Çarşamba, Şubat 22, 2006

üroloji!!!

Haftaya doktora kontrole gidicemm, ufak bi ameliyatımsı bişi geçirmiştim benn Aralık ayında, neyse onun için demin arayıp doktordan randevu aldım kontrol için..Bunu yaparken de aklıma kocayla başımıza gelen tuhaf doktor hikayesi geldi anlatiim didiimm:)

Şimdi , ben , inanılmaz pimpirikli,paranoyak bi tipim sağlık konusunda özellikle..Öyle çok sık hastalanmam,Maşallah yediim için bolcanaa herbişii, fena diildir bünyemm, dee yine de boynum aarısa, boğazım acısa ödüm patlar,hep kötü hastalıklar geldi buldu sanırım beni, o ağrı devam ederse mesela 1 hafta, tamam derim teşhis koyup kendi kendime üzülür,tırsarım:)Ama bu kadar korkmama rağmen hertür hastalıktan sigara da içerim pofur pofur,ööle de dengesiz bi kişiliim !

Neyse ben gene geçen sene,kolumun altında bi ağrı,bastırıorum acıo falan,dedim tamam,lenflere bişi oldu benim,dedikçe daha çok dinliyorum orayı ,iyice ağrıo gibi gelio,Allaamm ölücemm,ağlıorum korkudan,tam karacahiller gibi evde kendi kendime ızdırap yaratıorumm..Tabi kocaya fenalık geldi,anneme daha da fazla,onlara ızdırabım daha feci,annem tuttuğu gibi kolumdan randevu almış ,götürdü beni bizim bu tarafta iyi ünlü de bi kliniğe, sigortam da varr, tüm gerekli muayeneleri oldum ,testler falan yapıldıı, neyse, sonuçta o ağrının bişi olmadıı,son zamanlarda hızlı kilo alınca yağ dokusu olabilicei falan sonucu çıktı,2 uzman doktor da(dahiliye+jinekolog) benim diyete girmem gerektii reçetesini verdiler:) yani kedi kıçını görmüş, yara sanmış durumu..

işte ben tüm bu testleri yaptırırken epey 2-3 gün gittim geldim bu kliniee beni tanıdılar,ahbap olduk ordaki hemşire,doktorlarla falan, o sırada da kocacıın paranoyası başlamıştı,daha önce bi ameliyat geçirmişti koca,erkeklerin çoğunda görülebilen bişi,öyle bi ameliyat,tutturdu gene ağrım var,ameliyat olduum yer ağrıo,gene mi nüksetti falan, bunun ameliyat olduu profesöre gitti, yok , adam bişi yok dio, ona da kilo almışın zayıfla falan dio prof.. tabi koca tatmin olmadı, baktı bu gittiim klinikte bi ilgi alaka bana, dedi ki bana , ben de burada bi muayene oliim, sen al bana bi randevu doktordan ..
Tamam dedim ben de, ama koca tembih etti, (takıntısı var,haklı da o konuda:)),erkek olucak doktor haa dedi..Tamam dedim,kendi test sonuçlarımı almaya gittiiim bi gün kocaya da randevu almak için kliniğin danışmasındaki kıza gittim ve Üroloji Doktorunun adını sordum,adını söyledi kız, heh erkek:) doktor , sonra eşim için randevu istiyorum dedim, tamam dedi, gün ve saat verdi, çıktıımm..Kocaya da bildirdim saatini randevunun, o gene soruo bak erkek di mi doktor ..dedim erkek canım benim eveeet..
Neyse,ertesi gün mü ne, koca işi gücü ayarlamış,klinie gitmişş..beni aradı ordan, geldim ben doktora diye, iyi dedim,çıkınca ara..
Kocayı azıcık bekletmişler, sonra o danışmadaki hemşire kız buyurun demiş sizi alalım içeriye, elinde de bi çekiç,yürürlerken kız eline çekici vura vura yürüo, koca sormuş o ne yaa die, kız da demiş ki doktor sizi işte bunla muayene edecekk..?? koca gülmüş, ne salak espri dieee..
efendime söliiim, koca içeri girdii gibi karşısında baağyaan bi doktorr duruoo, şok tabi,ben 100 kere uyarmış,bööle bi son beklemioo, ama kibar da garibim,o an bişi de diemioo..oturmuş doktorun yanınaa..doktorla selamlaşma,isim ,yaş bilgileri alma falan...bizimki fena paniklemiş, soramıo o an siz doktormusunuz ,noluo leen ,ben buna mı göstericem kontrol ettiricem die:)
konu da hassas bi konu tabe:)
Doktor hanım demiş, buyuurun siz şuraya geçip hazırlanınn..koca iyice dumur,geçicek, hazırlanacak..ama olmazzz kii..o an bi cesaret sormuşş..pardon siz ürologsunuz değil mii??
doktor hanım cevap vermiş ..yoo hayır ben nöroloğumm:))

