Salı, Ocak 17, 2006

güsel bi yer

Daliye de bahsettiğim bi yer var,şimdi sizlerle burayı paylaşiim dedimm.Aslında kıymetinizi bilinn kızlar, buraya kimler benle gitmek istiyor da kurayla götürüyorum:)
Şimdi, ben zaten bir önceki işimde sürekli ihracatçı firmalarla görüşüğümden hemen hemen her sektörde,İstanbul ve Balkanlardaki bilimum fabrika satış mağazalarını bilir olmuştum,e tekstil sektörü de tabi başı çekiyor bu mağazalar içindee:) Bugün size anlatacağım yeri ise, son işimde çalışırken buldum çünkü bizim fabrikaya çok yakın bir yerde bu fab. satış mağazası..
Ancak yeri biraz sapa gelebilir, malum fabrika diyoruuz,sanayi bölgesi biraz bu dediğim yerlerr..
Efenimm şimdi bu firmanın adı Görkem Tekstil vee orayı tanımamla benim zaten yoğun olan alışveriş tutkum tavan yaptıı..Ama bu arada normal dükkanlardan alışveriş yapma olayım da son bulmuş oldu..Ben yaklaşık olarak 3 yıldır bayaa bi sezon alışverişimi buradan yapıyorum ve çok memnunumm..Memnunum çünkü kalıpları da bana uyuyor,yani bazı markalaarın düdük gibi şeyleri bana pek uymuyoo, burası süper, hem Almanya'ya hem Amerikaya ve başka bir çok yere çalışıyorlar,ve ihraç fazlası olarak da bu çalıştıkları markaların ürünlerini satıyorlarr.
Bu markalar H&M,Miss. H,Express, Esprit falan ..Ben ekim ayında Amerikaya gittiğimde Express'in mağazasında o an üzerimde olan Görkem'den 17 ytl ye aldığım siyah kaprinin orda inidirmde 69 dolar olduğunu görüncee,aynı pantolon gerçektennn, ne kadar doğru bir keşif yaptığımı tekrar anlamış oldum:)
Kalıpları, hafif balık etliler için çok başarılı,tabi ki normal kilolulara da gayet güzel oluyo ama bişi var ki herkesi memnun ediyoo, burdan aldığınız ürünler ,dışardan aldığınız ürünlerden genelde 1 beden küçük oluyoo ,yani 42 bedenseniz kolaylıkla Görkem'den 40 hatta 38 beden olan pantolon falan içine girebiliyosunuzz,bence en moral verici özelliği buu..E tabi bir de sezon başlarında inanılmaz fazla çeşit oluyo,o da güzel bişii..Bir de fiyatların uygunluğu eklenince ,amanın da aman diyim be sizeee!
Eskiden daha ucuzdu ama geçen sene bir yenilendi,bir büyüttüler tükkanı , yoğun talep olunca imajı da değişti Görkemimin:), ama yine de hala gayet mantıklı fiyatlar ve güzel şeyler varr..
Şu anda giderseniz pek verimli olur mu emin değilim çünkü sezonun sonuna geliyoruz ve yılbaşı ve bayram indirimi yaptılar en son o fiyatların da üzerinee! Ama ben eğer arabanız varsa veya arabalı bir arkadaşınızz, muhakkak bir kere Görkem'e uğrayın derimm,illa bi parça bişi bulabiliyosuunnn..Hele sezon açılışı yaptıklarında yeni ürünler falann, amannın kendini kaybediyosun!
KROKİSİhttp://www.gorkem.com.tr/kroki.htm İŞTE BURDAAA
eğer daha detay isterseniz, ben size daha detay tarif veririmm..şimdilik bu kadar,hadi öperimm:)

9 yorum:

sadişş dedi ki...

iş görüşmenin güzel geçtiğine sevindim valla inşlaah işe alınırsın...bari en kısa zamanda haber verseler...

tatlıcadı dedi ki...

