Cuma, Ocak 13, 2006

Nazar mı sakar mı?

2 gündür yazamadım, halbuki vaktim de vardı ama son yazdığımda diyetimin ilk günü olduğunu söylemiş,el öpmeye gittim gelicem falan demiştim..Olmadı..Yani el öptüm tabi,bayramlaşmalar bitti ama benim diyet olmadı.Yok:( Ben hala o tartı yüzleşmesine rağmen tam hız devam ediyorum umarsızca bir yiyişe..Psikolojik olarak kendimi hala tatilde görüyor, ve tatilde diyet olmaz mantığını mı savunuyorum bilmiyorum ama kötü olan bi gerçek var ki ben son 8 aydır çalışmıyorum ve bana hergün tatil:) Yani pazartesi gelicek işe başlicam ve diyete devam ederim diye bişi yok! Evdeyim,evde olucam, bu yüzden kendimi kontrol etsem fena olmicak..
Neyse evdeyiz ya biz, misafir de ağırlıyoruz ya bazen, ben klasik ev toplama temizleme işlerine misafirler gittikten sonra girişiyorum ya işte o zamanlarda çok sık olmasa da bişiler kırıp döküyorum..En son geçen gece bir küllüğü en ince parçalarına ayırdım...Off dedim , saat gecenin 1i falan , sinirlendim tabi o saatte bir de yerden küllük parçaları ayıklicam ya, off dedim nazar var nazar..Koca dedi ki sakar var sakar:)
Evet, biraz sakarım kabul ediyorumm..Yay burcu sakar olur zatennn..Ama hiç mi nazar yok yaa..Nazara gelip sakarlaşmıyomuyum bennnn!!

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım benim sakarlıktan mı yoksa alel acele yapayım biran önce yapayım bitsin derken mi kırıyorsun ? bende kırıyorum elimdeki bardağı yıkarkene hemen başak bi işi yapmak için acele ediyorum beynimin komutlar karıştığı anda bardak parçalara ayrılmış.. Sakarlıktan falan değildir.. acele etmektendir.. Sakar olduğunu kabul etme.. Nazar de,küllüklerin yenilenmesi gerekimiyor kırılmasa neden yenisini alalım ki falan filan canım bissürü şey say sen kırmıyorsan eline almadığındandır falan filan üste çık..
Diyete başlamanın en güzel yolu
kendini (zihnen) ve dolabını (meyve sebzelerle) hazırlamak.. Blogları okudukça kardeşlerimin yorumlarını okudukça diyet yapmakta zorlanmıyorum ben sende zorlanmazsın. Sürekli destekleyen, telkin eden birileri var ve onların hayatından örnekler var.. Sanalda olsa paylaşmak güzel.. Birilerinin sıcaklığını yüreğinde hissediyorsun.. seninki gibi öpüldün

crystalsdreams dedi ki...

Ay sen bana böyle gelip yazdıkça, o sıcaklığı hissetmemek mümkün mü..Karşılıklı şekerim herbişiii..
Veee dediin gibi yaptım Dalicim, deminden beri mutfaktayımm ,sakar da diilim ben artık öyle demiorumm, neyse, mutfaktayım ve kendimi ,dolabı mutfağı, yeşile boğdumm..3 adet tencere kaynadı, içinde ıspanak,karnıbahar ve brokoliler yüzdü tencerelerin:) Şimdi afiyetle brokoli çorbamı içip, karnıbahar salatımı yiyipp,zeytinyağlı ıspanak'ı azıcık yoğurda banıp akşam yemeğimi bitiricemmmm..Süperim benn, geri döndümm..Hem de biliomusunn..Sayende!Haydi bakalımm,yürüyelim arkadaşlar,trallalal lalalalalalaaa..
Öperim gene!

sadişş dedi ki...

slm hoşgeldin aramıza bayram tatili dolayısıyla yoktum ama geldim...blogunu sabah işe gelir gelmez okudum aramıza bir kişinin daha katılmasına çok sevindim..

Unknown dedi ki...

:) bende seni öpreim HHavandasın ya bir diyet için kendine üç tencere yemek
helal olsun ben üşenirdim.. Cidden sana yemeğimi gelsek ne yapsak..

Unknown dedi ki...

Hosgeldin sende aramiza,
sebzedas gibi geldin sende gozume :)))
bende otcul oldum kilolar yuzunden.

sevgilerimle

crystalsdreams dedi ki...

oo Dalicim gene gelmişş:)Ama geç okuduğum için yemeğe gelemediniz bana bak gördün mü bitti bütün Yeşil yemekler:) Ama siz gelcekseniz ben yenilerini yaparım şekerimm..
Hmm bir de yaşasın gene, yeni arkadaşlarım olmuş,hoşgelmişler günlüğümee:)
Sadişş,ben hoşbuldumm bu diyet kardeşliğini umarım sen de hoşbulmuşsundurr benim blogumu!
Vedazamanı, evet ben de otçul oldumm!Yeşil yeşil bakıyorum hayata..Bakmak zorundayım 1 ayda gene 3,5 kilo geri alınca..mecburen:) Daha vermem gerekenn 8-10 kilo var yaa..
Yapıcaz ama di mi ..evet:)
Hepiniz iyi ki geldiniz,iyi ki varsınız..Yarından itibaren yediklerimi yazmaya başlicam ben de artık paylaşıcaz tüm diyet maceralarımızı işte..
Neyse, ben şimdi biraz sizi tanıyim,gidiim de blog okiimm.
Öperim hepinizi..Dalicik seni en çokk,senin yerin ayrı ya:)