Çarşamba, Mart 15, 2006

2 gündür...

2 gündür ..çok mutluyum..sebepsiz..sanırım diyetten..Hiç bozmadan 2 günü tamamladım ya,gerisi kolay olacak umarım..Bir de koşu bandında aylardır yediğim keklerin böreklerin hesabını görmeye çalışıyorum..Evet o düşünmeden ağzıma attığım nutellaya bandırılmış kaşık için 30 dk yürümem gerekse de..ve o kaşıkların sayısını hesaplayamasam da..başladım ya ben..gerisi gelecek,biliyorum..

2 gündür..çocuk sevgim iyice depreşti..Zaten severdim çocukları,bebekleri..aram hep iyi olmuştur onlarla..Zeka yaşım onlara mı denk acaba,ondan mı sever beni bu cingözler,zilliler bilemiyorum ama çocuk hele ki yakın arkadaşların çocuğu bambaşka duygular yaşatıyo insana..
Dün,senelerdir görmediğim liseden arkadaşım Tubican'ın doğduğundan beri görmediğim 2,5 yaşındaki prenses kızı Dilara'yı tanıdım..Pullu payetli pembe ayakkabıları, biz 4 eski dost eskilere dönüp gülerken anılarımıza onun da bizim arkadaşımız gibi bizimle gülmesi, omuzundan dökülen yumuşacık lüle saçları..Dün sayesinde Dilara'nın ,bir kızım olsa neler yapardım diye düşündüm ve gülümsedim bir kez daha..

Sonra tatlıdeli Biyonik'in güzeller güzeli kızlarını gördüm ,resimlerden de olsa..İçim gitti, o ateş gibi bakan gözlerine bittim..

Ve sonra bugün..2-3 ay önce adını bile bilmediğim, ve sadece 1 kerelik çok uzun olmayan ama paylaşımı çok fazla olan bir buluşmada görüp çok sevdiğim , çatlaklar birbirini her alemde bulur düşüncesine iyice inandıran Koyu Beyazı gördüm bugün yine..O güzel ve içten kişiliği..ve son 2-3 aylık bekleme sürecine dahil olduğum , dünyanın en güzel kelebeği Zeyneb'i..
Doğum haberi geldiği anda, en yakın arkadaşımın doğumunda olduğu kadar heyecanlandım..
Yine en yakın arkadaşlarım kadar yakın hissetiğim Odacı'nın ve oda ahalisinin sevinçli telaşına ortak oldum..Zeyneb'i ve annesini gidip görmemeyi aklımdan bile geçirmemiştim zaten..Ve biz Odacıyla, bu akşam çok güzel anları yaşadık..Bir blog bebeği doğdu bugün..tabiki aşk bebeği ..
Ve ben, o blog bebeğinin ilk saatlerinde yanında olmanın mutluluğuyla eve döndüm..

Odacı hanım ile olan kısa süreli yol maceramız, zaten olması gerektiği gibiydi..Hikayede ben varsam, eh bi de Odacı Hanım da var ise, macera,eğlence , bi kaç komik anektot kaçınılmazdı..Hele de o hikayede koyubeyaz hanımcık da hedef noktasıysa, eğlence, kahkaha, ve bonus olarak duygusal anlar yaşanacaktı..yaşandı da..
Ben de umarım koyubeyazcım kadar güzel bir hamil ve anne olurum..

Mutluyum 2 gündür..Mutluluk bulaşıcı olsun, herkes mutlu olsun, ve bu mutluluk daim olsunn olur mu?

İyi ki doğdun Zeyneb..ve iyi ki varsın Koyu beyaz.. ne iyi ettin de getirdin o yumuk yumuk elli,güzel dudaklı,fiyonk burunlu çok güzel kızı bu dünyaya..Bahtı bol,huzuru bol,sağlığı hep yerinde olsun, neşeniz de hep bugünkü kadar içten olsun..

19 yorum:

Unknown dedi ki...

Iyiki dogmus Zeynep,
Zeynepler arasina hosgelmis,
annesine ve babasina tebrikler buradan.
saglik ve huzurlu bir yasam olsun Zeynep icin.

Adsız dedi ki...

Günaydın.2 kaşık için 30 dk ka mı?
Korkunç.Benim bir dünya turu yapmam lazım yürüyerek.

