Cuma, Şubat 10, 2006

koca doğmuşş ne iyi olmuşşş:)

iştee 10 Şubatt olduu..bugün kocanın doğumgünü..33 oluyo canım benimm..kızarım da severim de ama o canım benim yaa..

Birazdan gidip küçük bi bavul hazırlicammm,kocaya süprizz mini tatil organize ettimm..Tabi d.günü falan bahene,maksat monoton hayata biraz renk getirmek..Kocanın evden çıkmaya niyeti yok,o açıdan süpriz falan diyerek, kendimize bi tatil fırsatı yaratmış oldum..Günlerdir masaj masaj diye ağlıyodu kocacık, hediyesi de masaj olacak bu tatilde,ama yalnız bırakmiciim tabi kii,ben de eşlik edicem,çift masajı diye bişi varmış o otelde..

Otel pek güsel gözüküo,Sapancayı hep sevmişimdir,eskiden Taksim otelciliğin oteli vardı o göl kenarında ,sonra deprem oldu, göl , oteli içine aldı:(.. Onun yerine Richmond Oteli yapmışlar,aynı yere mi bilmiyorum,gidince görüciizz..Ama otel spa mpa iddialı bi yere benziyoo,en azından parası iddialı..Aynı paraya Çeşme Sheraton'a da gidebilirdik, uçaklar içinde üstelikk, ama sonra gözüm kesmedi, yılın belli zamanlarında bi uçak korkusu peydahlanıo bende..(hep vardır da bazen yoğunlaşıo ) ..uçak istemedim işte ben de..o yüzden Sapancaya gidicez,hem araba yolculuğu o yolda keyifli oluo..

Bu Çeşme kararından vazgeçmemi etkileyen bir diğer sebep dee, blog kızlarının toplantısı oldu,sağolsunlar, yenidir,acemidir demediler,beni de bağırlarına bastılarrr..eh ben de görmeden o okuduğum zatları çatlarım dedimm,o açıdan pazara İstanbulda olmak üzere ayarladım kendimii..züperr:)

Bu blog işini gerçekten çok sevdim,daha çok seviyorumm,noolcek bööle bilemiyorum..Ancak hayatıma kattığı çok güzel insanlar olmaya başladı..Bunlardan biri de Zeynep Ablamm...çok fazla bişi sölemicem onun için, onu tanıyan tanımıştır zaten..ama onun gibiler pek kalmadı dünyadaa..onu biliyorum..Sağol Zeynep Ablaaa,bugün için,sesini duyduğum için:)) romanının sayfalarını okuttuğun içinn:)

Bugün böyle bi coşkulu geçti ama şimdi niyeyse yazma modum iyice gitmiş,bi sıtkım sıyrılmış gördüm kendimi..Allah Allaah niye bööle oldum ki benn,enerjimi puff die alıo bazen bişiler,bi güçlerr...

Enderr, kazada yaralanan arkadaşımız, hala İtalya'da..iç kanaması varmış,o yüzden ilk ameliyatını orada yapacaklarmış.. Yarın.. Sonra umarım sağlığı biraz daha düzelerek dönecek Türkiyeye ve hastaneye yatacak..İyi olacak ama..bir an önce hem de..

İşte böylee..şimdi gidip mutfağı topliip,bavul yapmam gerek..sonra sabah güsell uyanmam da lazımm..koca doğmuşş..en bi güzel gün bugünn.. kocam bugün benim için dünyaya gelmiş farkında olmadan..hehehehe,ben beynini i ömrünü yiyim diye doğmuş garibim:)

Sonnraa gidelim bakalım Sapanca 'ya görelim biraz göl manzarası,kese falan attıralım ,masaj yaptıralımm, yürüyüş yapalım bi de yeşilliklerde,göl kenarında..hem içim hem dışım temizlensinn:) yeni crystal olarak geliim de ööle tanışiim şu çılgın kızlarla:) hem böbreeemi de alacaklarmış galiba yaa,o çeteden bunlar:)

saygılar günnüükkk..

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Canim KIRISTIL,
damatla daha nice dogum gunleri kutlarsiniz insallah, Sapanca keyfiniz daim olsun. Benimde cok sevdigim yerlerden biri Sapanca ve Abanttir kis sezonunda.
Keyfini cikarin. Hersey gonlunuzce gecsin.
Iyi eglenceler canimcim.

mono dedi ki...

şu çikolata masajı falan yapılan otel mi orası, hadi kristal iyi gez, foto cek falan çok güzelse ben de benim kanepe insanını götürrüm bi haftasonu..

Unknown dedi ki...

Nice yıllara birlikte crystalcim. OOh hem tatil hem spa keyfi hem doğumgünü :))) Allah daim eylesin keyfinizi canım. zeynep abla ya kış abant falan deme ya ağlıycam ben burda abanta bir kışın gidemedim sanki inadına cosmoda
bu ay karlı abant resimleri koymuş. İYİ EĞLENCELER darısı benim başımıza

kedi dedi ki...

