Pazartesi, Nisan 24, 2006

give me 5:)

Aslı sormuştu taa geçen hafta,yakın zamanda yapmak istediğim 5 şeyi, ben biraz tembel teneke bir kişilik haline geldiğimden evde otura otura,ancak şimdi cevaplıyorum..Kendisinden gecikme için özür dileyip, yakın zaman isteklerime geçiyorum:)


1- En yakın zamanda yeniden bir iş sahibi olmayı istiyorum..Sabahları mutlu mesut uyanıp, bir telaş içerisinde hazırlanıp evden koşarak çıkıp gideceğim, severek çalışacağım bir iş istiyorum..Tam bana göre bir iş olmalı bu,enerjimi ve beynimi tam kapasite vereceğim bir iş..Tam bana göre iş tanımı çok uzun olup anlatamasam da şu an, bu tanımı beni tanıyınca anlayıp, beni işe alacak ve aynı zamanda maaşta da bonkör davranacak güpgüzide bi şirketle en kısa zamanda yollarımın kesişmesini diliyorum:)

2- En yakın zamanda hatta mümkünse bu gün 10 kilo vermek istiyorum:)

3- Kendi kendime kaşınıp başıma iş açtığım dental mesele konusunda , en kısa zamanda diş çekimi,tel takımı hususlarının sonlanması ve dişlerim düzelene kadar takılacak tellerin müthiş bir aksesuarmış gibi gözükmesini istiyorum:)

4-Yanda resimleri de gözüken salonum ve kapalı balkonun baktığı bahçe manzarısını daha efektif kullanmak için kapalı balkonun ön kısmını yıkıp yeniden bu sefer yere kadar cam yapmak ,sürgülü cam kapıyla bahçeye kesintisiz ulaşmak istiyorum..Hatta sitede kimsenin kullanmadığı bu güzel bahçenin ,sırf yeşilliklere daha yakın olayım diye giriş katı aldığımız evin bonusu olarak bizzat keyfini sürmek istiyorum..Bir masa takımı da bahçeye koymak ve yazın bu bahçede yaşamak istiyorum..Balkonun camını yere kadar indirmeme şu an izin vermeyen site yönetimi bu dar görüşlülüğüne devam ederse, o zaman da en kısa zamanda kendine ait bahçesi olan bir eve sahip olmak istiyorum..Bu bağlamda, yakın zaman içinde çocuğum olursa,kendisini bahçeli bir evde büyütmek istiyorum:)
5- En yakın zamanda leyleği havada görmek ve hatta tüm zamanlar boyunca leyleklere hep eşlik etmek istiyorum:) Temmuz ayında, ki 3. günü pek özel bi gündür çekirdek ailem için, işte bu 3. günü de içine alan 10 -15 günlük zaman diliminde bir geminin içinde olmak ve Akdeniz ülkelerini gezmek istiyorum..Her sabah yeni bir limanda uyanmak, sonra ayaklarım sızlayana kadar o yeni limanın şehrini deli gibi keşfetmek istiyorum:)

İşte ben yakın zaman ne kadar yakını tanımlar tam kestiremesem de şu an bu istediklerimi gerçekleştirmek istiyorum..Tüm bunların gerçeğe dönmesi için en yakın zamanda da, önce sağlık sonra şans ve paranın hep yanımızda olmasını diliyorum:)İsteyenin bir yüzü kara diyorumm:)

Eğer sobelenmedilerseee dee, bizlerle yakın zaman istirhamlarını paylaşmaları için Suspi ve Deniz Hanımları göreve davet ediyorum, müsaitlerse tabii:) Posted by Picasa

30 yorum:

Deniz dedi ki...

En yakin zamanda efendim, ama anne gelisi munasebetiyle ayagi yanik it modeli gezindigimiz icin biraz surebilir cevaplamam.

Bi de anirarak guldum kabin azabina. Ben sogukkanli sekilde cart cart dikislerini sokturmek, cikan seselri de umursamamak suretiyle cikmistim bir elbisenin icinden, yan kabindekiler adimi osuruklu taktilar belki ama baska kimse farketmedi en azindan.

Pareo Anne dedi ki...

merhaba, blogunu bugün ilk defa ziyaret ettim. çok hoşuma gitti. biyonikciğim blogunda çok bahsetmiş, benim gelişim de bugüne kısmetmiş. neyse çok ortak yönümüz var. biir, ben de yay burcuyum hem de tipik...
sooracıma ben de işsizim, 2005 kasımdan bu yana. vee ben de senin şu 5 dileğinin ilk 3' ünü diliyorum kendim için. iyi bir iş, 10 kilo vermek ve şu dişlerimi tedavi ettirmek benim de kendim için dileklerim...
benim neyse ki 3 yaşında bir bücürüm var da evde sayesinde sıkılmaya fırsatım olmuyor.
tanıştığımıza memnun oldum...
saygılar efenim...

huysuz dedi ki...