bizimki inanılmaz rahatlamış tabe,o an anlamış o çekicin hakikaten muayene amaçlı olacaaını,fekat kocanın çekiçlik işi yokk:) , kaçarak çıkmışş oradann,gitmiş danışmaya bi yandan da beni arıo,sen nereye nası randevu aldın diee..yaww ben eminimm, ürolog dediime,erkek mi diye de sordum doktorr, o danışmadaki kız ne zalak bi şahsiyetmiş yarabiimm:)
koca tabe vazgeçti muayeneden, klinikte herkes özür dilio ondan..ama nafilee..bi daha güvenir mi ulen Anadolu erkeem size:) eve geldi gülüyoruz tüm gece..

ulen ya siz hazırlanın dediinde, benim koca doktora sormayıp ne doktoru olduunu, ürolog die kadınn, hazırlanma baabında, soyunsaydıı..Elin nörolunaa..Allaam kadında nası bi şokk,klinikte nası bi infial, koca da nası bi utanmaa olurdu yaa:) sapık die atarlarmıydı kocacııı:)))

canım benim,:)) zaten o günden sonra bişisi olmadıına karar verdi,ağrısı geçmiş ööle dediydi:)

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Zor iştir hasatlık hastası olmak. Biliyorum zira annem öyledir. Kadının gitmediği doktor kalmamıştır, annemi bildim bileli hep hastadır. İlaçlarını alır almaz moral yapar düzelir. Be mübarek kadın ilacını yeni aldın nerden etkiler hemen bilemem.

Bu arada sizin anadolu erkeğine de büyük geçmiş olsun. Neyse bida senden randevu almanı falan istemez herhalde. Bu işi de satmış oldun böylece. :))

Sevgiler
Neşeli

Unknown dedi ki...

K1r1st1l guldurdun beni okurken,
haftaya gidince kontrole sonucu bildir olur mu?

allah kimseye dermansiz dert vermesin...
kendine iyi bak lutfen.
Optum seni.

aza dedi ki...

geçmiş olsun :) çok güldüm ama hemde çok allahta sizi güldürsün esas maharet böyle bir olayı yazıya dökebilmekte bence :)

Berna dedi ki...

gecmis olsun Crystal, umarim biseyin yoktur, kontrolden olumlu sonuclar alirsin. Esinin olayinida oyle guzel anlatmissinki:)cok guldum yaa..
Sevgilerimle

mono dedi ki...

crystal bak al benden de ok adar, kolum ağrısa kanser oldum sanırım ben de. ama doktora gitmeyi de sevmem, öle kendi kendimi yer bitirrim, sonra gider kurtulurum kuruntudan :) sana da geçmiş olsun bişi çıkmaz kontrolde umarım, bu arada kocaya koptum özellikle hazırlanma ihtimaline :)

huysuz dedi ki...

komedi filmi gibi bi hikayeymiş bu :)

Unknown dedi ki...

çook güldüm çoook çekiçle hee geçtim ürolog koptum enerji yumağım.

