Pazartesi, Ocak 23, 2006

hiç bişi mi yapmaz insan haftasonunda!

Eefenimm,blog yazarı olduktan sonra havaya mı girdim nedirr,kocamla pek ilgilenmez oldumm:)elimde laptop sürekli blog okur , yazar oldumm..Aman da aman kocacık da bu duruma pek bozulur olmuşş..ben de haftasonunda biraz internete ara verip kocacığa ilgi gösterdimm..Gerçi pek değişik bişi yapmadık ama en azından 2 gün internetsiz geçirdimm..Ne yaptık dersen sayın günlük ve bunu okuyan güzide sayın okuyan..
Cumartesi kocacık işe gittiğinden bir süre, ben de fırsat bu firsat diyip yürüyüş yaptımm,böylelikle aktif diyet ve hareket hayatıma geri döndümm..Eski işyerimden çok sevdiğim bir arkadaşımla 1 saat yürüdük,hava süperdi ,soğuktu ama güneşliydi..yürüyüş çok iyi geldi..Sonra lahana çorbamı içtim bi güsell,sonra da gene aynı arkadaşımla Ikea'ya gittik ..Bu Ikea'ya sürekli gidişlerim nereye kadar bilemiyorum..Eve yakın diye habire kendimi oraya atıyorumm,ama orda da uzuun bir parkur gibi olduğundan yürüyüşe devam ettim diyebilirim..Alacak hiçbişi kalmadığından,50 kere gidince herbişeyi almış oluyosun, 2 milyon ver sınırsız kahve iç seçeneğini değerlendirip, 2 fincan kahve içtikk,benim sınırsızım da 2 fincanmış,Ikea adına sevindim! İndirime girmiş olan 1 peçete ve mum alıp çıktık ..
Akşam da lahana çorbası içerek gene çok başarılı bir diyet gününü bitirmiş oldum sanıyodum kii 2 adet küçük çikolatayı ağzıma atıvermişimm,iradem gerçekten nerede merak ediyorumm,çağırdım bu gece kendisini,dua edicem birazdan umarım irademe kavuşacağım yakında!
Bu arada, kocacığa da lahana çorbasını içirdim sonunda , hayrettir pek beğendii,belki onu da diyete sokabilir miyim acaba diye sevindim bir an ama işte çikolataları önümde birer ikişer götüren kendisiydi ve beni de günaha sürükleyen gene o oldu malesef..
Cumartesi akşamını tv karşısında uyuklayarak geçirdikk..
Ve pazarrr, sabah gayet diyet kahvaltısıyla başladık: 1 dilim kepek ekmeği ve azıcık peynir domates,biberr..Sonra ben geri gelen bir azimlee, yürüyüş yaptım genee..Bugün de hava temiz,güzeldi ancak soğumaya başlamıştı..Sonra migros'a gittim yürüyerekk, yürüyüşü reddeden kocacık arabayla migros'a geldi ve alışverişimizi yaptıkk,yeşilleri doldurarakkk..Yaşasın sebzeelerrr:)
Hemen Migros arkası,annecik,babacıkk geldii ,halacık(annemin halası ama benim halamdan daha yakndır banaa) da vardıı,kahve falan içtik,oturduk öylee güzel bir pazar öğleden sonrası oldu...Onlar gitti ve biz gene tv karşısında yatma pozisyonuna geçtikk, abartmadan söyliyimm saat 5ten gece 12ye kadar bir koltukta ben,bir koltukta kocacık battaniyelerimizle 7 saat geçirmeyi başardıkk..Bu arada Mustafa Hakkında Herşey vardı Kanal D'de..Ben seyredememiştim sinemada,iyi oldu onu da seyrettik..Çağan Irmak'a,Fikret Kuşkan'a , Nejat İşler'e ve Şerif Sezer'e bir kez daha hayran kaldımm..
Bu 7 saatlik sürede yatarken yemek yemeyi ihmal etmedikk tabii:) O kadar aldığım yeşilliğe rağmen tatil ilan ettiğimden bugünü tembellik yaptım ve dışardan yemek söyledikk..Ama ben sadece çok az köfte yiyerek yeşillikle diyetimin protein kısmına devam etmiş oldumm.
İşte böyle geçti,yazarken bile sıkıldığım haftasonu..Hiçbişi yapmadann,battaniye,tv ve biz...
Bapsi bey de bizde bu arada,bizden daha çok uyudu o da,yazık ki köpekçik de uyuşuk oldu..aynı biz...
Bu kadar yatarak geçirdiğim bi haftasonundan sonraaa, çok dinamik bir haftaya başlamam lazım değil mi sayın okuyann..Evett..
Yarınnn, detox diyeti yapacağımm...1 günlükk..sadece meyva suyu içiyosunn..yemek yemek yokk..Paylaşırım senlee,bakalım dayanabilecek miyim..Daliye mi özendim nee, biraz şok yapiim bünyeme dedim:)
Neyse iyice baymadann, be gidiyim yatayim sayın okuyan..bünye uyku da isterr:)

