Cuma, Nisan 07, 2006

Bahtı Bahçe

Günaydın herkesleree...Hoş İstanbul'da gün aymıyo,sabahları sanki yağmur yağacakmış gibi başlıyor günlerr,aydınlık olmuyo , güneş yüzünü hemen göstermiyo..Ama öğleden sonra güneş insafa gelip çıkıveriyo ortalığa...Ben de anca öğleden sonra kendime gelebiliyorum,güneş yüzümü ısıtınca..

Çok yoğunum bu ara, ne iş yapıyosun deseler verecek pek ciddi cevabım yok ama yoğunum, post yazmaya, arkadaşlarımla buluşmaya, annemleri görmeye bile vakit bulamıyorum.Dişçi günün yarısını alıyor, hergün dişçideyim bu ara, eh bi de yanlış program sonucu evden taa 50 km uzakta başladığım zayıflama masajı olayı için yollarda sefil oluyorum. Sabah 50 km yol yapıp masaja gidiyorum,sonra haldur huldur aynı mesafeyi panik halde,trafikte bazen çıldırmış durumda geri dönüp dişçiye yetişmeye çalışıyorum...Anlamsız bi yoğunluğa girdim,çıkamıyorum...

Dün,masajcıyı iptal edince, dişçi sonrası farklı bi program yapabildim Allaha şükür..Lise arkadaşlarımla buluştum,Tubican'ın evine gittik,Kemerburgaz'da...Bahçeli ev istediğime karar verdim bir kez daha..Çocuğu olunca insanın, en güzel bişi bahçeli ev sanırsam..Tubican'ın prensesi, çayırda çimende arkadaşlarıyla koştururken, biz rahatça sohbetimize devam edebildik, aman başına bişi gelecek derdi olmadan, çocukların çimde ,üstelik evinin önündeki çimde koşması ne büyük bir şans...

Fakat bahçeli ev fiyatları,ister dubleks olsun,villa tipi olsun, ister Tubican'ın gibi site içi bahçe katı olsun, almış başını gidiyor..Bu ev fiyatlarının geldiği duruma zaten aklım ermiyo..Ne yapmalı,nasıl etmeli bilemiyorum ama acilen bir bahçe edinmeli,strese birebir..çimlere basıcan çıplak ayaklarınla, bırakıcan tüm kötü enerjini...

Bu ara pek enerjik diilim anlicaanız, dişçi ağzımı oydukça, 2o yaş dişlerin çekimine yaklaştıkça(cumartesi 2 tanesi çekilecek) , rejim insanı olarak her türlü ev buluşmasında irademle savaştıkça (ama şaşılacak şekilde galip gelse de iradem) ve bu savaşla yorgun düştükçe..enerjim azalıyo sanırım benim...Bahçeli ev enerji verir mi acaba:)

ek not: Kocayla tanışmamı yazacağım post yine kaldı,tam dün gece yazacaktım,koca beni sinir ettiği için kendisiyle ilgili herhangi bi kelime yazasım kalmadı..Umarım tekrar başlarım pek şen yazılarıma..Bu enerji düşüklüğünden çok şen haller de gelmiyo başıma zati...

20 yorum:

Adsız dedi ki...

Cry, adamın anasını ağlatıyon sen, para nasıl biriktirsin de bahçeli ev alsın sana:p

crystalsdreams dedi ki...

periş:)))) koca okursa seni alnından öper yaa:) kimin tarafını tutuon len sen:)

uzay dedi ki...

bahar carpmıs seni anladım ben ondan bu durgunluk..yoksa bu kosusturma bişi yapamaz sanaaa:)kristalim parlak ısıklım yorumları nası o hale soktum bilmiyorum ama düzelttim herkesten tepki alıncaaa..öperim!

Adsız dedi ki...

Cry'ın kocasına: önce inci dişli ince belli mutlu cry, sonra bahçeli evle daha da mutlu cry :)

Cerise dedi ki...

Aman be cry herkes kendine gore dertler buluveriyor iste... Gulluk gulistanlik olmuyor bu hayat hic...
Bu arada o kadar yol gidip masaj yaptiriyosun, faydasini gordun mu onu da yaz. Iyi diyorsan biz de girelim o olaylara. Bak 39 gun kaldiii!

Deadora dedi ki...

yaa yalan o bahce mahce kiristil inan bana.. bizde de bahce var esek kadar sor bakalim bahcede oturuyor muyum? bahcede cicekler, meyve agaclari, asma altinda oturma yerleri falan.. gelen hayran kaliyor.. hatta h.sonlari sürekli arkadaslarim geliyor sirf bahce icin ve bazen h.sonlari cikamiyorum evden.. ama iste her zaman elinin altinda oldugunu bildiginden bir süre sonra o da sIkIyor..

