Salı, Haziran 27, 2006

Sanniye..bir İstanbul Eğlencesi:)



yorgunluktan ölüyorum..sabah 6 da uyanıp 7de çıktığım evime gece 10.30 da geldiğim yetmiyomuş gibi, zaten 1 senedir evde oturmaktan hamlamış beynimi deminden beri yeni iş planları ve organizasyonları için zorluyorum ...

Boş duranı Allah sevmezmiş ya, ben 1 sene boş durmanın cezasını ödüyorum...İnsan evde oturunca dinlenir 1 senede,dinç ve enerjik başlar yeniden gireceği iş hayatına di mi..Yok, öyle olmuyomuş, tamamen performansı zedeleniyomuş kişinin,ya da en azından kıristıl kişisinin..Bi yandan Müreftedeki evin tadilatı,eşya seçimi,bi yandan kuracağımız iş için gerekli görüşmeler,şimdi bi de yeni işi daha kuramadan daha da değişik yeni bi iş ihtimalinin çıkması...bi de yaz geldi ya..insanın içinin kıpır kıpır olması,kış boyu üstüne oturduğu poposunu gezdirme telaşı..
Geçen hafta gezdiğim,gördüğüm yerleri anlatacaktımm..3 gündür gezmekten vakit bulup bilgisayarı açamadım..
Bu hafta ise belki de bilgisayarı açabildiğim tek gün bugün olacak..
Diyeceğim o ki... aşağıda birbirinden güzel yorumlarıyla,gerek tecrübelerini gerek iyi dilekleri veya fikirlerini bildirmiş cancağızlarıma yorum yazacak bile vakit yok şu an..gözlerim uykuyla yamuldu valla...

1 hafta falan gidiyim ben..sonra süper taze,süper ilginç havadislerle geliyim yine ben ...
hee, o kadar gezdim geçen hafta..başıma abudiklikler hiç mi gelmedi?gelmez olur mu tabi ki geldi..Bu fani kıristıl kişisinin olduğu hayat hikayelerinde gubidiklikler eksik olmaz ki..Mesela şurdan herkese de diyiveriim, siz siz olun, çok iyi bildiinizi düşünseniz bile havaalanı otoparkı gibi büyük otoparklarda arabanızı park ettiğiniz yeri bi yere not alın..aman diyim..sonra Mazallah 40 dakika otoparkın arabınızı koyduğunuz katı hariç her katında araba aramak ve çok zeki olmadığınızı yıllar sonra bir tokat yer gibi anlamak durumunda kalabilirsiniz..benden demesi:)

böyle pekk faydalı bi tavsiyeden sonra efenim..ben dönenene kadar, sizi İstanbul belediyesinin , İstanbulluları trafikte sıkılmasınlar bol bol gülsünler diye yaptırttığı bez afiş serisinin en yeni ve en akıllara ziyan olanı ile baş başa bırakmak istiyorum..Şahsen ben trafiğe 40 adet çözüm,deniz yoluna 140 adet müdahele,hava yolunda 33 adet mucize gibi afişlere uzun saatler harcadığım trafikte rastlayıp çok eğlenirken,bu sabah gördüğüm ve ivedilikle fotoğrafladığım bu son afişle İstanbul Belediyesinin espri anlayışının ödül alacak nitelikte olduğuna karar verdim...siz ne düşünürsünüz bilemedimmm..
1 sanniye durun...düşünün:) sanniye mi büyük saniye mi ,söyleyiverin:) Posted by Picasa

18 yorum:

ibeking dedi ki...

şikayet etme cry ne zamandır bunların hayalini kuruyordun..welcome to the chaos baby

Lafazan dedi ki...

nedir bu iş meraklanıyom ben ziyadesiyle. "007 ler buraya, M4 ler havaya" gibi bi şirket midir aceba ki?

CaDı dedi ki...

Sanniye:))
Umarım çook güzel işler başaracaksın Cry'ım. Darısı başıma darısı başıma:)))

uzay dedi ki...

hersey adın gibi kımıl kımıl parlak olsun emii??bol sans krsitalim:))

Toplu İğne dedi ki...

ayy çatlattın beni meraktan...insan azıcık detay yazar bu okuyucularına.. ayıptır, günahtır yahu... bu gizem nedir anacım, anlat bi..var mı bi ihtiyacın, bir yardımımız dokunur belki.. öperim seni kocaman.

