Salı, Ocak 10, 2006

Yüzleşme

Eveet, sonunda tartıyla yüzleşmem gerekiyordu..İtiraf ediyorum bu ilk cümleyi yazana kadar da bakmamıştım tartıya..Ve demin baktımm..dı nı nı nıııınnn, ben naapmışım yaa..
En son aralık 10du, diyetisyen doktorumuz pek sayın beyin odasında tartılmıştım..71,5 çıkmıştım ve ohh demiştim, haftaya 6 lı rakamları görücemm..Çünkü eylülde başlamıştım bu diyete ben ve artık hiçbirşeye giremediğini gören, süslenmeyi çok seven ama onu bile istemez hale gelen ve ağlama krizleri eşliğinde annesi tarafından zorla diyetisyene götürülen ben 82,5 olarak çıkmıştım ilk tartıda , eylül başında...O ilk ay ,süper motiveydim ve 5 kilo vermiştimm.Sonra ekimde bir Amerika gezisi çıkmıştı, çok korkmuştu ailem ve doktorum kilo alıp gelicem diye,halbuki gayet aynı kiloyla Amerikadan dönmeyi başarmıştım(15 gün az zaman diil sevgili arkadaşlar dile kolay 15 gün Amerikada,off ne donutlar,etler ,çörekler geldi önüme bilseniz!) Neyse ekimi de başarıyla atlatıp 2-3 kilo daha vermiştimm..Kasımdan aralık'a kadar olan sürede de 3 kilo gitmişti..Yani 11k ilo vermiştim ben 10 Aralık'a kadar..
Sonra noolduuuu... 15 aralıkta ufak bir operasyon geçirecektim, ve 2 gün öncesinden stresim başladı ve ben diyeti resmi olarak bozduumm..Operasyon başarılı geçti,bitti, yılbaşına kadar benim diyete tekrar başlama kararım bir türlü uygulanamadı..E yılbaşı da diyetle geçmezdi doğrusu(yani ben öyle sanmıştım) E arada 1 hafta vardı,bayram geliodu derken,bayram geldiii..
Heh işte al sana bayram Crystal Hanımm..12.45 itibariyle tam tamına 75 kiloyumm...Ohh Ekim ayına dönüşşş...
3 ay uğraş, 15 günde aynen geri alıver 3,5 kilo birden...Nasıl nankör şu kilolar, yağlar canııımm, insanın emeğine saygısı yok yani..İnsan biraz zaman tanır di mi:) Asıl salaklık sende Crystal Hanımm...öyle yumulursan tatlıya,nutellaya ,sonun bu işte..

Offf, tamam artıkk diyet kardeşlerim de oldu benim, blogum da var.. Başlıyorum gene anasını satiiimmm...
Evet, itiraf ediyorum,
sıkılmıştım diyettenn, niyeyse 10 kilo verince özgüvenim yerine gelmişti anlamsızca..Yok aslında anlamlı,her gören oo süper zayıflamışsıın, iyisin diyordu ben de keyifleniyorduumm..
halbuki daha vermem gereken bi 10 kilo daha varr!!! Sen kalk yolun yarısında istem dışı geri dönmeye başla! Hmmm diyetisyene de gitmeyi kesmemin bunla direk bir ilgisi var galiba:)

Olacak iş değill..Benim kendime gelmem lazımm ve işin acı tarafı demin tartıda kilomu görmem beni hala kuvvetli derecede kendime getirmedii..Motivaasyon hala çok yukarıda diil..Neyse ben olurum motive yeter ki beraberce asılalım bu diyete di mi arkadaşlar:)

Uff, şimdi bayramlaşmaya gidicez,kocacığın ailesine..Bugün benim yeniden başlama günüm olsun..Bayram mayram hikaye, asıl bayram hedeflediiğim kiloya indiiğim vakit olsunn..
Tamamdır, azıcık motive olmaya başladım!
Ben bi gidiyim el öpmeye, akşam anlatıcam bu ilk kutlu diyet günümü:)
Öperim sayın okuyanlar:)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bende seni öptüm yazan.. CAnım sen motive olmuşsun zaten bayramı geçir ondan sonra moticvasyonda tavan yaparsın blogları okudukça
ben son rejimi yapıyorum aal gülüm ver gülüm döngüsünden bıktım artık.. Şuana kadar diyetimi bopzmadım ben.. bozucam kararlıyım.. :)) Bu kadar istekli diyet nozmaya çalışan birini gördün mü sen? stressiz hep birlikte incelicez bu yıl..İyi bayramlar

ÇiğDem dedi ki...

Hosgeldin :)

yeni blogun hayirli olsun, bencede sen oldukca motive olmussun zaten, darisi geri kalanlarini basina ;)

Zayif günler dilerim simdiden :)

CigDem

crystalsdreams dedi ki...

Ay nası mutlu bişi bu ilk yorumları almak canııım:)
Kilo alsam noolcak,benim blogum var,diyet kardişlerim oldu,oluyo..
Herşeyin başı sağlık arkadaşlarr..Tabiki güzel görünmek önemli ama sağlık en mühimi..
Dalicim, madem bozmamışın bozma be diyeti canım,sonra toparlamak walla kolay olmuyo..Olmuyo en azından ben hala çok toparlanmış diilimm.Toparlağım ama:)
Çiğdemcimm sen de hoşgeldiinn..Birimiz hepimiz ;hepimiz birimiz için ..Oleyy:) Zayıflicazz işteee..

Unknown dedi ki...

toparlak ha :) çok güldüüüm.. Ya aslında aramızda bir tane estetk cerrah olsa vakumlayıverse sağda ssolda en son kalan yazğ zerreciklerini.. Rejim yapıp kilo verdikten sonra kalanları rejimden kçamak yok yanlış anlaşılmasın valla.. rötuş yapacak son kalanlara..

crystalsdreams dedi ki...

Bence de toplu vakum seansları yapsalarr..Böyle hepimiz birarada geyik muhabbet diz boyu, bi yandan da vakumla çekilioruz hupppp dieee..Benim çok büyük hayalim var böyle incelmekle ilgili ama burda anlatamam sonra bi ara sana sölerim:)
Öperim gene Dalican:)