Adsız dedi ki...

Yok hayallerin yıkılmasın crystal' im. Bende senin gibi düşünürdüm, birden bir fırsat çıktı önümüze nerede ise şehir içindeki bir ev fiyatına aldık evimizi. Hep aklının bir köşesinde olsun, bir gün bir bakarsın bir fırsat çıkar önüne.

Ama Periş' te haksız sayılmaz bu arada. Bu kadar masrafa birde bahçeli ev masrafı ağır gelir anacım :))

Bu arada sen önce bebiş işini hallet, o koşar vaziyete gelene kadar evde olur merak etme.

Sevgiler
Neşeli

dreambyduru dedi ki...

haftasonu dişler çekilince 1-2 kilo da gider korkutmak gibi olmasın :(

Ilgaz Gürses dedi ki...

Hazır kilolar da yolcuyken sen bi alışveriş turu at, sinir minir kalmaz şeker. Bu bahar bezginliğine bir çare bulursan lütfen bildir, deli olacağım ben de.

elma dedi ki...

bebek kismeti ve sansi ilegelirmiiss:) ben buna cok inaniyorum, yasadim, gordum, tavsiye ederim!
yazindan da belli oluyor keyifsizligin kiristil, insallah yarin hava gunluk guneslik olur, sesine renk gelir, disci isini cabucak bitirir, trafik akar, masaj harikalar yaratir, kocan gonlunu alir!!amiin!

kedi dedi ki...

gız anam noldun gızz?Ben bi Ankaraya gidiverince bi hallar olmuş saga gıyamammmm.Yavrum bebeğim Ankaraya valla billa çapkınlık için gitmedim laan!
Valla annem ameliyat olcaktı lan.
Niye mi olmadı,ulan gıristal yazdım ya blooma,okusana,başliicem suratına.
Peki yarın niyemi pamukkalrye gidiyoz,ulan oolum,kızın gezisi var.Daa evliyken senle kırıştırıyom ama "çocuklarım olmadan asla" lan,hani aliye ayaana,gel bakiim gelll,gekl yanıbaşıma aşkım seeen.Bi öpem gül yanağından.
Lan gıristall,zıçcam nazına haaa.Bak sağlam dişlerinide ben oycam şimçik haa.

Age35 dedi ki...

Crystalllccıım ,şu bahçeli ev meselesi hem iyi hemde kötü yanları var..Ben ilk evlendiğimde hayli büyük müstakil tam senin hayal ettiğin gibi bahçeli hemde bi de üstüne üslük deniz manzaralı bi evde ikamet ettim bi süre..Hayatımın en zor ve en keyifli günleriydi.Zordu çünkü evi çekip çevirmek bi kabusdu.Hafta da bir kadınla başa çıkılmıyodu.2 balkonu yıkıyodum bi bakıyom öğlen olmuş...Bi camları açıyım diyom evede 32 cam onlalrı kapayım derken sabah oluyodu...Bahçenin düzenlenmesi temizlenmesi....Akan çatılar...Milyar gelen mazot parası,her hafta misafir tabi misafirsiz zevki çıkmayo öyle evin....Daha da devametcem ama korkutmayım...Bilahere detaylara devam ederim...Tabiki keyifli yanlarıda çoook du.

Aslı Cin dedi ki...

İnsan her zaman neşeli olamaz ya.Evet,seni hep neşeli görmek isteriz ama anlayışta gösteririz herhalde.

Acırsa bile acıdı deme 20 likleri çektirdiğinde,çok korkuyoruuum !!!

Adsız dedi ki...

bende apartmanda yasadiktan sonra eve ciktigimda senin gibiydim =), kopegim rahat rahat kosuyor dolasiyor isini kendi basina ileride agaclar arasina yapip geliyor, sabah hele gunes dogarken hafif hava serin ve kuslar/geyikler derken bahcede kahvalti doyumsuzda birde fare sorunum olmasa super olacak =) bahceli evde yasarsan buralarda, hep fare sorunun oluyor.

20'lik dislerinide cektirmen iyi cunku ileride acaip sorun cikariyor onlar, benimkiler ameliyatla alinmisti ve bisey hisetmemistim ama ondan sonra 3 saat agzima yedigim ignenin dozuyla agzim acik salyali salyali gezmistim, karizmama aryi bir karizma katmisti bu durum tabi =)

simdiden gecmis olsun havalarin karalarin en havalisina =)

KUGUU dedi ki...

