Pazar, Şubat 26, 2006

Bir tatlı huzurr almaya geldikk Kalamışştaaann

Aslında cumartesi geceleri bizim en büyük eğlencemiz Dans yarışması olmuştu,
hatta geçen hafta o kadar kapılmıştım ki yarışmaya garson Ömer elenmesin diye üstüste 10 mesaj göndermiş,sonra sonuçlar açıklanırken heyecanla beklemiş ve Ömer'in elenmekten kurtulmuş mutlu suratı benim de mutluluğuma mutluluk katmıştı,biraz da benim katkım var orada kalmasında diye gurur duymuştum hanii,seni biz yarattık tadında :)heheheheee, işte böyle deli manyak sınırlarında geçiyodu bizim cumartesilerimiz,diğer günler de pek farklı değil tabi evlendiğimizden beri.Dans yarışmasından önce evlilik yarışmaları vardı ,o derece eğlenceliydi ki her hafta birinin evinde toplanıyoduk kim kime ne dicek,ne kavgalar olucek diyee:) Evleneli 2 yıl olacak, bardı, gece klübüydü unuttuk tabe..Toplasan 5-6 dır bu tarz aktivitelere evli bi çift olarak katıldıımız..Anladım ki evlilik gerçekten evde geçen bi aktiviteymiş..
Neysee, iştee gene uzattıımm..Dün akşam bu monotonluğu kırmaya yönelik bi hareketimiz oldu..Pek de güzel oldu,çok da güzel olduu..
Begocan isimli yeni anne şahıs,ay sütüm az gelicek, ay Berrunun gazı hiç bitmicek,ay ağlıo,vahh uyumuo şeklindeki sorunsallarından kafayı yemek üzere olduğundan,biz de Müjdikcan isimli zat ile çocuğumuz bile olmamasına rağmen henüz başka abuk takıntılardan ötürü depresif hallere girme durumunda olduğumuzu farkedincee, dedik ki biz bi hava alalımmm,şu ruhlarımızı accık havalandıralımm..
Evlenmeden önce bar,club gezentisi olan kocaların evlendikten sonra koltuk bağımlısı olarak ısrarla salonda tv karşısında geçirdikleri ,bize de geçirttikleri gece hayatının gerçek yüzünü görmek üzeree,dün gece Kalamış'a gittik..Tamam gece hayatının kalbi sayılmaz,hatta hiç değil Kalamış belki ama..Eski İstanbul gecelerimizin tanıdık ismi Laila'nın burada bi şubesi var,en azından Lailaa işte, diyerek Laila Kalamışta aldık soluğu..Yemekler yendi,kadehler tokuşturuldu,en güzelii yemek sırasında çalan gruptu,solist kızın sesi çok başarılıydı,repertuar ise harikaa..Sezen şarkıları ile coştuk durduk tüm gece..Ortamı da güzeldi yemek kısmının,kış bahçesi var bu Laila Kalamış'ın,çok keyifli..Yemekler de lezzetliydi..Zaten biz evde kafayı sıyırmış kızlar grubu olarak,kebapçıya bile gitsek eğleneceğimizden,eğlencenin kralı yaşandı dün gece..
12de benim kocanın uykusu gelmişti gerçi ama kibarlık etti sağolsun, yemek faslından sonra bu Laila'nın club kısmı var oraya geçelim ısrarımıza hayır demedi..Begocan ve kocakuşu,yemek sonrası Berru Hanımdan daha fazla ayrı kalmamak için begocanın kayınannesine doğru yola çıksalar da bu bile 2,5 aylık bebekli canım arkadaşım için büyük bi ilerleme,hayatımızda büyük bi renkti..
Club kısmında zaten büyü hafif bozuldu,içerdeki yaş ortalamasının 16-18 yaş grubunun oluşturması ,benim kocanın danstan pek haz etmemesii,zabbahaa kadar deenzz olayına sekte vurdu tabee...ama olsuunn..ben aylardır içmek istediim Long Island Ice Tea'mi içtimm,müjdikcanla karşılıklı kalça sallayıp,club tarzı ek kol hareketli dansları icra ettimm,hafif şiddetli de olsa coştuum,eğlendimm..Bu arada karşımda dans eden yeni yetme genç grubunda olanları merakla da seyir ettim,vay be dedim biz de mi böyleydik..ama yok yaa,ben kulağımı kimseye ööle kaptırmamıştımm gençken,eğlenirken..çocuğun teki kızın kulaanı yedi,bitirdi kardeşiimm,yuh dedim:)Çocuum olursa ilerde napıcam ben,ya benim de kızımın kulaana birileri musallat olursa diye dertlendim..Bir müddet daha çekirdek aile olarak gece gezmeleri yapmayaa,çocuk sahibi olma fikrini ertelemeye karar verdim..Ben anladım ki dün gece,ben hala büyümemişim:p
Haydee hoppp, değerr mi hiiiçç değerrr mi değerr mi değerr mi söööyleeeeeee..
umarım yine yeniden ,yine yeni yenidenn kurtlarımı dökme fırsatım yakın zamanda olur..hamlamışım canım çıkmaya çıkmaya yaaaw:)