Umarım hepsi gerçekleşir Kıristılcım. Ayrıca 4. dileğin için site yönetimini muhakkak ikna etmelisin, harika olacağa benziyor çünkü :)

uzay dedi ki...

helelooo heleloooo gıırriiistttııll..yaw senin bahçe süppermiş..ben gelmek istiyorum orayaaaaaa site yönetimini ben hallederim merak etme yapalım sürgülü pencereyide keyif sürelim azcık yaaaa:)

Adsız dedi ki...

Günaydın,

Crystal' cım şu site yönetimi inat ederse sana şöyle bir çözüm önereyim şekercim. Balkonun dışına delikler deldir. Oralara saksılar tak ve bir saksının içine normal sardunya ve sakız sardunyaları karışık diz. Sakızlar aşağı sarkarken normal sardunyalar yukarıya doğru büyür. Diğer yandan balkonun üst kısmına çengel vidalar tak (kalınlardan) ve onlarada sallantılı saksılar as bu saksılarada sakız sardunya dik. Böylece balkonundan bakarken giriş katı olması avatanjı ile bir sürü çiçekler arasından ağaçları görürsün. Müthiş bir yeşillik olur önünde.

Öpüldünüz
Neşeli

Annelog Atölye dedi ki...

5 No'lu dilek pek bir güzel göründü bana. Bir tane de ben dileyebilir miyim Crystal?:)

Adsız dedi ki...

Ne demek efendim rica ederim :)

Harika dilekler.İnşallah gerçekleşir.

Bu arada bu şekilde bile harika bir manzaran var,canını sıkma,tadını çıkar :)

Toplu İğne dedi ki...

kristalcim,
bahçeli bir evin var, çok şanslısın. baharı gördüm resimlerine bakarken. ne güel çiçeklerin öyle. umarım site yöneticisini (bizimkiler dizisinden sabri bey'i) kandırır, dileğinizi gerçekleştirirsin.

diğer dileklerin de şimdilik diş hariç aynı valla. gerçi ben de iş var ama, senin dilediğin tarzda işi ben de isterim valla.
öptüm

Deadora dedi ki...

lan manyak giristil herseyi hallediyosunda bi kiytirik apartman yönetiminimi halledemedin? yaptir len sürgülü boydan boya bi kapi cam neyse artik adi süper olur valla..ama cokta cosma masaymis yok efenim hamakmis iyice abartirsin sen simdi olayi :)

Cerise dedi ki...

Aman efendim senin manzaran boyle bile cok guzel, cok yesil sekerim!
Birkac cicekli saksi daha alip camin kenarina dizsen o kadar guzel olur ki orasi. Yazin ne guzel keyif yapilir orada, yaninda buzz gibi limonatayla :)

Age35 dedi ki...

Çok kalabalık olcez ama --bende--orda senle kahve içmek istiyommm....

Adsız dedi ki...

Evine bayildim. ne guzel yaaa. Bahce icinde. Hele o kahve kosen yok mu? Ben senin yerinde olsam hic kapamam perdeyi, kisin da yazin da ayri guzeldir o bolum.

zeyno dedi ki...

Şu leylekli dilekten ben de alabilir miyim bi tane? Umarım tüm isteklerin gerçekleşir...

kedi dedi ki...

Gıristalim,bidenem,
bu bahçe fikri süpper,yalnız bu projeni hayata geçirmek için tüm kat maliklerinden yazılı,imzalı muvaffakat almanız gerekir,aksi halde ilerde 1 kişinin bile itirazı bahçeyi içine alacak şekilde yaptıracağın sürgülü camekanın yıkılmasını gerektirir.
Çünki bahçe tüm kat malikleri için ortak kullanım alanıdır.Yönetim planında aksine bir hüküm olmadıkça bütün kat malikleri arsa payları oranında bahçe,çatı,vs.gibi ortak kullanım alanlarından istifade hakkına sahiptir.

Mümkünse 1 günde 10kilo vermek,heyyoo,keşke mümkün olsaaa,ben 5 e razıyım be!!

İş bulmak mı?Kızım ben seni çalıştırmıcam kii,ne işi,ne gücü.
Kıracan bacağını evinin kadını olacan,anlamadın sen beni daha gırisdalimmm,façayı yiyince suratına o zaman mı anlıcan laynn!
Manyağa bağlama benii!

