Cumartesi, Mart 04, 2006

ferhatım göçerim hatırınaa...tombiklerin gücü adınaa:)

Mart ayında düğün mü olur yaa..hele ben daha zayıflayamadan niye davetliyiz ki bu düğüne bizz..Ne giycem şimdi ben..hem öyle yakın olduğum biri de değil,bence daha zor bu..Ne çok abartılı olucan, ne de çok düz..ben sevmem öyle sıradan olmayı..Aksesuarım,saçım,kıyafetim fark yaratmalı..Kokoşum ben biraz söylemiş miydim..Severim parıl parıl pulu,işleri, takıyı,tukayı...Ayakkabım parlaksa,pulluysa, çantam da ona uygun olmalı..Kıyafet düzse aksesuar göze çarpmalı..Ay ne fani şeyler bunlar aslında..Ama takıyo insan işte kafaya..Erkek olmak ne kolay şey diye düşünüyorum hep..Ne kuaföre gitmesi gerekir kocanın ne de kafa patlatıp ne giycem diye karar vermesi...Düğünlere giydiği 1-2 takımı vardır,ki bu ara kilo aldı o da, anca 1 takım var,onu giyip çıkacak..Peki benn..??

Bugün çok yoğunum (!) kısacası..Tüm olası kıyafetler denenecek, hala tam olarak kilo veremediğimden hiçbiri beğenilmeyecek,onun yakası,bunun paçası derken ter dökülecek..Belki bir gıdım kilo veririm bugün bu atraksiyonları yaparken:) off hiç gitmesemm mi!!

Kocayı tek başına da yollayabilirim,kesin gidicem diye tutturdu,müşterisinin düğünü çünkü..Ama ben de gidicemm, koca yalnız gitmesin diye değil hem dee..Ferhat Göçer'i canlı dinliicem diye:)

Gelicem , sen bekleee Ferhat Göçerr, bi kıyafet buliim gelicem benn gelicemm:)

14 yorum:

aza dedi ki...

crystalcım taktakıştır git malum dost var düşman var :)şimdiden iyi eylenceler hemde Ferhat Göçer yani sakın kaçırma iyi dinletiler...

Deadora dedi ki...

crystal! titre ve kendine gel! seni ben kendine guveni olan biri olarak tanidim ve öylesinde! kokos ol ama ne giyersen giy, giydigini ve kendini sev o zaman inan tüm insanlar senin kilona, ne giydigine falan degil senin sacmis oldugun güzellige bakacaklardir! ve unutma ki,
bir bayanin en güzel takisi gülümsemesidir.. sen daima gül ve gülücükler sac o sana dalga dalga geri dönecektir..

kedi dedi ki...

gız gıristal biz senlen ruhikiziyiz işte manyaam,delim,canımgülümaşkım benim.Ben de gittiğim her ortamın parlayan yıldızı olmak isterim,geç gelen davetler beni çok gerer buyüzden.Günler önceden hazırlanmak,ayarlamak,organize olmak isterim.Son dakika insanı diilim ben.Hiçbişii eksik olmayacak.Kuaför randevumu bile 3-4kez teyit ederim.Bir de çok yakın dostlarımla degiştokuşu da severim.Uygun bi aksesuarı,çantası felan alabilirim de verebilirim de seve seve.Ahh yakınımda olsaydın sana neler ayarlardım ben aşkım benim.Mail adresini dea'dan aldım,msn de yazışalım,aşkımız orda da sürsün bitanecim benim.

Unknown dedi ki...

Sen ne giysen yakisir kIRISTALIM.
git eglenmene bak, bak da bu Ferhat Gocer kim bende bilmiyorum ?
bir aydinlatsan...

Mommycat dedi ki...

Yazilarin o kadar tatliki,eminim sende coook tatlisin ...hele birde takip takistirisan millet gozunu senden ayiramaz ,geline biraz ayip olacak ama o da koca bulmus farketmez bile ..;))
Bu arada Ferhat Goceri bizim icinde dinle ..;))

HULYA dedi ki...

Canım ,
uzun zamandır gelemedim bloğuna gelincede toptan okudum okuyamadığım yazılarını.Aynı kokosh'luk bende de var sanırım.Öyle süslü püslü şeyleri pek seviyorum ablamla zevklerimiz hiç uyuşmaz bu yüzden.O kahve tonları bej filan kıyafetler seçerken ben cıvıl cıvl fıstık yeşili, Turuncu pembe gibi renkler bakarım hep.Eminim ki sen ne giysen kendine yakıştırmasını bilirsin.Sana iyi eğlenceler!

crystalsdreams dedi ki...

