Pazartesi, Nisan 17, 2006

ANNE BEN MEŞHUR OLDUM!! AH BİR DE MAĞDUR!

''mehaba adresınızı gazeteden aldım nasılsınız ben ayhan ankarada yasıyorum ve kıloluyum bır resmınız falan varsa bana maılle yollarmısınız ayahn06@hotmail.com 'a tesekkur ederım ''

Rica ederiz, biz burada blog yazarken hep sizler için yazdık aslında, siz ve sizin gibi anonimler için..Gelin,bizi bulun da böyle ucube yorumlar yazın diye..

Bu yorum bana değil, Xtra denen ve yaşadığı olayı ve sevdiğim onlarca arkadaşıma yaşattığı sıkıntıyı benim başıma gelen olayla bir tutan ve benim olayımdan kendine pay çıkaran fakat yazdığı yorumlar ve yazısıyla ne kadar bencil bir insan olduğunu gösteren Elif Doğan isimli şahıs yüzünden nickleri,yaşadıkları yer ,hatta aile durumları ,yaşları ama en kötüsü linklerine kadar HABER BİLE VERİLMEDEN gazeteye AFİŞE edilen diyet kardeşliği oluşumunda yer alan isimlerden alone girl nickli arkadaşın son yazısına gelmiş bi yorum bu...

Dün akşam bu yorumu görene kadar olayın vahametini içimde sorgulayıp duruyodum..Ne kadar kötü olabilir, daha ne kadar kötü olabilir bu olayın sonucu..İşte bu kadar kötü olur, işte bi sürü ipsiz sapsız insana böyle malzeme olunabilir, bu kadar can sıkılabilir..

Benim başıma gelen, her ne kadar artık iyiniyetimi gazeteyi gördükten sonra tamamen o 2 insan(SABANUR KIRAÇ ve KÜRŞAT soyadı yakında öğrenilecek BEY) için rafa kaldırsam da, benim kendi kendimi afişe etmemle alakalı bi problem..Ben burada yazdıklarımın gazetede gözükmesinin başıma neler açacağını bilmeden,gidip konuştum o insanla..Sonradan söylemediğim sözlerin o gazeteye çıkması, mağdur olan ben olmadığım halde kapak kızı gibi gazetenin kapağında eşeek kadar büyük resmimin o söylemediğim sözlerin altına basılması sıkıntı yarattı tabi bende..Ama ben utanılacak bir şey yapmadım..Hiç birimiz yapmadık..Bloglarda yazdıklarımız, paylaştıklarımız inanılmaz gerçek, sanal dünya olsa bile burası ,en gerçek dünyadan bile daha gerçek insanlar ve hayatları var burada, her ne kadar kimse tanınmadan genelde nickleriyle yer alsa da burada, yalan yok bence bu blog dünyasında..Herkes gerçek..herkes..

Ama bazısı var ki bu gerçeklikte fazlaca yerini alıyor, gerçek dünyada olan bencil insanlar tabi ki bloglarda da yazar olarak yer alabiliyor..Malesef benim blog dünyasında gördüğüm tek bencil insan blog yazmanın dışında, insanların biraraya gelip bir grup oluşturmasına ön ayak olup, sonra ortadan kayboluyor ve fakat ortaya çıktığı gün o oluşumun sorumluluğunu hiçe sayarak sadece kendini değil, o gruptaki onlarca kişiyi deşifre edebilme saygısızlığına sahip olabiliyor.Başına gelen bir aldatmaca bile olsa, insan bir durup düşünmeli, ben bu sitenin hakkında konuşursam, o site açıldığı anda gözüken onlarca linkin sahibi insanların herhangi birine bir zarar gelir mi diye...O site bir grubun sitesi, sadece 1 kişi yok o sitede..O siteyi açıp,insanları gruba dahil edip orada linkleri sergileyen insan,bir sorumluluğu olduğunu bilmeli.Madem bir halt yedin, onu üstlen o zaman..Öyle ortalarda suçlayacak birilerini arama.

Ben kendim ettim,kendim buldum..Ha,benim olayımdan kimseye zarar gelir mi, gelirse günahı boynuma..Ama ilk etapta, daha gazeteyi bile görmeden, linkleri kaldırmakla başladım işe..Olur da yine de birileri etkilenebilir benim başıma gelen saçma hadiseden diye.

