldi:)sen sanırım yurt dışındasın, en kısa zamanda İstanbul'a kavuşmanı dilerim,inan senden almadık İstanbul'u ..hala,hepimize yeter:)

Age35 dedi ki...

canımcım ,tatilde bile bakmadan olmuyo arkadaşlarım ne yapmış diyerekden...Seni de şöyle tam gaz bi okuyuverdim inşallah dönüşde detay okuycam...Goncayı tebrik eder bu başarılı girişiminin devamlı olmasını diler,çooook öperimm

kedi dedi ki...

Aslanım Rayza abim,eniştem benim vauvvv beee!
Süpersin eniştecimm,kraklsın sen,yaşa beee!!

Ulan ben ne diyorum,tatilde güneş kafama geçti galiba,Asortikkrebin in sayfasındaki harika yazısından sonra büyülendim yada.

Nice yıllara,sağlıkla,mutlulukla,huzurla işşalaaahhhhh.

E Rayza eniştemin bu harkûlade jestine karşılık o gece bi yeğen temeli atmışsınızdır heralde ha Gıristalimmm,eşek değilsin ya dimi len ;P ;P ;P

ibeking dedi ki...

bak sen şu podaya...helal olsun walla..bu enişte süper walla

Adsız dedi ki...

merabaa, gecenlerde bi arkadasim senin blogunun mart ayi icin (THY ile ilgili postundu) suraya bi girip okusana rahsan dedi, okuyunca anladim sebebini, kayip esyada calismistim bende ama 97ydi sanirim, onnicin tanimiyorum seni ama bu sayede blounu tanidim, iyi de oldu, cok sirin
buarada ewlilik yildönümünüzü kutlarim :)

crystalsdreams dedi ki...

ageciimm..nerdesiin..ösledik artık geel:)

biyoniim eşeeğim,eşeeksin,eşekk:)
diiğ mi canım:)öperim!

selam bikini giyecek kız hoşgeldin aramıza:)bizim koca da her zaman böyle diil,arada bi taş düşürmek lazım kafalarına:)

iboocann,podaya sürekli bi tezahürat,bişi sanıcak kızım kendini:)

selam Rahşan, sen ben çıktıktan sonra çalışmışsın orada, Arzu Abla,Canan Abla,Ahmet Abi..tüm bunlarla çalıştın di mi sen de:)
eğlenceli bi yerdi orası,ben çok eğlenmişti valla!

Adsız dedi ki...

Where did you find it? Interesting read »

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Cool mitsubishi spider Jacksonville infiniti dealerships Advocair vs lipitor phendimetrazine 35mg cod delivering liver cancer http://www.italian-coat-of-arms.info/best_whitening_teeth_kit.html headache relief hats huge boobs on babes Guaranteed craps system Free cheating housewives interracial american cancer societypancreatic cancer Active first refinancing Herbal+remedies+for+eczema Scrabble xp Test subaru feul pressure regulator