Pazartesi, Mart 06, 2006

Aldatmadan olmaz diyosan...Aliye!

Aşk ise bu yaşanan gözün hiçbişeyi görmez mi acaba..Erkeğin evli olması,senin gözönünde olan bi sanatçı olman,oynadığın namuslu kadın rolü falan önemli değil, ama tanınan biri olman ve attığın adımı dikkatli atman gerekliliği,sürekli izlenme ihtimali...Tüm bunlar aşıksan hiçe sayılır herhalde...Evli birine aşık olmak insanın başına gelebilecek en zor, en kötü duygusal savaştır bence..Savaş diyorum çünkü,bi çok düşünce ve mantığın, duygularınla mücadele eder,etmesi gerekir..Yargılamak istemem evli birine aşık olanı, ya da evli bi insanın eşinden başka birine aşık olabilmesini..Bu ihtimal her zaman vardır elbet..Ama önemli olan bu yaşanan aşk ise eğer, dürüst olmaktır, eskiden aynı duygu yaşanan 'eş' e sevgi kalmamış ise bile saygıyı unutmamaktır, o eşi,kendini,sevgiliyi rezalete sürüklememektir daha fazla..

Aliye,yani Sanem Çelik ve dizideki yönetmeni Kudret Sabancı bu işi becerememiştir..Sıradan insanların dahi dikkatli davranmaya çalıştıkları çok hassas olan bu aldatma olayında rezilliğe izin vermişlerdir..Arabada romantik yapmak senin hakkın değildi Sanem Çelik, gayet büyük bir sorumluluk taşıdığı eşine yaşattığı o acının baş kahramanı Kudret Sabancının hiç değil..
Bekleyemediniz di mi, evde buluşmayı, gizlenmeyi de başaramadınız di mi..Bari aldatıyosun, sınırını bilseydin be adam. Liseli aşıklar gibi, arabada öpüşmek, koklaşmak..Eşine bakacak yüzün zaten yoktur da, onurun hala var mı acaba...

Bari aldatıyosunuz..umarım aşıksınızdır..Arabada basılıp yaşanılan rezilliğin adı aşk mıdır acaba..

19 yorum:

Berna dedi ki...

Ya gazetede haberi gorunce bende gicik oldum, ozzellikle adama; karin hamile be vicdanciz:(puhhhhh onlara...

fatos dedi ki...

Başkasına aşık olmak, başkasından etkilenmek vs. anlıyorum(ya da anlamaya çalışıyorum) ama benim de anlamadığım neden hamileyken ve de neden bu kadar rezil bir şekilde televisyonlarda seyrettirmek o eşe? Yazık be yaw.. Ne şerefsiz insanlar war..(Ups sinirlendim bak.. çok affedersiniz):-O

huysuz dedi ki...

tarih tekerrürden ibarettir arkadaşlar.
bir gün sanem'i de aldatırlar, eminim. (su testisi- su yolu ilişkisi)

Adsız dedi ki...

Ben en çok yakalandıktan sonra koltuğun altına girmeye çalışmasına sinir oldum. Yaptığın şey utanmanı gerektirecek birşeyse niye yapıyorsun.

Adsız dedi ki...

Bu arada ben Neşeli :))

kedi dedi ki...

Vayy be!!Gıristalime bak be!Gurban ossun ahlak zabıtası gülüsüne Biyonii.
Yavrum neye ve neden şaşırıyoruz ki.Ben hiç şaşırmadım.O camiiada bizim gibi düşünmelerini beklemiyorum ben.Tek kızdığım yaptığını ve aşkını aslanlar gibi savunup başı dik olamamasıydı.Fuhuş yuvalarında yakalanan kadınlarda aynı sanem gibi saklanıyorlar,ne farkın kaldı senin olardan.Hani tek temizimiz Sanemcikti,yaa ööle kendini akkaşık olarak lanse etmekle olmuyo bu işler soğuk nevale aliyecik.....

Unknown dedi ki...

yorumsuz bu konu benim tarafımdan. benimde Sadakatsiz liği idrak edememe gibi bir durumum var.

aza dedi ki...

bence kadınlar kadınları aldatıyor bu adamın evli olduğunu bilerek lades diyorsa bir hemcins o zaman söyleyecek söz yok aldatılmak ciddi olarak kırıcı ama ne olursa olsun insanlar bazen duygu ve isteklerine karşı koyamazlar belkide en saf en temizi paylaşıyorlardı ben sanem celik ve o yönetmen bozuntusunada kızmıyorum ama yaşadıklarının arkasında durmalılar aşksa sevgiyseyinede burdada erkeğin bencilliğini göreceğiz bu olay burda bitmedi bakalım kim kimi karalayacak yazık karısınada yazık sanemede yıkılan üç hayat izleyeceğiz ben çok üzüldüm ama anlamıyorum aldatmadan olmasmı bu işler of ya kime hak verceğimi şaşırdım ben:)

Cerise dedi ki...