Benim blogta yazdığım konulardan,tanınmaktan bi çekincem yok..Eşim biliyor,ailem biliyor,çalıştığım ve sorumlu olduğum bir işim yok şu an..Ama o kadar çok arkadaşım var ki blog yazıp,paylaşan,rahatlayan,birbirimize destek olduğumuz, onların hepsi benim gibi olmak zorunda değil..Kimisi gizli yapar, kimisi bilinmek istemez..Herkesin kendi isteği, tercihi..İnternet denen bu uçsuz bucaksız ortamda,bu kadar kuralsız, adaletsiz olmamalı kimse, nasıl olsa herkes okur zihniyetiyle kimse kimsenin haklarına tecavüz etmemeli..Dedim ya burası da bir dünya,nasıl ki gerçek dünyada hak hukuk varsa, burada da olmalı bir takım haklar.

Şimdi ne oldu,herkesin huzuru kaçtı..Burada yaşadığımız ayrılması zor bir paylaşım darmaduman oldu...Kimin hakkı vardı yazarken, içini dökerken, kendini anlatırken bir an olsun günlük sıkıntılardan uzaklaşırken ,insanların tadını kaçırmaya kimin hakkı vardı?

Ne SABANUR'un, ne KÜRŞAT'ın, ne SİBEL ARNA'nın ne XTRA kod adlı kişinin ne de ben de bişilere sebep olduysam BENİM..hiçbirimizin hakkı yok bu şekilde haberlerle rahatsızlık vermeye..

İnanın,bana gelen yorumları okudukça, ne kadar doğru bir yerde olduğumu, ne kadar güzel insanlarla aynı platformda buluşabildiğimi, bırakmanın imkansız olduğu bir paylaşıma dahil olduğumu daha da iyi anladım..Blog yaz,hayatın kararsın başlığı atan AKŞAM gazetesinde traji komik de olsa yer aldım, halbuki biz o güne ve hatta düne kadar, blog yazıp,hayatımıza renk katıyoduk...Bu kadar aniden bu başlık gerçekleşebilir miydi...Çok zor ama gerçekleşti.

Okumadan edemeyeceğim, blog yazmaya başlamama sebep çoğu canım arkadaşım, ya tüm yazılarını sildi ki orada dönüp bakmak isteyeceği,ayların yılların birikimi yazı ve yorumlar var, ya da hepten bloglarını kapattı..

Bu başımıza gelmesi en gereksiz, en anlamsız vaziyetti..Malesef bir haftasonu bittiğinde, bir çok anı, bir çok kahkaha tarihe karıştı.

Ben, tüm gelen yorumlarıyla benim gözümden yaş akıtan canım arkadaşlarıma burada kalmalıyız demek istiyorum...Dün yaşanan ve asıl dün benim dışımda bir çok insanın mağdur olmasına sebep haber ve olayların gidişatını görünce, yazmak istedim..Dayanamıyor ki insan ,alışınca sizlere, haksızlıklar olunca yazmadan edemiyor ki..Nasıl ki hep beraber güldük başıma, başımıza gelen komik anılara, hep beraber kavgasını da vermeliyiz bu düşüncesiz, bencil insanlara...

Adres değiştirsin isteyen, isteyen bir süre yazmasın, linkleri gazeteye çıkanlara gelen yorum ya da abuk sabuk mailler olursa bloglarından yayınlasın..Ama gitmeyelim..Görsünler nasıl kirletmeye kalktılar burayı da ve ama nasıl beceremediler..
Onlar yazarsa biz niye yazmayalım? Madem blog bu kadar konu yapılası bir mecra, biz de burayı kullanalım..
Tüm bizi kullanmaya çalışanlara inat...

52 yorum:

DAMLA dedi ki...

AFFERİN BENİM KRISTILIM!!...
Haftasonu hepimiz bir şok yaşadık, okumaktan keyif aldığım blogların tek tek kapanmasına accaip canım sıkıldı. İnan bugün korkarak senin sayfanı açtım. "İnşallah Kristıl kapatmamıştır" diyordum ki, harika yazını gördüm... Ellerine sağlık arkadaşım!!...

Unknown dedi ki...

enerji yumağım canım benim herkes senin gibi iyiniyetli değil be
gülüm

öyle takdir etmiştim ben ztrayı kraliçem dedim.. helal olsun dedimn aynı amaç için insanları bir yerde topluyor. Şimdi mi ......
....................

oof canım ooof Allah deveye kanat verse konduğu dalı yıkarmış derler ya o misal.
xtra hakkında yazıklarında haklısın grub sa zaten bir kişiye ait değildir. adı üstünde grub

Az önce Veda Zamanıyla tanıştım sarıldım abla . keyfimi kimsenin bozmasına izin vermiycem selamları var.

öptüm enerji yumağım.

Adsız dedi ki...

Bilöğüm....

Herkesin tek tek ortadan kaybolduğunu görmek gerçekten çok üzücü, hem de saçma sapan insanların saçma sapan hırsları yüzünden...

gitmemene çok sevindim...