beetlecıımm,kaçmadı zati ferhat göçer, doya doya dinledimm.ben de senin gibi aynı şeyi düşünürüm,kızların işi zor ama yine de makyaj,bakım falan bayaa bi değişim oluyo..erkekler ise anca karizmatik olmaya çalışıyo çok yakışıklı değillerse:)

mavimartımm,ohh taktım takıştırdımm,saçlarıma da maşa yaptırdımm,süper oldum wallahaa,sırf Ferhatıma süslendim , ama masa uzaktı pek gösteremedim kendisine süsümü püsümü:p

deamm, ne güsel söylemişsin yaa..bazen hakkaten yaşının nası bu kadar üzerinde düşündüğüne inanamıyorum:)sanırım o gülüş ve enerjim beni ortamlarda farkettiriyor, evet..yoksa güzellik kraliçesi diiliss ama havamız yerinde,demek gülüş ve güven..çok doğrusun ya canım benim..

banucumm bu kokoşluk bende liseden sonra daha yoğunlaştı, üniversitede fönsüz okula gitmemeye başlamıştımmm, ama sonra daha bi normale döndüm sanırım:)hem süs püs sevip hem bayan olmak tabi güsel,yoksa erkek olup bu kadar pul payet düşkünü olsam pek erkek sayılmazdım sanırım:)

aman da benim yardımsever biyoniiim, imece de yaparmış güzeller güseli örtmenim:)ah be bi yakın geleydimm, ne geceler, ne kreasyonlar yapardık eminim:)msn e ekledim ben de seni şekeriimm,nirde olduunu öörenecem
umarım konuşmaya başliince ordan:)

tweeycimm,eğer iyi bi moddaysann, rahat ve uzun bi vakit de varsaa,oh en keyifli kısmı bi yere gitmeden önce süslenmek di mi:)telaşla geç kalmış olarak süslenmeye çalışmak en beteri ama:)ferhat göçeri ben size dinleticemm yarın,koyucam sayfaya..süper bi adam,aslında cerrah olan ama aynı zamanda tenor de olan ama aynı zamanda orkestrasıyla eskiden günümüze süper şarkılar söyleyen bi sanatçı..başarılı yani:)

Zeynep Ablam,canım ablamm,biraz daha zayıflasam daha da yakışçak herşey,hele şu bodyci kollarımı bi inceltsem:)ama hepberaber ulaşıcazz mutlu sonuca,en azından senin başarını gördükçe gaza gelicem ben:) Ferhat Göçer de tenor ablacım,aynı zamanda da doktor ama kendüsü, fekat her tür şarkı söyleyen ,insanı duygu yoğunluğuna boğan bi arkadaş..ben hem o geceyi anlatıcamm, hem de bi şarkısını koyucam sayfaya yarın..

momycatcimm, teşkür ederim efemm,bi sevindirik oldum iltifatınla:)gelin pek suratsızdı sormaa,ben çok süslendim diye mi aceba:p...sizin için dinlediğim yetmedi,kadeh bile kaldırdım ferhata:)

Hülyacım, ben de ne zamandır uğrayamadım sana,du bakem geliim de ben de bi toptan rapor aliim senden:)eh renkli kişiliiz canım hepimiz ,tabi ööle cıvıl cıvıl olcez:)

Agecimm, yaşasın kokoşluuk,yaşasın pullar,taşlarr:) anlatcem benn anlatcemm , dedikodu yapmam lazım accık:p

hepinii çooooook öperrr,çok mutlu bi hafta dilerimm..

Berna dedi ki...

Koko$ berna da geldi:) ama ben ferhat gocer i tanimiom; o kimdir?

huysuz dedi ki...

sanırım frehat göçer'i sevmiyorum ben pek..ama yine de kilo olayından dolayı düğüne gitmemek olmaz bence. sade siyah bir kıyafet, çok şık takılar, klas bir ayakkabı-çanta yeterli olmaz mı ki kristıl :)

ibeking dedi ki...

ee sonuç olarak ne giymiş, ne takmışşıınn??gecenin en şıkı kim? kızın gelinliği güzelmiymiş? saçın başın makyajın nası oldu??eeeeee??

Gün dedi ki...

Oyy keşke ben de davetli olsaymışım o düğüne :) Kokoş değilim ama düğünlere hazırlanmayı severim ben de...

crystalsdreams dedi ki...

bernacım şimdi koyuorum bloga bi şarkısını,dinle bakalım sevicen mi:)


huysuzumm,gittim zati,hemi de dediğin gibi giyinip..gayet iyi oldu,klas bi kokoş oldum sankim:)ne zararı var be canım ferhatımın sana:)

iboo, yazmıştım giydiklerimi,resimlerimi de gösteririm sana görüşünce:)

güncümm,bileydim seni de alır giderdik düğüne,hem hazır burdaydınn..bi dahaki düğüne şekerim:)

Adsız dedi ki...

Where did you find it? Interesting read Cosmetics in tiffin oh ohio Lamborghini styling confidential fast online prescription didrex wholesale outdoor furniture cushions Directory health insurance provider stanley furniture for kids Exercise fitness programs

Adsız dedi ki...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Drug interactions of seroquel and effexor Ovulation sous clomid International golf club orlando florida laser+eye+surgery+equipment prime meridia soccer girls