Cuma, Mart 03, 2006

adamın içine oturmuşş--çok ayıp küfürler içerdiinden 18 yaşından küçükler ve küfür duymak istemeyenler lütfen dinlemesiin!


adamın içine oturmuşş
Video sent by Crystalsdream
Ben dinlediğimde pess dedimm,hani gavurlar rock yaparken küfür de saydırıveriolar şarkının içindee, bu arkadaşlar da alenen Türkçe sözlü bu denemede türkçe küfürleri yerleştirmişler..bayaa konser ortamında söylüolar şarkıyı..aşk acısınınadamın içine fena oturmuş olduunu küfür yoluyla göstern bi şarkı olduundan burda paylaşiyim dedimm.. dee hakikaten bi yerden sonra sinir bozucu gelio o malum küfür..o açıdan hepinizden özür dilerim öncelikle..eğer küfür duymak istemeyen varsaaa,lütfeeen dinlemesinn..
böyle bi türk rock ı da var iştee..arabesk rock mı demeliyimm,bilemedim:)

13 yorum:

aza dedi ki...

hahaha baya bi komik ama böğüre böğüre küfretmekte bu olsa gerek hele o topluluğa nedemeli sanırım dediği gibi adamcağızın kuyruk acısı çok kötüymüş milletinde öyle nasıl bir galyana gelmektir o :)adına rock demek haksızlık olur alternatif rockın meyvaları demek daha bir doğru acıyı herkez yaşar kuyruk acısı herkeste vardır ama kimse için bu kadar küfredip böğürmeye deymez bence liseli gençlik sanırısam bunlar :)nerden buldun bunu crystal? kimmiş bu grup?

Unknown dedi ki...

hoobaaaaaaaaaaa şaka falan değil yani cidden söyleniyor mu bu ya

enerji yumağım ciddi ciddi mi şimdi bu şaka maka değil yani

Adsız dedi ki...

bu yeni bizim cagdas!!! nesilimiz =) kufurlu birbiriyle konusmayi bisey saniyorlar ve yine amerikan ozentisi herhalde cunku burda f'li kelime cokca kulanilir ama tabiki herkes tarafindanda deyil =)

bende yazimi okuyanlardan ozur dilyerek(sana ozendim) yaziyorumki bu sarkiyi soyleyene biri cok guzel koymuski cok icten soyluyor acili acili =)

bide isin komik tarafi kufur kisminda dinleyici eslik ediyor ve aralarinda kizlarda var, kufuru kizlara ediyor sarki =)

Unknown dedi ki...

AA ben gelene kadar silinmis :((
merak ettim simdi...

Deadora dedi ki...

canim benimm :) dün bugun gezmekten blogda yazamadim okuyamadim da.. ama aklimda hep bir an once eve varsam da kiristilimi okusam diye düsünce vardi :)
canim benim ben o sarkiyi dinleyemedim :( ama anemi diye bir grup var o mu soyluyor? hani boyle ... koyim diye?
ya napiyim :( o sarki yapmis ben azcigini yazmisim hemen laf etmeyin hemde ozur dilerim yine de..

kedi dedi ki...

Eee gıristalim,nerde buuu?Okulda baktım ama dinleyemedim.Şimdi açtım yook.Yoksa rtük mü kapattı leyn tirbiyesiz seni he?

Pinky dedi ki...

Allahımm boynum bükük kaldı bende duymak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

crystalsdreams dedi ki...

mavimartıcımm, evet tatlım böğürüo adam resmenn.hani ben küfürden rahatsız olmam ama bi yerden sonra uyuz oldumm,öyle kötüü!grup anemi bu şarkıyı söyleyen,bayaa konser ve bar programları varr istanbul,ankara,izmir geziolarmışş bööle:)

eşeembaşım,yok baara baara söylemedim ama öyle kolay ya sözleri adamın diline takılıo yaw:)fekat göbek atası gelio insanın,ya da benim:)klasik dın dın dırıdın dın dırıdınn ritmi yaa ondann:)

