Perşembe, Mart 02, 2006

bir dirhem et bin ayıp örterr

Gözlerimden uyku akıyo..ama yine de blog sevdam uyumama izin vermiyo..Bugün bu blog yüzünden iyice manyak bi hal aldığımı anladım.Anlaticiimm..

Dün gece koca,Ender'in yanında refakatçi olarak kaldı.Ender ,hani İtalya'da kazada yaralanan arkadaşımız..Orda ameliyat oldu,geldi,fakat bi süre daha hastanede kalacak burada..Koca da dün gece Ender'leydi..Hastanede gece 3'e kadar muhabbet etmişler,pijama partisi gibi,ama onun biraz değişik versiyonu..Düzelecek Ender ,şimdi biraz yatmak durumunda ama ayağa kalkacak aslanlar gibi..zaman lazım..sadece zaman..

Neyse,koca akşam orda kalınca,ben de annemlere gittim tabi..Hem girmem gereken bi zayıflatma aleti gebeş makinası vardı,hem de çok göresim gelen annem,babam,arkadaşlarım ve eski vatanım:)Gittim,nitekim iyi de oldu..Uzun zamandır göremediim Handucanla da buluştuk dün gece,diyette olduumdan mütevellit kafeinsiz kahve eşliğinde kahkalar dolu dizgindi..Allahtan diyette gülmek yasak diil, hani bir kahkaha bir pirzolaya mı bedeldi neydi,bir dirhem et de bin ayıp örterdi bi de..İşte ben dün bayaa pirzola yemiş kadar oldumm,ayıbım zaten hiç yokk,ööle sıkı kapamışım kii pek nadide ficudumla:)

Handucanın bi olayı var ki ona söz versem de kimseye anlatmicem diye,burası sayılmaz,ne de olsa sanal dünya diyerek bu olayı anlatmak istiorum..İnternet günümüzde her türlü konuda bzim en büyük yardımcımızz,gerektiinde çöpçatanlık rolünü de üstlenio bu internet mereti ya hani:)İşte Handucan'a bi şekilde internet vasıtasıyla yaklaşmaya çalışan bi arkadaş çıkmış son zamanlarda..Yani çok oluo da böyle tipler..bu komik..edebi çapkın:) Bu arkadaş,Handucan'a msnden sürekli bi iltifatlar,bi değişik türden konuşmalar falan, bangır bangır üzerine gidio konunun..Ne var ki kendisi Belçika'da..Ancak kilometreler onun için engel taşımıo, azimli yani..Bi günn,hiç alakasız Handu 'ya soruverio,şiir severmisin diye..Handu şaşırıo, eh severim de niye ki die soruo.Ama aralarında 2-3 konuşmadan (daha doğrusu monologdan) ötesi olmamış o dakkaya kadar...arkadaş kendi çalıp kendi dinleyen tipten..Bu Don Juan ısrar edio,şiir bilmezmisin,bana bi şiir söylesene sevdiin falan diye..bizim kız cevap falan vermioo,ama adam ısrarcı..En sonunda dio ki Handucan'a ..e madem sen yazmıosun..Ben sana kendi yazdıım bi şiiri gönderiorumm..Handu şokta..Ne,noluo demeye kalmadannn, şiir gelioooooo...bombaaaaa:) abi ,akrostiş yazmışş,ve şaka diil ,ciddi ciddi gönderio bu şiiri..ben okurken ,bayılıodum..sinirlerim mi bozuktu anlamadım bu kadar gülmemi ama bu deli zırva kız tavlama baaplı Akrostiş Şiyiiir şu durr efeem:

Hande seni çok güzel buldum
Allahıma, belki aşık oldum
Nasıl seni böyle buldum
Deme bana yalnız kaldın
Elbette sana hayran oldum

heheheheheh:) Özellikle,nassssııı seni böyle bulduumm, Deeeemaa bana yalnız kaldııınnnn.. kısımlarını bastırarak ve uzatarak okiincee çatlıodum gülmektenn..Ya adamlar çok ilginç yaa,hiç tanımadıı bi kızı böyle tavlayan var demek ki yaa..bu özgüveni başka bişiyle açıklayamıyorum çünküü...