İş görüşmenin güzel geçmesine bende sevindim umarım en kısa zamanda iyi haberler alırsın :)
Bu arada görkemi bizlerle paylaştığın için teşekkürler yazını okuduktan sonra interneti çok seviyorum kim bulduysa ellerine sağlık demedim de değil hani :)
En kısa zamanda gideceğim bakalım yerini kolay bulabilecek miyim?
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Kırmızı halı bile serdim savulanların arasına.. İş görüşmenin bu kadar güzel geçmesine sevindim.. Çok enerjiksin deli dolu kelimesi az kalmış..
Kavurmalı yumurtamı yedin bakayım sen.. canım benim bende dün akşam kıymalımı kavurmalımı yapsam diyordum yumurtayı kardeşime.. kıymalı yaptım.. Ben yemiycektim sözde. yedim çok güzelmiş çook özlemişim yumurtayı :)) Sonrada tintin yürümeye. shekerin kulakları çınlatarak.
Dün capri baktım. Magazının binde vitrinde çok güzel görünen kapriler vardı. içeri girdim dumur oldum çıktım.. 38-40 bedenin dışında hiç ürün satmamışlar. Hani faik sönmezin reklamı varya 38-40 bedenimiz kalmadı değil hiç olmadı diye. Bunların ki de o hesap.. sonra bir kaç mağazaya daha girdik.. 44 beden bişiy bulamadım. 42 bedendede beli çok zor kapanıyor diye almadım.. Biraz bozularaktan günü 2 çanta alımıyla kapattık :)
Uzun uzadıya tarif vermişsinde ben piriyle gitmek isterim oraya haberin olsun

HULYA dedi ki...

İş görüşmenin iyi geçtiğine çok sevindim. Müjdeli haberlerini bekliyoruz. İstanbul'a geldiğim zaman tavsiye ettiğin yere mutlaka uğrayacağım.Tabii seninle buluşup gitmek daha da güzel olur.Hata hayallerimi genişleteyim (belim gibi:-)) Dali'ciğim,Sadişş , tatlıcadı filan da gelsin.O zamana kadar çok kilo vermiş olacağımızdan bir yere oturup tatlı filan da yeriz(biri beni uyandırsın!)Sen "crystal dreams" sin ben ise Hülya yani "daydream" im hayal kurmak en doğal hakkımız değil mi:-))

Unknown dedi ki...

Hülyacım sana diyet hiç yaramıyor. aklımı başımdan alıyon tatlılarla

crystalsdreams dedi ki...

Hergün heyecanla gelip blogu açmak,sizden gelen yorumları okumak ve her gün daha da bağlanmak bu blog olayına ve size:)İyi ki gelmişim,iyi ki varsınız!
Sadişş,kısa zamanda haber verecekler galiba,o amerikan firmasının genel müdürü tanıdık çıktı(hehehehehe:))Teşekkür ederim dileklerin için..
Tatlıcadı,görkem daha bi başlangıçç,ben size daha bi sürü yer sölerim,yeter ki siz isteyin canlarım:)Bu arada detaylı tarif istersen bildir bana,gideceğin zaman da haber ver söliyim ordakilere özel ilgi göstersinler benim diyet kardişime:)
Canım Dalicann,iyi yapmışın valla yumurta başka bi lezzet katıyo canım herbişiye:)keşke ben de başlayabilsem yürüyüşlere,1 aydır bıraktım ama senin şu aynı gökyüzü altında aynı saatte yürüme fikri hoşuma gitti hee,seni yaratıcı insan:)Görkem'e beraber mi gitsek hakikatenn,alsak şööle 38-40 beden pantolonlarr,o düdük tükkanlara inat!az kaldı dayan kardişimm,haddini bildiricez o haddini bilmeyen mini beden mağazalarına!
Hülya evett, tamam hakikaten güzel fikir bu yaa,sen gel bence de hepberaber gidelimm,hiç de rüya değill bu,çok kolay yaparızz..Görkem Turu,sonra güzeel bi tatlı molasıı...Ah canım tatlı çekti hakikatennn:) Ne zaman geliyosun İstanbul'a bakiim sen:)

Öperim sizleri şimdidennnn..

Aslı Cin dedi ki...

A aaa biliyorum ben bu firmayı.Biz de çalışıyoruz onlarla.

Dur bakayım ne zaman gidebilirim?

Adsız dedi ki...

Where did you find it? Interesting read is evan farmer gay

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. blowjob wmv Meet men with huge cocks Why do people like tv westerns Gardner gibson black jack driveway sealer Grannies older mature women Topamax and hyperthyroidism