Bu arada yorumun için teşekkürler,evet tamamıyla haklısın,hayat bu.

mono dedi ki...

oleey oleey oleey :)

fatos dedi ki...

Zeynep ismi çok hoş yaw, ne tatlıdır o şimdi, ne güzel bebek bebek kokuyodur di mi? Uzun ve mutlu bir ömür diliyorum ona..
Crystaall, mutluluğun daim olsun e mi:)

Mommycat dedi ki...

Crystalcim ,mutluluk bulasiciymis dedigin gibi ,yazdiklarini okurken bahsettigin kisilerden hic birini tanimasamda senin mutlulugun bana da bulasti ..Ozellikle bir bebek haberi bence en mujdeli haber..Allah saglikla anali babali buyutsun insallah ..Sende kafana takma cocuk isini ,ben anne oldugumda 30 yasindaydim ,her seyin bir vakti zamani vardir ben hep ona inanirim ,her seyin hayirlisini dilemek gerek .Iyi kosular diliyorum afferin sana valla azmin elinden hic bir sey kacamazmis ..

kedi dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
kedi dedi ki...

koyubeyazı ve zeynep bebeği tebrik ederiz.
EVET ARKADAŞLAR!
işte açıklıyorum!
Benim ZEYTİN didiğim kızımın adı da ZEEEYYYNEEEEP!Evet,ZEYNEP.
oh beee raatladım,zeynep çokkk güsel bi isimdir tabiiki.Nede olsa bu ismi ben buldum.
imza:tatlıdeli,maynak biyonik.

gıristaaal,ben kendimi saklıcam diyi gasıp duruyom ya,ben hiç saklama olaylarını bilmem len.Tabii dost sırlarını pek iyi saklarım.ööle bazıları kimin gevşek aaazlı deelim.artık kim üstüne alınırsa.hanki pisse o,alınsın manyak!bu gidişle tüm soy ağacımı dökçem bloga anasını satiim,battı balık yan gider hesaabı.
bak okuldatım ilk sana girdim,sana koydum.
bloona girdim,yorum koydum lan.ne pis düşüncelisin.benim kimin tirbiyeli bi baayan heç ööle şiiler ima eder miiii?
SENİ DE ÇOK SEVİYOM HA BU ARADA.
(arkadaş baktı,kocanamı yazıyosun dedi.hayır istanbuldaki dostuma,dost hayatı yaşıyoz kendisiylen dedim.salak"aaa" deyip gitti.bu model espri anlama özürlü gruptan olup ileri derecede saftır,öğrencileride aynı bunun gibi.ortalıkta salak salak dolaşıp herbi poha "aaaa","aaaaaa"deyip geziyo yavrucaklar.ama boşarsa koca beni,hakkaten geliyom yanına
haa.)ama biz dost hayatı deel POST hayatı yaşarız kesinnn dimi lan,tükürdüümün gıristali.
lan canın nassı nutella çekmiyoo oolum.şööle koca bi kaşık,aazında yayılacak,ohş,o mutlulukla orgazm zevki bile değilmez lan,bi daa,bi daa,soona şişeyi lavaboda ıslat,ohş.1 saat süren mutluluuuk!sende tepin dur yürüme bandında allaan delisi habara gübere labada lubada.maynak gıristal.
çıkamıyom lan senden oolum,esrarım eroinim gıristalim.müdür bakııo pis pis.okumayın lütfen müdürüm özel dedim.
şimdi bi uyarı sarı zarfı aldım.niyekiii.ben eğitim ööretimden başka ne yapmışım şu okulda.namkörsünüz ulan okulum.
deeeermişiiim.hadi gidiyom ben.öörenci geldi"ööretmeenim,dersiniz bizee"dedi,git çocuum bilios,şu günlükplanı yazıım geliom.allalaaaalllaa.

Adsız dedi ki...

Demek doğdu Zeynepcik. Bende bakıp duruyordum koyu beyaz' ın bloğuna bir haber var mı? diye. Görüştüğünde bizlerinde iyi dileklerini iletirsin. Mutlu ve talihli bir bebek olur umarım.

Ahhh o bebek kokusu yok mu, müthiş bir şeydir. Tüm bayanları yoldan çıkarır o koku. Yaaa benimde canım çekti şimdi. Şöyle minnacık birşey olsa, koklasan, koklasan.

