Pazartesi, Haziran 19, 2006

Leoparın fendi kilo sorunsalını yendi:)

 
Halihazırda hiç bir işim olmamasına rağmen .. çok yoğunum!Geçen hafta evde oturacak 5 dakika vakit bulamadığımdan blogumu da boşladım,farkındayım..Ama hep gelecek,güzel günler için çalışıyorum,koşturuyorum..bu da böyle biline!Yani diyeceğim o ki..benim, ben diyim 3 vakit,siz diyin 5 vakte kadar bi işim olacak..hemi de kendime,bizzat şahsıma ait bi iş..Tüm koşturmacam bu iş için..Şu planlamalar,görüşmeler bir bitsin,hayaller azıcık gerçeğe dönsün..anlatıcam..Allah izin verirse,gireceğim sektörün en leopar patroniçesi olucam..Olmassam noliim:)
Leopar derken..Bir leopar insanı kesildim ki,olcek gibi değil..Tüm haftasonu bu vahşi desenle yaşadım ben..
İnsan takıntılı olmaya görsün..elbiseden,ayakkabıya,takıdan tukaya kadar uyum hastalığı varsa kişide,hayat inanın çok zor!
Herşey,bi gün öylemesine bi dükkana girip dolaşırken başladı..Hazır düğün mevsimi açılmış ve tam karşıma süper vahşi o elbise çıkmışken..almamak olmazdı.Tamam hadi aldım o leopar desen elbiseyi..Ya ayakkabısı,aksesuarı noolcaktı!Geçen hafta Ankara'daki düğünde giydiğim siyah elbiseye kombinasyon yaratmak süper kolaydı da..bu cumartesi gerçekleşen düğüne giyerim diye heveslenip aldığım leopar elbise için aynı durum söz konusu bile olmadı..Vallahi Seren Serengilciğime bir saygı duydum,aynı şekilde Banucuğum Alkancığım ve bittabi Seda Sayangilciğime..O vahşi desen kılıklara uydurdukları takı,tuka ayakkabı ve çanta kombinleri için..Şekerim,bir zor,bir dert bu leopara uygun bişiler takmak,giymek..Cuma sabahı,bir ayakkabıcıda bulduğum fekat çok önemli bir müşterileri için ayırdıkları o tek kalan 39 numero leopar terliği dükkan sahibininden güç bela bin şirinlikle almaya uğraşırken bin pişman olmuştum o elbiseyi aldığıma!Ulen para verip alıcam,adam satmıyo,müşterime ne diicem diye..Ne diicen,Terliğin tıpkısının aynısı elbisesi olan pek kokoş Kıristıl'dan başkasına yakışmazdı bu terlik diicen..Bu terlik tam Kıristıllık diicen..dedim..Nitekim aldım da..Sonra hem terlik,hem elbise leopar olunca aldı mı beni bi dert..Çanta da leopar olursa Afrika'nın balta girmemiş ormanlarından kaçmış gibi olucaktım Mazallah!Hal böyle olunca,uygun çanta,uygun takı aramalarım ,Cumartesi,düğünün olduğu sabah,çok yakın oturmama rağmen hala oturduğum yakayı sahiplenememiş olmamdan ötürü bir türlü gitmediğim Kadıköy Bahariye'de son buldu..2 senedir keşfetmeyi reddetiğim bu pek renkli alışveriş cennetinde çok mutlu bir Cumartesi sabahı yaşadım ben..Pek güsel tükkanlar buldum,pek komik dialoglar yaşadım tükkan çalışanları ile..Çanta düz renk alsam da,dünyanın en havalı leopar saatini buldum pek minik ama çok renkli bi tükkanda..Sonra o akşam düğünün en vahşi kişisi olmaya hazır olduğuma karar verip rahata ererek,bu zaferimi Bahariye'deki çok renkli ve sesli kalabalığı seyrede seyrede Gloria Jeans'te bir naneli limonata içerek kutladım...