Adsız dedi ki...

Senin gitmeyeceğini biliyordum.

Bence diğerleri de kafa dinlemek için gittiler,geri dönecekler.

kötü bir şey yapmadınız ki!!!

Yaz dedi ki...

crystal çok sevindim bırakıp gitmemene. Kötü niyetli insanlara papuç bırakmayalım.

elma dedi ki...

kiristil valla seviyorum ben seni...

Adsız dedi ki...

crystal bak bir soz vardir:

"Buyuk Beyinler Fikirleri Orta Beyinler Olaylari,Kucuk Beyinler ise Kisileri Konusur"

kucuk beyinli insanlar simdi uyduruk bir gazte haberini kendilerine koz kulanip hemen yeni blog acip hakaret/asagilama ve saldirya gecmeye calisiyor, biyo'nun sayfasina nergisimsi kisi dadandi zaten, kovuldugu yere inatla gitmeyi seven ve tehtit etmeyide bi o kadar seven. ne kadar isimde degise bu kisiler kendilerini ele veriyolar beyinlerinin ufakligindan cunku oturup kalkip yaptiklari tek sey karsindaki kisileri elestirme, yargilama ve asagilama. bundan baska afedersinde bi bok yapmiyolar actiklari bloglardada.

ondan sonra oturup birde karsindakine nasil olmasi gerektigi hakinda vaaz okuyorlar.

bu ufak beyinli kisiler icin sinirlerinizi bozmayin nede uzmelerine izin verin sizleri. bunlari basi bos kopekler gibi salacaksin, havlasin gezsinler ama isiramazlar, ancak havladiklari ile kalirlar. o yuzden sendende ricam olur ya biyodan hizini alamayip onu korkutugunu yada asagiladigini sanip sana gelmeye kalkarsa ignore et o zavaliyi.

silin yazilarini ve eskiden nasil yaziyorsaniz oyle devam edin, sizin utanacak yada sakliyacak hicbirseyiniz yok, olmazda. hepiniz dobra dobra insanlardiniz, surda birseylerinizi bir sekilde paylasiyordunuz, onlar gibi oturup bugun kime saldirip kimi uzeyim diye dolasmiyordunuz, o yuzden bu tur gazte haberi o kisiler icin en guzel haber oldu, kendilerinin burda yapmaya calistigi aylardir bir olayi bir gazte haberi ile bir kendini gazteci sanan sahis tarafindan yapildi.

o ayhan gibi tiplerde cikacak, chatler o tiplerle dolu, biz turklerin zaten neyi dogru durust yaparizki, namustan delikanlilktan bahsederiz ama en ahlaksizca seyleri bizler soyleriz turk bayanlarina.

o yuzden onlarida takmayin, silin gitsin mesajlarini ve profilerinizde e-mail adreslerinizi cikarinki rahat edin ileride.

ortalik abudik gubudik tiplerle dolu.

son olarakta sana koca bi aferim =) ve esinede gosterdigi medeni tavirdan dolayida helal olsun diyorum.

pinomino dedi ki...

kristılım,
üç beş densize pabuç bırakmayacağını biliyordum..çok sevindim dönmene:)))
yeni bir başlangıçla herşey daha iyi olacak:) bence hepimiz bu yaşananlardan bir ders çıkarmalı dah dikkatli olmalıyız..
çok öpüyorum seni..sevgiler:)

Toplu İğne dedi ki...

kristalcim, ben sana merhabaya değil, yanındayım demeye geldim. güzel yazılarınla bizimle olmaya karar verdiğin ve vazgeçmediğin için tebrikler. ben düşünebilen insaların gittikçe artmasından yanayım, ancak bizim gibiler arttıkça bizler millet olarak adam oluruz. basında çalışan bu zat-ı şahanelerin (gazeteci demiyorum-dikkat!)bugüne kadar ortaya koydukları şeyler ortada(bakınız banu alkan ve hırt sevgilisi 1 aylık canlı kamerayla-biri bizi dikizliyor programı; kurtlar vadisi show tv 2.baskı-tam da ortaokul-lise öğrenci cinayetleri sırasında; mafya babası sevgilisi olan mankenin basın tarafından eniyi manken seçilmesi, ibonun bıyıklarının,hülyanın kumasının halen gündemden düşmemesi)...Gördüğün gibi bu zihniyete ve vizyona sahip basında çalışanlardan seninle ilgili edebi şeyler bekleme ne olur! O kadar alışmışlarki olaylara sansasyon tarafından bakmaya, birden alıverdiler o yalan dünyaya içimizden bazılarını.
Üzülme, aynı kulvarda değilsin onlarla, seni anlamalarını beklme. Onların daha çok çalışması lazım çoookkkk
sevgilerimle

zeyno dedi ki...