Dün gece böyle gülüpp,eve,annemin evine gidip,bir de eski odamda yatınca...çok güzel uyudum be atamm..ana evi gibisi yok sanki ya..huzur,mutluluk,bi pozitif enerjii,öyle uyandım bu sabah..Hava da en güneşlisindendi..Yürüyüş yapiim dedim kahvaltıdan sonra..temiz hava, güzel bi yürüyüş..sonra bi çay bahçesinde oturiim dedim..Arabayla yürüme parkuruna gittiimden,(yürümeye arabayla gitmekk,pek lapacı gördüm kendimi!), çay bahçesine de arabada taşıdığımm, yanımdan ayırmadıım laptopumla gidip oturdum..Üstümde eşortmanlar,kafada şapka,yanımda bi çay&simit,önümde de laptop..Gören dünyayı kurtardıımı,acil işler peşinde olduumu sanır..Bilseler o önümdeki ekranda blog okumaya çalışıyorumm,kaçırmiim hiçbişileri diye..deli derler..deli diil yuh kro bile deseler yeridir ..evet.. böyle manyak yaptı bu blog beni..işsizlikten fena sardım ben bu işe,hiç iş yapmadan blogger olarak hayatımı idame ettirmenin bi yolunu arıyorumm..öylesi en güzeli olur..ama nasıl:)

Öğleden sonra,gebeş aletine aldı beni pek güzel güzellik uzmanı hanımkızımız..yoğurdu da yoğurdu beni,acısını size anlatamam,yaşamak lazım,öyle lezizz yanee..gıdıklanma problemi olan bi şahsın bu tarz aktivitelere girmesi sakıncalı,hele bi de canı tatlıysa,hem gıdıklanıp hem acıosaa yağ bağlanan kısımları vücudunn amaan diyimm benn..Bu kadar acılı bi olaya para verip gittiimden artık yemeyi içmeyi kestim,madem gözümden yaş gelio zayıfliim, bi şekle sokucam die kendimi,boğazımı da tutiim de bari değsin..

Akşamüstü arabalı vapurla döniim dedim,köprü trafiğini çekmiim..Arabalı vapur iyi,hoş ve keyifli ama kuyruğu köprü kuyruğunla eş..ama iyi oldu,beklerken accık uyukladım,500 milyona kamera sattığını söyleyen keş kılıklı bi adamın en son arabanın camına yapışıp 50 milyon verirsem kamerayı veriiceini söylediine şahit oldum,tırstım...camdan uzaklaşsın diye direksiyona dayadım kafamı dalmışım..sonra korna sesleriyle uyandım..laptopu burda da açiim dedim,ama 50 milyona kamera satmaya çalışan adamların benim laptopu da elimden çekip,yarın birine satabilecekleri düşüncesiyle vazgeçtim..
Sirkeciyi,Karaköy'ü,Galata Köprüsünü seyrederek vakit geçirdim..İstanbul'un ne kadar güzel bi şehir olduğuna gün batarken şahit oldum bir kez daha..Bu şehri kirletenlere de aynı anda şahit olsam da..

15 yorum:

Mommycat dedi ki...

Ben de issizlikten bloggerliga takilanlardanim daha yeni yeni ...Kucuk dragonum uyusa da laptabin basina otursam diye kivraniyorum butun gun ... O uyanikken sira bana gelmiyor pbskids den ...;)
Arkadasina sabir diliyorum ;) Gercekten siirinden belli oluyor oz guveni coook yuksek bir insanmis su Belcikadaki sahis ...:)
Istanbul 'a gelince inanilmaz ozledim..:( Yaklasik 6 yildir hic gitmedim ama sen anlatirken bogaz vapurlarinin sesi,denizin kokusu,gunesin sicakligi ve martilar hep aklima geldi ..Sagolasin ... Birde arada bir evin kucuk kizi gibi kocasiz eve gitmek iyi oluyor sanki .;)

Unknown dedi ki...

enerji yumağı sende anlat istanbulu ben bohçayı toplayıp gelicem bende bunaldım buralardan

Adsız dedi ki...

bu adam bu tur siirler ile internette kendine konusacak bayan buluyorsa lutfen birisi benim yerime benim kafama bir kursun SIKSIN =)

Beliki arkadasin guzel bir bayan, cok guzel buldum nasil seni boyle buldum diye kendide kendisine inanamiyor.lol, gerci internette bu tip adamlar icin birilerinin gormeye gerek yok, ismi bayan olsun kisinin hemen yanasirlar 'ismin cok tatli tanisabilirmiyiz' cinsi =P

Bu arada hayatini tehlikeye atacak derecede laptopla istanbul sokaklarinda dolastigina deyse onda yaptiginda.lol, reha muhtara konuk olabilirsin bir gun.

Efenim laptopinizi caldiklarinda neler hisettiniz, calanlari taniyormusunuz?