burcuu:)) hehehehee pek ilginç bi konser olurduu,hele hoşlandıım kişi götürdüyse beni orayaa,heheheheh:)en romantik anım bu konser olmazdı herhal:)

dalicann canım benim, ben de şaka sandım yok ya albümleri bile çıkacak belki çıkmış bi grup buu:)gençlik iştee görr:)

cem aynen senin gibi düşünüorum,bu sanki özentilik,hani ingilizcede hep kullanılan fuck (bak ben açık yazdımm ,artık iice terbiesizim:) kelimesini türkçeye böyle uyarlaması..yok yaa yakışmamışş,ingilizcesi daha edepli oluo bea:)kızların söylemesi saptaman süperr,onlar daha küçük anlamıolardır cem abisi o sözleri:)

zeynepp ablaamm,utandım yaa çok fazla böörüodu adamm:) ama tekrar geri koydum daily motion a ordan,hade accık türkçe küfür duyiim ösledim yurdumu magandaları,küfürü bile ösledim dersen:)dinleebilirsin:)zıp zıp olmasın yanındaa ama:)

şekeriimm:) öslemişimmm seni canımm,iyi ki geldin,ben de geliim sana bakiim neler yaptın,resimleri koydun mu:) dalaman işi henüz kesin diil ama çok da olacak gibi diil galiba maleseff,gece çıkmalarında bzim de sizden farkımız yok,biz de balkonda çay,arkadaşlarla ev muhabbetini daha çok yapar durumdayızz,arada ööle bi kurt döktük işte:) vee çok güldüm haftanın oburu yarışmasına:)amaan tatildeydinn,geldin iştee,başlarsın be güzelim gene,sen zati gayet geçmiş haftaların yıldızı modundaydınn,gene bir girer pir girersin kulvara:)

kız deaaadoraa:)herbişiden de haberin var hee:) anemi evettt ,şarkının kısaltması da taq, evet adamlar öle demiş,senin ne suçun var kibar kızım benim:) seviorum ben de senii,dün,bugün yazmiinca merak ettim ben deee:)

biyoniimm, dedim ki biyonik dinlese de duysa küfürü:)hane sen en tatlı küfredenlerimizdensin ya tozbezim gibi, ama dimek duyamadınn..napalım rtük kapatmadan ben kapadımm cicimm:) ama bakabilirsin o deleted yazan kısmın altında yazan video sent by crystalsdream e tıklarsann,dinle bol boll, beni ann, kızlar ile eniştee de artık ne der benim için bilemicemm bu son olayla:) hani kıllanıodu ya enişte,iice zıçarım ben onun nezdinde:)

agecim canımm, merak etmeyin yaa utandım ama küfür var diee:) biyoniie de yazdım, tıklayıp dinliin,battı kıristıl yan giderr,rezilim reziil:)

pinkyy,ben senin boynunu bükük bırakırmıyım,aslan gibi dinle işte ,geri koydum videoyu daily motion a:) annen falan duymasın ama ,sessiz ol sessizzz:)

Adsız dedi ki...

Crystalim, haftanin parlayan yildizina attim yorumu canim. Bir de ben de su videoyu dinleyemedim. Kufur dinlemeye merakliyim ben azcik ta..:)
HAdi optum seni canim

Adsız dedi ki...

aforoz ederler diye korkup sarkiyimi kaldirdin? =P

ben aslinda turkce bir rap grubunun sarkilarini dinlediydim, hepsi kufurlu, bi tanesi istanbul kizlari icin biride internet delikanlilari icindi ve bu onlarin yaninda sifir kaliyor.

Kufurlu konusma sanirim moda olmus. Internet sayfalarindada goruyorum bazi tipleri birbirlerine selami bile kufurlu veriyolar.

Ben kufur etigim caglardada moda olsaydi ya, ne sarkilar yazardim o zaman =P

Cerise dedi ki...

Ay ben de kacirdim yaaa :(

Adsız dedi ki...

Excellent, love it!
»

Adsız dedi ki...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Teen girls nude belly button lipitor Lasik icon Danze copper kitchen faucet sprayer