İşte tam da söylemek istediğim buydu önceki yorumumda.Geri dönmene çok sevindim. Bence kimse gitmesin aynı şeyi yine söylüyorum..

Bng.U dedi ki...

ahhh ahhhh...

Bng.U dedi ki...

artık saçmasalak yorumlara açık olcaz napaLım..
ne sinir bozucu yaaa

Age35 dedi ki...

"Geç buldum çabuk KAYBETMEDİM::))"

aza dedi ki...

çok mutlu oldum iyiki varsın :)))

kedi dedi ki...

GIRİSTALİM AŞKIM BİDENEM
aşkımız tüm hızıyla sürecek bi tanem
bu şahsiyet(siz)ler bize bilmeden bir iyilik yaptılar,sağolsunlar!!!
Artık kocalarımızda ilişkimizi biliyorlar,daa rahatız yani,yippuuuiiieeeee!!!!
Bu denyolar bizi yorum yorum bulup yıldırabileceklerini sandılar,yazık kızzz.

Kolay mı dostluk,arkadaşlık,böyle kuru gürültüye pabuç bırakaack kadar basit değil bu güzel insanlarla yaşadıklarımız!!!!

BİYONİKKEDİİİİİİ

KUGUU dedi ki...

Ayakta alkisliyorum seni Sevgili Crystal... Gitmeyecegiz tabiki.

Butun tadim kacti dunden beri... Aksam arkadasima anlattim olanlari- tabi blogcu olmayanlar daha oncede dedigim gibi cok anlayamiyor bizim duygularimizi belki, ama Hurriyetin “izinsiz” yaptiginin yanlis oldugunu oda gorup uzuldu. Bense o sirada Biyonikin DE bombos sayfasini gormus ve ondan bunu hic beklemedigim icin cok uzulmustum... Bugun de bir suru blogun kapandigini gordum. Hislerim :"GEC BULDUM, CABUK KAYBETTIM" oldu...

Yapmayin ne olur. Diger yandan da uzuntulerini dile getirip yazmaya devam eden, boylece herkesi motive eden arkadaslarimizi da gormek- Crystal ve Asortik gibi- sevindirici... Biyonik de geri gelecek... Ve umarim digerleri de...

Aksam gazetesinin basligi ve yazisi ozaman Crystal’e yazdigim yorumdaki gibi “yanli” ve kotu idi “blog hayatini karartti” yerine, hepimizin hemfikir oldugu gibi blog dunyasinin harika dostluklara nasil yol actigi, birbirimize bagliliğimiz, ne kadar muhtesem bir dunya oldugu da anlatilabilirdi.

Diyorum ki : Hurriyet Gazetesi bizlere bir ozur borclu. Kocaman Hurriyet gazetesi degil, Hurriyet gazetesi KOCAMAN BIZLERE bir ozur borclu!!!!

Bir sekilde Pazar Eki Gazetesi hemde tam ortasi kocaman 2 sayfa seklinde verdigi, haber diyemeyecegim!!!! - ama yaptigi ucuz copy-paste ile internetten belese 2 sayfa ile hepimizin tadini kacirdigi gibi, sımdı yıne aynı buyuklukte bırlıgımızın, butunlugumuzun “BLOG DOSTLUGU-GUCU” nu haber yapmali, YAPTIRMALIYIZ... Yazan Sibel Arna ve onun yazisini kabul eden USTu her kimse cok hatalilar. Ve Hurriyet bunu kabul etmeli, bu bloglara yorumlara gelip bakmali, nelere yol actıgını gormeli ve hatasını kabul edip telafi etme yolunu bulmalı.

DOSTLAR GITMEYIN LUTFEN...

Kuguboynu, the bukuk :(

Adsız dedi ki...

bence o gazeteciler kötü hissetsin kendilerini artık yalan haber yazdıklarını bir çok kişi duydu
kim inanır onlara bilinmez.
Kalmaya karar vermen çok güzel.
Okumaya devam edeceğim.
sevgiler

Gün dedi ki...

Bu mudur budur... Hadi kalemi kuvvetli biri kuguu'nun ana hatlarını belirttigi sekilde kısa öz bir tepki yazısı hazırlasın, hepimiz mail bombardımanına tutalım 2 gazeteyi de, fax cekelim, bloglarımıza koyalım bu yazıyı, elimizden ne geliyorsa yapalım.

fatos dedi ki...

KRİSTIIIIIIIIIILLLL böyle güzel anlatılır böyle güzel savaşılır böyle güzel devam edilir.. Öyle korktum ki sizleri kaybedicem diye.. Çok seviyom kız ben sizi.. Ay ne diceeemi bilemedim.. Operim canım:)

Annelog Atölye dedi ki...