Sanada geçmiş olsun Helal kız sağılığın konusunda pimpirikli olcan kontrollerini aksatma hiiç

bak hani diyorum tüm blog ören bayan olmuşken pofufuk pofufuk bebiş kıyafetlerindeden örebiliriz
ben yeğen istiyorum ilgili olan tüm kardeşlere duyurulur :)

Gün dedi ki...

Gülmekten öldüm ya kocan hazırlansaydı gerçekten :))))

Deadora dedi ki...

Crystalcigim umarim birseyin yoktur.. ama uzatmamak gerek bu tür seyleri.. illa ki birileri mi götürecek randevu alacak sana? yazik etme kendine, lazimsin sen bize..
kocan da iyi sormus yani ben olsam soramazdim sanirim.. karsimdaki insanlara guvenimden midir nedir? o yapmissa dogrudur der hayatta da sormazdim..

Adsız dedi ki...

Cok guldum kocana. Hakikaten ya soyunmaya baslasaydi sormadan. Benim aklima gelmezdi sormak. Doktor ya soyunuverirdim. Hey Allah'im. Klinigi ayaga kaldirabilrdi kocan. Cok guldum.

kedi dedi ki...

Belkim gerçekten...çekiçle muayene....
sana utandıından ööle anlatıyosa, yaaa.Sen bi kontrol et gene de.
Ya bide siz ana-baba-karı-koca ne komik hikayeleriniz var gırıstalim sident ap şovum,gomedi filmim.

Pinky dedi ki...

Hahahahahahah valla günümün en keyifli anını şu postuokurken yaşıyorum iyiki soyunmamış ya iyiki sormuş ay kadının surat ifadesi nasıl olurdu ay ben bi daha okuyup bi daha gülücem..öptüm efendim :)

Cerise dedi ki...

Crystalim direkten donmus valla esin!
Resmen film gibi olmus!
Koptim ki ne koptum sorma :)))
Sen bir aile anilari kitabi yazsan paraya para demezsin valla!

kedi dedi ki...

Gırıstalim yaaaaa,ben seni ÇOOOOOOOOK seviyom,manyak Eşekbaşını da çok seviyom,k.canavarını,y.geyik gibi manyak delileri de çok seviyom.Kan çekiyo galiba,deli kanı!
Seni ööle çok seviyom ki Hatta vitrinimdeki gıristal bardaklara bakıp bakıp iç geçiriyom,gülüyom onlara,konuşuyom"Gıristaaallerim,canlarım,gurban olurum"felan diyom.
Kocam durumumdan şüpheleniyo"kim lan bu gıristal,erkek neyin olmasın sakın gıristal ayaana"diyo

crystalsdreams dedi ki...

Neşelicim,evet zor iş valla,ben hastalık hastalığı moduna yakın bi durumdayım,umarım daha ileri moda geçmemm..kocaya gelince, evet sanırım artık randevularını kendi alır bundan sonra:)

Zeynep Ablam,aminn..ufak tefek dertler tamam ama dermansızı olmasın hiçbirimizin..Sağlık mühim bişi,hepimizin,sevdiklerimizin sağlığı hep yerinde olsun..

Age35cimm,canım, 35 yaş bence gayet güzel bi yaşş,hastalık hastalığına aman diyim kapılmayasınn,bunun 45i var 55 i varr, daha 55-60 a kadar yolu varr evham kumkuması olmak için..umarım:)

Patroniçee,hoşgeldin aramıza,ben geldim baktım senin bloğa,yorumumu da yaptım,artık senden mail bekliyorum,ne biliosam paylaşırım şekerim,yeter ki nedir sorun tam olarak onu söölee canım.