Ben hic anlamiyorum gercekten. Madem boyle birsey yapacaksin, ev var, otel var, ne isin var cay bahcesinde, arabanin icinde! Hadi yaptin o zaman ne demeye saklanirsin? Ben gectim herseyi, olan bize oldu, soyle agiz tadiyla bir dizi seyrediyorduk, bundan sonra devam etse de eski tadi kalmayacak :(
Kadincagiza da cok uzuldum, ne buyuk hayal kirikligi yasamistir kimbilir...

acicikolata dedi ki...

Ayol bu bi de Nejat Isler'le berabermis ya gercek hayatta! Dogru mu acaba? Ulan Aliye, cocuklarim olmadan asla dedin dedin ama, asla asla demicen işte. Sen mis gibi Dr. Deniz dururken git yonetmen Kudret'e....agzimi bozdurcak benim...tovbe tovbe..

Adsız dedi ki...

Ben de adamin karisina cok uzuldum (Allah basimiza vermesin) Ama cok kotu ya. Unlu unsuz herkesin basina da geliyor. Cooooook onursuzca. Sezen ablamin sarkisinda dedigi gibi onursuz olmamali ask. Ben sanmiyorum kayda deger bir ask oldugunu aralarinda. Arabada basilma falan cok ta gulunc. Sanemi de cok begenirdim yaaaa. Hic yakismadi.

Mommycat dedi ki...

Ay sok oldum ya bu aralar kendi isimden hic bakamamistim show tvye felan ,yaniinternetten ...Dediginizgibi umarim ask vardir ama yinede evli ese de saygi duyulmaliydi bencede ...Fakat ne yazikki birtek onlar degil bu halti yiyen ..Ne diyim Allah evimizden uzak tutsun ...Allah kocalarimizi sasirttirmasin ..

Gün dedi ki...

Ben de bir şey duydum ama doğruluğundan şüpheliyim, Kudret'in eşi Esra ile tanıştıklarında da Kudret başka biri ile evliymiş, yani aynı durumu Esra'da yaşatmış birilerine, eğer doğru ise, etme bulma dünyası diyorum...

kedi dedi ki...

nerdesin gız gıristalim,ihanete başkıldırıp yokolanım.Hani şööle upuzun yorum cevabı yazıyorsunya,han duvarları şiiri gibi,padişah fermanı gibi.E yoksuun,ösleyip aalayalım diye mi he pis deli.
1-benim maillerimi alıyomusun?
2-Alıyosan niye cevaplamıyosun?
3-"ne güsel bi gündü bugün"başlıklı yazımdaki sana yazdığım yorumumu okudun mu?
4- Yoksa okudun da gülmekten mi yarıldın?
5-o yüsden mi yoksun?

crystalsdreams dedi ki...

Banucum zati asıl suçlu adam burda,kara melek bekar da adamın hesap vermesi gereken sorumlu olduğu,söz verip,imza attığı bir eşi var..

eşekbaşımm ben buara hep uyur uyanıım da sen kimbilir şimdi nasılsın,nerelerdesinn..canımm.

bernacım,hamile değilmiş karısı ama hamile kalmaya çalışıyomuş..ne farkeder ki..sen kalk çocuk yapmaya çalış bi yandan da karın yetmesin sana,rezil rüsva aldatma işine giriş..çok kötü yaa çok..

Sitarecim Allahtan hamile değilmiş karısı,böyle sahte bi babaya sahip olacakmış yoksa..Ama hamile eşlerini aldatan erkekler çoğaldıysa zaten kıyamet alametleri başlamış demektir..Bu erkekler ne fena cinsler yaa..

Fatoşcuum,evet tek kelime ile şerefsizlik bu ..evet..

Huysuzum,tatlıcım ne doğru söz demişin gene..zaten karısını aldatan adama nası güvenebilir ki o sanem kişisi..başına gelince anlayacak dünya kaç bucak..

beetle:))) senin meğer denizde varmış gözüünn..:) deniz de deniz ama hee..fekatt bu sanem kişisi onu da ağına düşürmüş zamanındaa..gözümden düştü dr.deniz hee:) iyice magazin manyaa kıristıl oldum hee!

Neşelicim,evet o koltuun altına büzüşüp kalması açıklıyor zaten herşeyi..ama müstahak ona,koltuk altında kalasıca..:)

arzumcum,aslında bu kadar halka malolmuş bi sanatçının bu şekilde rezil bi olayın kahramanı olması pek kime ne lik durum değil bence.Gayet haber değeri olan bişi..Ben zaten kendisini Aliye namusluydu,aa bak bak Sanem kaltakmış diye şok olup yargılamadım..Herkesin başına gelebilir ,aşktır diye inanmak da isterim..ama bi saygıları olması gerekti en başta adamın eşine..ve sonra izleyecilere..

kızz biyoniiim,canım beniim:) len Ahlak zabıtalıı yapmadım len benn..sadece sinir oldum,o koltuun altına sığınmasına,düştüğü duruma,aldatılan eşin düştüğü duruma..ne hakları var o kadıncaızı böyle üzmeye diye düşündüm..yoksa böyle dolu piyasada kimseyi takmadan aşığım,bencilim,evli bile olsa sallamam diyen kadın,aldatmanın erkekliği yücelltiğini düşünen adam..