Bebeklerden uzak dursam iyi olacak :))

Öpüyorum
Neşeli

Ilgaz Gürses dedi ki...

Ooo biri kıvama gelmiş, haydi hayırlısı. Kışa doğru nüfus artışı yaşayabiliriz desene :)

ibeking dedi ki...

kız kristal sen de doğur sende...

yorgungeyik dedi ki...

ömürlü neşeli sağlıklı olsun zeynepçik.sende de belli ki başlamış sinyaller gelmeye.bana da bööle olmuştu.çocuk mu aman ben almıyıımm diyen.sokakta gördüğü çocuklarla falan hiiç vakit geçirmek istemeyen ben.bi sabah kalktım ve ben doğurucam artık dedim.prens şoka girmişti.ooohh iyiki de demişim.sen de doğur sende ooohhhhh iyiki doğurmuşum de

Aysel dedi ki...

Zeynep hoş gelmiş dünyamıza. Bizim bile içimize bir mutluluk yayıldı. Ne mutlu mutluluk verene...

Berna dedi ki...

Hosgelmis zeynep bu dunyaya:)oyle guzel tarif etmissin ki bebisi, bende bebisim olsun istiyom solee yumuk yumuk elli, tombis suratli:)

Annelog Atölye dedi ki...

İçim açıldı yazını okuyunca:) Güzel haberlerin eksik olmasın.

aza dedi ki...

sen okadar sevgi dolu bir insansınki seni okuyup mutlu olmamak ve iyi olmamak imkansız iyiki varsın crystal ve blog teyzesi oldun artık senide tebrik etmek gerek ve bundan sonra hamileliği ve anneliği seninde yazıların da okumak bizlere nasip olsun ve çok sağlıklı bir bebeğin olur işallah ...

crystalsdreams dedi ki...

Zeynepp Ablamm,evet yeni bi Zeyneb geldii,ama bu güsel kız siz Zeynep lerden farklı sanırsam,çünkü o Zeyneb..b ile biten..Ben öyle anladım,koyubeyazcım ööle yazıodu adını,anlam farkı var mı senin güsel adınlaa,sanmam..ama soriim ben bunu bi anneciine:)öperim çok ZeyneP ablam:)

Banucum,evet benim de tanıdığım tüm Zeynepler çok tatlıdır,çok severim..güsel isim vesselam:)güsel dileklerin için sağol canım benim.ben de öperim:)

Aslıcım, benim uzaya falan seyahat etmem lazım hatta:) amaann yavaş yavaş hallederiz canım,ömrümüz yettiince yürür dururuzz,sanki bu arada hiç kaşıklamicem o adını malum zıkkımdan:)

Bonaaa,hobaleyy ve hatta hobareyyyy:)

Fatoşçumm, evet yaa çok tatlıydı,koklayamadım ama heyecandan,hatta elime bile alamadım :) bi daa gidince içime çekicem kokusunu..misstir miss:) mutluluk hepimizin olsunn,ve evet daim olsun cicim:)

Momycatcim,accık için şenlendiyse taa Taiwanlarda ne mutlu banaa,mutluluk evinisden,kedinisle beraber eksik olmasınn:)30 yaş benim de hedefim doğurmak içinn,görcezz bakalım:)

yaa ben seni kaçırmaya gelicem okuldan len biyoniim tatlım harbi manyaamm..kızım senin yorumlardan post yapıcem len bi gün uğraşıp hepsini teek tekkk kopyaliipp..ulen sen harcanıon len o okulda,bilmiolar harbiden kıymetini a benim güsel arkadaşimm..post hayatıımızz daim olsun canıımmmmm..anlamaz kızım o okuldakiler seni, sen bırak geliver buralara, ben bakarım sana, tek öğün diyeti yapıp sırf nutella yiriz burda,sonna guiness rekorlarına gireriz, 2 çatlak nası çatladı diyee, amaaa o rekorlara girince para viriolarr, hee işte o parayı alırr, yeni nutellalarla hayatımıza devam ediriizz..gel kızım geel,yeter ki gell..
bu arada, kim kime nerden girioo nee koyuo uleen:) hee bi de Zeynep ismi yakışır benim güsel Zeytinimee..he sen dökül bööle, ben bekliorum yakında bi boy bi portre resimlerini..aa sen zayıfliip ööle koycen dimi resimlerini,bizi oyalıon hattaa,seni uyanıım biyoniim seni:)