Ben de 5 yil boyunca triplex bahceli evde otururken 4 ay kadar once sehir merkezinde apartman dairesine tasindim - kendi istegimle- herkes ne kadar sasirsada:))
Eh aklima bazan(hatta SIKSIK) ben de hala sasiyorum:))
Ancak herseyin artisi ve eksisi oldugu gibi bunlarinda var. Pazar sabahlari bahcemde masada bile degil cimenlerin ustune piknik ortusu yayarak kahvalti gazete keyfim, aksamlari surekli verandada yemek, komsularla cimen sularken muhabbet etmek, sehirdeyken sanki yazlik evde yasiyormussun hissi, ama Age35 in dedigi gibi bakimi vs si. ne olurdu Sanki o mustakil evler downtownda olsalar:)
Olur insallah Crystalcigim bebekde evde istedigin gibi.
Bu arada ALI adina cok guldum hic aklima gelmemisti:)) benim dusundugum C ile basliyordu:)
Sevgiler,
Kuguboynu:))

HULYA dedi ki...

Sevgili crystal,
Ne oldu nazar mı değdi enerji yumağına? Güneş tutulmasının etkileridir geçer merak etme.Aynısı bende de var hoş.Bahar yorgunluğu denen şey gerçekten var galiba.Bahçeli ev konusunda sana katılıyorum.Çocukluktan beri en büyük hayalim.Sırf bu yüzden İzmir'e geldim.(Annemler Urla'da bahçeli bir ev almışlardı biz de orada kalacaktık)Çocuklarım bahçeli bir evde büyüsün diye ama sonra eşime uzak geldi oarası biz de izmir'e 7. katta bir apartmana taşındık.Şu an bahçeya kuş bakışı bakabiliyorum ancak.Allah hepimize nasip etsin mortgage'den bir bahçeli ev inşaallah!

kedi dedi ki...

Bak bak ben pamukkalelerden bile döndüm,hemmen geldim aşgımın bloona,daha hanfendinin nazı,niyazı geçmemiş,daha bi yazı bilem yazıp kendine gelememiş,lan sana kan nakli mi yaptırayım,enercik ol diye,bak ben kıçı yanmış it gibi dolaşıyom,2134km.yapmışım 5 günde,tık yok,hemen koştum geldim kollarına,nerdesin lan gıristalim?
Haa bana baaaak,beraber yaşadığımızda(yani hemen evlenemem senle,çaktın köfteyi ;P )ööle yok bahçeli evmiş,yok zayıflama masajlarıymış,hiç çekememem haa,bak şimdiden sööleyim delikanlı gibi.Kızım biraz boğazını tutsan,yürüyüşünü aksatmasan zati gitçek o kilolar,hem ye ye,soona git oranı buranı mıncıklatmaya,masaj yaptırmaya dünya kadar para bayıl,yok ööle yağmaa!!Kıçını kırıp evinde oturcan o kadar!
Haa ööle bahçeli evi falan da unutt!!Alırım sana 2-3 saksı canlı çiçek,arada bir de anamların bağına,tarlasına götürürüm,çapa neyim yaparsın,domata,hıyar toplarsın,patates çıkartırsın falan,işte bööle geçer gider bahçe hevesi neyim kalmaz,bide güsell yorulursun,samanlıkta da ben senin yorgunluğunu alıviririmm,ohh mis gibi işte kızım.
Öyle yani,Biyoda yamuk yok!Saraylarda oturtcam demiyom bak sana,delikanlı gibi yapacaklarımı söölüyom.Sana benim aşkım yeterde artar bile,demi lan!ööle demi gıristal!Ne susuyon lan!Bak yine domuşturdu suratı,salladı aşşaya!
Haabu arada o para tuzağı dişçiden yeni bi randevu alma,bizim köyteki baytara götürürüm ben seni gulüüüm.Gör bak seni ahaanda bööle seviyom işte!Gıymatımı bil,datlım gıymatlım beniiim.
Gurban ossun saga Biyon.

crystalsdreams dedi ki...

uzayıım,bence de bahardan,geçer herhal bu halim,ama yaza kadar bööle kalmiim bi de:)ay düzelltiysen geliim de 2 yorum attırıveriim sayfanda şekerim:)

periş,bu yorumu kocaya okudum,keh keh güldü kendisi:)mersi cicim,bi ön destek oldu yorumun:)

cerisecimm aman yok canım,belki ara vermeden her gün gidebilsem bi işe yarar ama yol uzak olunca üşenip ara ara gidince,pek bi faydasını görmedim henüzz,sen aburu cuburu kess,mehmetçik de gelmeden bi kere bi güzellik masacı yaptır yeter:)

eh beaa deaa,bahçe var ama bahçeden mi sıkıldınn,bi de bizi çağırmadın halaa:)ne diyim saaana been hee :) ama doğru diosun elindekinin kıymetini anlamaz insan genelde..biz de gelsek keyif yapsak ama bare sizin bahçede:)

Neşelicimm,bence de bebek olsun,o zaman buluruz bahçeli ev gibi gelio bana da..Belki de Tuzlada:)

piriiim,ne dooru demişin meğer,evet gitti sanırsam,umarım gitmiştirr yane,bu ızdıraba!

tweetycim,bu hafta bi göriim kaç kilo verdiimi,ona göre yazıcam durumumu,sonra da aday olcem,sen dur bak ne kilolar vericem ben bu diş çekimleriyle:) evler de dediin gibi merkezden uzaklaştıkça fiyatlarda düşme oluyo,seçim meselesi,hem merkeze yakın hem ucuz bahçeli ev bulmak imkansız gibi!

