Salı, Şubat 21, 2006

baharı bekleyen kumrularr..

Bahar geldii..Yani aylardan şubat, biliyorum,farkındayımm..Ama güneşle uyanıyoruz 2 gündür İstanbul'da ve bana bahar geldiii:) Sabahları erken kalkıyorum artıkk, camı açıp güneşe bakıyorum içimde bi sevinçç..Sanki güneş yeni güzel bi günün habercisi..Bahar da güzel bi geleceğin..İnanıyorum işte böyle bi şeyee, güneş açtı,kar,kış bitti, benim de hayatım değişecekk..inanmak istiyorum..

Birazdan sahile yürümeye gidicemm,içime temiz hava çekicem...Deniz kenarında denizin kokusunu da alıp yanıma günüme öyle devam edicem..ohh bee bahar geldi:)

Aslında karın terk etmesi mi bizi yoksa güneşin verdiği enerji mi bilemiyorum ama hayatımda yeni bişiler olacak hissi enerji veriyor bana..Evet hayatımızda bi değişiklik olma ihtimali varr, ve ben bunu çok istiyorum..
Pazar günü koca, babamla Dalaman'a gitti..Ben de tüm günü annemle geçirdim,sabah yanına gittim,sarıldık uyuduk annecikle beraber..eski günlerdeki gibi..o sıcaklık, o koku..annecim benimm:)

Koca Dalaman'a gitti ya, eğer umduğumuz gibi olursa işlerr, bu sefer koca+ben gidicez Dalaman'a, 2 ay içinde, ve yeni bi hayat kuracağız belki 6 aylık yeni bi yaşam..Dalaman'da..
Umarım, bu güneş, bizim için yeni , güzel günlerin habercisidir..Umarım yeni hayat, yeni iş, ..yani yeninin müjdesidir..
Yazmicaktım bunu,büyüsü bozulur diye korktuğumdan..Ama sonra yazarsam belki, söylersem 40 kere, gerçekleşir diye ümitlendim..

Hadi be güneşş, göster güzel gerçek yüzünü.. Bahar gelsin evimize, hiç gitmemecesine..

22 yorum:

Koyubeyaz dedi ki...

hayirrrrrr gidemessssiiiinnnnn :(((

yorgungeyik dedi ki...

aaa bizimde bi iş var olursa eğer bodruma gidicez oralı olcaz artık bu ay içinde belli olucak.hadi hayırlısı komşu olcaz

Adsız dedi ki...

Bir süredir takip ediyorum bloğunu. Kıpır kıpır, esprili yazılarını seviyorum. Gitmeyi gerçekten istiyorsun galiba. Yazı geçirmek için iyi bir yer. Umarım bu iş en kısa sürede olur :)

Neşeli
www.blogcu.com/tuzlaneselisokak

Unknown dedi ki...

Hadi bakalım diyorum. Enerji yumağım sen zaten enerji küpüsün ışıl ışıl güneşi görmesende..

Kaç oldu saydın mı çabuk yap 40'ı

Her yeni gün bir güzellik getirsin
güzel yüreğine ernerji yumağım benim gel bir sarılayımda biraz enerji aklayım senden bissürü bissürü öpüyorum kız seni :)) kız çok şekersin sen rejimimim bozulmasın ha

Adsız dedi ki...

Ne zamandır çok yoğunum, bi türlü yazılarını okuymayıyorum diye dertleniyordum ya ... Bugün öğlen yemek sonrası kahvemi senin yazılarını okuyarak içtim... Pek bi keyifliydi.. Ellerine sağlık... Sayfanı favorilerime de ekledim; bundan sora düzenli okurum artık :)) Haa bu arada tam ofisteki kızlarla şu güzel havada sahilde yürüş yapabilme hayallari kurarken senin yazını okudum ve pek bi haset ettim !!:) Sana iyi yürüyüşler...
Bu arada Dalaman konusunu bilahire detaylandırırız.. Hayırlısı olsun..
Şebi

Deadora dedi ki...

:) yorumlari okumaktan ve gülmekten yazacagim yorumu unuttum.. ne kadar güzel arkadasliklariniz var Allah bozmasin :) hee yoruma gelince hmm bende inanirim soyleyince yada yazinca büyüsünün kacmasina ama her iste oldugu gibi bunda da en az 2 ihtimal var.. ya 40 kere söylemene ragmen büyüsü kacacak yada..

kedi dedi ki...