Mavimartıcım,biz de çok güldük,olay bittikten sonra,aklıma geldikçe de gülüyorum:)

tweetycim,canım çok teşekkür ederim,umarım iyi geçicek,bi gidiyim bakimm doktoraa..koca da normalde ööle soran sorgulayan bi tip diildir ya Allahtan o gün sorası gelmiş:)

banucum,insan korkuo tabe,beze falan bişi diil aslında,ama tedbirli olmakta fayda var canımm dediğin gibi..Anlatırım gidince doktoraa..Dediğin gibi ah bi de muayene olmaya kalksaydı kocaa,film olurdu filmm:)

Bernacım,teşekkür ederim canımm,bu aradaa hoşgeldin bloğuma:)

Mrs.ucarcıım, kesin diyet yap diicek de doktor,başka bişi çıkmaz umarım:)Ben de sormayabilirdim yaww, ne rezalet ondan sonraaa:)

Bonacım,çok kötü bi huy bu bizdeki canım yaa,hem kendimize hem etrafımıza işkence..sanki doktora gidince kötü bişi söölicek korkusu var galibaa,ondan..

huysuzumm evett aynen ööle,bi de soyunsaydıı ahh, tam filmm:)bu arada senin blog bomboşş,nooldu taşındın mı sen şekerimm??ya da ben mi açamıorumm sayfanıı annamadıım?

Burcucum,hoş geldin canım sen dee..Sen ol nörologg,oll, biz geliriz sana kocayla hehehehee:)kadın ürolog bize ters şekerim:)

dalicannn,canımm, en komii çekiçç hee, çekiçle üroloji kontrolu..hehehehehe:) yeğen istiosun anladık şekerim dee,zayıflialim bi yaaww,sonra sana yeğenleri sıralarım benn:)

güncüümm,en eğlenceli kısmı da o zatenn,o hazırlanma senaryosunu düşünüp,geliştirip üzerine gülmeekkkkk:)

deacıım,ben de sormam aslında, ama düşünsene en paranoyak olduun ısrarla sorduun şey,tam tersi çıkıoo,adam yerine kadınn,yine de sorardık bunda gibi gelio bana yaa..o an güven falan kafanda yerle bir olurdu düşünsenee:)

Nilaycıım kocadan önce doktor hanım ortalıı ayaa kaldırırdıı bence:)koca durumu anlatana kadar pantalonu toplayıp atarlardı mazallah kapı dışarı:)

beetlecıım,yokk ne ağrısı,hiç ağzına doktor lafı da sürmüo artık:)o kliniğin de önünden geçmioruz bile ..:)

biyoniiimm:))) hehehehe yaww çekiç girseydi işin içine anlardım ben leeyn:)zaten atarlardı benimkini kapının önüne,kafasına vura vura çekiçle,sapık diyeee hehehehe:)
evet ben kitap yapıcam bizim aileyii,ama senaristi sen oll,züperr senaryo yazarım,örtmenim,canına yandıım güzell kediim:)demin açıp son yorumunu görünce içim ısındı lann,aynı duygular yeminle..ne ilginç di mii,yüzünü görmeden,dokunmadan,yüzyüze kahkahalar atarak konuşmadan..sanal aşk varsa ,sanal dostluk kesin var anacımm..kocana sööle asıl ismimi duyunca tam şüphelenecek şekerimm.ne hikayelerim var ismimle ilgili,bi buluşalımm bilahereee canımınn içii bilahereee:)

ceriseeciimm,daha babamı anlatmadımm,ahh babamın hikayeleri sadecee, 1 kitap olurr:)biraz malzeme bol bizde yaww sanırsamm:)

hepiciinizi öperimm,güzel bi pazarr, ve dertsiz tasasız enerciikk bi hafta dilerim efeniimmm:)

crystalsdreams dedi ki...

sitareciim, sorun yokk yokk geçti anacım,hüsnü kuruntusu adamın iştee..kadın ürolog var die ısrar ediodu benimki,dur söliim de rahatlasın:)

Adsız dedi ki...

This is very interesting site...
Zocor what is it for One piece retro swimsuits Nude dance clubs downriver mi http://www.aboutneurontin.info/non-religious-divorce-support-groups-in-florida.html Investment mortgage interest rates florida Incorporate in maryland01010101010101010101010101010101 apple cartridges consumer report on washers christian support for divorce Lesbians kissing photographs Arizona accutane laws Free business partnership legal forms illinois divorce video security surveillance cctv Chuck dagg farmers insurance Commercial umbrella insurance Dirty divorce tricks and tactics