YesilErik dedi ki...

Hehe, supermis sanniye :) Sanki teyze adi gibi, Sanniye Teyze :PP
Kolay gelsin, islerin rast gitsin Crystalcim.

hayal dedi ki...

Ben havaalaninda arabami arar ve bulamazken elimde 52 kg valizle dolu bir tasima arabasi vardi.
Guvenlik gorevlisi halime aciyip, plakasi neydi aratalim dedi.
Soyleyince, "Aa su dortluleri acik olan araba mi" dedi.
Evet evet oyle dedi. Hem arabami kaybetmis hem de dortluleri acik unutmustum.
Rezil olma rekoru bende yani.

Nenoni dedi ki...

hava alanı otoparkını bilmem ama ankara akköprü migrosta ve realde araba kaybetmeyi gayet iyi bilirim
onun için zati a4 c5 gibi numaralar koymuşlar...
yanlış anlama ben kaybetmiyorum eşim çok kaybolurda hem arabayı hem kendini...

Unknown dedi ki...

Sen hiç boş durmadın ki canım
yaz gelmedende Bifiil mesain olmadanda sen kıpır kıpırdın enerji yumadğım. Yeni işinde Allah yolunu açık etsin kazancına bereket versin.

Sen Herşeyin hakkından gelirsin.
Enerjin hiç tükenmesin.
enerji yumağım benim.

Pareo Anne dedi ki...

kız bak izmire şube sözünü bana verdin unutma sakın.
ben de o vakte kadar işe girmeyeyim bekleyeyim bari.
hadi canım çok çalış da bir an önce yoluna girsin işlerin- ki bana da sıra gelsin.
ehi ehi ehi

Adsız dedi ki...

sevgili crystal!
blogunu uzun süredir takip ediyorum.içinde bulunduğun bu -güzel- koşuşturmayı süper özetlemişsin...bol şans ve kazanç diliyorum sana:)...bi de buralarda şans verilmeyi bekleyen taze bir işletme mezunu var...belki yeni işinde birileri lazım olur eheh:)... sevgiler

Annelog Atölye dedi ki...

İş ne ise altından kalkacağına eminim ben Crystal:) Hamlık da bir süre sonra geçer, şimdiden tebrikler ve bol kazançlar diliyorum:)

Cerise dedi ki...

Kolay gelsin, koşuşturanlar kulübüne hoşgeldin :)

Tijen dedi ki...

sevgili kiristel abla,
dizimin arkasindan sivri soktu, hem de gündüz gündüz. napiciim simdi ben?

Nilay dedi ki...

Yurdum insani gercekten de senlendiriyor bizi...:))
Bi sanniye lutfeeen!!

KUGUU dedi ki...

Gunler sonra dondum geri. ve kendi blogumdan sonra ilk SANNIYE de buraya geldim tabiki:)
Kuguboynu

tiwidi dedi ki...

Simdi benim birkac postuna birden cevap veresim geldi, yoktum ya arayi kapatacagim aklimca :) Yeni isin hayirli olsun, insanin kendi isi gibi yok bence, benim de hayalim kucuk olan ama benim olan bir isim olmasi ,KOBI olmak istiyorum ben :)
Istanbul da kalamadim pek de ben de yakaladim su sahane afisleri, bir de unutmusum trafigini pek fena geldi bana, haftaicinde gecenin 12 sinde yollar niye tikali olur , kabullenemedim, Istanbul hep boyle miydi bilemedim?
Su evlilik kocayla guzel yazin vurdu beni ki , ayni tur bir iki olayi yasamistim bende , hakkatten pek bir boynubukuk kaliyor insan nedense :)
Kapatabildik mi arayi ? :)

Adsız dedi ki...

What a great site
hiking Woodland school district rhinoplasty + new orleans la delaware dedicated web hosting Tumescent liposuction woodbury seattle rhinoplasty http://www.all-about-car-wax.info nude girl with mobile phone before and after pictures rhinoplasty Send free video cards Nose injury after rhinoplasty Midland breast enhancement Plastic surgery san luis obispo Canada drug store com Is firebox a computer interface