Olley!!!!!!
Asortikkrepppp!Duydun muuuuuu!!!!!
Gıristalim ve yorgungeyiğim buralara geliyorlarmış!!!!!
Burda blog kızları toplantısı yaparız.E şimdi de İstanbuldakiler çatlasın:))))))))))))))))))))))))

zehra dedi ki...

yaaa nerden çıktı bu komşum yaaa:( daa gave içmeye geliceedim:(

Pinky dedi ki...

Oleeeeeeeeeeeeey sen burdan 2-4 saat uzağa mı geliyosunnnnnnn :))))) ahauhua pek bi mutlu oldum valla :) hem bak gelin burda hava hep güneşli hep mis gibi! ay çok sevindim umarım oluuuuuuuuuuuuuur :)

Cerise dedi ki...

Hayda nereye gidiyorsun yahu!
Canim mutlu olacaksan git tabi, kac kurtar bu sehirden kendini :)
Biz de trafikte kalinca falan sana mesaj atariz :)

aza dedi ki...

hayırlısı olsun yeni yepyeni bir hayat ne güzel herşeyi silbaşatan yaşama şansı yeni bi şans mutlu oldum :) umarım iyi olur ...

ZeYNeP dedi ki...

Eh bende gelirim orada yatagan civari, gokova civari ada varmi arastirma yapayim.
Bu aksam cekilcek bakalim sansimiz nereye gidicek..

Hayirlisi ne ise o olsun KIRISTILcim, ben hep oyle derim.

Yoksa senin elinden ucanla kacan kurtulur.

Operim seni kocaman kocaman

Zeynep

Adsız dedi ki...

Ay ne guzel insallah hersey hayal ettiginiz, planladiginiz gibi olur. Baharin tilsimina inanan Nilay, taaaaa Meksika'lardan sana iyi geceler der.
Optum canim
Bye

crystalsdreams dedi ki...

hamilim,koyubeyazım,seni seviorum çok:)gidiim be ,gidiim de senin Zeynep'e temiz hava bol gıda bi mekan yaratalım hee:)

aa yorgungeyik,süpermiş sizinki de,hadi hayırlısı İnşallah diyelimm,komşu olalıım,sonna gelsin kaaveleri,gitsin çaylar:)

neşeli selamm,evet çok istiorum gitmeyi,gidiim daha da kıpır olurum ben:)hee senin bloga da gelicem,nolu o sokakta die:)

dalicanım,ne güsel tanım buldun bana enerjiyumaa die:)sarılasım var sana evet sıkı sıkı..umarım enerjim hep bööle olur,40 ı geç 440 yaptım ben:)

şebi hanım dimek girdiniz blogumaa,sır falan kalmadı ben de:)
hava hakkaten çok güseldi,bugün de ööle,kaç da gel yürüyelim bugün:)

eşekbaşım,ortaam, dur len yok ööle bişi, olursa da sezonlukk, hem olursa ilerki ortaklıımız için para topluorumm akıllıım:)anlatçam ben sana anlatçamm,senden gizli yapar mıyım kızzz:)

deadoraa, var valla oldu burda ööle bi bağğ,süperr:) sen de geldin,gir aramızaa,gülüoruz,eğlenioruzz,hayatı paylaşıoruz iştee,bi vakit ayırıp uzunn uzun okicam seni,gördüm pek ilginçsin,pek tatlısın sen de burdaki her şahsına münhasır gibi:)o 2 ihtimale gelince, evet korkuorum ben de 40 kere sölesem de olmiicaından..bakalımm..

tweetyim canımm, teşekkür ederimm, bahar dolsun senin de evinn:)

biyoniiikk, ne eğlenirizz yaa süperrrr, evett:) ahh bi kesinleşseee..bu arada yakınmısın sen bu dediim yere??

ezeroom,zati sen de işe giriomuşuun,hayırlı olsun komşumm,gel diorum işte ben gitmeden , sen işe girmeden kaaveye, gelmiosun:p...olsun bi; dalamana gelirsin belkim kaaveye:)

pinkyciikk,şekercikk, aayy oralar iyice cazip hale gelio yaa, sen de varsın tabee yaaaww..züperr:)Haydii inşallaaaahh..

age35cim,benim annecik aynışehirde ama her zaman böyle beraber uyuma eylemini gerçekleştiremioruz tabii:)umarım en kısa zamanda sen de anneciin boynuna sarılıp,kokusunu içine çekersinn canım.