 
Cumartesi gecesi düğünden geç dönünce,pazar sabahı uyanmamız biraz geç de olsa,öğleni bulmadan kocayla kendimizi sokağa atıverdik.Üniversite sınavından çıkıp kendilerini bizle beraber sokağa atmış genç sabileri görüp bu sınava girişimin 11.yılını kendi içimde kutlayıp,yaşlanıyorum uleyn şeklinde iç çektikten sonra,babacığın, geçen hafta beyan etmiş olduğu''hediye istemem abllaaa,ama illa alıceksen ...'dan güzel bi gömlek alabilirsin'' şeklindeki siparişi üzerine istediği gömleği aldığımız gibi yola koyularak,kendilerine babalar günü tatili organize eden babacık ve anneciğin bulunduğu, bizim de en son 19 mayısı geçirdiğimiz otele vardık...Babacık,hediyesini beğendi,tüm gün üzerinde gömlek,şort ve spor ayakkabıyla bana pozlar verdi..Biz anneyle deniz kenarında döne döne yanma eylemini gerçekleştirdik..Kocacık,gölge bi köşe bulup,gazetelerin ilan sayfalarına kadar okuyarak pek kebap bi pazar öğleden sonrası geçirdi..Akşam da denize karşı ailecek yenilen güzel bi yemek,kurulacak olan iş ile ilgili planlar..hayaller..gerçekler..canım babama her gün bi gömlek alsam hakkını ödeyemeceğim gerçeği..Ne şanslı olduğumun bir kez daha idrağı..

Hee,bu arada,tüm fazla kilolara rağmen leoparın verdiği vahşi gazla giyilen bikini..ve çevreye verilen görüntü rahatsızlığı:)
Amaaann,alt tarafı ayva göbeğim var şekerim..2 gün detoks yapar,15 kiloyu veririm:)
Bu yaşta giyemiceksem leoparı,ne zaman giyeyiiim:) Posted by Picasa

29 yorum:

suspect dedi ki...

sen annenin söylediğin yaşta olduğuna emin misin yahu cry maşallah çok genç duruyor.. hade kur şu işi inşaallah, bak sınavı kazanamazsam beni işe alcan anlamam yane. apla boğaz tokluğuan çalışırım valla :P

uzay dedi ki...

üniversiteyi bitiripte iş bulamayanların cogunlukta oldugunuda size hatırlatıp kafanızın bi yerinde uzay adında bi üni öörencisi oldugunu tutmanızı isterimm:P bende istiom seninle çalısmak..hemde böle leopar manyakııı bi hatunla çalısmak süpper olur yaaa:)) dekolte terliğine bittim ama cantayı göremedim:(

Aslı Cin dedi ki...

İlahi Kristıl, beni mahvettin gülmekten. Şimdi yorumlar:

1-Leopar süper, sana çok yakışmış. Çantanı da ayrıca merak ettim.

2-Canım naneli limonata istedi.

3-Hem de çok istedi.

4-Babanın yanındakinin anne olduğuna eminmisin? Ben kardeşin :P off tamam şaka ama gerçekten arkadaşın zannettim.

5-Baban bana babamı hatırlattı, gülümsedim.

Öyle işte...

Aaaa bir de kendi işini açmaya karar vermene çok sevindim, hayırlısı olur inşallah.

Aslı Cin dedi ki...

Bir de ben de fena halde uyum takıntılıyım,zor işimiz çok zor.

CaDı dedi ki...

Ohh Bea nihayet geldin, blogger güzeli:) Valla şu sendeki özgüven in yarısı bende olsa keşke! Ben daha etek bilem giyemiyorum:)

Ama çok yakışmış şekerim, herkes taşıyamaz bu elbiseyi;)

İş içinse hayırlı olsun, umarım tam istediğin gibi olur ve de darısı başıma diyorum !!

Annelog Atölye dedi ki...

Saatin de leopar desenli olduğu gözden kaçmadı Crystal:))Annen ve baban ne kadar tatlılar öyle, maşallah diyeyim hemen:)

Koyubeyaz dedi ki...

Kizim bana kokoş diyenler okusun bunlarida utansin ben kim kokoşluk kim senin yaninda pehhh dedim yada ben yaslandimda ondan bunlar yok yok davul gibi oldum ondan :) canimin taaaaaaaa en içi cok yakismis 1, yeni isin hayirli olsun 2, mutlulugun hic bozulmasin 3, Allah nazardan saklasin elem terefiş kem gözlere şiş 4, yerim seni 5..

Ilgaz Gürses dedi ki...