P.S:gecenin 4'de bu kadar espiri olur, hadi kactim ben =)

tatlıcadı dedi ki...

Ahhh ahh birde İstanbul'da olup İstanbul'u yaşayamayanlar var.Bakınız şekil bir-a Tatlıcadı
:((

Canım ne güzel de anlatmışsın şimdi çantayı kaptığım gibi müdüre ben İstanbul'u yaşamaya gidiyorum uzun bir müddet gelmiycem diyesim tuttu...

Deadora dedi ki...

evden bir an önce cikmam gerek, suan islak saclarimda havlu var ama ben niye senin blogunu okumadan cikmam diye hirs yaptim kendime anlamis degilim!
kosmam lazim simdi yazina yorum sonra yazarim cunku karisti aklim.. iiyy gicik kiristil bagimli yaptin beni!

mono dedi ki...

kızlar aslında dün sugibinin oturma odasında anlattığım gibi dooce daki kadın ordan kazanıyo artık hayatını, blogundaki reklamlardan. ilk önce kaç kişi okuyodur ki diye düşünüyodum... sonra (normalde yoruma açık değil postları) yoruma açtığı bi postta bi günde 500 yorum görünce anladım nasıl para kazandığını.
gerçi bizlerin o okuyucu sayısına ulaşmak için önce seks hayatımızı falan anlatmamız gerekir diye düşünüyorum, ama daha namuslu bi yol bulan varsa önerilere de açığım :)

acicikolata dedi ki...

Kendisiyle barışık
Işıl ışıl gozleri
Ruhumu aydınlatan
İnci gibi dişleri
Seviyorum mu desem
Tapıyorum mu desem
Işık veren odama
Lambaya mı benzetsem

naha al sana akrostiş hosuna gitti demi ayol gitmez mi, o kizcagizin da gitmiştir kesin! bu arada gebes aleti LPG ise ben de baslamayi dusunuyodum cok acitiyosa korktum simdi.

Cerise dedi ki...

Bu blog olayi gercekten feci bir hastalik, yemeden icmeden bunlari okuyorum. Allah sonumuzu hayir etsin valla...

aza dedi ki...

süpersinnnn sen ya çok sağol komacan öptüm seni link bilem vermişim :)

ibeking dedi ki...

yuru be gayri ihtiyari kim tutar seni..edebi arkıdeşim benim..bak kristal neler neler yazmış sana GI. Bu arada nası bağlanıyon parkta bahçede dağda bayırda ööle internete..cepten mi? çok teknolojik buldum seni..bi de bişi dicem bu girdiğin aletler çabuk sonuç veriyo mu??mesela bende girsem 2 haftaya 4 kilo verebilir miyim ?? hahhhhhaaaaa?

crystalsdreams dedi ki...

momycat,sen işsiz olurmusun hiç yaa,sen en yoğun işe sahipsinn,yavrukedin tüm vaktini alıo senin:)

evet banucum,arada kocasız bi gün geçirmek iyi gelio,hele anneyle geçiosa o gün:)diyet?senin ihtiyacın yokkkkk,tekrar sööletmeee yaahu delikız:)

dalicanımm,canımm,anlatmim,sen gell beraber yaşialım istanbuluu,ne zaman geliceeeen?:)

heheheh cem gece 4 mörtt,güldürdün beni yine de:) kafana kurşun sıktırmaa,malesef var böölelerii:)hemi de senin hemcinslerin oluoolar:)heehehehee

tatlımcadıcım:) ben anladım hepinize bahar gelmiş,gezesiniz var tabee,ben aslında 1 cümle bişi dediydim istanbul ile ilgilii,ama belli siz özlemişiniz istanbulu:) gerçekten istanbulda olmak onu yaşamak olmuo bazen:(

ıyy gıcık deaa,bayılıorum ben sanaa,aynı durumdayız desemm,karşılıklı desem:)ıslak saçla çıkmamışındırr İnşallahh,boynun falan tutulur Mazallahh:)pek anne gördüm kendimi:)

eşeembaşım canımın içi,rüyamda gördüm seni,telefonla konuşuoduk,geliorum nerde buluşalım dioduunn..gülelimm,pirzolayı aramayız ki zaten konuşmaktan gülmektenn..umarım bi gün..buluşuruzz be canımm. senle biz çok konu üzerinde konuşucezz,bu blog işinden reklam falan alsakk meselaa,da nasıı,iş planları derin mevzularr,o yüzden ben derim ki o pilotaa,indirsin o uçağı istanbula!!!