eknot: laila kalamış'ı, yemek yemek ve güzel müzik dinlemek isteyen Anadolu yakası oturanlarına tavsiye ediyor,fiyatların da makul miktarda olduğunu eklemek istiyorumm..(2 kişi italyan vari bi yemek-salata,sıcak başlangıç,ana yemek,içki,tatlı ,kahvesi falan 100 ytl civarıı) Posted by Picasa

16 yorum:

Deadora dedi ki...

guzelcene eglenmisiniz efenim sefindim sizin adiniza valla :) bizde cumartesi gecesi eski uni arkadaslariyla toplastik eski gunleri yad ettik.. bizimki daha agir gecti tabii ki.. bakalim haftaya eglenti kutlama yapicaz insallah..
ama su yazmis oldugun erkeklerin evlenmeden once clubber takilipta evlendikten sonra tv karsisinda pinekleme olayi korkuttu beni dogrusu :( dusundurucu yani..

Cerise dedi ki...

Crystalim oncelikle sen hangisisin bu resimdekilerin bakalim? Kiraz kupelerle hayal etmeye calisacagim seni :)

Eglendiginize sevindim :) Oradaki lailaya biz de gitmistik bir kez, guzel bir yer gercekten. Daha nice boyle cumartesiler gecirmenizi dilerim. Bu arada Long Island Ice Tea benim de Bacardi Coladan sonraki favorimdir ama her yerde iyi yapamiyorlar malesef :(

zehra dedi ki...

oohhhhh sefan olsun bacııımmm:)

kedi dedi ki...

Gıristal en sağdaki.siyah+dantel bluzu olan.Kocası da erkeklerin en sağındaki.O da siyah üstlü.Bildim mi len gıristal?
Ne küsel eğlenmişsiniz.Benim kocam da pek hazetmez ööle danz,içki,bar felan.Siz bi gelin,ikimiz kocaları evde bırakıp çıkalım,onlarda benim fıstıklara baksınlar deemi?

crystalsdreams dedi ki...

tweetyciim,kalamış pek güzel,o kazılar geçmiş bitmiş sanırsam.ben avrupa yakası geçmişi olan biri olarak bu anadolu yakasına henüz pek alışamasam da kalamışı hep sevmişimdir..e gel sen deee artık bi ziyaretee nezmann gelceeenn??

deacıım,belki evlenince de enerjisini kaybetmeyen erkekler de vardır ama genelde benim çevremdekiler bööle be caaanımm..hakkat düşündürücüü,düşün,taşın,hatta evlenmeden önce kural koy derim benn:)

banucumm,nerden bildiin ööle yapıcaımızıı:)haftaya da ööle yapıcezz,kız partisi,en süperii,ohh değmeyin keyfime o zamaann:)

ceriseciim,canımm,sen hangisine beni uygun gördün bakalımm:)kiraz küpee orda en çok kime giderr:)
tabii ki en zayıflaması gereken,en elma yanaklıyaa:)bildinn mi bakeem hankısı:)
o kadar uzun zamandır çıkmamışım ki neresi olsa güzel gelicekti bana kirazım,maksat muhabbeti iştee,pek güsel oldu,umarım devam eder de tvye bağlanmaktan kurtuluruz haftasonları..bi de evet,long islanı herkes beceremio,bi ağır oluo ki bazen,ıyy,ama dün akşamki iyiydi iyii:)