Bu desen iş alemini sindirmek için değil mi? Vallahi süper giriş, daha baştan pençeni, pardon ağırlığını koyacaksın böyle (aksesuvar olaraktan kırbaç düşünmezmiydiniz?). Merakla işin niteliğini beklemekteyim!

Adsız dedi ki...

cok $Iksin crycim :) annen ne kadar genc duruyor,annen gibi degil valla.i$in de hayirli olsun.
uzaktan

tavsan dedi ki...

hojgeldiin. kizim zaten butun fotograflarinda pek bi artiz gibi bakiyosun, ama benim leopar desenli biseyi yakistirdigim ilk ve tek kisisin. ayrica katiliyorum diger yorumculara, anne acaip genc duruyor, ama babana da haksizlik etmeyeyim;) vee, mustakbel yeni isinde bol basari ve eglence diyorum, durdun durdun turnayi gozunden vurdun olacak umarim;) operim.

Cerise dedi ki...

Kendime not:
1. Bana kokoş ve süslü diyen sayın sevgiliciğime bu sayfanın linki gönderilecek

2. Sayın vahşi güzel Kriskris'e mail atılıp terlikleri nereden aldığı öğrenilip başka rengi yaptırılacak

KUGUU dedi ki...

Kokoshlarin en tatlilarindan birisisin CrystalCHcgm:) Hepsi cok yakismish sana. Sizde dugun mevsimi bitene kadar bakalim daha neler okuyacagz:))

Asortik Krep dedi ki...

Bende herkes gibi çantanın rengini merak ettim..
Leopar desene tonuna uygun kol saati ve terlik uydurmak her babayiğidin harcı değil..Bir asortik olarak tebrik ediyorum seni :)) Bu tarz kıyafetlerin sana siyahlardan daha çok yakıştığını da söylemem lazım..Yeni işin hayırlı olsun :))

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

kırıstılcım ben de bu kız nerden almış boyu posu endamı şıklığı diyordum :D eskiler ne demi Anasına bak kızını al :) sen bu sayfaya bi de nazarlık as. Ben de dahil herkes leopar desenli vahşi cazibeden önce anne kristıla methiyeler düzmeye başlamış. Olmaz ki utanır insan böyle güzel olunur muuuuuuuuuu vaayy vaaayy diye bi şarkı var şimdilerde :)

Bi bayan olarak ben hakkaten çok kıskandım anneyi :) böleee 15 genç kız bir araya gelse hepsini gölgede bırakacak cinsten maşallah , allah nazarlardan saklasın şekerim :)

Yeni işin şimdiden hayırlı olsun canım. Umarım herşey planladığın gibi gider. Bu arada seren banu seda da kimmiş ayol :D Sen ne giysen ayrı bir havası olur ;)
Sevgilerimle kırıstılcımm operım mucuk mucuk yanacıklarından :)

ibeking dedi ki...

arkadaşim bomba gibi olmuşun benden tam not ve seni haftanın şıkı ilan ettim..kızım sen ne annene ne babana benziyosun???

enne dedi ki...

Hep böyle leopar desenli bir elbisem olsun diye hayal etmiştim ama hiç cesaret edip de alamadım. Hep klasik şeyler giydim. Ama yeter artık! teşekkürler leo, sayende ben de cesur şeyleri giymeye karar verdim artık. Göbek, möbek boşverip giyeceğim ayol. İşyerinde herkes şok olacak ama olsun, artık ben de kokosh'luğa terfi ettimmmmm.

mono dedi ki...

ibek sen de kurt düşürme şimdi kızın içine :)
leopar yıkmış walla ortalığı ne diyim :))

Lighter-N dedi ki...

Walla kristılcım sende bu ikna kabiliyeti olduktan sonra ne iş kursan köşeyi dönersin!Ve evet bence de bundan sonra sana LEO diyelim:)))))))

tozbezi dedi ki...

cry kızım ,o elbiseyi nerden aldın de bakıym bana,çok güzel olmuşsun öperim seni çok , giycen kızım tabe bu yaşta ala ala,hayır bir bulıym bende giycem o açıdan ,seni bu güzel seçiminden ötürü kutluyor ve amazon güzeli ilan ediyorum ayrıca...

huysuz dedi ki...

tam amazon güzeli olmuşsun kristılcım :) bravo valla, saygı duydum bu kombinasyona ben!

acicikolata dedi ki...

kiz ne sektorune giriyosun insallah ayakkabidir da ben senin urunlere modellik yaparim bu minnos japon ayaklarimla

sevilay dedi ki...

vahsi elbisen cok güzel ve satini de cok begendim, ayakkabilar da öyle yani hepsi süper. Ohh dügün den dügüne, ne güzel hava da süper.