bonaa,hepimizin içinde bi dooce yatıodur kızımm,dooce kim len ayrıca,biz kralını yaparız daa,o renkli bişiler anlatma durumu ters diil mi len bizim ülkede:) ya da şööle bişi yapsak,dergi gibi,kadın dergisi,hepimiz yazsaakk??eşeembaşımm duyuon muu??bona nası buluşçaz bu konu için yaa,ortada bi yer belirlesek,eb,sen ben, mesela afyon?? ay çok mu alakasızz,susurluk nası??:))görüşmek lazımm,konuşmak lazımm bu konudaa..belki de piyangoya ihtiyaç kalmicekk,aslında beklediimiz para bu blogdaa:))

tweetyim,hakketen yaa, pabucu dama atıldı gazetlerin artık:) bu arada sen ne zaman gelicen yaa canım İstanbula??

aahahahahhahaa gayri ihtiyarii,görünce şiyirini gözümden yaş geldi :))senin bi akrabalık var mı bu belçikalı abiyle:)hoşuma gitti benim evett,demek etkiliomuş len şiiir bu kadın milletini:) o gebeş aleti lpg diil cicim,bööle yağlı bölgelerine masaj yapan bi alet ama sert bi masaj,bayaa etkili,sonuçları gördüm arkadaşlar üzerinde,lpg den daha eski bi uygulama,ve daha ucuzz..ama ne kadar yağlıysan o kader acıo anacım:) sen de lpgye git de bakalım sonuçları karşılaştıralım şekerimm:)kobay türk kadınları birlii:P

ageciimm,ben de istiorum hamam yaww,ben gittim ama bayaa yıllar önce..ohh bi de kese attırırveririzz:) bostancıda sahilde bi yer açılmıştı yeni,orada güzel hamam var diolarr,sana yakınsa??gidilir aslında:)

ceriseecimm,hayırlı bişi tabee sizleri tanımak da,bu kadar bağımlı olmakk nereye kadar yaww,24 saati dolduramadım blogsuz geçirdiimm:) o derecee:)

martıların mavisi,hadi bakalım hayırlı olsun yeni hali sitenin:)gerçi bişi yapmadım bee,yorumları açtım o kadarr,yorum yapıcezz Allaha şükür sana artık:)ben de seni çok öperim cicim:)

burcucum aynen ööle acar muhabir oldu sana acar blogger:)) bari bildiricek bişi bulsaydım çaybahçesindee,bugün çaylar çok demli sayın okurlarr:) hehehehee

İbekingciimm,gördüm gçrmez olur muyumm,çok güldüm ayol:)
ben özelliklen kablosuz internet hizmeti veren park ve bahçeleri seçiorum akıllımm:)yurdum çok gelişti bu konudaa,naberr:)
bi de o zayıflama aletlerini geliştirselerrr!! ahh ahh, en büyük hayalim, bi giriosun,gidio 5 kilo, bi daha girion bi 5 kilo daha,2 günde bitio tüm derdinn..olur mu sence bööle bişi,görür müyüz len acepp,görsek de o zaman gerek kalır mı ihtiyarlamışkenn bilemedim..hayal sınırlarımı zorliamicamm, bu aletler şu andaa anca 1 ayda bi kaç cm inceltio canımm,sonucu çabuk mu diil mi sen karar ver işte:)

hepiciinizi öperrr, güpgüzell bi cuma dilerimmm :)

crystalsdreams dedi ki...

hehhehehehe bilööm:)senin de ismin kemalettin olmayaymış canım:)

Unknown dedi ki...

Ben vapurla karsiyak gecme kismina takildim kaldim, Melike Demirag sarkisi geldi aklima:
simdi istanbul'da olmak vardi anasini satiyim
pufur pufur bir vapurun yan tarafinda
koprude balik ekmek yemek
dolmusa hadi gidelim demek
ver elini yenikapi, ver elini bebek, tarabya
su anda oralarda olmak vardi anasini satiyim

Adsız dedi ki...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it
» »

Adsız dedi ki...

That's a great story. Waiting for more. Clear waterbeds Factory european springs audi 100 yasmin village anti gravity massage chair Down load the price is right slot machine Bar room blackjack game Quick money cash flow system play+black+jack+for+free Five factor fitness Asthma spacer device picture new bonus blackjack casino verite blackjack software Infiniti mpg car navigation wholesale cheap sofas on lines Acne scars removal in houston The mirage hotel and casino Natural health food cholesterol lowering