İşte bu!:))
Biyonik'ten sonra ikinci güzel haber:))

huysuz dedi ki...

gün doğru söylemiş, iyi bir tepki yazısı lazım, onlara özür diletecek bir yazı...

tontontombo dedi ki...

Kıristıl, çok sevindim gitmemene:))
Adresi değişen arkadaşlar da maille bildirsin lütfen.Özledim şimdiden bloglarını kapatan arkadaşları

Burcu dedi ki...

burdayız gitmiyoruz biyere. hem biz kötü bişi yapmadık ki.saçma sapan dengiz dengesiz yorumlara rağmen dewam ediyoruz.bu dostluk bo-zu-la-ma-ya-cak!sewgilerr...

sasha

Adsız dedi ki...

sevgili crystal seni tebrik ediyorum. sakin biyerlere gitme tamam mi??

crystalsdreams dedi ki...

Damlacım kapatmak çözüm olsa kaapatırdım, ama madem onlar yazıyo e ben de yazarım diye düşündüm:)

Dalicanım,ne güzel bi haberle gelmişin..çok selam söyle Zeynep Ablaya..bi de hala benim ilk göz ağrımsın :)

Bilööm,nerelerdesin??seni de çok özledik..neden gittin,sen de geri gel lütfenn..

Aslıcım,desteğin için sana özellikle teşekkür ederim..Umarım dediğin gibi herkes geri gelecek..Gelmeli zaten.

Yazcım,ben şahsen biraz daha temkinli olucam bi kötü niyetliler ihtimaline karşı..hepimiz öyle olduk mu tamamdırr,pabuç kalmaz onlarda:)

Elmaşekerimm hisler karşılıklı,yaysın,elmasın,şekersin daha ötesi var mı:)

Cem,eşim senin takipçin artık biliyomusun,fanın oldu sonunda:)

Pinocummm,daha tikkatli olucaz ve kendi adıma söyliim daha akıllı olucamm:)sizden kopmak gerçekten mümkün değil arkadaşlar..

Sitarecim semacım,mailin gelmedi bana yaa?atsana bi daha, sen nereye gittin,gelicen di mi?Ben de seni çok seviyorum,biliyosun bunu:)

Topluiğnecim,bi kaç zamandır okuyorum seni,hayırlı olsun diicektim aklımdaydı ama atlamışım önce özürr:)Gelinlik süper,düğün yerin de en güzelinden..Telaşlı bi koşturman olacak,sana çok kolaylıklar eh tabi mutluluklar da dilerim...Ay sana geliiim de sayfanda diliim ne diliceksem:)
Neyse,dediğin gibi, yanlış düşünmüşüm haklarında, bu gazeteciliği de yanlış anlamışım ben..Haberlerin kalitesi ortada, yapacak bişi yok..Allah akıl fikir versin onlara demekten başka!

Zeynocum,bence de kimse gitmesin,lütfen herkes geri gelsinn...

Tweetycim, tabi ki dostluklarımız sürecek,bu kadar güzel insan burada buluşmuş,mümkün mü kopmak..ben de çok öptüm:)

ccc :) ay ne değişik isim bu şekerim, CECECEciim:) saçmalayalım,gülelim ,eğlenelim..bir müddet sonra eski neşemize kavuşacağız eminim..

Beetlecıımm, evvett tabiiki bozmicezz, o yüzden lütfen bi link lunk alır mısın yine kendineee:)

Agecimm,kaybettirir miyim ben ööle kendimi..arada şuurum gidip gelio ama,yok kendimi kaybetmem,kaybettirmem:)

Şekerimm, dönücekler di mi, onlarsız olmaz olamaz çünkü.Bu burukluk ancak herkes dönünce geçer..Ben de seni çok öptümmmmm:)

Martıcım:))ben de ööle, sen de ööle:)

BK, heh tam benim CD modelime döndün:)çok esrarengiz oluo bööle dimi:)Biyoniim, tabi ki denyolar:) tabi ki yıldıramazlar tabi ki hiç ayrılamayız,tabi ki ..oley bea:)

Kuğucum,bence de copy-paste haberciliği korkunç bişi ve yapılan KOCAMAN BİR AYIP..Ama tekrar haber olmamız giden arkadaşları döndürmeyeceği gibi,daha çok insanın gitmesine sebep olabilir..O yüzden,biz onları protesto edelim okurlar belki de hatalarını anlarlar diye..Ama nerdeee!!