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Blokların arasında bir cennet o manzara Kırıstılcım o balkon bahçe ile aynı hizada olmasa da o bahçeye karşı pencereleri açtınmı böyleeee ayaklarını da uzatıp , bitki çayını sukunet ile yudumladı mı sankim bahamalara gidip gelmiş gibi bir havalanma belirtisi gösterir insan...

ben 6.kattan pek bahçeye uzamanamsam da sabahları uyandıpımda Büyükçekmece Albatros sahilini görünce içim kıpır kıpır oluyor. Bir de böyle yemyeşil bir bahçeye uyanabilsem kimbilir neler olurdu :)

filliboya dedi ki...

Desperate Housewife Bree bu bahçeyi görse kıskançlıktan çıldırırdı kesin:)

Pinky dedi ki...

Çok güzel bahçe crystal yaa söle yönetime imza kampanyası başlatıcaz.kızdırmasınlar seni,sen ünlü bir şahıssın :) çok güzel ya umarım olur o bahçede çok keyifli vakit geçirirsin.Hatta inşallah bahçe içinde kendi evin olur..Bende istiyorum bu arada :)

sevilay dedi ki...

Insallah istedigin gibi yapabilirsin camlarini. Ayy icim acildi vallah resimleri görünce, ne güzel bir yesilik ve renkli cicekler. Tam keyif yapabilmek icin bir süper balkonun var.

Selamlar

elma dedi ki...

senin dileklerin bizim dileklerimiz de olabilirmiiiii:)?? Dileklerini bizimle paylasabilirmisin kiristil yaa?? hem bahce ile alakali olan gerceklesince (insallah) bahceni de bizimle paylasabilirmisiin:):)

Unknown dedi ki...

eneryi yumağım hayla ettiğin edemediğin tün dileklerinin gerçekleşmesini yürekten diliyorum masanın az ilerisine bir hamaaaaaaaaaaaak
istiyorum misafir gelicem :)


bu arada birazdan baskül ailesine
yerleşicem zili çalınca kapıyı sen aç olur mu
öptüm

KUGUU dedi ki...

Biyon delirdi
akrostish makrostish ayagina bizi gozetliyor
Kacalim
tellerin kalsin
ben telli babada sana yenilerini taktiririm
Kristalim benim
Kuguboynu
ps: neredesin? hersey yolunda mi?

elma dedi ki...

bakin simdi aha buraya yaziyorum!!!!
kiristil yok 3-4 gundur yaaaa, kesin yine biseylerle doncek, buyuk ihtimalle su aralar hayatinda garip, enteresan, belki komik, belki sok edici olaylar yasanmakta, belki gecen seferkinden de farkli bir taksi soforune rastladi bu kez, belki ilginc bir doktor macerasi ile donecek...Firtina oncesi sessizlik hakim bu blogdaa!!!:) hayirdir insallah??

Adsız dedi ki...

Aloooo crystalım,

nerelerdeniz. Yoksa tel olayına mı giriştin. Bi ses et gari.

Neşeli

vintage biscuit dedi ki...

bahçe ve çiçeklere çok güzel : )

Pinky dedi ki...

Pişt Crystalim nerelerdesin yaw??Dişlerle mi uğraşıyosunn 2 dişi çekceklerdi noldu dişler?Ses ver canım merak ettik seni

crystalsdreams dedi ki...

Denizim, biliyorum yoğunsun bu ara,anneciğini yolculadıktan sonra da olur,ama eminim annen gittikten sonra anlatacak bi dolu hikayen de olacak elinde:)oh be yalnız deelmişim bi de kabin hadisesinde,ulen sen o çıtıpıtılıkla kesin 0 beden giymeye kalktın da dar geldi,yoksa kabinde kalacak bi tip de diilsin ki sen:)

Selam Nefincim, hoşgeldin bi de:)Demek sen de Yay burcusun,o zaman daha bi hoşgeldin:)tevekkeli diil, senin o evham ve hastalıklar konusundaki paranoyan benim de çok benzer özelliklerim arasında:) ben çok üzülmüştüm sen dergide bişiler okuyup kendi kendine teşhis koyunca,aynı durum bende de oluo çünkü,boşu boşuna kendimizi üzüyoruz:) neyse, dileklerimizin bi an önce gerçekleşmesini diliim o zaman şimdi de:) ama sen şanslısın, bi de bücürüün var, ben bi de bücürük diliim bari de eşitlenelim:)

