Salı, Şubat 28, 2006

diyetçizade crystal hanım strikes back!!

----------HAFTANIN PARLAYAN YILDIZI-------------
Efendiimmm, uzun zamandır geri plana attığım diyetçi kişiliğimm sanmayın ki yazmıyorum diye son buldu,aslaa, diyetler tükenmez,diyetçiler ölmezz:)
2 haftadır falan sekteye uğrasa da diyet hayatım,artık baharın müjdecisi ve fakat aynı zamanda kazma kürek de yaktıran bir ay olan Mart'ın da kapıya dayanmasıyla tekrar start alıyor..Bu geri gelişin sevgili Nilay'ın başlattığı bir uygulamayla alakası asla yok:) Ben verdiğim kilolarla parlayan bi yıldız olmak isterdim ancak daha henüz yeniden yolun başındayım,o açıdan şu ara bu uygulamaya sadece 1 haftalık ev sahibi olarak destek verip içinde yer alacağım,umarım 2-3 hafta sonra ben de burada öncesi ve sonrası resimleri veya çok sevimli baskülün gösterdiği rakamları yayınlayabilirimm..
Şimdi gelelim konumuzaaa, biliyorsunuz blog kardeşliği gibi bir diyet kardeşliği grubu da var bu güzide blog aleminde ve ben de naçizane ilk blog günlerimden bugünee , bana diyetim için veya diyet dışı her paylaşımım için destek olan arkadaşlarımın yer aldığı anlamlı grubun da bir üyesiyim..
Malum kar kış kıyamet derken,sıcak evlerde abur cubur yemenin dayanılmaz cazibesi de varken, diyet kardeşliği grubunda bir durgunluk, bir sessizlik hakimdi..Nilay da çok eğlenceli ve motive edici bir uygulama başlattı bu sessizliğe son vermek için.. Her hafta; haftanın parlayan yıldızı seçilecek diyet kardeşliğinde..Kim daha çok azimliyse, kim daha inatla kilo verdiyse o hafta, oy verilecek ve oylar neticesinde o hafta en azimli bulunan arkadaş gururla yıldız gibi parliicek efemm:) Bence bi de ödül de alsa mesela bol kaymaklı künefe gibi süper olur ama tabee diyet raconuna ters bi hareket olduundan malesef bu hediye anca benim hayal dünyamla sınırlı kalır işte:) Şimdi aşağıda Nilay'ın da sitesinde yayınladığı bu uygulamayla ilgili kuralları görebilirsiniz :

1-Bu tatlı, çekişmeli bir YARIŞMADIR.
2-Haftalık düzenlenecektir.
3-Amaç, aramızda zevkli bir rekabet ortamı yaratmaktır.
4-Haftanın parlayan yıldızı seçilen arkadaşımız 3 hafta boyunca tekrar seçilemeyecek ama oyunu kullanabilecek.
5-En azimli, diyetinde en ısrarlı, egzersizinde devamlı ve o HAFTA kilo kontrolünde en başarılı olan arkadaşımız hepimizin oylarıyla seçilip haftanın parlayan yıldızı olacak.
6-En çok oy toplayan haftanın parlayan yıldızı olacak.
7-Oylamalar, yorumlarla yapılacak. Etkinliğin ev sahibi, PAZARTESİ günleri HAFTANIN PARLAYAN YILDIZI adı altında bir post yayınlayacak. Ve oylamalar sadece bu posta bırakılan yorumlardan oluşacak.
8-Parlayan yıldız olmak isteyen arkadaşlarımız, cuma ya da cumartesi günleri ve persembe günü olmak üzere iki ayrı post ta kilosunu gösteren birer resim yayınlayacaklar. Kendisini göstermek istemeyen, sadece basküldeki rakamı gösterebilir.
9-Ev sahipliği her cuma ya da cumartesi başkasına devredilecek.
10-Haftanın yıldızı cuma gününden bir dahaki perşembeye kadar, haftanın parlayan yıldızı ünvanıyla dolaşabilecek. Yıldız ünvanı her cuma başkasına devredilecek.