Vay beee!Süpersin gıristalim,organizasyon gıraliçem.Bence kocana en büyük hediyesin sen.
Kızma da bişii sorcam.Nasıl hergün yazabiliyorsunuz?Uçmasın diye Word'e kaydettiğim yazımı 5gündür gönderemiyorum ben.Publish posta basıyorum"sayfa görüntülenemiyor"çıkıyor.neetcem ben bilemedim.Oysa neler paylaşıcam sizlerle.Naapiim gıristalim dijital ortamım.bişii söyle

HULYA dedi ki...

canımcım,
uzun zamandır kendi bloğuma yazamadığım gibi hiç kimseye yorum da yazamadım.Bugün ilk işim kendi bloğuma postlamak sonra sizleri ziyaret etmek.Kocannın doğum günü kutlu olsun!4 gün daha sabretse Sevgililer gününde doğmuş olacaktı. Neyse siz ikisini de aradan çıkarırsınız artık.Ayrıntıları bekliyoruz bak.Üstelik "yediğin içtiğin senin olsun sen gördüklerini anlat" derler ya hep biz yediğin içtiğini de merak ederiz.Onları da bekleriz.Kendine çok çok iyi bak.Öptüm:-)

Adsız dedi ki...

Arkadasim esinin dogum gunu kutlu olsun. Sapanca benim memleket sayilir. Sakarya dogumluyum, butun hisim akraba orada. Ben de Bursaliyim. Hadi eglen de gel. Sonra yazarsin bize ne yaptigini. Spa ooooh ne keyif..:))
Optum canim
Byes
Nilay

ibeking dedi ki...

nasıl bir yermiş..yorum isteriz...çoluk çocuk gidilir mi??

imza: kıskanç ibeking

tatlıcadı dedi ki...

Crystalcim eşinin doğum günü kutlu olsun birlikte nice yaşlar diliyorum.Bu arada benimde canım annemin domgünü 10 Şubat bizde kutladık :)

Nasıl geçtiğini yazmanı sabırsızlıkla bekliyoz hadi :)

crystalsdreams dedi ki...

Eşekbaşımm canıım,teşkür ederim şekerim kocacıım adına güzel dileklerin içinn..yedim ben beynini tabi,devam da ediyorum,merak etme sen:)resimleri de bugün koycam İnşallah,bi üşenme geldi blog yazma konusundan,üzerimden atmam lazım bu durumu..Böbrek çalma partisinden kulaklarını çınlatıık,sırada senin böbreen var,gel artık da çalalımm şu güsel böbreenii:) öperim canımm

Canım Zeynep Ablam,çok teşekkür ederim güsel dileklerin için,Sapanca güsel geçti,Abant daha güzeldir ama eminim,kısmet olursa hep beraber gideriz belki,hı?:))

Bonacıım,evet kanepe insanı sever orayı canım,anca bi giderken hareket etmesi lazım,sonrası hepp bi uzanma,bi dinlenme durumu,evet çikolata masajı yapıyolaar,her tür masajı var zaten,ama başka hiiçbişi yook,ye,iç,masaj,bakım yaptır,yat durumuu..yani kanepeden kurtulurum derkenn kanepeden hallice yatakımsı yerlerde takılıosun canım,karar senin:)

Arzumcum teşekkür ederim tatlım,benimle hayat kolay diilmiş ööle diyo ama:)

Beetlee'ımm,sağol tatlım,sana da en kısa zamanda güsel bi tatil dilerim canım benim..

Dalicann,sen sanırım bi yere gidiyosun bugüün,gitmiosan da en kısa zamanda en güzel tatili senin için de dilerim..şööle en Abantlısından:)

Biyoniimm,canımm,tabi en güsel hediye benim,ne güsel yazmışın gene aslanım benim:)O yazamama konusunu anlamadım senin,blogger sana bi komplo kuruo olabilir,bizi tatlı delimizden uzak tutmaya çalışıo olabilir,du bakeem ben gelcem senin bloga,eğilcem bu konuya,noluo leeyn die..sen neşe getirdin kızım bu aleme,ööle yamuk olur mu len sana:)

Hülyacıım,evet bi yazıosun,bi kayboluosunn,kaçak oldun walla:)neyse evet yazıcam ne yedim ne içtim hepsini yazıcam,akşama kadar yazıcamm(bu ara bende de bi kaçak olma durumları var ,üşenme geldi yazmaya da:))

Tweetycim,sağol tatlım,haberleri azz sonna veriiciim,senin buralarda olduunu görmek güsel,du bakeem blogun ne alemdee:)

Nilaycıım,teşekkür ederim tatlım,senin memleket çok güsel yaa,spa mpa bahane,havası bile şahane yani,o derece:)

SitareSemacım,ayıp ettin,beyin hergün yenir bizde,olmazsa olmaz:)Kova koca da beyin yememe aşık oldu galiba hehehehe:)

Shekerimm,evet sen de yoksun ne zamandır,işe mi girdin acaba dedim,hani yazını okudu,keşfetti biri seni diye bi ümit içindeyim:)Sağol güzel dileklerin,içten yorumun için..Ben de senin çook öperim:)

İbekingimm,canıımm,kıskanma beaa ööle çok da kıskanılcak bişi diil,ama çoluk çocuk gidilmezz,sen senin o güzelliği biz bırak en olmadı,ööle burdan basar gidersiniz,hee?spa yapıon başka da bi numero yok,he bi de göl manzarası..romantik yapıcen canımm,koca uygunsa romansaa,ben gayet gönüllüyüm senin bebişe bakmayaa:)bırak bana git walla:)

Tatlıcadıcımm,senin de bi tanecik annenin doğum günü kutlu olsunnn,geç oldu ama biraz:) Kova anne süper bi annedir eminimm..kova koca da fena diil çünkü:)E hem kadın,hem anne olunca en süperi olur kesin:)
nası geçtiini yazıcammm.. azz sonnaaaaa:)

Hepinizi öperimmm çooookkkkkkkkk
Çok da mutlu bi hafta dileriimm:)