Huysuzcumm, bugün yine bi ikna turuna çıkıcam bakalım, bence de harika olacak,olsun ki hep beraber çay partisi yapalım bu bahçede di mi ama yaa:)

Uzaycıım:)) helelooo heleloo,çok güldüm canım benim bu selamlamaya:)ben de sana alalaaii alalaii diyimm :)gel sen sürgülü pencereyi yapamasak da gel,çok eğleniriz eminim:)

Neşelicim, bu dediklerini kocaya okudum,çok hoşuna gitti,biraz zor oldu anlaması ama yapıcaz sanırım:)yapınca da ben seni çaya beklicem,taam önce ben senin bahçeye kahveye gelicem ama:)

Anneloguum,tabii ki dilee, süper bi dilek umarım gerçekleşir yaa,gezelim gezelimm hiç eve girmemecesineee:)

Arzumcuum, balkonu bırakıp işe gidemediğimden işi bıraktım ben:) ama bi süre sonra da balkon keyfi işin yerini alamaz oluo söliim:) enişteye bi an önce bahçe sevdası diliyim ben de, belki evi bahçeli bi eve değişmeye karar verir diye:)çocuklar için gerçekten çok kıymetli bişi bahçe..

Bilanacıımm, ne güsel olurdu di mi,bööle sabah kalkınca bi bakıosun 10 kilo gidivermiş,,bi hafif uyanıosun..ahh ahh bi gün belki onu da görürüz he?:))ama o güne kadar diyetçizade olmaya devam tabee:)

Aslıcıımm, evet böyle de güzel manzara ama insanoğlu yetinmio işte anacım:) daha da yeşil olsun istio evin içi, böcekler basacak evi haberim yok ama olsun,bahçe evime dolsunn:)bu arada geri gelmişsin pek sevindik efem:)

Topluiğneciim,ev bahçeli diil de bahçeli hale getirmeye çalışıcaz işte,sizlerin de dualarıyla:))) ayrıca buralara geldiinde bekleris efemm, yeni evli bi çift olarak bize dinamizm getirebilirsinizz,şimdiden uyariim,evlenip 1-2 seneyi devirince monotonluk ilk yıldan başlıo canım,ona göre:)

Tweetycimm, evet bu evleri yaparken giriş katları bahçeli şekilde yapsalardı bööle debelenmezdim tabii, gerçi şu an bi çok yeni yapılan projede giriş katları hep bahçe katı olarak tasarlanıo..aman kabul etmezse bu dıngozlar, ben dediin gibi kocayı ikna etme çabalrına başliciim,gerçek bi bahçeli ev hususunda:)

deaa,nası tanımışsın beni:)hamak falan kesin düşündüm valla:)bööle de gaza getirme,sonra yaptırıcam izin mizin almadan camları aşaa kadar,belediyeyle uğraşıcam,sana yönlendiririm valla memurları,ben yapmadım dea yaptırdı bu balkonu bööle diye:)

Ceriseecim, hakikaten limonata,yanında dergiler,gazeteler güzel oluo burası yaw,bekleris efemm,adresi accık verdim biliosun:)

ageciiim,biz senle bi eminde içsek kahveyi sonra gerisi bi gün sizin ev bi gün bizim balkon gelicek de şu ilk kaave buluşmamızı bi gerçekleştirelim önce:)ondan soorası, sıkılırsın bile bizim balkondan sen:)

Nilaycıım, hiç kapatmıorum perdeyii, kışın kar yağınca da ayrı güzel oluyo gerçekten..bursa ile bizim ev çok uzak diil,bak benden demesi:)

Zeynocum, hangi dileeği istiosan alabilirsin canım,umarım bi an önce gerçek hale döner dilediklerimiz..leyleklisi bence en keyiflisi evet:) ve en kısa zamanda olmasını istediimiz:)ahh yaz gelsin,hiç eve girmeyeliim yaa:)

Manyaa bağlar mıyım hiç ben seni biyoniim gıymetlim:)hani işim olsun da daha kolay kaçiim geliim yanına didim:)ekonomik özgürlük durumu yanee:) bu arada, kat malikleri yisin seni:) ne de usturuplu bilgiler verir benim biyonum istiince, ne donanımlıdır canım benim.düşman çatlatır aha bilgisiyle bööyle de:) öperim:)

Prettycim, senin manzara da çok güzeldir eminim..o Albatros sahili insana enerjinin kralını verir:)senin lokasyonu da öörendik,sahilden baarır yürüyüşe çağrırız bi gün artık, bitki çayını bırakıp gelirsin di mii:)