Isin icin sana simdiden basarilar diliyorum ve umarim hersey istedigin gibi olur.

Selamlar

kedi dedi ki...

Kesinlikle siyahlardan daha çok yakışmış,ama anan güseliş kızım seninnn.
Bende bu yaz(Aslıdan çaldım)bi beyaz elbise,(şimdi de senden çaldım)bi leopar elbise alcem ulan.
Var mı vahşi batının balta girmemiş ormanlarını biyo'suz keşfetmekk haaa,yakarım laynn!

Pareo Anne dedi ki...

ay şeker evhanımlığına üstelik kendi işini de yaparak mı veda edicenn?
çok imrendim çoook. darısı başıma ya. bol şanslar, bool kazançlar dilerim canikom.
ileride işler rayına oturunca bahsedersin artık, merak ettim ayol.
leoparlar için diycek bişey bulamıyorum. yakıp kavurmuşun ortalığı bee. en iyisi maşallah diyeyim. baaay

mayonez dedi ki...

cidden elbise çok yakışmış ve nihayet geri geldin..ya çatlayacağım nedir bu iş??faydam dokunurmu yardıma ihtiyacın varmı:))

elma dedi ki...

su leopar accayip bisey, eger giyene yakisiyorsa, harikalar yaratiyor, yakismiyosa, aman allah.. cok yakismis kiristil, sacinla, basinla, ten renginle, sahane olmus..
ama yeni siini cidden merak ettim ben, insallah bizi de ilgilendiren, kokoslugumuza kokosluk katabilecegimiz bi istir??

crystalsdreams dedi ki...

Suspicim,sen iltifatınla annemin kalbini kazandın,ben işe almasam seni o direk müdür alarak alır,hiç korkun olmasın:)

Uzayım,bi bitsin okulun,başına her türlü ilginçliği çeken senin gibi tatlı bi yıldızla çalışmak benim için efenim bi gururdur,bi onurdur:)çantayı ofisime geldiinde gösteririm şekerim:P

Aslııcıım:)
1-teşkür ederim şekerim,çantada bi numero yok, o kadar leopara,çantayı düz kahve-bakır rengi aldımmm,daha da vahşi olmiim diye:)2&3- e gelmiyosun ki bizim buralara sana hemen en serininden bi naneli limonata ısmarliim:)4-Annem bu iltifatlarla bi havaya girdi ki sormayın efenim:)5- babacığına sevgiler sunarımm:..
takıntı konusunda ise hakikaten hayatı zorlaştırıyoruz kendi kendimize şekerim:)

Cadıcım,ne demek etek giyemiyorum,şimdi direk Tiflis'in en kalabalık çarşısına gidip etekler alıyosun ve bi güzel giyiosun şekerim:)ben bu kiloyla bak neler giyiyorum:)

Annelogcumm,güneç göslüüm de leopardı ama kaçırmışıın:)Maşallahınıza ben de cümlemiz için diyerek karşılık veriyorum:)

Koyubeyazım,canım,en güzel ve kokoş annecik,sen ne yaşlandın ne şişip kaldın,her halinle güzel ve kokoşsun,Zeynep accık fırsat verirse beni solda sıfır bırakırsın:)ben de seni yerim bi de:)

Ahahaha incirçekirdeem:)nası güzel bi yorum,tabiki ööle,korkutarak giricem piyasaya rakiplerimi,hadlerini bilsinler tabe:)kırbaç güzel aksesuarmış,bak iyi düşündün:)sektörün bilgisi gelicek,bi kesinleşsin efenim..

