Cuma, Ocak 13, 2006

Bapsi Bey'in tatil keyfi!

Oğlumuz Bapsi işten gelmiş, yorgun argın kendini bir koltuğa atmış tv karşısında kestiriyor.Biraz tatil onun da hakkı ama değil mi:)
Kendisi bizim bi tanecik köpeğimiz olup,ona köpek demek bin şahit ister! Kocacığın ofisinde ofis boy olarak çalışmakta olan Bapsican, tatil günlerinde bizim evde ikamet etmektedir.Hayatının tüm kısmını bir dolu ofis insanının arasında geçiren bu sevimli kişilik, kesinlikle köpeklikten insanlığa geçiş dönemindedir:) Köpek ve diğer hayvangillerle malesef çok anlaşamaz ama insanlarla gayet samimi ilişkiler kurma yeteneğine sahiptir.
Resimde görüldüğü üzere Bir Bezgin Bekir edasıyla, kocacıktan yani babasından gördüğü herşeyi model olarak alır ve uygular..İşte tv karşısında şekerleme yapan bir bapsi:) Arada da horlar,bazen iç çeker,rüyalara dalaaar gider:) Posted by Picasa

5 yorum:

Unknown dedi ki...

burda birilerine bir zerzeniş mi var acaba?? İnsan arasında yaşayan canlılar hemcinslerinden farklı bir türdeler katılıyorum sana..
Ehlikeyf babsi yaşamayı biliyor vesselam. Yan gel yat:))

crystalsdreams dedi ki...

Canım benim, nası da almışsın mesajııı, koca da aldı ama bugünn, okudu ve dediki bana mı diosun bişiy burda acaba:) Evet diorumm, Bezgin bekir işte, al bapsiyi vur kocaya..Yan gel yat çayıra osman:)Aynen öle işte!

Unknown dedi ki...

kız yuorumları bari okutma adama. Zaten çok güldüm senin kocanı anlatırken minumum harketele maximum yaşamak isteyişine

crystalsdreams dedi ki...

Dalicim, zaten o da çok güldü aslında o tanıma, dedi ki,işte tam benm felsefem,nası da güsell söylemişin dedi:)
Tweety, senin de ismin pek tatlı,çok severim ben senin adaş kahramanı:) Evet bizim bapsi tatlıdırr.Hatta tanıdığınız aynı cins tatlı bi bayan varsa,oğlumuza kısmet arıyoruzzz,duyururuz:)
Öptüm gene ben Daliciği, bir de seni Tweety:)

Adsız dedi ki...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Turnberry hotel scotlanduscan cooking schools Sex connection Free ringtones sanyo Statement of accounting standard mazda repair cialis for order cars 2005 xterra roof rack Entertainment business card Fort myers driveway paving