Filliboyaacıım, ben de o despırıtları görünce bi çok konuda mesela ev,mesela ficut konusunda çıldırıorum,o bırii benim bahçeyi görüp çıldırsın az bile cicim:)

Pinkyciim,dedim ben ünlüyüm,kapak kızıyım beni kızdırmayın,çaarırım gastecileri valla didim ama pek etkili olmadı,şu gasteyi çıkarıp göstersem bi faydası olur mu acep onu düşünmekteyim:)ben de sana benim dileklerin daha da fazlası ve güzelini dilerim,izmirde de bi bahçeli evli arkadaşımız olsun ona kaaveye gidelim çok isterim:)

Selam Sevilaycım:)umarım yapabilirim,yapamassam neler yapacaımı hep beraber görücez buralardan:)öperim:)

Elmam şekerimm,benim bahçem sizin bahçenizz,benim dileem sizin dileklerinizz herhalde şekerim:) e dileklerimi burada yazmışım,başıma her geleni de paylaşmışım,bundan sonra paylaşmasam ayıp,ah keşke şu yazdıklarım bir bir çıksa da hepsinin sevincini sizle yaşasam,sizi bahçeye alıp parti yapsam:)

Dalicanım,bahçeyi yapiim,hamaan en güsel köşede hazır olacak..ah hayal etmesi bile güzel yaa:)benim için dilediklerinizin daha da güselleri sizin olsun canım arkadaşlarım:) bu arada Dalicanım,zili çaldın mı baskül ailesinin?benim zil mi bozuldu yahu,göremedim?sen bi daha çal,ben kırmızı halı seriim yoluna canım benim:)

Şekeriim:)hakikaten tüm kışı,karı o balkonda masada laptopla geçirdim,bilgisayarın ekranından başımı çevirebildiim zamanlarda bahçenin güzelliğini de görebildim:)yazıları etkilemiş olabilir tabi bu bahçe,beni etkilio çünkü:)öperiiimm:)

aahahahahah Kuğuboyunlum:) biyonik vurur valla topuklarımızdan,telli baba da tel tel dökülürüz söliim:)
daha gizli bi parola bulmamız lazım,biyonik bu, kül yutmazz bilirim:p
buradayım,geldim,çok ösledim sizi şekerim:)

Elmacımşekercim:)dün gece okudum bu yorumunu,dedim tanımışlar artık beni,ben daha ne diyim:) evet pek meşguldüm,evet yine bişiler oldu tabi,olmasa ayıp:)ahh anlatıcam 1 saatlik boş vaktim daha var,o arada dökiim içimi de rahatliim:)

Neşelicim,evet yaa tel olayına da giriştim, bu haftasonu teller ağzıma takılacak sanırsamm,kaç gündür dişçi ailesiyle bir samimiyet içerisindeyimm..accık boş vakit buldum da sizi görmee geldim şimdi:)öperim:)

Vintaaajpisküit:)hoşgeldin,teşkür ederim efenim:)

Pinkiiiimm,buradayım,burada,geldimm:)evet çektiler o son 2 adet 20lik dişi geçen hafta, accık yamuldum,geçti,bu hafta da yine dolguydu,temizlikti halletiler,bugün tellerin takılması için gerekli olan diş çekimlerine başlanıcekk..4 adet sağasaağlam dişim gidecek yaa:( işte dişti,teldi, bööle koşturmaca..sizi çok ösledim hakketenn..ben de merak ettim,neettiniz nooldu göriim die giriverdim:)

Adsız dedi ki...

Her zaman bekleriz crsytal' ım. Kocacığını da al gel, komşumun uygulamaları ile görsel açıklama imkanı buluruz.

Tellerin hani şu yeni süslü tellerden mi olacak? Senin teller muhemelen öyle olur. Renkli kişiliğimiz bizim :))

Diş işi zor iş valla. Allah kolaylık versin.

Sevgiler
Neşeli

Adsız dedi ki...

Atakoy'demi oturuyorsun sen?

Adsız dedi ki...

What a great site
Computer rental toledo ohio carbamide gel peroxide tooth whitening Customer information on saab Reviews of merchant account http://www.extremesport8.info/sport-pac-portable-power-generator.html Stock churning 3585i alltel free nokia ringtone fathead inc sports graphics Visual basic craps game Mass email broadcasting employment at sports medicine clinics mn Thornton chrysler dodge florence alabama microsoft&aposs web conferencing service academy sports fast no fax no credit personal loans

Adsız dedi ki...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Development of e learning cheap phentermine aquamarine jewelry sets Discount cosmetic perfume Novo hotels europe