Zeya,ben gazetecilerin böyle normal bir konuyu bile böyle abartılı yazabileeklerini tahmin etmemiştim..Hakikaten pes! Ben de seni tanıdığıma sevindim,iyi ki gelmişsin:)

Günüm,çok güzel bi fikirr, bence de yazalım ,hatalarını anlayana kadar protesto edelimm, ama sonucunda tekrar gazeteye falan çıkacaksak..gerek yok belki de be?

Fatosfatoss:) ben de seniii sevgiliim:)(biyo görse kızar mı acep:)

Annelogcuum, ne mutlu bana ki sizlerle buluşmuşum burada:)Hep güzel haberlerimiz olsun dilerim..

Huysuzcum tatlıcım, özür dileseler bu kadar kapanan bloga bir etkisi olur mu,olacaksa , elimizden geleni ardına koymayalım derim ben de..ama gazetede,basında tekrar haber olmak artık bana pek hoş gözükmüyor..

Tontontombo:) ben de senin gitmemene sevindim..Adresi değişenler,gidenler geri gelenler..hepimiz buluruz yine birbirimizi..azıcık geçsin zaman..eskisi gibi toplaşıcaz eminim.

Hello Kitty, senin kadar iyi niyetle bakamıyorum ben bu Xtra hanıma..Sana mailde de anlattım,Xtranın sayfasında o kadar basit ve çirkin hakaret etmiş ki 2 kişi bana,bizlere..Onlara hoşgörüyle bakamayacağım..Xtraya da öyle,zira diyetkardeşliğine insanları ekleyebiliyo demek ki meşgul değil,ama kendi sayfasında bana edilen hakareti sadece seyretmekle yetiniyo..Ben ona,ne burada,ne onun sayfasında hakaret ettim..En fazla söylediğim bencilliğidir..Sorumluluğunun bilincinde olmamasıdır..Dolayısıyla kalite derken,seni tabii ki kastedmiyodum..Ama gazetede yer alınca o şekilde,kalitenin bozulabileceği ihtimali vardı, eh orada yazılan bi kaç yazıdan da belli oldu kalanlar ve eklenen kişilerin aralarındaki bu tarz düşük üslup sahipleri..Lütfen sen üzerine alınma..Senin bakış açın geniş olabilir bu konuda ama ben bu kadar arkadaşım gitmişken,ve Xtra yine de çıkıp aslanlar gibi evet yaptım ya da ben de kandım o gazeteciye ama hatalıyım, özür dilerim arkadaşlar demeyi bilmediği için..ben ona iyi gözle bakamam...
Ayrıca internette günlük tutmakla, gazetelerde günlüğünün linkinin çıkması sonucu aynı okunma oranına sahip olunmayacağı bir gerçek..internette bir takım hak hukuk olmalı ama değil mi..Yazılanlar sadece diyet olmak zorunda değil, kimi binbir emekle yaptığı takıyı,yemek tariflerini resimleri koyuyo..Bunları da geçenlerde isim bile belirtmeden haber vermeden alıp yayınladı bu gazeteciler..Sence bu da normal mi..İnternet diye herkes herkesin alanına sahip mi??Umarım iyi niyetin , benim başıma gelen olay gibi bir olay yaşatmaz sana..Çünkü artık bizim gibi saf insanlar pek kalmadı bu dünyada..

Anonim kardeş,sen pozitif bi anonimsin..bi de adını yazaydın ya:)taam gitmem bi yerlere:)

hepinizi öperim canım arkadaşlarım..iyi ki varsınız..iyi ki bloglar var..umarım en kısa zamanda eski neşemize,eski havamıza döneriz..

crystalsdreams dedi ki...

ah sashacıım:)az daha seni atlıyomuşum! dostluumuz bozulmasın tabe ya..ya unutaydım sana cevap yetiştirmeyi,aha da o zaman accık bozulur muydu dostluumuz yaa..neyse:)

Adsız dedi ki...

hehehhehehehheh
hehhhe
hehhe
hahhaa

crystalsdreams dedi ki...

Cemm bu kadar olay sonrası balatalar yandı sanırım:))koyver gitsin tabe:)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

valla arkadaslar sular duruldu herşey gene eski berraklığına kavuştu ya ben bunun için mutluyum :) neticede o stresle aldığım 2 kg da varsın olsun ben gene geri veririm di mi canım :) sizlerinde desteği ile gene :))

Adsız dedi ki...

crystal yukaridaki cem ben deyilim yani hehehehe ahahahah diye gezen ve sen niye bu kadar olaydan sonra balatalar yandi sanirim, koyver gitsin tabe dedin?

crystalsdreams dedi ki...