Tweetycim,akıl fikir değil,biraz vicdanları olsa ve saygı duymayı bilseler yeterdi..ama çivi çıkmış bi kere..

dalicanım benimm,canım..Allah hepimize sadakatsizlikten uzak ilişkiler nasip etsin..uzak olsun böyle konular bizden...

Agecim evet gerçekten doluymuşuz,ben çok sinirlendim en azından bu olaya..bana ne diyemedim..bu kadın erkek ilişkilerinin yozlaşma durumu bu olayla sinirlerimi boşalttırdı bana sanırsam:)

shekerim,var işte bööle çiğ süt emmiş olanı..onursuzluğu umursamayanı..uzak olsunlar uzakk...

canım martıcım, ben de aşk bu herkesin başına gelebilir diye düşünüyorum ama..sabretselerdi , bitirseydi karısıyla ilişkisini adam, öyle sokakta aşklarını yaşamaya başlasalardı o zaman..o zaman böyle rezilliğin içine girmezlerdi..hiç acımıyorum ne saneme ne adama..bi tek karısı çok kötü duruma düştü,ona üzüldüm..

cericecim,evet aynen..benim de sinir olduğum o,be adam ne işin var çay bahçesinde..korkuları yok demek ki bunların hiçbişiden..diziye de aynen ben de eskisi gibi pek sevgiyle bakamicemm:)aliye zati sinirlerimi zorluodu o ses tonu,donukluğuyla, müco ve deniz için seyrediodum..gene öyle olucek ..:)


gayricimm, di mi yaa..bi de o mis gibi denizden sonra o tombik,leş tipli yönetmene koşmuş..ulen adamın tek özelliği evli olması mı,o mu çekti aceba kadını..pessss...

nilaycım,aşık da değillerse, sanem iyice düşük ahlaklı o zaman..sevemiyodum bişi vardı sevmeme engel o kızı, isabet olmuş:)


momycatimm.Aminnn..:)bu yüzük bazen mıknatıs gibi çekio demek bazı takıntılı kadınları..evliyse kıymetlidir diyolar sanırsamm..halbuki bi bilseler her evlenen adam bulunmaz hint kumaşı deell,ilgi bu kadar büyük olmaz herhalde:)

güncüm, ben de okudum o haberi ama Esra yalanlıyo..öyle ya da böyle, etse de bulsa da..ne biçim bi adammış bu Kudret..var demek ki bi hikmet:) ben kendisini gördüğüm yerde tükürmek istesem de..güsel göslü kadınlar paylaşamadı o ayyaş tipli herifi:)

tekrardan biyoniiimm,canıım beniim:)aha da yazdım gene han duvarları şiyiri tadında cevabımı:) seni kırar mıyım ben a canımın en tatlı köşesii:)
1-mail falan almadım le senden..
2-alsam ne güsel cevaplardım benn:)
3-okudum,şimdi okudum,bayıldım,güldümm,seni nie bu kadar çok seviyorum,nası bu kadar sıcak ve yakın hissediyorum gene anladım:)
4-yok henüz yarılmadım,yarılmak üzree diiyimm..ahh yarılsam da zayıf olsemm ulenn.bi uyanıorum yarısı gitmiş total kilomunn...nefiss nefiss şahane olurdu:)
5-seni gördüm,yorumu okudum,güldüm güldümm...o yüsden varım işte şimdi:) çok yaşa sen emi muğla ilinin en bi güsel insanı senii:)

Adsız dedi ki...

İş yerindeyim okudukça yorumlarda dahil kendimi üniversitedeki enyakın arkadaşlarımla kaynatıyo gibi hissettim... Aliye seyretmedim, seyretmemde ama Nejat yerine o adam üstüne üstlük evliyken insanın midesine oturuverir mazaaalllaaa

Adsız dedi ki...

Yuru be crystal, ayni seyi dusundum gorunce. O sanem celik'te bi yilanlik vardi zaten. Aliye'yi sirf onu sevmedigimden seyretmiyodum, acikli anne ayaklari hic yakismiyodu. Kara Melek bosuna yapmamislar kadini, adamdaki goz de goz diil yani, felaket bisey. Hele o arabadaki yiyis sahneleri... Hugh Grant'i hatirlatti bana. Hic hos diil.
Allah herkesin sonunu hayir etsin.
Ama yuva yikanin yuvasi olmaz, kocalari da oyle bos birakip yurtdisina gitmeye gelmez. Benden demesi...

Adsız dedi ki...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
» »

Adsız dedi ki...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it celexa Pelipal roulette Maids hot latinas Heart disease zocor Nissan altima transmission service acura suv clinton cosmetic dentistry Bentley motors ltd Furniture ontario laptop accessory 2002 aston martin db7 Saw palmetto study and hair loss Fabricao perfumes 944 porsche headers