Bu haftanın parlayan yıldızı SASHA olmuştur efenimm,kendisini kutlarr,azminin öncelikle kendime ve sonra tüm diyet alemine örnek olmasını dilerim..Bu haftanın ev sahibesi sevgili Nilay sayesinde benimdirrr..Şimdi yapmanız gereken, diyet yapan arkadaşların bloglarını gezerek bu çekişmeye katılan ve post ederek iddiasını ortaya koyan arkadaşları görmekk, içlerinden en azimlisine bu benim postta yorum yapmak suretiyle oy vermektirrr...Bu haftanın oylaması 02.03.2005 perşembe gece yarısına kadar sürecek olup kesinlikle İstanbul 4. noteri başkatibi Nihat Beyanla hiç bi ilgimiz bulunmamaktadırr,rahat olunuzz, diyete tam gaz devam edinizz..Esen kalınızz..
Kazanız,kazamızz mübarekk olaa:) Hade bakalımm, nefsinizee gurbaaan:)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Crystalcim ev sahipligini kabul ettigin icin cok tesekkurler. Cok ayrintili ve guzel bir bicimde aciklamissin. HAdi bakalim bu hafta kim parlayan yildiz olacak..:)

Adsız dedi ki...

bloglarin guzellik yarismasi eli kulaginda bekliyor =)

Adsız dedi ki...

Size kolaylar gele... Bu arada biz de dietteyiz. Cemo herzamanki gibi çok azimli ve 3 kiloyu şimdiden verdi.. Ben de bebek çalışmaları öncesinde kilo vermek niyetiyle ona eşlik ediyorum. Benim de 2 kilo şimdilik gitti..

E bundan sonra Cuma buluşmalarımızda haşlanmış sebzeli mönüler hazırlarız artık !:))
Şebi

Deadora dedi ki...

ya bende girmek istiyorum bu haftanin yildizlarina ama ben tersi olarak yani seyy :(
ben kilo almak istiyomm yaaa!!!

crystalsdreams dedi ki...

Nilaycım,ne demek,zevklee:)ben bu ara yarışmaya giremicem,nitekim yeniden başladım diyete,anca bi kaç hafta sonra sonuç alırım eğer bozmassam..hadi bakalım:)

cem:)zayıflasın herkess,sonra bi de böyle bi organizasyon mu yapsak hehehehe:)

tweetyimm,canım benimm..sen hep gül e mi:)

şebi ne çabuk kilo veriosunuz siz yaa..nası bünye annamadım ki kardeşiim:)

deacımm,sana ben benim kocanın bi kopyasını bulsamm,eversemm sizii,ahh o zaman olurdun sen bi yıldız,hatta ay:)ne diim ki ben sanaa ne diyiimm..ahhh ahh..hepimiz ayrı manyaız işte:)

tontontombo dedi ki...

özür, geç oldu ama, benim de oyum Tatlı Cadı'ya

tatlıcadı dedi ki...

Geç olmadıysa benim oyumda aramıza yeni katılan fakat azimle kilo vermeye çalışan sevgili arkadaşımız Caloricolic'e :)

crystalsdreams dedi ki...

ben oy verebilio muyum onu şimdi bilemedim,hani evsahibiyim ya,nilaycım aydınlatsınn..
eğer oy verebiliosamm,benim de oyum tatlıcadıyaa,geçen haftalardan beri hakettiydii evettt:)

Adsız dedi ki...

Crystalim, tamam ya oylarin kime gittigi belli sanirsam. Sen de oyunu kullanabilirsin. Benim de bu haftaki oyum Tatli CAdi'ya. Sanirim cogunluk oyunu bu sekilde kullandi. O zaman bugun post atip haftanin parlayan yildizini aciklayabilirsin. Ve eger kime istiyorsan ev sahipligine istedigin arkadasimiza devredebilirsin canim. Yalniz o devrettigin arkadas ta kurallari aynen yayinlarsa blogunda sevinirim cunku hala bilemeyenler olabilir kurallari. Pazartesiden itibarende yeni ev sahibimizin blogunda oylamalara basliyoruz bir dahaki persembe gecesine kadar. Hadi bakayim bu hafta hep beraber diyetteyiz.
Sevgilerimle canim
Nilay

Adsız dedi ki...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » » »