Pazar, Şubat 19, 2006

biyonik örtmenimm ödevlerimi yaptııımm :)


Bu gece iyice tarihin sayfalarında geziyorum efenimm..Aşağıda marifetlerimden örneklerden bi şiyirr yayınladıydımm, şimdi de duramadım bari bi de tarihin gömülü sayfalarında unutulmuş olan resim sanatına olan büyük yakınlıımı da sergiliim istedim:)

Madem biyonik örtmenimiz blog sınıfı yapmışş, e bi de kendisi resim sanatınına vakıf bi kişilik..

Aha da bu görünen resimler de benim orta 1 de yapmış bulunduğum şaheserlerdirr, her hakkı da mahvusdurr ona göre:)

Resimlerde görülcee üzre ben kalabalık seven bi çocuk olarak sürekli insan çizme derdine düşmüşümm, bu kalabalık sevdam sanırsam tek çocuk psikolojisi olarak yorumlanabilir efemm..

Resimlerin mealini yapmak gerekirsee, bi denesinde pazar alışverişi, bi denesinde anaokulu bi denesinde de oyun parkı çiziktirmiş ve gayet sanatçı kişiliğimle 2sini sulu diğer 1ini de kuru olmak suretiyle boyamışımm..

sanatçıymışım da pek harcanmışım canıımm..:)
Posted by Picasa

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Crystalcim seni alnindan operim, blog tarihinin en hizli blog yazarisin. Kucukluk resmine bayildim. Ne tatli cocukmussun. Buyuyecek ne vardi degil mi? Harbiden bol cocuklu resimler yapmissin. Pastel boyalarla boya Allah boya, ne de guzel kokarlardi. Ortaokul bir de artik ogretmene ogretmenim demezdik, hocaaam derdik. Ben de bir hoca olup ciktim. Heey gidi gunler... Zaman cooook cabuk geciyor. Karinca gibi kosusturuyoruz bu dunyada, yersiz endiseler, falan filan. Beni de nostaljik yaptin. Hadi optum seni, aglamaya baslamadan ben cekiliyorum blogundan.
Sevgilerimle canim

aza dedi ki...

orta okul sıralarında heleki bu eğitim sistemi içerisinde çoçuk yaşınızda baya iyi bir gözlemci ve sağlam estetik kaygılar güderek yapmış olduğunuz resimler ataması çokmayan bir resim öğretmeni olarak beni baya bir heyecanlandırdı çok cici ve değerli resimler...diliyorum ki hala resim yapıyorsunuzdur.

kedi dedi ki...

Aşkısıı,canısıı,gülüsüü,gıristalise şekerisii,Biyoniğinin blog sevincisiii.Tatlı arkadaşım benim.
Resimlerini de yerim kız senin.
Bak torpil morpil değil,çok beğendim,gerçekten insan figürünü sağlam çizmek,kağıdı doldurmak,boyanın hakkını vermek,gözlem yeteneğini geliştirmek,konuyu gerçeğe yakın çizmek, öğrencilere öğretmek için çok uğraş verdiğimiz konulardır.Ve bunların hepsini başarmış gördüm seni.Sana 100!100!100!
(msn den görüşsek ya bitanem,buralara nerelere,nezaman geliyorsun?Çatliim de öliim dimi gıristal?)

yorgungeyik dedi ki...

ay valla tebrik ediyom seni.ben diil orta 1 de şuan versen kağıdı kalemibu resimdeki tiplerin anca kaşını gözünü çizerim.benim resimleri hep bezgingebe yapardı okulda derse girmeden önceki tenefüste.

Cerise dedi ki...

Bu resimleri gorunce ortaokuldaki kokos resim hocam aklima geldi. Feci bir kadindi. Resim sergisi acip not verirken sergiye gelenlere daha fazla verecegim demisti. Butun okul dua ederdi ayagini kirsin da gelemesin diye ve kirdi da sonucta!
Boyle insanlar yuzunden cocuklar resim sanatinin gercek degerini ogrenemiyorlar.
Diyecegim odur ki sende buyuk yetenek varmis valla tebrikler canim :)

huysuz dedi ki...

pastel boya delisi resim hocamı hatırladım. ısrarla pastel yaptırırdı bize, o gün bugündür nefret ederim ben pastelden.
bu arada resimler hakkaten başarılı :)

Unknown dedi ki...