Pretty Womancıım, henüz tam durulmasa da sular,durulur umarım diye beklioruz..stres yok,kilo da yok,hadi bakalım devam diyete:)

Cem,şimdi hangi Cemsin peki ? ben nası ayırıcam Cemleri ya..Benim bildiim bi tane Cem var, o da bööle heheh hahaha demez sadece yorum olarak, o yüzden şaşırdım, hani bi infial yaşandı gazete haberleri,kapanan blglar, Cem de artık hehe hahah falan diyo,yorum bile yazmıyo dedim:)..Olay bu..peki sen hangi cemsinn??elma dersem çık , armut dersemm de çık..Cem sen misin:)

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

başına gelenler için üzüldüm. o gazeteciler için bir önceki postunda bu kadar iyi niyetli olmana şaşırdım çünkü bazı insanlar çok kötü düşünüyorlar. kendi çıkarları için bir insanın mutluluğunu da bozabilirlerdi. bu ne sorumsuzluk. eşini kutluyorum. her deneyim kişileri olgunlaştırıyor. üzülmene neden olabilecek olaylardan uzak kalman dileğiyle. blogunu kapatmayıp yazmaya devam ettiğin için çok sevindim. çok iyi niyetlisin, tertemiz bir yüreğin var. yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum, hergün senin ziyaretçinim çünkü.

lütfen beni akıl veren biri olarak algılama. 48 yaşında belki de annen yaşında halen çalışan bir öğretmenim. hiç birimiz mükemmel değiliz ama senin gençliğin, iyiniyetin bunlara neden olmuş olabilir. tertemiz yürekli kristal kürem, sevgiyle kal...

Adsız dedi ki...

ben dedim ya o haha hehe diyen ben deyilim diye =) sanirim o kisi ya bi deneme yapti bakalim cem yazarsam yazimi kabul etceklermi diye yada gercekten cem ismi olan biri, benim yazilarimdan farkedersin olmadigimi merak etme =)

emin olmazsanda bana bildir bunu senmi yazdin diye crystal.

CeM dedi ki...

crystal bu ruh hastasi nergis, cem ismiyle butun benim dolastigim sayfalari dolasip hehehe cok guldum ablacim mesaji birakiyor yada seninkine biraktigi gibi.

kuyruguna iyi bastim sanirim =) internet sapiklarindanda bahsedince iyice cozuttu zavalicik.lol

Adsız dedi ki...

http://askbocugumveben.blogspot.com/

crystal ruh hastasi nergisin gun'un sayfasinda biraktigi mesaj buda, benim ismimi name kismina yazip, web sitesi adresi kisminada benim diger tenis sayfasinin adresini yazip sanki benmisim gibi hava yaratmaya calisiyor kus beyniyle.lol

ciddi ciddi ya bu ruh hastasi birisi.

Annelog Atölye dedi ki...

Merhaba Crystal, aynı gülme mesajları bana da bırakılmış. Cem yapmaz ama vardır bir bildiği diye düşünmüştüm. Demek ki iş başka.

terskose dedi ki...

İade-i ziyaret :)
Böyle bir olayın başınıza bir daha gelmemesini dilerim. Konu kapansa bile hepimize kötü bir ders oldu bu.
Geçmiş olsun, blogunuzu kapatmamanızı da ayrıca takdir ediyorum.

crystalsdreams dedi ki...

Yalnızlar kraliçesi,o kadar mutluyum ki sizin gibi güzel insanlar tanıdığım için,iyi ki varsınız..Olgunlaşıcam ben elbette,her olay bir tecrübe oluyor insana..Ben de sizi takip etmeye devam edeceğim,sizlerin hayat tecrübesine de ihtiyacım var çünkü:)en içten sevgiler benden de size:)

Cem,komikk..ne diyim..bi duyuru yazzdım şimdi konuyla ilgili..Allah akıl fikir versin insanlara!

Annelogcum,selam..işte insanlar enteresan..yapacak bişi yok,hayretle bakmaktan başka:)

crystalsdreams dedi ki...

Damn,hoşgeldin:)
Hayatta alacağımız dersler hiç bitmicek sanırım:)napalım alırız dersimizi,devam ederiz yolumuza biz de..yeni derslere doğru:)

yorgungeyik dedi ki...

canım benim beraber burdayız.yaşananlara yuh diyorum pes diyorum.

gençlik biterken dedi ki...

hiç linki kapatmaya niyetim yok ben yıllardır kimseyle paylaşamadığım şeyleri paylaştım burada bir nevi grup terapisiydi. üzülme sen çoğumuz dimdik ayaktayız. utanılacak birşey yapmıyoruz. Şunu da belirtmeden geçemiycem. bu olay thy daki atılımındandaha çok vahim olmuş. olsun hayattan alınacak dersler bölümüne koy kenara. sevgiler.

yorgungeyik dedi ki...

inanamadım okuduklarıma çok üzüldüm çok kızdım kıristılım ama ben de burdayım tam da senin yanında.paylaşmaya gülmeye dertleri hafifletmeye umudu çoğaltmaya senin ve diğer arkadaşlarımın yanından devam edeceğim.