ezeromm,komşumm,bi dahakine beraber gidekk canıımm,vur patlasın çal oynasıın,ni dersiin:)

biyoniimm,beni bildin de kocayı şaştın be şekerim:)ben ööle zayıf koca istemem,aha benim koca orda gözü şaşı olmuş, dalyan gibi ,resme hafif sığamamış olan canıım:)..ahh bi gelsemm biyoniim,bi gelsem,kocaları en kral çocuk bakıcısı yapmassak arap oliim:)

e aleyküm selammm sitareciimm,seni gördüüme pek bi sevindiim,döndün dimekk geriyee canımın içi,iyi ettin:) kızım bilsem yakın olduunu,ben gelmez miydim senin gibi önemli bi bilimkadını ile tanışmaya şekerim:)eminim daha çok eğlenirdik sizin terasta beaa!
karaoke yapıldıını ben de gördüm,yazıodu menüde mi ne,şaşırdımm tabee, ama biz zavallı koltuk mahkumları için heryer paristi dün gece ööle diyiim..chocolate'ı gördüm de çok ilginç gelmedi bana,tikky gençlik takılıodu orda da, ama murphys güzelmiş,methini duydum,madem bu yakalı olduk,oraya da bi çıkarma yapiciizz artık:) belkimm beraber gideriz hem dee?

Deadora dedi ki...

aa benim yasim tutuyo giristalcim yaa bende gelmek isterim valla olcaksa bi proce beni de gatin bi tutam.. uzun zaman oldu söööyyyle guselcene givirttirmayali ama kocasiz aliyim sizi mümkünse.. sap gibi ne o oyle!

Unknown dedi ki...

Ahh genclik, ne guzel eglenmissiniz,
bende cumartesi aksamlari en yorgun gecemi yasarim hep, butun haftanin birikimi, dun aksam ( c.tesi) 8.35 pm. de basim yastiktaydi. Zipzipla birlikte uyumusum. Ne eglenceli dimi ?
Sonrada gecenin 1.15 inde oksuruk sesleri ile uyandim, sabaha kadar zipzip omuzda uyukladim durdum kanepe uzerinde.
100 YTL yemek icin ucuz bir meblagmi merak ettim?

Optum seni canim. Sefan olsun.

aza dedi ki...

pek güzel yapmışsınız arasıra lazım böyle diyorumki crystal evdeki koltukarı ve tv kırsanız işe yararmı ki :))))

Adsız dedi ki...

Crystal, bu haftaki HAftanin Parlayan Yildizi icin ev sahipligini sana devrettim. Sana haber vermeden yaptim ama umarim hayir demezsin. En son yayinladigim postumu okursan, detaylari goreceksin.
Sevgilerimle.
Sana gunaydin, bana da Allah rahatlik versin.

mono dedi ki...

oooh yandan yandan :) yok yok bu yeni nesil çok fena. ben de gördükçe korkuyorum walla,en iyisi bi tane doğurup eve hapsetmek. hem insanın içi de rahat olur :)

Adsız dedi ki...

Ayyy ne güzel yapmışsınız crystal. Bravo size. Biz böyle eğlencelere katılamayalı yıllar oldu. Pınar' dan sonra bu hiç mümkün oladamı. Bu arada benden sana 11 yıllık evli bir gadın nasihatı, bu tür organizasyonlar için kocanı bekleme, sen herşeyi organize et ve onu davet et. O zaman seve seve gelirler ama organizasyonu yapmalarını beklersen öööööle evde oturursun asırlarca.

Bu arada bence daha çok yenisiniz, evet çocuk çok tatlı oluyor ve insana hayat veriyor ama bu tür eğlenceleri ve birbirine zaman ayırmayı oldukça zorlaştırıyor. Hani evlilik aşkı öldürüyor diyorlar ya bence evlilik değil çocuklar aşkı öldürüyor. Nüfus sorunu olmasın diye atalarımız yalan söylemiş anlayacağın. Çok çok tatlı oldukları ve mutlaka yaşanması gerektiği de bir gerçek:)) Fakat acele etmemekte fayda var derim.