Uzaktancımm,çok teşekkür ederim canım benim,annem de pek teşekkür etti tabe:)

Davşanıımm,babamı da düşünen güzel insanım:)umarım vururum o turnayı da hep beraber kutlarız bu durumu,bi yırtiim ben,herkese faydam dokumassa noliim:)

Ceriseciim,şimdi yağma yook,sen de gayet kokoş bi kişisin,bak hemen terlikleri merak etmişin:)terlikler bir geyik ismine sahip meşhur ayakkabıcıdan,istersen detay veririm:)öperim:)

Kuğucuum,ağustosa kadar düğün yok Allahtan,yoruluo insan şekerim,hep kokoş hep süs nereye kadar:p

Asortikçiim,hepsini uydurmak gerçekten kolay diil,resimlerde çok uyumlu da çıkmamış aslında ama kötü olmadı alakaları..çanta ,dediim gibi düz renk aldım,o da çok iddialı olursa tam banu tadında olacaktım:)kahve tonlarını ben de seviyorum ve yakıştırıorum,senin gibi bi asortikten böyle güzel yorum almak pek mutlu etti,teşkür ederim:)

ah benim ağzından bal damlayan tatlı prettycim:) annemde bi özgüven oluştu ki sorma gitsin şekerim...10 kilo verdi ondan sonra kendini manken sanmaya başladı,bi ara anlatırım komik hallerimizi:) fekat bu yorumlardan sonra havası iyice arttı sanırım:)biz de versek de şu kiloları annem kadar havaya gitsek en kısa zamanda prettycim.ben de çok öperim senin güzel yanaklarındann:)

len ibek,zati eskiden annemler dalga geçerdi biz seni hastanede karıştırdık die, bak şimdi ,gerçek mi len acep:) yok yaa ben babama çok benzerim de burnumun kemii kırdırdıktan sonra epey değişti tipim..

Ennecim,giy tabi ,bi daa mı gelcez bu dünyaya efenim:)ohh,canın ne istiosa giy, önemli olan havan şekerimm:)

bonacım,yıkarımm bilirsin:p

lightercıım,hakikaten şu hayatta tek güvendiim şey ikna kabiliyetim,o da olmasa bi hiçim:) leoya da bayıldım:)

tozbeziim,o elbüüse sende eminim çoook daha afili durur anacım,du ben bi bakiim,hala varsa bi dene de sana aliimmmm..

huysuzvetatlıcım,çok pis kombine ederim şekerim:)

gayriyeee ah o güzelim ayaklarına sen iş mi arıon len,aman diyim,sıcak sudan soğuk suya sokma o güzelleri cicim:)yorulmasınnar,yıpranmasınnar:)
sektör malesef ayakkabı diil,ama hepimize güzel gelebilecek zevkli bi sektör şekerim,bi kesinleşsin,ayakların model olmasa da yorulabilir bu sektör sayesinde diyiimmm:)

Sevilaycımm,sizin düğünlerde de çok şık oluyosunuz,görüyorum,yetişmeye çalışıyorum ben de size,napiim:)güzel dileklerin için teşkür ederim:)

biyoniim,datlım gıymetlim,balta girmemiş ormanların sensiz tadı olur mu,hadi koş leoparını al,bekliyorum,baltalar elimizdeee biz çıkarız ormanaa heay ormaanaaaaa diyelimm,beraber ve solo olarakkkkk hadeaaa ,bak hala duruo!

nefinciim,darısı başına diyim,hatta iş bi olsun,sana da izmir şube teklifi getiriiim:)

gizlicecimm,canım benim çok sağol dileklerin ve iltifatın için,havaya girip koycem valla nazar boncuğunu heea:)ama kilo konusu çok vahim,yeminle! ben diyim 73,sen de 74 :)daha ne olsun!

mayonezciiim,iş bi kesinleşsin,herksin faydası olur,hepinisi seviorum leen:)iiğrenç ticaret zihniyetçi kıristıl:)

elmacım,çoook teşkür ederim,leopar normalde hakikaten riskli bi seçim..iş konusuna gelince,kokoşluk diil belki ama senin de çook işine yariicek bişi diyim:)ben haber vermeden duramam,biraz zaman sonra tabi ki bildiriciim:)

Gün dedi ki...

Yakmış yıkmışsın yine crycim, ya anneni sanki tanıyorum hani annemle meslektaşlar ya, acaba diyorum? Gelicem haftaya görüşelim toprağım.

elma dedi ki...

anladim madem ki beni ilgilendiriyoo:) caktim galiba kiristilim:)