Çarşamba, Mart 08, 2006

dön diyemedim..


Ferhat GOCER-Don Diyemedim
Video sent by Crystalsdream
Zeynep Ablam, Tweetycim ve Bernacımm, bu şarkıyı sizin için koydum buraya..dinleyin bakalım sevicekmisinizz Dr. Ferhat'ıı:)

8 yorum:

zehra dedi ki...

ösledim:(

kedi dedi ki...

Öldürdün beni gıristal,mahvettin,bitirdin şu saatte.Bide bana cevabın yorumunu okumuşum zaten,kafam dumanlı,üstüne bu şarkı tam damardan girdin yani.
Ben de seni çok seviyorum gıristal,bu çok acaip bi duygu ama.Deselerdi hiç tanımadığın birini çok önceden tanıyormuş gibi çok sevicen,hadi leen!derdim.Benim blogum yokken ve uzun sömestr tatilinde okuyordum seni.İlk seni okudum ama ve şuan bilmiyorum bile senin bloga nasıl geldiğimi,daha salak salak çömez gezinip duruyordum blog aleminde.İyiki senin gibi insan evladı çıktıda karşıma,kötü yola düşmedim raconunu bilmediğim bu alemlerde.

7ocaktaki kendine hoşgeldin dediğin ilk yazını,"bu kız benim arkadaşım olmalı"dediğim resmini,bapsinin ööle terbiyesizce koltuğa yatıp senin de hıyar gibi o fotoyu bloguna koyduğunu,sakarlıklarını,işgörüşmeleri ve rejim sıkıntılarını,görkem tekstili reklam etmeni,tıpkı benim gibi Ferhat göçeri diğer adaşı mağara ayısıyla karıştırmanı,annenin pahalı kremin için değil hamamtası için çöp kamyonunu takip ettirmesini,boş bıraktığın koltuğa bapsinin kurulmasını ve bizi"anaa gıristalim diye yazan bi köpekmiş lan"diye düşündürmeni,detox sonrası maymun kollu resimlerini kardeşimin çocukluğunu bilir gibi hatırlıyorum.Diğer kızların bilgilerini kim kimdir diye unutmamak için kağıda yazardım,bi seninkini yazmazdım,çok iyi biliyordum seni çünkü.Sonra ben blog yaptım ve bana ilk yorum senden geldi,beni ilk sobeleyen sen oldun.Dedim"ulan kaderin bi cilvesi bu,Allah bu kızla benim yakınlaşmaı istiyor".
Yani sana olan duygularım sen aklıma geldiğinde,yorumunu okuduğumda beni gülümsetecek,içimi titretecek kadar yoğun.Bu anlatılmaz bişey yaa.hatta salakça.Ama şunu çok iyi biliyorum ki seni tanımadan gözlerim açık gidecek diye abartıyımda işin vehametini anla artık.
Ulan harcadın beni,bitirdin hayatımı gıristal.Seviyom lan seni,seviyom işte heeeeeyyyttt!!!

crystalsdreams dedi ki...

kız biyonik hem ağlattın hem güldürdün la şu an benii..içimden nası sarılasım var bi bilsen sana,şurda şu dakka yanımda olsan da sabahlara kadar gülmekten karnımıza ağrılar girse,sonra salak gibi duygusallaşıp ağlasak..

sen işte tam bunları yapabileceğim, 20 yıllık arkadaşlarımla aynı hisleri yaşayabileceğime emin olduğum şahsiyetsin..bi önceki postta senin yorumunu okurken öyle içim kaynadı ki sadece seni seviyorum demek istedim..çok manyaksın len biyonik..çok tatlısın..çok çatlaksın..herbiyere yetişensinn, yeri geldiinde ayarı da verensinn..nerden geldin bloguma bilmiyorum ama hayatımdan hiç çıkmiceksinn:) ya gelicemm ya gelicennn ..işte o kadderrr:)
aşk mektupları gibi oldu lenn..:):) aşık atışması kibinn:) senin koca görse işkillencek iyicee:) benimki zati sorup duruo kime gülüosun len bööle diye :)
içinin titremesi çok acaip di mi, işte elektrünk canım..salakça falan ama oluo işte..kalp kalbee karşı tam olarak bu demek herhalde:)

crystalsdreams dedi ki...

shekerim aha da ben de bi duygu yoğunluğuna şeyettim deliçatlak biyonik haanım tarafından:)
sen ordaa ben burdaaa açalım rakılarıı,hopp şerefee canım şekerimm:)

ezeromm,komşuummm, ben de seni pek ösledimmm..işe girdin,görünmez oldunn,kaşındın sen kaşındınn!du geliim de ben senin blogaa, bi tebrik ediim,bi öpiim sarıliim canım benimm..

Berna dedi ki...

YA KIRISTIL HANIM, BITTTIM SARKIYA WALLA. UYANINCA ILK SENIN BILOGUNU ACTIM,ILAHI BIR KUVVETLE YANE; SONRA DIDIDIMMMMMMM...VE FERHAT AMCA, COK SEVDIM WALLA COK. eLLERINE SAGLIK NE DIYIM. OPUYOM AHA DA GOCCAMANNN:)

Unknown dedi ki...

AA K1r1stalim, cok mutlu oldum, bu kisi ile beni tanistirdigin icin,
guzel bir ses, tipinide merak ettim simdi, netten bir arastirayim bakayim,
sarkisinin sozleri, melodi hosuma gitti, ancak bugun dinleyebildim ozur dilerim, bu ara acayip hallerdeyim.
opuyorum seni gocaman gocaman

crystalsdreams dedi ki...

tweetyiimm,biliodun di mii,güzell yaa adam..güzel bi insan kendisi:)

bernacımm,telepati olsa bu herhal şekerim:) öperim ben seni cicimm:)

arzumcumm benzetmiş olabilirsin belki yaa, tarkanın bi şarkısı vardı bekleyeceğim falan diye bi ara melodileri benzeşio,acaba ona mı benzettin?

Zeynep Ablamm, ben de bugün sana mail atacaktım,msn hala bilgisayarı kitlio benim,halletcem inşallah..Mail atacaktım, merak ettim iyimisin diye..Ne özürü ablacımm, ne zaman istersen dinlersin ,bu şarkı sizin artık:)
neymiş bu aciip hallerin, msni tamir ediim hemen alıcem haberleri,kitabem ablam:) bu arada bak bakalım resmine dr. ferhatın.yakışıklı bişi değil ama bence karizmatik bi adam..hani bekar olsa, yaşı yaşına huyu huyuna uygun bi arkadaşım var ama bekar deel sanırsam:)
öperim çok hepinisiii..

Adsız dedi ki...

Very nice site! Slot machine mechanic My game space giant penis 1981 honda xl350r pic Bruising and side effect and medication and lipitor levaquin research Interest rates on national debt Kansas laser tatoo removal levaquin is safe Best gaming video graphics card Stagecoach inn and casino call center quality controller gainford overnight levaquin 192027s 193027s coats Seattle honda dealer Whirlpool washer and dryer