Aslı Cin dedi ki...

http://www.medyaetegi.com/262/bloglarda_magdur_kadin_tripleri_.aspx

Buna bir bak kristılcığım

gençlik biterken dedi ki...

yazmaya devam
dersimizi alır yolumuza devam ederiz. Çünkü biz kötü birşey yapmıyoruz

acicikolata dedi ki...

canım kristıl'ım sen blogunu kapatma sakın! daha cok dönücez "şut" ta bavul misali canım benim mcuak sana bin kere...(aman deli biyonik kıskanmasın şimdi bak görüyo musun!)

Asuman Unsal dedi ki...

çok tatsız bir olay; üzgünüm her giden için, paylaşımlarımız ne olursa olsun kendimize dair, mutlaka geri döneceklerine inanıyorum, kapatmak çözüm olmamlı diye düşünüyorum, ama insan yaşadığını kendisi bilir ve sonsuz saygı duyuyorum. Kişisel alanlarımıza el sürdürmeyelim.

uzay dedi ki...

kristaaall hannıımmcıımm..hadi anlat bize eski güzel bi anı!

crystalsdreams dedi ki...

Yorgungeyikiim,iyi ki burdasın:)döndün demek İstanbuldan...Keşke görüşeydik..bi dahakine artık..Hem de bomba gibi dönmüşün şimdi gördüm:)yeni sayfa açmak güzeldir,güzel şeyler başlasın hayatta bu yeni sayfayla:)
Bu arada bu yorumlara olan kontrol mekanizmasını devre dışı bırakıcam,sizi yanılttı sanırım bu durum,yorum gelmedi sanıyosunuz:)

Aslıcımm,gördüm ben de dün akşam o sayfayı.Anlamadım ama amaç ne yazılmasındaki..Sen de anlamamışsın sanırım:)

Sevgili gençlik biterken(olgun gençlik başlar demek istiyorum bu arada:)) yazmanın terapi olduğu bir gerçek,bırakmak da imkansız bence..Thyde yaşadığım komikti,bu biraz trajikomik oldu ama ders oldu tabii:)

Deriniz, ne kadar güzel söylemişsin..Kişisel alanlarımıza el sürmek istediler ama bence başaramadılar..Bu kadar güzel paylaşımı da bırakmaz kimse kolay kolay,dediğin gibi ben de inanıyorum tüm arkadaşlarımızın geri döneceğine..umuyorum.diliyorum:)

Uzaycıımm,canımm:) sen istersn de ben anlatmaz mıyım:)

KUGUU dedi ki...

Evet artik hepimiz konuyu degistirelim, hadi anlat Crystalcigim, bana gunduzleri caybahcesinde anlattiklarindan birdemet anlat mesela canim:)))

Kuguboynu!

sevilay dedi ki...

selam cyristaldrems

basina gelenler icin cok üzüldüm, diger arkadaslar icin de, ama bu kadar zor bir olyin ardindan blogunu kapatmadigin icin seni tebrik ederim. Diger giden arkadaslar icin üzüldüm, keske kapatmasaydilar, her insan elestiri alabilir ve bunlada mücadele etmelidi diye düsünüyorum.

O kadar güzel ve icten yaziyorsunki,insan takilip kaliyor yazilarinda:))

Umarim bir daha böyle üzücü olaylar olmaz.

Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Gristılım canım bizi bir şekilde zarar vermeye çalışanlar şimdi tek başına kaldılar biz eskisinden daha güçlü eskisinden daha birbirine bağlıyız. Yılmadık, yılmayacağız. Gitmediğine de çoook sevindim. Sen olmasan biz ne yaparız. Çok öptüm canım.
Tatlıcadı

TheDreamer dedi ki...

merhaba; ben yeni bir bolgger im basina gelen olaya cok uzuldum..sizin yasadiklarinizi bilmiyordum..fakat bende is yerimde "bu yazdiklarim okunursa ben ne yaparim" diye dusundum uzun sure.. sonra "ne olursa olsun yazmaya devam edecegim" dedim.. bloglar kisilerin kendilerine karsi samimi olduklari bir disavurum merkezi...yazmak ve rahatlamak... bu toplumda hayatina bir anlam katmak isteyen insanlarin olmasini istemeyenler var.. bu yuzden buradaki yazilari seviyorum.. mucadelenizde arkanizda oldugumu bilmenizi isterim... keyifli yazilar..