ceriseciim,hep hayalimdi, bi müddet kaçıp bu istanbuldann, trafiksiz,sadece temiz hava sarhoşu olucaım bi yerde yaşamak..umarım olur ,sen de sefkilinle bu yaz tatile oralara gelirsin:)

mavimartı,hepimize yeni yepyeni güzel günler olsunn..tayin nooldu senin tayiin?

banucum evet,cemre pazartesi düştü ilk cemre..ya bu cemre her yerde düşmüo mu acaba yaw:)size de düşsüün o zamann:)hepimiz mutlu olalım,hayallerimiz gerçek olsunn,en azından bizi en mutlu edecek olanları..

Zeynep Ablamm, evett evett adayı oralarda bak noolurrr:) Allaahım umarım bugün şans senden yana olur,o talihli sen olmalısın sennn:) hayırlısı olsun evet ablacım,yoksa ben uçana da kaçana da bulaşıcam:)öperim en çok ben de..

Nilaycımm,baharın tılsımıı size de ışıltı saçsınn,Meksikalardaki arkadaşımı hep mutlu etsin e mi:)

crystalsdreams dedi ki...

mrs.ucarhanımcıım, evet yaa benim de düşüncem aynı,bi değişiklik gerekio bu büyükşehir insanına,hayatın minik mutluluklarını görüp,daha çok bağlansın diye hayata..
evet bu sezonluk bişi, 6-7 ay kadar, ama olursa umarım 10 sene boyunca sürecek bu güsel rüyaa..ayy ayy hade bakalımm:)

mono dedi ki...

crystal olur inşallah, gerçi o zaman da istanbul diye ağlarsın ama olsun belki çok da güzel olur.

HULYA dedi ki...

Crystal'ciğim,
İnşallah Allah gönlüne göre verir. Ama sen bu pozitif enerjinle zaten pozitif şeyleri kendine çekersin. Karma gibi.Uzun zamandır sana yorum yazamadım ama yine de girip okuyorum yazılarını.Küçüklük resmine bayıldım.Ama fazla bir değişiklik olmamıştır zaten.Hala çok tatlısın.Kendine çok çok iyi bak.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle!

Gün dedi ki...

Ya ama özleriz biz seni :(

Deadora dedi ki...

hahaha gristale bak yauu herkese cevap yetistiriyo masallah.. neyse olur insallah sizin iste artik ne isiyse bizde boyle blogca toplanaraktan sizin tükkana geliriz artik otel mi olur restoran mi olur neise ona geliriz.. amaan alir mi acep herkesi? ya su is olur insallah ben merak ettim simdi ne isi diye.. olsunda mujdeyle acikla insallah!
enerjiktaskristali seni :)

crystalsdreams dedi ki...

prugnamm, ben seni bırakırmıyım bulmuşken,kısa bi süreliine gidicem,o da olursa..çok güzelse siz de gelirsiniz kocişle:)

bona,evet ağlarım belki yaw,insan elindekinin kıymetini kaybedince anlar tabi,ama bi olsun da o zaman ağliim,accık değişiklik iyidir..ağlama dönemine kadar:)

Hülyacım,canım teşekkür ederim güzel yorumların için:)ben de yazmıosun bu ara die bakmıodum,du bakiim neler yapmışsın:)

güncümm, ben özletmem kendimi özletmemm:)oralardan yetişirim ben :) yetişemezsem atlar gelirim,çünkü ben de sizi özlerim:)

deadoraaa, sen işi accık tutturuosun gibi,du bi olsa hemen sölicem durr :)

tozbezi dedi ki...

şişşş benda gelecem yaa...kim nereye giderse benide alsın yanına ,bavul taşırım fal bakarım bakla açarım börek açarım yaparım bi işler ühüühü benidaa götür egeyeeee...öperim seni çok çok çok,severim ayrıcada canım benim

crystalsdreams dedi ki...

ulen tozbezim,sensiz ege yolculuu çekilir mi,hazırla bavulu,kızlar kızdırmış zati, accık korkutalım onları,sonra özler dönersin sen zatenn bıdıkları:)hem gel gell senn,pastaneci amcaya da bi uğramak lazım yol üstünde:)ben seni en çok,pek çok fena severimm..seni de yirimm,dodonu da hodonu da yirimm canım ciieriim:)