İncircim çekirdekçiim, demin evde oturmaktan sıkılmiim diye aldııım Nisan sayısı dergilere baktım,alışveriş moduna girmek üzereyim,bence de bahar bezginliği için en güzel çözüm malesef para harcamak galiba:)

Banucum,ne güzelmiş senin de çocukluğun,kesinlikle bahçeli evde büyüyen çocukların mutluluğu başka oluyo,darısı bizim çocukların başına,evet:)

ElmaŞekerimm:) keyifsizlik hala var, ama masajımı yaptırdım,çok trafikte kalmadım, koca gönlümü aldı,4 dişten 1i gitti 3ü kaldı:)iyiyim yaa,daha iyi olucemm ama:)ben de bebeklerin şansıyla kısmetiyle geldiklerine inanırım, bebek gelince deniicez zaten bahçeli ev için şansımızı sanırım:)

canım biyoonuum,gittin geldin sonna bi daa mı gittin,dur gelcem sana,öpücem yanaklarını,çok özlemişim bea canım benim:)enerjisi hiç bitmeyeniiimm:)

AAA ageciim e soonnaa o deniz manzarasını yoruldun da mı bıraktın canım benimm,hayır biliyorum zorlukları var,özellikle site içinde falan diilse,bayaa sorumlulukları da var,ama keyfi de ayrı güzel yaa di mii...Eh sen keyfini almışın,yorulmuşun,sonna bırakmışın evi, ben de bi göriim,yoruliim falan,sonna ben de dönerim yine apartman hayatına yaw:)

Aslııcıım, acımadı:)Walla acımadı yaa..sıkıntısı yanaan şişio falan bi o, başka bişi yok,korkma yani:)

Cemcim, fare mi dediiin??:) aman diyim,ööle dertleri varsa, tekrar düşünmek lazım bahçe keyfini yahu:)
Bu arada aynı karizmaya ben de bulandım Cemcim,havamdan geçilmio şu an korkunç şiş yanak ve dudaklarımla:)

Şişş kendini kandırma, taam iyiyim ben,düzeldim,e arada oluo şekerim bööle,bi titreyip gelioruz kendimizee:)tabi ki önümüzde güzel günler var,olumlu düşünüp güzel bakmak lazım geleceğee..

Kuğuhanımcıım, dimek sen de şehir hayatına geri dönenlerdensinn, ama bak ne güzel çimlerde piknik havasında kahvaltı yapıomuşun,accık uzak olsa noolur ev şehre yaa,değmez mi o huzura kii? belki de age ile senin için ideal ev, çok büyük olmayan bi bahçeli ev he?hem temizlemesi kolay olur hem yine de müstakil?tripleks falan büyük olur tabe işi de çok olurr..ben de ali ismi aklıma gelince güldüm:)senin dediğin isim candı di mi:)

Hülyacım,geri geldin mi sen:)nerelrdesin,bahar yorgunluğu hepimizi etkiledi farkındayım..Umarım hepimize çimlerinde koşacağımız evler düşer morgage hikayesinden:)

N.e.y teşekkür ederim:) ve merhaba:)

Len biyooon:) iyi ki varsın ulenn,bu sakıp sabancı yanaaıyla güldürdün beni şimdi,korktum dikişlerim patlicek die hee:) gelmem mi kııı, aşkın yeter tabe kızım, samanlık seyran olur len bize:) nası yalan,dünkü anestezinin etkisindeyim hala,bak kendime geliim neler talep etçem len ben senden:)öperim canın benimm,tatlı delim,bidenecik sanal sefkiilim:)

Adsız dedi ki...

Very nice site! Ltd area rugs Large+nipples+on+huge+boobs Drugstore mondo cane Perrycraft roof rack Time local jobs How does a fantasy anion humidifier work Voice over ip to other peoples land lines Linux spyware remover Cisco foods in texas Asian american business network hertfordshire secordary schools results kiss cosmetics fisher and paykel electric kitchen cooktops Wireless+phone+plans+elyria+ohio Products awnings Touch football fitness http://www.higher-education-4.info/ovens.html Tied stocks samsung microwave oven Spyware tools free

Adsız dedi ki...

Where did you find it? Interesting read »