KIRISTIL HANIM
ben resim yapma becerisine hic sahip olmamis biri olarak seni tebrik ediyorum, okulda secmeli ders olarak muzik mi? resim mi? sorusuna hep muzik demisimdir:))
beceremiyorum cunku resim isini.
Hele sulalemde krallarin ressami
rahmetli Rahmi Pehlivanli amcam olmasina karsin benim hic yetenegim yok, babacim cok yeteneklidir bu konuda. Bircok sergi acti :))
Ellerine saglik.
Mamalarda karnimi aciktirdi ya,
cok okumadim o yuzden orayi :)))
Operim seni ben.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
crystalsdreams dedi ki...

Nilaycıım,canım,ben sen ağla die koymadım be o resmi delii:)nostalcik olunca insan bi içlenio ama evet..hayat büyüdükçe daha zor oluo sanırsam canım:)öperimm..

Beetlecımm,geri geldin demek,yoktun ne zamandırr,seni görünce sevindim şekerim..resim yapmamışındır da başka uğraşların olmuştur eminim senin de şekerim,ben de şiyir yazamamışım ama denemişim bu arada:)

mavimartı,hoşgeldin bloguma..atamanın belli olmaması çok heyecanlı bi durum,umarım en kısa zamanda en istediğin yer çıkar.Değerli görüşlerin için teşekkür ederim,keşke devam edebiliyorum deseydim..ama hayat,farklı okul seçimleri,farklı iş girişimleri..olmadı resim..belki bigün başlarım umarım.

amannnınn biyoniim,canımın içi örtmenim gelmişş, içimi ısıtmış, hem i de en kıyak notu vermiş,gitmişş..heheytt bööle alırım 100 ü:) canım benim çatlama sen,patlama sakınn, sölicem ben sana sölicemm nireye geldiimii,du az kaldı, bi kesinleşsin hemen sölicemm,ilk ziyaret ediceim de sen olucan,haberin olaa..ayy ne züper olur,hayali bilem güsell:)

yorgungeyiim,ben de zaten anca o zamanlar çizmişimm,ilham bi uğramış o ara bana:) yoktu ki bzim bezgingebemiz,verelim çizsin:)

banucumm,teşkür ederim cicimm, pek çok konuda kendini harcamışım ben kendimi be canım,resim bişi diil:)belki başlarım bigün..

ceriseciim, başka hocaların başına ne geldi merak ettim ben şimdi:)öğrenci milletinden de korkulur hee:) ama katılıorum hoca çok önemli, çocukların hayatını etkileyebilio tutumları.bak biyonik örtmen öölemi kokoş ama pek bi sevimlii,bana eski defterleri açtırdı:)


huysuzcumm, senin görüşlerin de mühim hee,sen anlarsın çizimden şekerim:) pastel zordu ama yaa uçları kalın boyaması zor olurdu eveaat:)

Zeynep Ablacım, sen denememişindir resim yapmayı,yoksa eminim ortaya çıkar aileden geçme yeteneğinn..elinden bişi kaçmazz seninn..:) yemek konusundan söylediklerin büyük kibarlık ama ablacımm,senin gibi ustanın yanında benim yimek espri gibi kalıo:)
öperim canım ablacım ben de seni pek çokk..

Adsız dedi ki...

This is very interesting site... problems with using prozac Co sign angle effects accuracy of radar detectors Wine preservative allergic easy blackberry cobbler recipe Klonopin mania Guest.htmlbuy xenical Yamhill travel How we do ringtone chrysler sebring convertible 2002 colors how many football teams are in the afc Hands free communication headsets domain for sale Puzzle flash games Car navigation sys Minivan is fucking crazy laguna niguel dodge chrysler jeep gateway business bank dba mission hills mortgage Rollover retirement plan chrysler 31th problems

Adsız dedi ki...

Excellent, love it! Top ten laptop brands Adults using ritalin ford window motor Orthopedic surgeon job description