6 yorum:

HULYA dedi ki...

Bizim hafta sonumuz da seninkinden pek farklı değildi.Yine de sen çok güzel anlatmışsın.Senin yazılarını hiç sıklımadan sonuna kadar okuyorum her zaman. anlatım gücün çok yüksek.Gerçek bir köşe yazarı olabilirsin bence.Bu blog yazarlığı gerçekten de bir havaya sokuyor insanı. Hep gazeteci olmak istemiştim zaten.Kızımla bilgisayar sırası konusunda her gün uğraş veriyorum. "Kızım benim girip yazımı yazmam lazım ,okuyucularım bekler şimdi" diye havalara giriyorum. Hele güzel yorumlar olursa daha da bir motive olup yazma isteğim daha da bir perçinleniyor.Neyse daha da uzatıp seni bunaltmayayım.Kendine iyi bak:-)

Pinky dedi ki...

Yaşasın yatarak diyet..Valla benim diyet felsefesi buna bağlı..yatıyosun,yatıyosun,yatıyosun..ohh valla bende gdip yatayım

crystalsdreams dedi ki...

eşekbaşıcımm,güsel yerden yakalamışsınn!Ama şöle diyim ben sana,kocacıkta bu gaz varken lahana çorbası sadece bahane olurr:)hee yalnız haklısın çorba beni de onla eşit konuma getirdi,bomba gibi bi çift olduk o ayrı:)ben geliyorum şimdi senin bloga bakiim şu siyah beyaz haftasonunaa:)
Beetlejuiceee,evet gayet güsel oluo o 3leme arada ama benim kocacık'ın geleneksel 3lüsü olduundan bu olay artık bana çok cazip gelmio..ne demiştimm ben kendisi içinn minimum hareketle maksimum yaşam gurusudur kendisi:)
Teşkür ederim Hülyacım ama bence hepimiz çook güsel anlatıyoruz kendi hikayelerimizi..Herkesin farklı tarzıyla en güsel bişi bu blog olayı..Ama ne yalan söyliyimm içimde bi hormonlu ayşe arman olma sevdası hep olmuştu,bari burda bişiler karalıoz işte:)hem ne eksiğimiz var ki bizim ondan,fazlamız bile var di mi:)
bi de bunaltmak ne demek deli,ben okuyanıma sonsuz müteşekkirimm,sizler beni yarattınız ne bunaltması heheheheheh:)
Pinkyyy,yattın mı hemen ,hiştt kalk çabuk senin ders çalışman gerekmiyo muuu.. aaa bak uyumuş:)
Evet sevdim tabirini tatlımm, yatarak diyet işte tüm mesele bu:)
öperim hepicüünüzü kardişlerimm İstanbul pek karlı şu an..ben de sizleri okuyimm,hazır hala ev hanımı modudayımm,keyfini çıkarimm bugünlerinn,işe gireene kadar..

Unknown dedi ki...

nerdebn bulursun bu kelimeleri bu enerkjiyi hayranım ya senle muhabbet etmeside çok keyiflidr. bünyede uyku ister deme zaten banada uyku bastırdı.

Adsız dedi ki...

Excellent, love it! »

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. best prices digital camera olympus Length of time for paxil to take effect chevrolet silverado 1500 Court detector radar virginia free nude web cam and chat Incorporate and co Mari+windsor+pilates Mesotherapy articles cancer treatments Youth baseball leagues and long island lipostabil mesotherapy at home treatments Dutch sexy teens Prepaid cell phone card plans Free palm texas hold em download Maddy and suzannes stationery Blackberry 7100t unlocking handheld