Neşelicimm,bi daha gidicem koyubeyazcığa,ileticem güsel dileklerini..hee ayrıcaa,sizde de Pınar büyüdü genç kız oldu,istemiyo mu artık bi kardeş yamacına?:) ben çok özenirdimm,15 yaşıma kadar istedim kardeş diye,ama annem de sanırım bebekleri koklamamaya özen göstermiişti:) öperis efem bis de sizi ve güsel kısınızı:)

incirçekirdeğicim,evet been kış bebeği doğurmak ve hatta yay burcu bebeğine sahip olmak istiyorum..fekat sanırsam yay burcu dönemi kaçtı,ya da kaçmak üzre:) o açıdan seneye kışa da kalabilir benim bu takıntım ciddi boyuta girerse:)

kız iboo, iyi dion,hoş dion ama sonna kimseye kocaya bile tahammülüm kalmadı bebek yakışıklısı Aliden sonra dioon..e nası olcek bu cicim,sen yanına yandaş arıonn dee mi:)

yorgungeyiim,farkındayım bi dönemdeyim, ama bi aşama daha var sanırsam, o üst basamağa çıktımmıydı,olucek bişilerr biliyorum:)olan bişiler sonuç verdiinde senin gibi ohh derim umarım yaa,ahh ulen ahh demiim de sonra:)

Mrsucarımm,sizler gibi süpersonic anne oluceksem,oliim hakketen,bi süpriz de bana çıkarsa itirazım yok benim de zaten:)


tweetyiimm,o kadar yürüyoruz,kalori harcıyoruz,ulen ne yemişiz zamanında bi türlü hepsini yakamıyoruzz sankim yaa:)sen atlattın hade bakeem fıstıım, sıra bizde..bu arada kilolar gitti, niyet de varr ,sen tamamsın şekerim, önden buyur bakalım annelik yolunaa:)ben de seni çok öperimm bu arada:)

Obez olmayan anne hanımcıım, dii mi, bu bebekler ne güzel varlıklar yaa, hep bi güsel enerji,mutluluk saçıyolaar etraflarınaa:)

Bernacıım, ee ne duruosuun canımm, sıran gelmiş canım benim senin dee:)

Agecim 35cimm, pilavları yiyen,kısırların şahını götüren Agecimm,siz anlattıkça, ben de istiyorum işte bööle bebek mebek,accık kilo versem hiç düşünmicem de du bakalımm..Bu arada benim beyy,Ankarada askerlik yaptıydı ama okul İstanbuldaydı,Marmaradan meeezzundur efem kendisi, fekat örtmenlik nasıl bişiidir,kime ne öğretilir, kendi ne öğrenmiştir, çok uzak bu konulara,alakasız bişiler yapıo:) arada da dertlenioo ulen keşkee örtmen olaydım beaa die seçimlerine kızıoo:)

Anneloghanımcıım, sizin evde hergün içiniz açılıyo zaten ama di mii, çocuk güsel şey yaa..sizin de güzellikler yanınızdan,yakınınızdan ayrılmasın efemm:)

crystalsdreams dedi ki...

canıım,mavimartıım,nirelerdeydin senn?du bakeem geliim bloguna da moral nası,bunalım durumun var mı bakeem,varsa artık yeter diyim kıziim sana hatta:)
canım benim,ne güsel dilekler,sözler söylemişsin,sevginin ötesinde pozitif olmaya çalışıyorum martımm, sen de ööle ol,yoksa hayat çekilmio..e bebek de alırsak kucağımıza artık çenem hiç durmaz car car anlatırım tabee:) ayrıcaaa darısı da senin başına şekerimm,hayırlısıyla bi eversek de seni,yetenekli güzel bebeklerini de görsek senin de:)
öperim..

Adsız dedi ki...

İstemez mi, istiyorda. Annesi göze alamıyor şimdilik. Bakalım 2 sene sonra belki. Tabi caymazsam.

Öpüyorum
Neşeli

Adsız dedi ki...

Enjoyed a lot! Cheap propecia cheap propecia propecia http://www.gambling-0.info Hunter baseboard heater buick open golf tournament Fitness made simple john basedow stationery 1991 body eclipse kit mitsubishi http://www.exercisefitnesscenter.info