Sevgiler
Neşeli

ibeking dedi ki...

yaaaaaaaaaaaaaaa.....ben gece çıkmak nası bişiydi onu bilem hatırlamıyorum :((

Elifce dedi ki...

Enerjiniz ve eğlenceniz eksik olmasın iyi etmişsiniz sizin adınıza sevindim:)

Unknown dedi ki...

Enerji yumağım eğlenceniz bol olsun. Neşenizde daim. mekan farketmesin.
eğlence deyince benim aklıma nedense dinlenme geliyor ne yemek ne müzik ne içki. uzqanıp yatıocam ben ya şezlongta ya saunada yada koltukta(yatak değil ha) Göbek taşında bile satatlerce yatabilirim. (Bu karpuzlar bu kabak (göbek) nerde büyüdü sanıyorsunuz?)

Unknown dedi ki...

Enerji yumağım eğlenceniz bol olsun. Neşenizde daim. mekan farketmesin.
eğlence deyince benim aklıma nedense dinlenme geliyor ne yemek ne müzik ne içki. uzqanıp yatıocam ben ya şezlongta ya saunada yada koltukta(yatak değil ha) Göbek taşında bile satatlerce yatabilirim. (Bu karpuzlar bu kabak (göbek) nerde büyüdü sanıyorsunuz?)

crystalsdreams dedi ki...

deacıım,oluu walla canıım,bence de bi gece blog kızları olarak felekten bi gece organizasyonu yapalımm,tabiki kocaları evde bırakarak:)hep beraber sap gibi olalım:)

Zeynep Ablamm,zıpzıp hasta mı yaa,öksürüo mu,geçmiş olsun..E işte çocuk olunca tüm bunlara veda edicezz zati,bari fırsat bu fırsat son kurtları da dökelim:)Yemek fiyatı için de 100 ytl eğer içinde içki ve canlı müzik varsa,kaliteli bi yemekse ve de bu, 2 kişi için normal,çok ucuz değil tabe ama normal kalıo ablacım artık..

agecim,bizde çocuk yok ona rağmen huysuz tüm eğlencemiz,arada işte böyle piyango gibi geceler oluo işte şansıma:)ben hangisiyim die sormuşun,tabi ki en ihtişamlı olan,en göz dolduran resimlerde:)boşuna diyet kardeşi olmadım şekerim ben:)

mavimartıcım,canım,yok canım tv ve koltuk kalsınn onlar da lazım oluo arada da,işte bi dengeyi tutturabilsek,süper olcekk:)

nilaycım,gördüm postunu,du bakeem yaziim ben hemen konuyla ilgilii,birazdan bana iyi uykular,sana iyi günler olcek:)

doktorhanımcıım:) karaoke eğlencelidir eminim ama sanki heryerde çok güzel olmaz gibi geldi bana, bi de benim koca ona da gelmez:)

bonacım yaa evet çok fenaa,naapçaz kızım bizz çocuk oluncaa,eve kapamak mı,yok be o zaman da bacadan kaçar len bunnar:)

bilöömm:)bayıldım ben sana,hep bööle yaz sen olur muu,bu senin lehçe insanı şenlendirio walla:)senin o koca unutuosa seni,biz unutmayızz,bi dahaki gezmeye alırız seni:)hislenme senn ööle canım benimm:)

Neşelicim,kesinlikle senin sözlerini dinlerimm,tecrübe sonuçta:) çocuk gerçekten güzel bişi,bi cesaret bizim de öyle bi girişimimiz olur ilerdee ama şimdi değill,ilerdeee:)biraz daha vakit var yaa umarım:)

ibekingciimm, ben de yeni hatırladım zatenn be canımm,hem senin gece hayatı çok renkli diil mi senin miniklee,onun nameleriylee:)

elifçe,teşekkür ederimm, sizin de enerjiniz bol olsun efenimm,bloguma da hoşgeldinizz:)

dalicannn,canımmm, sen yoruluosun ya iştee ondandır o yatma isteeenn,dinlenme derdin, accık tatile çıksan aslında şööle 10 gün falan, o zaman sen de istersin biraz dinlendikten sonraa,hafif müzüklü,danzzz lı atraksiyonlarr,havan deişir kızım fena mı olur yaaa:) o kabak gitti bittii sen hala farkında diilsinn, ayva o ayvaaa artık:)